Islamisfirstclass Photos & Videos

3 hours ago

On Sale 😍 . Korang jangan terlepas tau peluang ni. Susah dah kita nak offer gila gila macamni. Serius tak rugi kalau beli time sale ni. Sebab korang akan dapat pelbagai tawaran istimewa ❤ . Terus whatsapp saya tau. DM dan KOMEN saya akan cuba balas secepatnya satu persatu. . #YES2018ALMUQMINUN . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Boleh klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+601117970692/RadioQuranFb . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa #sayajual #sayajualradio #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #onlineshopping #malaysiaonlineshop #onlineshopping #igshop #bazaarpaknilmurah #jombeli #kualaterengganu #sayajualsayaguna #artismalaysia

51
4 hours ago

MUDAHNYA BELAJAR QURAN😊 . 10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN . #4. DAPAT MEMBANTU MEMPERCEPATKAN HAFAZAN & BELAJAR AL QURAN PERINGKAT AWALAN. . "Pada pelajar atau org dewasa yg nak buat hafazan Al Quran memang mudah. Kita dengar dahulu bacaan, kemudian ikut dan lancarkan bacaan, kemudian ulang dan ulang. InshaAllah cepat dan mudah. Kan kita ni bila dengar lagu ari2 cepat ja hafal lirik dia.😅" . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioALMUQMINUNYes2018 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

340
5 hours ago

461
6 hours ago

622
11 hours ago

Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

1051
11 hours ago

If Rapunzel was ( R------ ? ) 🤔 😳 Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

862
11 hours ago

Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

921
11 hours ago

When a non- mahram tries to shake your hand Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

740
12 hours ago

10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN . #4. DAPAT MEMBANTU MEMPERCEPATKAN HAFAZAN & BELAJAR AL QURAN PERINGKAT AWALAN. . "Pada pelajar atau org dewasa yg nak buat hafazan Al Quran memang mudah. Kita dengar dahulu bacaan, kemudian ikut dan lancarkan bacaan, kemudian ulang dan ulang. InshaAllah cepat dan mudah. Kan kita ni bila dengar lagu ari2 cepat ja hafal lirik dia.😅" . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioALMUQMINUNYes2018 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

542
13 hours ago

1674
17 hours ago

1441
20 hours ago

KEGUNAAN RADIO AL MUKMINUN ************************************ . 1. Ibu mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yang susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau orang dewasa yang nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah Haji dan Umrah 11. Dibawa semasa memancing 12. Dibawa semasa berkelah/camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, aqikah, tunang, kahwin, kematian 15. Di pasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ******************************** . 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nk on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dpt plak 3. Xleh buka lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tengok wasap camna nak tengok ngaji kt utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kdg2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon 6. Ada lagi hehe nanti pk lagi . Ada 15 warna bole pilih. Stok ready. Bole pilih yg mana bekenan di hati😘 . *Bole pilih warna kat ig ni ya* --> @radioalmuqminun . *Pos free dan Warranty 1 tahun.* . Cik bole jugak lihat *kegunaan, kelebihan dan dengar kualiti* radio dan bacaan di youtube kami. Klik sini --> youtube.almuqminun.com . 💢NAK ORDER💢 ***************** Bole klik kat bio👆atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . http://www.wasap.my/+60186233022/NakOrderRadioQuran . 💜Radio Al Mukminun 💜Rasailah Ketenangannya . #radioquranalmukminun #radioalmukminun #radioquran #radioqurandigital #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

70
20 hours ago

YAAAAA Aliiii(as)

471
21 hours ago

1662
22 hours ago

2 HARI JE LAGI NAK TAMAT SALE. JANGAN CAKAP ABANG TAK PAYUNG.😎 . . . SALE. 09.11.18 sampai 12.11.18. Dah bole masuk order😊😊💚👌 . . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60196934276/RadioQuranPromosi . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

00
1 day ago

Be careful of your tounge and what we deem as correct. We should always check to see if what we are saying is correct and true or not. We can make mistakes too as human beings.

382
1 day ago

10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN . #4. DAPAT MEMBANTU MEMPERCEPATKAN HAFAZAN & BELAJAR AL QURAN PERINGKAT AWALAN. . "Pada pelajar atau org dewasa yg nak buat hafazan Al Quran memang mudah. Kita dengar dahulu bacaan, kemudian ikut dan lancarkan bacaan, kemudian ulang dan ulang. InshaAllah cepat dan mudah. Kan kita ni bila dengar lagu ari2 cepat ja hafal lirik dia.😅" . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioALMUQMINUNYes2018 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

40
1 day ago

"Know thy self"

431
1 day ago

1853
1 day ago

952
1 day ago

2043
2 days ago

2092
2 days ago

💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET 🙂 ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . http://www.wasap.my/60183174278 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

20
2 days ago

10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN . #3. Dipasang pada baby dan anak2 kecil. "Siapa yg taknak anak yg soleh dan solehah. Anak yg bole doakan kita dan hadiahkan bacaan yassin dan Quran semasa kita hidup atau dah tiada nanti. Didiklah mereka mengenal Allah sejak dari dalam perut lagi." . Semoga anak2 ini dan anak2 Kita semua menjadi anak yg soleh dan solehah. Aminn. . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioALMUQMINUNYes2018 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

