Janganbencicintaku Photos & Videos

32 minutes ago

• • • • • • ~ Tau Ah Gelap, Pokoknya di Tahun Yang Baru Harus Lebih Berwarna Hidup Gue ~ . . Credit by @putu.sharey . . . . . Mau kayak DIA?? SPAMLIKE sampai bawah aja.. Oke, ditunggu! . . Mau hits dan kekinian ?? Sendiri atau bareng-bareng juga bisa!! Langsung aja Tag temen kalian dan ajak foto sekeren mungkin 😃📢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ SABAR NUNGGU GILIRAN, KALO GAK SABAR ✍✍ BERLATIHLAH JADI ORANG SABAR ✍✍ . . . #narsis #cewekpetualang #curhat #sayang #jodoh #jealous #sahabat #kiss #kamuharustau #gadis #viral #peninggibadan #sederhana #suka #streetwear #sahabat #bidadaritribun #2019 #senyuminaja #banten #videolucu #huntingfoto #explorejogja #hunting #janganbencicintaku #bahagiaitusederhana #ngakaksehat #lelaki #seventeen . . Wow.. Mantab bangetss.. 😍😍💕💕

111
2 hours ago

Tauhu Goreng Crispy / Crispy Fried Tofu . Bahan2/Ingredients: 🌕4 biji tauhu (4 pieces hard tofu) Air tepung/slurry: 🌕5 sudu tepung gandum (5 tbsp all purpose flour) 🌕1 sudu tepung ubi kayu (1 tbsp tapioca flour) 🌕Garam (Salt) 🌕1/2 sudu tepung penaik (1/2 tbsp baking powder) 🌕1/3 cawan air panas (1/3 cup hot water) 🌕1 kiub pati ayam (1 chicken stock cube) 🌕1 cawan air (1 cup water) . . Bila tauhu dah sedikit garing, tuangkan air tepung sedikit demi sedikit. Kacau sambil goreng supaya adunan ni melekat kat tauhu. . Once tofu turns brown, pour in slurry in stages. Keep stirring between stages to ensure the slurry sticks to the tofu. . ⁣ Suka masak @rasa.antarabangsa⁣⁣ Suka resipi @resipikampung ⁣⁣ Tempah kek @mysabrinabakery ⁣⁣ Suka travel @mytravelmurah⁣⁣ Kredit ⁣⁣khairulaming ⁣ #Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #Likers

801
2 hours ago

Anda suka Sardine? saya pun suka. Tapi gatal sikit sebab ada allergic seafood. Ini bukan video memasak. Tetapi lebih kepada cara untuk mencantikkan lagi presentation makanan yang kita selalu makan. Selamat mencuba . ⁣ Suka masak @rasa.antarabangsa⁣⁣ Suka resipi @resipikampung ⁣⁣ Tempah kek @mysabrinabakery ⁣⁣ Suka travel @mytravelmurah⁣⁣ Kredit ⁣⁣khairulaming ⁣ #Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #Likers

330
2 hours ago

🌼NEW ARRIVAL PAJAMAS🌼 ✅CELEBRITYCHOICE as seen on tv dramas! ✅COMFY ✅AFFORDABLE ✅PREORDER ✅GOODMATERIAL . 🌷Suitable for: Any night, Birthdays, Malam Berinai, Bridal Shower, Besties/Office Pajamas Party 🌷No more boring Baju Kelawar & Kain Batik! 🦇🦉 🌷For a better view on each design, click on ready stock link album below or visit our ig @ fb Fast order (choose 1): . 🌼http://www.wasap.my//60146441021 + pics 🌼DM page 🌼IG: pyjamas.my 🌼Email: fsrichresources@gmail.com . Attach the item photos so we can hava a smooth conversations 😊 All Preorder stock Album (150++ pics) https://www.facebook.com/pyjamas.my . *Bulk order for big event such as weddings or birthdays, please order one or two months earlier . Banyak lagi design yang cantik2. Jangan order last minit tau at least kena 2 minggu sebelum ya #PREORDER #tidurpuncantik💃 PRICE : RM189.00 SM RM199.00 SS DM/WASSAP TO ORDER! #limitedstock ADMIN SHAFIQAH . ☎ http://www.wasap.my//601139918356http://www.wasap.my//601139918356http://www.wasap.my//601139918356 #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #bajutidursatin #bajutidurcouple #bajutidurexclusive #bajutidurfika #sleepwear #nightwear #pyjamaslover #janganbencicintaku #keranadiamanusiabiasa #mmmdec2018 #thepowertoattract #sleepwear #lingerie #nightwear #pyjamassatin #pajamas #pyjamastravel #pyjamasparty #pyjamascouple #sponsorbajutidur #bajutidurmurahmalaysia #melekatmanisdihati🌹 #tidurpuncantik💃

