Isterimewa Photos & Videos

1 hour ago

Qaysara Syarie Bridesmaids . Left 2 days before promosi ni tamat uols. Setelah itu harga back to normal price daa. . Normal Price : RM199 ✖ Promo : rm169 . ✔FREE POSTAGE SM/SS ✔FREE KHIMAR ✔FREE 20BIJI batu . Boleh add on headchain dengan harga promo RM35 shj . . Promo price ni hanya valid sehingga 15 dec sahaja😊

216
6 hours ago

Seriuslah mmg lawa giler 😍😍 Crush pun pandang2 kalau casing smart mcm ni phewww 😎terus terpandang hati awak eh eh . Full printed.Bukan iphone saja.Read below 😍 ⬇️ . ✅Apple ✅Asus ✅Blackberry Z10 ✅Google ✅HTC ✅Huawei ✅Lenovo ✅One Plus ✅Oppo ✅Samsung ✅Sony ✅Vivo ✅Xiaomi . Price : RM 40 postage ( RM8sm/RM12ss) . To order whatsapp 0198406150 or DM only

511
17 hours ago

Eh.. Abang Noah #isteribukanuntukdisewa laa cover lagu #Tajam ni..hihi👍👍 Saya setuju @bee_yazz kalau diaorg buat cover #isterimewa lepas tu @alvinchong123 ajak @fattahaminz cover dance #Tajam lak.. amacam?..haha😃😄 . #StreamToUnlock #Tajam #DanceVideo . . #Repost @bee_yazz He is lucky surrounded with supportive friends. Bff pun boleh nyanyi lagu #TAJAM 😄dah . Fatt, apakata buat cover isterimewa dengan @alvinchong123 Tu ..🙈 #sismeminta Credit igs @fattahaminz . 💜 💜 💜. #alvinchong #alvinators #TAJAM #mencintaimu #Mencintaimu99Persen #lagumu #WeGotThis #awaksukasayatak

368
20 hours ago

Feedback from my lovely customer. Inner snowcap baru je sampai terus repeat order. Korang nak cakap apa? Haha 🤣 Semua customer sis yang try sekali CONFIRM REPEAT ORDER❤ Nampak tak best sangat pakai inner snowcap kami ni 😍 RM10 dan berbaloi baloi. Kualiti memang berbeza dari yang lain. Yang tak try lagi tu tak rasa bersalah ke? Hahahaha. Meh la uols try. Banyak warna dah nak sold out ni 😱 Whatsapp sis cepat 0199403425 #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #ilofayou #wanitaterakhirbyfattahamin #stalkercafe #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cikreenencikngokngek #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #isteridalamsangkar #isteriuntukdiiktiraf #isteriuntukdisewa #isterimewa #cintatiadaakhir #cintatiadaganti #janganbencicintaku #selafazcinta #bahagiabukanbidaan #gerakkhas #gegarvaganza2018 #muzikmuzik33

230
21 hours ago

- Sebelum tidur wajib 1-2 sudu jus premium wanita Vsireh dahulu..Kadang² bila nak bertenaga lebih 2-3 sudu sehari.. . Dah la rasa sedap..Bahan-bahan yang digunakan memang bagus untuk wanita..Bekerja mahupun surirumah wajib cuba..Rasa pon sedap manis kurma strawberry..x de masalah nak minum . Dapatkan segera..Umur seawal 15 tahun dan keatas.. Selamat mencuba 👌 Jangan lupa gunakan sudu plastik ok !! . . Promo 3 botol RM100 . . #olicandy #vsireh #beaumama #putrajaya #ayer8 #igers #instalike #maydan #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #poslaju #fattahamin #isterimewa #isteribukanuntukdisewa #usahawanmuda #terapiinstagram #olicandypremium #jusketat #jusmoden #juswanita #jsireh #sakitlutut #sakitsendi #lutut #wanitaku

521
22 hours ago

: Jom tweet ! #IsteriBukanUntukDisewa . . @Regrann from @teamfattzuratilljannah - . Malam ni ada nangis2 lagi tak? sebab sis dah tak nak nangis2 dah. semalam dah nangis mcm kena pukul...Tak tahan tgk Noah nangis. 😂Harap episod malam ni bagi kte senyum2 plak..😉 uols jgn lupa k. masuk medan tau!!! dah nak habis ni. kte all out 😊 . ISTERI BUKAN UNTUK DISEWA Setiap Isnin - Khamis 10 Malam Astro Ria 104 & Ria HD 123 Aplikasi @astrogo.my & @astrogempak . @fattahaminz @isteriuntukdisewa #IsteriBukanUntukDisewa #TeamNoahRyzal #Isterimewa #ostdrama . credit pic: kaka @idaithnin

