Instaseleb Photos & Videos

2 minutes ago

Perfume Vials DKNY Be Delicious EDP DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱(click whatsapp link at bio 📱) #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

30
9 minutes ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . *KUIH LAPIS COKLAT* 150g allpurpose flour @ tepung gandum * 20g tepung jagung * 10g tepung pulut * 170g gula kastor * 750ml santan (maz guna santan tin 500ml+250ml air) * - keluarkan 1 sudu besar untuk bancuh dengan serbuk koko 1/4 sudu kecil garam 1 sudu besar serbuk koko sedikit coklat emulco sedikit pewarna kuning Cara 1. Sediakan pengukus dengan air mendidih dan loyang yang disapu dengan sedikit minyak sayur (maz kukus dalam bekas plastik je). 2. Bancuh 1 sudu santan dengan serbuk koko, coklat emulco dan ketepikan. 3. Sebatikan semua bahan yang bertanda *, kalau nak tapis pun boleh, kemudian bahagi 2. 4. Satu bahagian letak sedikit pewarna kuning dan satu bahagian lagi campurkan dengan bancuhan koko. 5. Tuang lapisan kuning atau kalau nak buat coklat dulu pun boleh, ikut suka la (utk melapis, sukat biar sama banyak setiap lapisan) dan kukus selama 5 minit atau biar permukaan tu keras sikit, kemudian tuang pulak lapisan coklat dengan perlahan dan ulang proses melapis hingga lapisan terakhir sekali kukus selama 15-18 minit atau bergantung pada saiz kuih. Masa kukus tu letak sekeping aluminium foil atas loyang atau boleh balut penutup pengukus, lupa tadi nak tulis. 6. Sejukkan sepenuhnya sebelum dipotong LIKE DAN SHARE . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung

261
15 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

782
25 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1283
38 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

15211
38 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

41010
42 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

782
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k65
44 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

36731
46 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

473
52 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

48927
54 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3168
1 hour ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . Resepi karipap padat dan tidak terbuka masa mengoreng . Resepi(untuk kulitnya) 1/2 kg tepung gandum 3 sudu besar shortening(dipanaskan) Sedikit garam Air ikut kelembutan doh Caranya Curahkan shortening yg dipanaskan ke dalam tepung.Biar sejuk sekejap kemudian uli smpai jadi macam serbuk roti,masukkan air yg dicampurkan garam sedikit demi sedikit sampai jadi doh yg boleh dibentuk. Untuk inti 1/2kg kentang(potong dadu) 1 sudu rempah kari ikan 1 sudu rempah kari daging 7 biji cili api(klau nak pedas) 3 ulas bawang putih 5 ulas bawang merah Sedikit shj halia Daging cincang Garam Gula Perasa Minyak Caranya Kisar bawang cili halia kemudian tumis dgn sedikit minyak,masukkan rempah kari,daging,kentang dan air Perasakan dgn garam dan gula Masak sehingga kentang empuk dan inti kering sedikit Siap ... Kredit resepi: Sarina Ayub Sarina Ayub . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung

1370
1 hour ago

KAKAK² tu Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru tu , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... PERGI KELAS , PERGI MALL PAKAI KASUT SAME JER KAN 😆😆😆 , Cer Beli Kasut baru ni Haa , Baru Ler Crush Korang Nampak Nti 😍😍😍 MEMANG TERSANGKUT TERUS KAT HATI DIA ♡♡♡♡ . . . NAMA KASUT : FILA SUMMER RETRO GREY PEACH SIZE : 37 - 40 EURO Other Price = RM100 - 120 HARGA KAMI 👇👇 . . NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm80SM / RM95 SS ...POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍 . . . Berminat ??? 🛑 SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔ . . . #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysiamurah #kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb

110
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

63316
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k28
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k52
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4423
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

42513
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1850
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

62320
2 hours ago

RUGINYAAA KORANG TAK TENGOK KAT BAWAH NI 👇 . . KORANG DUK PAKAI JER KASUT SAMA PERGI KERJA PERGI KELUAR NGAN KESAYANGAN , KORANG RASE ORANG LAIN TAK PERASAAN KE ??? TENGOK KAT BAWAH NI , KITA ORANG NK BAGI HARGA SPECIAL LAGI TAUU !!! . . . ADIDAS AXP GREY GREEN SIZE : 41 - 45 Rm100 sm / Rm105 ss . POSTAGE KITA ORANG BELANJA ...RUGI LAA TAK GRAB SEKARANG 😱😱😱 . . BERMINAT ???😍😍😍 MACAM MANA NAK ORDER ?? 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . . SCREENSHOT PICTURE KASUT LEPAS TU SENT KE NUM WASSAP ADMIN ( TEKAN LINK DI BIO KAMI ) . . . . #kasutmurahmalaysia #kasutstylo #kasutstyle #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #kasutmurahgila #kasutstyle #sneakersmalaysiamurah #kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb

81
2 hours ago

KEBARUNG ANZALIA 🌸🌸 Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak 🌈material ES BILINE 🌈warna yang menawan dan memukau 🌈design Kebaya moden labuh menutupi punggung 🌈cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌈jenis kain kembang payung 🌈pinggang bergetah 🌈saiz XS S M L XL XXL 🌈ade zip depan baju untuk bf Prosec 3--5 bekerja Whtsapp 017-4008659 Rm105sm/110ss Saiz 2xl 3xl add rm 10 #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya #kebarungsongket