80
3 hours ago

===== 8 KUNCI UNTUK DAPAT HATI SENANG & JIWA TENANG 1. TIDAK MEMBENCI Jangan benci seseorang walaupun dia buat salah pada kita 2. TIDAK MERUNGUT Jangan berkeluh kesah sebaliknya banyakkan doa. 3. BERSEDERHANA Hidup sederhana walaupun kita ada kedudukan tinggi dan berharta. 4. BERSANGKA BAIK Sentiasa fikir positif walaupun sentiasa di timpa ujian. 5. SELALU SENYUM Senyumlah walaupun hati terluka. 6. SELALU MEMBERI Banyakkan beri sedekah walaupun kita tiada banyak wang 7. DOA TANPA PENGETAHUAN MEREKA Jangan putus-putus mendoakan kebaikan untuk saudara atau tanpa pengetahuannya. 8. TIDAK BERDENGKI DAN IRI HATI Jangan berdengki dengan kejayaan orang lain, berdoalah semoga kita juga berjaya sepertinya. Jika kita dengki dengan mengaibkan dia. Ingatlah segala amal baik kita pasti hangus. Sebab Allah tak terima amal kebajikan orang yang berhasad dengki. Àssalamualaikum pagi semua ! . ADMIN SHAFIQAH . ☎ http://www.wasap.my//601139918356http://www.wasap.my//601139918356http://www.wasap.my//601139918356 #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #bajutidursatin #bajutidurcouple #bajutidurexclusive #bajutidurfika #sleepwear #nightwear #pyjamaslover #janganbencicintaku #keranadiamanusiabiasa #mmmdec2018 #thepowertoattract #sleepwear #lingerie #nightwear #pyjamassatin #pajamas #pyjamastravel #pyjamasparty #pyjamascouple #sponsorbajutidur #bajutidurmurahmalaysia #melekatmanisdihati🌹 at Presint 9, Putrajaya

51
5 hours ago

Ayam bakar is doneee ❤️ Resepi: Madu Bwg putih tumbuk Halia tumbuk Lada hitam tumbuk Sos bbq Sos tiram Sos manis abc Kicap cap udang Serbuk cili/paprika Minyak bijan 1 sudu Minyak jgung / butter 1 sudu Kaedah : oven , panaskan oven 250 °c selama 15 minit , baru masukkan ayam, suhu 170°c 45 minit atau hingga masak NOTA: pada minit ke 30 ..angkat ayam & salutkan semula dengan sisa perapan dan sambung masak ayam 😍 Tips : sebelum perap pastikan ayam xberair kredit: siti fatimah

5983
5 hours ago

🌼TESTIMONI...TESTIMONI.. TESTIMONI🌼 Uollss tk jeles kr tengok kulit orang lain dah membaik semakin pulih dan sihat . 💖 Kulit wajah jadi lembap 💖 Kesan eyebag hilang 💖 Kulit jadi cerah 💖 Pori-pori mengecil 💖 Parut hilang 💖 Kulit kusam hilang HANYA DENGAN 2 BERADIK MEERACLE GEMSTONE SKINCARE 💘💘💘 . Jom.. Jom... Jom... Ws lelaju sis... . www.wasap.my/60134603710/nak_meeracle . #meeracle #kakcikmeeracle #meeraclemalaysia #agenmeeracleserialam #agenmeeraclejb #agenmeeraclepasirgudang #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #meeracle7dayschallenge #OurDreamComeTrue #KitaSentiasaTerbaik #teammeeraclekakcik #Leaderfarah #MeeracleLynnLegacy #MSDiana #AgenMeeracleDiperlukan #AgenWanted #janganbencicintaku #selfloveisfirstlove #meeraclemenjadikancuricuricinta #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu

00
6 hours ago

SEMPERIT RED VELVED SEDAP . Resepi nya 250g butter/ marjerin 3 cawan tepung jagung 2sudu tepung kastard 2sudu pewarna merah 1sudu cuka makan 1sudu serbuk koko 1/2cwn susu pekat Bakar suhu 160°C 30minit.. Ikot oven masing2 na hampa... Kredit resepi:asmawati ghazali #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #likersmurah