371
22 hours ago

MANJA BETUL BAM TAH NIE TAU ! BETUL LAA FAZ CAKAP BAM TAH NIE MACAM BABY 😍 SWEETNESS OVERLOAD !! SUKA SGT TGK DIORANG NIE 💋 - -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak TAHU APA RAHSIA KEBAHAGIAAN #fattzura MELEKAT 48 JAMM ... PASTI nyer dengan VDOLLY JAMU MODEN yang hebat ini.. MEOWWW😻 1001 Masalah Wanita dapat diselesaikan oleh VDolly Jamu Moden by Fazura @missfazura ❤️✨ #truehappinessstarthere . "Apa Kebaikan VDOLLY JAMU MODERN ni ya "? 💃 .. 🌸 KEBAIKAN VDolly JAMU MODERN 🌸 . ✔ 3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina ✔ Menjadikan kemutan miss v luar biasa ✔ Menghilangkan bau & keputihan ✔ Menganjalkan punggung serta payudara ✔ Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin ✔ Mencegah barah payudara & rahim ✔ Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam ✔ Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan ✔ Melancarkan period yg tak teratur ✔ Menstabilkan hormon ✔ Amat sesuai utk wanita lepas bersalin ✔ VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom - Rasai sendiri Kehebatan Penangan VDolly Jamu Moden ini , HANYA KUNYAH2 JERRRR....🍭Yang Pastinya Mantap , Ketat Lagi Memikat Sayang!!! 🔥🔥🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Price : sm RM59 /ss RM65 only 30 chewable tablets Perasa Blueberry / Raspberry . Meh DM / WA Sis now ya 011.1083.8832 Sis bagi Special discount lagi untuk sayang semua 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura #missfazura #trufitzbyfazura #Trufitz #cantikdansihat #vdolly #vdollybyfazura #tipskurus #putihgebu #sayajualonline #fattahaminz #isterimewa #supportlocalproduct #bazaronline #palingsempurna #fattzura #tipscantik #artismalaysia #jamubonda #malaysia #codjohorbahru #jdt #teamlarisdolly⠀⠀⠀⠀⠀⠀ at Johor Premium Outlets

492
22 hours ago

STOCK DAH TAK BYK UOLLS !!😰😰😰 CEPAT GRAB NEW FREEEE GIFT SUGAR SCRUB BY TRUDOLLY ❤️ @missfazura NOW NOW OR CRY LATER ! . . 3 Ingredient for SUGAR SCRUB 💃❇️ -Golden Butterfly Plant -Sugar -Strawberry Fragrance BENEFIT:SUGAR SCRUB 🎁❇️ 🌹Removes blackheads, whiteheads and pimples. 🌹Brightens and smoothens skin. 🌹Deep cleans pores and tightens skin. 🌹Your skin look more vibrant dan youthful. and stock up your TruDolly, Trufitz and VDolly now! . Purchase our TruDolly Limited Edition and you will get FREE SUGAR SCRUB from us 💕 . OR . Spend at least RM 150 on any of our product and you will get FREE SUGAR SCRUB by TRUDOLLY ❇️ . - WhatsApp now 📲 011-1083 8832 to make it yours - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ DANGA BAY - - 📮 POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 📭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 SERVICE TIP TOP 😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🙋‍♀️‼️AGENT WANTED‼️🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MODAL RENDAH ✔️PACKAGE ISTIMEWA ✔️ PRODUK VIRAL DAN BERKESAN ✔️ FREE REGISTRATION ✔️ - #detoxpro #beautybooster #trufitzbyfazura #fazura #nurfazura #missfazura #fattahaminz #isterimewa #fattzura #trudollybyfazura #sayajualtrudolly #kulitputih #tipscantik #kuruscepat #trudollymurah #vdollybyfazura #jomkurus #vdolly #trufitzbyfazura #trufitzjohorbahru #tipskurus #tipsdiet #palingsempurna #teamjb #johorbahru #jdt #teamlarisdolly at Johor Bahru

140
22 hours ago

. Malam ni ada nangis2 lagi tak? sebab sis dah tak nak nangis2 dah. semalam dah nangis mcm kena pukul...Tak tahan tgk Noah nangis. 😂Harap episod malam ni bagi kte senyum2 plak..😉 uols jgn lupa k. masuk medan tau!!! dah nak habis ni. kte all out 😊 . ISTERI BUKAN UNTUK DISEWA Setiap Isnin - Khamis 10 Malam Astro Ria 104 & Ria HD 123 Aplikasi @astrogo.my & @astrogempak . @fattahaminz @isteriuntukdisewa #IsteriBukanUntukDisewa #TeamNoahRyzal #Isterimewa #ostdrama . credit pic: kaka @idaithnin