230
2 days ago

2215
2 days ago

501
2 days ago

10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN #3. Dipasang pada baby dan anak2 kecil. "Siapa yg taknak anak yg soleh dan solehah. Anak yg bole doakan kita dan hadiahkan bacaan yassin dan Quran semasa kita hidup atau dah tiada nanti. Didiklah mereka mengenal Allah sejak dari dalam perut lagi." . . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioALMUQMINUNYes2018 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

170
2 days ago

Alhamdulillah terima kasih pada semua yang dah dapatkan Radio Al Muqminun. Semoga ia menjadi asbab kita dekat pada yang maha pencipta kita Allah S.W.T. . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau wasap kami 👇 . 013-9958377 013-9958377 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

30
2 days ago

1401
2 days ago

9710
2 days ago

Alhamdulillah terima kasih pada semua yang dah dapatkan Radio Al Muqminun. Semoga ia menjadi asbab kita dekat pada yang maha pencipta kita Allah S.W.T. . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau wasap kami 👇 . 013-9958377 013-9958377 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

50
2 days ago

1951
2 days ago

24710
3 days ago

Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

3312
3 days ago

1551
3 days ago

2104
3 days ago

[ TIPS SEBELUM NAK POST GAMBAR ] ✨ . الأَصْلُ فِي الأَشْيَاءِ الإِبَاحَة . Maksudnya: "Asal bagi sesuatu perkara adalah harus." . Posting ni sebenarnya tidaklah Haram.. tetapi biarlah kita memelihara perkara² yg perlu dijaga salah satunya adalah seperti aurat. . Jangan kita sia²kan posting kita dengan mengutip dosa daripada orang lain yg melihatnya. Sebaliknya, postlah sesuatu yg baik & sesuatu yg boleh memberi manfaat kepada yg lain. ✨ . . #tips #ilmu #islamisfirstclass #sharedakwah

1760
3 days ago

Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza

4173
3 days ago

💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET 🙂 ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . http://www.wasap.my/60183174278 . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

42
3 days ago

1221
3 days ago

10 KEGUNAAN UTAMA RADIO AL MUQMINUN . #2. Mendengar Surah-Surah Khas buat IBU Mengandung . . "Terdapat beberapa surah yang penting untik dijadikan amalan semasa Ibu sedang mengandung. InshaAllah dapat memudahkan ibu bersalin dan banyak lg kebaikan untuk ibu dan baby." . . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioQuranPromosi . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

160
3 days ago

1611
3 days ago

2295
4 days ago

1021
4 days ago

56413
4 days ago

31621
4 days ago

1532
4 days ago

2693
4 days ago

10 Kegunaan Radio Al Muqminun . #1. Dijadikan hadiah yang eksklusif dan bermanfaat.😊 . Hadiah harijadi, Tunang, Kahwin, Khatam Quran, Umrah/Haji. Dan banyak lg boleh je Kasi radio ni. . . #ONSALE #HANYASEMASAYES2018 #GRABSKARG #HARAP2STOKCUKUP #HARAP2SEMUADAPATBELI #KALIINILAH . #YES2018ALMUQMINUN . . . 💚Apa Radio Quran Al Muqminun ni? . . KEGUNAAN RADIO AL MUQMINUN💚 ******************************************* 1. Ibu Mengandung 2. Baby dalam kandungan 3. Anak2 kecil yg susah tidur 4. Pelajar tahfiz atau org dewasa yg nak mudah buat hafazan 5. Anak2 di asrama 6. Peneman ibubapa di kampung 7. Orang sakit di hospital 8. Orang yang baru nak belajar Al Quran 9. Belajar sebutan Al Quran yang betul daripada 11 Qari Antarabangsa 10. Buat jemaah haji dan umrah 11. Dibawa semasa Memancing 12. Dibawa semasa Berkelah/Camping 13. Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone) 14. Dipasang ketika majlis tahlil, akikah, tunang, kahwin, kematian 15. Dipasang di rumah kosong yang tidak berpenghuni 16. Dipasang untuk OKU yang tidak dapat melihat tapi dapat mendengar 17. Dipasang pada orang yang terkena gangguan atau sihir . . BEZA RADIO NI DGN HANSET :) ********************************* 1. Hanset kena guna internet utk tgk utube 2. Xleh nak on lama2 nanti bateri cepat abis kang org call tak dapat plak 3. Xleh bukak lama2 kat anak kang anak main game 4. Kejab2 nak tgk wasap camna nak tgk ngaji kat utube 5. Agak bahaya utk letak kat tepi baby sbb kadang2 hanset panas dan pancaran wave frekuensi signal fon. 6. Ada lagi hehe nnt pk lagi. . Agak2 berbaloi tak Radio Al Muqminun ni? Warranty setahun tau. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60192658764/RadioQuranPromosi . . 💚Radio Al Muqminun 💚Rasailah Ketenangannya . . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa

349
4 days ago

1501
4 days ago

Hitam. Tapi. Menawan ❤ . Hitam bukan sembarangan hitam tau. Laku kot warna ni. Sebab takde lagi dekat mana2 jual warna ni ( kalau korang jumpa, bgtau saya ) 😂 . Moga asbab warna yg cantik cantik cenggini buat hati kalian makin jatuh cinta dengan ayat suci al quran. 🤗 . Nak beli terus whatsapp atau DM. Komen tak digalakkan sebab terlepas pandang. . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Boleh klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+601117970692/RadioQuranFb . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa #sayajual #sayajualradio #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #radioalquran #malaysiaonlineshop #onlineshopping #igshop #bazaarpaknilmurah #jombeli #kualaterengganu #sayajualsayaguna #artismalaysia

100
4 days ago

1621