893
6 hours ago

Ramai nya tanya Bawal Shawl ni Instant ka ?. . . Tak Instant sayang, so untuk awak yg nak labuh , boleh la kasi adjust pin pendek sikit kat tepi. . Yang nak ngam ngam bawah dada boleh pin tepi panjang sikit. Then adjust sikit bahgian dada. . “Susah nyaaa tak instant” eh tak lah. Yang susah bila awning tu tak menjadi🙊. . Thats why awning kita pun kebal walaupun pakai seharian! Maintain and kekal behave sehingga bukak semula 😍. . . . Jangan lupa tau yang Bawal Shawl nii ada dalam list Ramadhan Sale😚😚 Sehelai Rm39 tapi kalau beli combo 3helai Rm110 siap ada free postage lagii🎉🎉 . . . . #bawalshawlma #milalaattire #teamilala #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #12031903 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

163
6 hours ago

Semperit Red velvet Sedap @travel_physio Jangan lupa follow @resepiorangkita resepi nya 250g butter/ marjerin 3 cawan tepung jagung 2sudu tepung kastard 2sudu pewarna merah 1sudu cuka makan 1sudu serbuk koko 1/2cwn susu pekat Bakar suhu 160°C 30minit.. Ikot oven masing2 na hampa... Kredit resepi:asmawati ghazali #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #likersmurah

101
7 hours ago

( READY STOCK ) 4IN1 POCKET SHOULDER BAG - MATERIAL : SOFT PU SIZE : MAIN BAG - 22CM x 27CM x 12CM SLING BAG - 23CM x 21CM x 0.4CM HANDBAG - 16CM x 13CM x 0.4CM CARD POUNCH - 10CM x 0.8CM - COLOUR : BLACK , PINK , BROWN , LIGHT GREY , DARK GREY , WINE RED , BLUE , GREEN - RM25 RM7 SM / RM10 SS 📲+60165310519 . . #andainyatakdir2 #semerahcintahumairah #seriburindu #janganbencicintaku #ciksempurna #cintakokocokkat #cintalemonmadu #cintatiadaganti #jozanlive #slingbagmurah #slingbagmalaysia #begtanganmalaysia #slingbegmalaysia #slingbegmurah #bagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #cintabukankristal #handbagmalaysia #tiktokmalaysia #handbagonline #superspontanxtravaganza #handbagmalaysia #handbegmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewmalaysia #jannanick #begraya

110
7 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

70
7 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

50
11 hours ago

Thai Green Tea Bahan-bahan ⭐2 sudu serbuk green tea thai ⭐1 cawan air panas ⭐1 sudu coffee creamer ⭐3 sudu susu pekat ⭐Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan) . . Suka masak @rasa.antarabangsa Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Kredit khairulaming . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #likers

615
11 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

560
12 hours ago

Cantik raya pakai foundation ni! . Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

80
12 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

140
12 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

130
12 hours ago

Alhamdulillah dah 20 tahun produk @sendayu.tinggi.my sentiasa memberi yang terbaik pada customer ❤️ . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral

70
13 hours ago

Testimoni selepas menggunakn slimming detox tea n kaki cantiq tea. Utk order dan pertanyaan.. Whatsapp 👉 0113754420 HARGA RM40 SATU SET Postage RM8 SM/ RM11 SS "STOP OBES, JOM SIHAT & FIT💪" To order : whatapps 01137544204 #tehdetox #kakicantiq #medinadesire #slimyoudytoxtea #tehkakicantik #nakkurus #tehkurus #tehkakicantikkuantan #detoxteakuantan #airdetox #kurussihat #slimleg #skinnyjeans #kempisperut #janganbencicintaku #tehkurus #gemuk #atasiperubuncit #naksihat #funrun #kurussemulajadi #misikurus2018 #medinadesirekuantan #jamukurus #juskurus #slimtea #tehkurusmurah #tehkurusberkesan #kecikkanpeha #kecikkanpehalengan at Kuantan

10
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

20
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

50
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

40
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

40
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

50
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

40
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

40
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

40
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

50
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

50
13 hours ago

PROMOSI HINGGA 21 MEI . AFIA DRESS . 🌸 Exclusive design 🌸 11 WARNA yang menarik dan lembut sedap mata memandang . 🌸 Menggunakan tekstil high quality heavy chiffon, full lining jersey . 🌸 Super selesa, tak panas dan senang di iron ( tak cepat kedut ) . 🌸 Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ( bf friendly ) . 🌸 Design simple tetapi elegan, selesa bila disarungkan malah membuatkan penampilan si pemakai tampak lebih mempersona . 🌸 Sesuai digayakan untuk ke majlis formal, ke pejabat atau majlis pertunangan & nikah . 🌸 menepati ciri pakaian patuh syariah . 🌸 ada 6 pilihan size dari XS, S, M, L, XL dan 2XL . 🌸 Ada potongan rahsia boleh buat orang nampak kurus dan tinggi . 📌Official release stock di website : 19 MEI, AHAD 9 malam . 📦 Postage Bermula 20 MEI ( ISNIN ) berperingkat . 🔴HARGA PROMOSI . ❤️1 PCS . Saiz XS - XL : RM 179 . Saiz 2XL : RM 184 . 🎁FREE EXCLUSIVE KHIMAR BERNILAI RM69 . 🎁FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . ❤️COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM169 x 3 . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . 🔴HARGA SELEPAS PROMO RM199 ❌ . . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #jubahraya #raya2019 #tunic #nur2 #peplum #kebarung #projekraya2019 #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #afiadress #kebaya #jubahnikah #youcandoit #bajurayamurah #amannaheejabraya2019 #jubahkahwin #amannaheejab #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