381
23 hours ago

AV UPDATE❤ . . Halu halu. Malam ni #IsteriBukanUntukDisewa Episod 23 ada lagu #terdetikrindu tau! Jangan lupa tgk okay! Pastu rajin rajin request kt radio kegemaran hangpa semua nah! Siapa rajin request nanti admin bagi bunga🌹😝 . . #Repost @amanazizofficial • • • Jangan lupa malam ni, dan jangan lupa request lagu #terdetikrindu AmanAziz X @shihazikir . EPISODE 23 SETIAP ISNIN-KHAMIS 10.00 MALAM Astro Ria104 & RiaHD123 #IsteriBukanUntukDisewa #IsteriUntukDisewa #Isterimewa #NuansaSdnBhd #AstroRia #MegaDrama

170
24 hours ago

Setiap pembelian jubah syari qaysara dalam tempoh PROMOSI! Uolls layak untuk dapat harga ‘OFFER SPECIAL!, . . Promosi sehingga 15 December sahaja tau. . . Add on headchain macam model pakai ni dengan harga serendah RM35 shj, harga asal RM59 . . P/s: Item Ready stock terhad 100 piece sahaja! . .

282
24 hours ago

Setiap pembelian jubah syari qaysara dalam tempoh PROMOSI! Uolls layak untuk dapat harga ‘OFFER SPECIAL!, . . Promosi sehingga 15 December sahaja tau. . . Add on headchain macam model pakai ni dengan harga serendah RM35 shj, harga asal RM59 . . P/s: Item Ready stock terhad 100 piece sahaja! . .

212
1 day ago

PAPADOM PUNCA GEMUK AIR !! . . ✅Papadom merupakan sejenis produk makanan yang berasal dari India yang diperbuat daripada adunan tepung, kacang, beras, ubi kayu atau kentang. . ✅ Kebiasaanya papadom digoreng dan dihidangkan bersama nasi dan lauk lauk lain. Biasanya ia dihancurkan dan ditaburkan dia atas nasi sebelum digaul bersama kuah (biasanya kari) . ✅ Sekiranya anda merupakan penggemar papadom, ada sesuatu perkara penting yang perlu anda ketahui. . ✅ Papadom telah dikenal pasti sebagai makanan yang tinggi kandungan GARAM. . ✅ Presiden Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP), SM Mohamed Idris berkata dalam ujian makmal yang dijalankan ke atas 11 sampel papadom, kesemuanya mengandungi lebih 1,000mg/100 gram garam. . ✅ Sekeping papadom mengandungi 260 mg garam. Bayangkan jika satu hidangan, anda mengambil lima keping papadom, maknanya kandungan garam yang diambil adalah 1,300mg! . ✅ Pengambilan papadom yang banyak dalam makanan akan menyebabkan kandungan garam dalam badan tinggi. Ia akan menyebabkan tekanan darah tinggi, meningkatkan risiko strok dan serangan jantung . ✅ Individu dewasa di sarankan untuk TIDAK mengambil garam lebih dari 5 gram setiap hari. . ✅ Menurut laporan WHO, kebanyakan masyarakat mengambil garam dalam kuantiti berlebihan 9-12 gram setiap hari ( lebih 2 kali ganda dari jumlah yang disarankan) . ✅ Sekiranya anda mahu menikmati papadom elakkan pengambilan berlebihan. . ✅ Pilih produk papadom yang kurang garam atau mungkin lebih baik lakukan sendiri (sekiranya berkemampuan) . Sumber : fb page Public Health Malaysia . . #workfromhome #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah #teamnissa #loseweightonlinecoaching . Coach Shaiful - 0133786524 . . #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #mencariqiblat #cintatiadaganti #terbaikdariku #jibril #mydoctors #isterimewa #ragaman #seriburindu #hajatdance #zeelproduction #polisevo2 #paskalthemovie #aaronaziz #zulariffin #sfmm #sampaibila #throwback #azamkurus2018 #bridesmaids #wedding #makeupakadnikah #selafazcinta at Kuala Lumpur, Malaysia