30
14 hours ago

Serious la weyy😳 Korang terkejut ke tak 😱? Baru 7 Hari guna Set #Meeracle ni tau nampak tak perubahan dia. Memang ketara kan. Dua beradik ni tahan 1-2 bulan, Ikut pada penggunaan korang jugak la. Bayangkan tak macam mane la kalau adik ni pakai meeracle sampai habis.Comfirm kulit adik ni licin + glowing lagi😍😍. Comfirm letoppsss hasilnyer 💥 Ade masalah kulit cmnie? Jom selesaikan dengan Meeracle. www.wasap.my/60134603710/nak_meeracle . #meeracle #kakcikmeeracle #meeraclemalaysia #agenmeeracleserialam #agenmeeraclejb #agenmeeraclepasirgudang #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #meeracle7dayschallenge #OurDreamComeTrue #KitaSentiasaTerbaik #teammeeraclekakcik #Leaderfarah #MeeracleLynnLegacy #MSDiana #AgenMeeracleDiperlukan #AgenWanted #janganbencicintaku #selfloveisfirstlove #meeraclemenjadikancuricuricinta #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu

20
14 hours ago

Serious la weyy😳 Korang terkejut ke tak 😱? Baru 7 Hari guna Set #Meeracle ni tau nampak tak perubahan dia. Memang ketara kan. Dua beradik ni tahan 1-2 bulan, Ikut pada penggunaan korang jugak la. Bayangkan tak macam mane la kalau adik ni pakai meeracle sampai habis.Comfirm kulit adik ni licin + glowing lagi😍😍. Comfirm letoppsss hasilnyer 💥 Ade masalah kulit cmnie? Jom selesaikan dengan Meeracle. www.wasap.my/60134603710/nak_meeracle . #meeracle #kakcikmeeracle #meeraclemalaysia #agenmeeracleserialam #agenmeeraclejb #agenmeeraclepasirgudang #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #meeracle7dayschallenge #OurDreamComeTrue #KitaSentiasaTerbaik #teammeeraclekakcik #Leaderfarah #MeeracleLynnLegacy #MSDiana #AgenMeeracleDiperlukan #AgenWanted #janganbencicintaku #selfloveisfirstlove #meeraclemenjadikancuricuricinta #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu

42
14 hours ago

Posted @withrepost@rasa.antarabangsa Kek Batik . . Bahan2/Ingredients: 🌕150g mentega (150g butter) 🌕2 cawan Milo (2 cups Milo) 🌕1/2 tin susu pekat (1/2 can condensed milk) 🌕3 sudu serbuk koko (3 tbsp coco powder) 🌕30 keping biskut marie - dipatah dua (30 pieces Marie cookies - split in half) . . Kalau sos coklat tu pekat sangat..tambahkan sedikit air untuk bagi cair skit. . . Add some water if the chocolate batter becomes too thick. . ⁣ Suka masak @rasa.antarabangsa⁣⁣ Suka resipi @resipikampung ⁣⁣ Tempah kek @mysabrinabakery ⁣⁣ Suka travel @mytravelmurah⁣⁣ Kredit ⁣⁣@khairulaming#Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #likers

802
14 hours ago

Start bulan May 2019 ini..‼ *Mana2 customer yg order Pink Lady dari mana2 dropship/agen di bawah #teamMekNiz .. yg dah buat order terkumpul 10 botol ke atas bermula dari bulan May 2019.. layak claim PERCUMA 1 BOTOL PINK LADY 😍* _Jom order Pink Lady anda sekarang‼️😘_ #pinkladyberkesan #pinkladybodygoals #skyscrapers #pinkladyoriginal #munafik2 #kekechallengemalaysia #kekechallenge #neelofar #janganbencicintaku #tetekmontok #bodykerengge #suamisayang #missvketat #melayuseksi #melayuwedding #glamwedding #breastbesar #rahsiarumahtanggabahagia #hqpinklady #escaperoom #pujaanhatikanda #setelahcintaitupergi #pinkladyhq_bynuna #anuelaa #anastasiabeverlyhills #anugerah #jabarjuara #selamat #slamatpagi

110