110
1 day ago

PAPADOM PUNCA GEMUK AIR !! . ✅Papadom merupakan sejenis produk makanan yang berasal dari India yang diperbuat daripada adunan tepung, kacang, beras, ubi kayu atau kentang. . ✅ Kebiasaanya papadom digoreng dan dihidangkan bersama nasi dan lauk lauk lain. Biasanya ia dihancurkan dan ditaburkan dia atas nasi sebelum digaul bersama kuah (biasanya kari) . ✅ Sekiranya anda merupakan penggemar papadom, ada sesuatu perkara penting yang perlu anda ketahui. . ✅ Papadom telah dikenal pasti sebagai makanan yang tinggi kandungan GARAM. . ✅ Presiden Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP), SM Mohamed Idris berkata dalam ujian makmal yang dijalankan ke atas 11 sampel papadom, kesemuanya mengandungi lebih 1,000mg/100 gram garam. . ✅ Sekeping papadom mengandungi 260 mg garam. Bayangkan jika satu hidangan, anda mengambil lima keping papadom, maknanya kandungan garam yang diambil adalah 1,300mg! . ✅ Pengambilan papadom yang banyak dalam makanan akan menyebabkan kandungan garam dalam badan tinggi. Ia akan menyebabkan tekanan darah tinggi, meningkatkan risiko strok dan serangan jantung . ✅ Individu dewasa di sarankan untuk TIDAK mengambil garam lebih dari 5 gram setiap hari. . ✅ Menurut laporan WHO, kebanyakan masyarakat mengambil garam dalam kuantiti berlebihan 9-12 gram setiap hari ( lebih 2 kali ganda dari jumlah yang disarankan) . ✅ Sekiranya anda mahu menikmati papadom elakkan pengambilan berlebihan. . ✅ Pilih produk papadom yang kurang garam atau mungkin lebih baik lakukan sendiri (sekiranya berkemampuan) . Sumber : fb page Public Health Malaysia . . youcanloseweightfromhome #workfromhome #TEAMNICKHINHUSSIEN #teamsyuhadaamran . Coach Syuhada 018 4089311 . . Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @teamsyuhadaamran . . . #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #mencariqiblat #cintatiadaganti #terbaikdariku #jibril #mydoctors #isterimewa #ragaman #seriburindu #hajatdance #zeelproduction #polisevo2 #paskalthemovie #aaronaziz #zulariffin #sfmm #sampaibila #throwback #azamkurus2018 #bridesmaids #wedding #makeupakadnikah #selafazcinta

992
1 day ago

Tahniah . Alhamdulillah. Dalam 25 hari dapat turun 8.2 kg. . Jom dgr story @muhammad_mroslan Asalnya kena paksa ikut program You Can Lose Weight From Home ni. Sebab wife macam dah risau berat makin hari makin bertambah, perut makin hari makin besar. Mula-mula macam risau tak boleh buat, sebab dulu pernah nak diet tapi tahan 2 hari je 😅 . Alhamdulillah dalam program ni, sentiasa dipantau oleh coach. Setiap yang kita makan mesti bagitau coach. Coach akan komen okay ke tak okay makanan yang kita ambil tu, dari segi portion dan cara masak. . Dalam program ni jugak ada diberikan meal plan untuk kita ikut, atau jadi rujukan untuk kita makan. Lega rasa bila coach cakap boleh makan 5 kali sehari. . Sape kata diet kena berlapar? Saya diet makan 5 kali sehari pun boleh turun berat badan. Tak percaya? Boleh try. . Saya buka kepada 3 orang untuk saya kongsi cara saya turunkan 8.2kg dalam 25 hari. Yang SERIOUS dan SEMANGAT je boleh ikut. Kalau anda orang tu, dm saya SEKARANG! . . . #youcanloseweightfromhome #workfromhome #TEAMNICKHINHUSSIEN #teamsyuhadaamran . Coach Shaiful- 0133786524 . . . #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #mencariqiblat #cintatiadaganti #terbaikdariku #jibril #mydoctors #isterimewa #ragaman #seriburindu #hajatdance #zeelproduction #polisevo2 #paskalthemovie #aaronaziz #zulariffin #sfmm #sampaibila #throwback #azamkurus2018 #bridesmaids #wedding #makeupakadnikah #selafazcinta at Kuala Lumpur, Malaysia

262
1 day ago

Patimah polkadot . Price : RM110 Postage : RM9 SM / RM11 SS . Material : como crepe . Saiz S : Shoulder 14” Bust 36” Sleeves 22” Top length 26” Skirt : Waist 26-30” Hip 38” Length 38” . Size M : Shoulder 15” Bust 38” Sleeves 22.5” Top length 27” Skirt : Waist 28inch -38” Hip 40” Length 39” . Colours : Black Navy White Mustard Dusty pink . To order whatsapp 0198406150 or DM only . #bajukurungladybosswear

261