61
2 hours ago

🌺SONGKET LAURA🌺 ✔️ Kain lembut selesa dipakai ✔️ Material Hight QualitySB LINE A++ ✔️Leher bulat ada butang ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr XS-2XL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain duyung ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 📍PROCEED ODER 3-4 DAYS Whtsapp 017-4008659 RM110sm/115ss Saiz 2XL- ADD RM10 #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya

90
2 hours ago

Ramada mini kurung S Bahu 14.5 Dada 36 panjang lengan 22 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 28 Pungung 38 Labuh 40 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 M Bahu 15.5 Dada 38 panjang lengan 23 Labuh baju 27 Skirt Pingang 30 Pungung 40 Panjang 40 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 L Bahu 17 Dada 44 panjang lengan 23 Labuh baju 28 Skirt Pinggang 34 Pungung 45 Panjang 40 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 Xl Bahu 17.5 Dada 46 panjang lengan 23 Labuh baju 28 Skirt Pinggang 36 Pungung 46 Panjang 40 Material Crepe Back zipper Sleeve zipper Skirt with zipper no elastic waist Whtsapp 017-4008659 Rm115 Postage rm9sm/rm11ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya

80
3 hours ago

Assalamualaikum ❤MARISSA SUIT 4.0❤ 🌸Cutting Longgar dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘 🌸Bf & Nursing Friendly 🌸Hand cuff bergetah 🌸Pinggang seluar full getah 🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket pada kiri & kanan baju 🌸Ada 6 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129 📢PROMOSI 👇 Whtsapp 017-4008659 Rm99sm/rm105ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #kebarung #kebaya #jubahseluar #marissasuit #bajuumrah

111
3 hours ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . AIR BUAH NAGA TERGODA Sape suka 😀 Sedappp ya ampun kan ! Jom cekidot bahan dan cara buat. Sonang yakmatt. Bahan- Bahan : Buah Naga Pink Air Laici Tin ( Ambik buah ja ) Buah mangga manis Susu pekat/manis Kalau ada kiwi boleh letak Secawan air Ais Campurkan semua-semua bahan-bahan. Settel. Silakan Share jika suka 🤭 Kredit : Solehah Elias . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung

4746
4 hours ago

SALE SAMPAI HBS STOK Nadiera 2.0 dress ============== Material: - High quality moss crepe - Kain sangat flowy & sangat mudah iron - Kain tak melekat badan & tak bergetah - Potongan jubah A cutt & loose cutting - Wudhu fiendly & nursing friendly - Poket disebelah kanan NO RESTOK WHTSAPP 017-4008659 RM55 POSTAGE RM8SM/RM12SS #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #kebarung #kebaya #jubah #dress #sales

71
4 hours ago

PROMO UNTIL END DEC 😍ABAYA AIRIZ 🍭 MATERIAL korean Como Crepe. Memang buat sistur2 rasa sejuk sepanjang hari. Sangat2 sesuai dengan cuaca di Malaysia 🍭Nursing dan Mesra Wudhu 🍭Pocket tersembunyi😄 Whtsapp 017-4008659 Rm105sm/rm113ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #kebarung #kebaya #abaya #jubahseluar

10
4 hours ago

PROMO UNTIL END DEC📌 Haura Suit (+) MATERIAL KOREAN COMOCREPE YANG BERKUALITI TINGGI, Berat jatuh cantik je bila pakai tidak mudah renyuk . (+) WHUDUK FRIENDLY , (+) BREASTFEED FRIENDLY , . (+) SAIZ AVAILABLE S HINGGA XXL, . (+) SESUAI DI PAKAI UTK SEMUA KERJA, KOLEJ, TEMUDUGA DAN LAIN2, WHTSAPP 017-4008659 RM105SM/RM113SS #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #kebarung #kebaya #abaya #jubahseluar

20
4 hours ago

PROMOTION UNTIL 27 DEC RM60SM/RM67SS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL Long Denim punjabi -punjabi jeans look like simple jubah jeans -sangat sweet n trendy bila pakai -Material jubah ni high quality soft jeans..jadi terletak elok dgn badan 😍😍plus boleh nmpk slim Dari biasa😙 Available size S to 5XL Size S Bahu 14' dada 34-36' Size M Bahu 15' dada 38' Size L Bahu 15.5 dada 40' Size XL Bahu 16' dada 42' Size 2XL Bahu 17' dada 44' Size 3XL Bahu 17.5-18 dada 46' Size 4XL Bahu 18.5-19' dada 48' Size 5XL Bahu 19.5-20 dada 50' Blouse ni ala ala Mek kembang dont worry pinggul besar boleh pakai 32 up to 65' Material high quality soft jeans Menyerap peluh and sangat2 lembut material kain Preggy mommy sangat2 sesuai Sesuai utk mommy yg menyusukan baby boleh buka button (nursing friendly) Wuduq friendly Ada button pada pergelangan tangan WHTSAPP 017-4008659 RM60SM/RM67SS #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya #blousepunjabi #blouse

82
5 hours ago

Perfume Vials Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom EDT DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱(click whatsapp link at bio 📱) #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

60
5 hours ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . Yummyy.. 😍😘😘 Bahan 2 cwn ubi kayu yg sudah di parut 1 cwn gula merah* 1 cwn air* 3 helai daun pandan * -masak bahan bertanda *smp larut kemudian tapis(sejukkan) -dlm loyang campurkan ubi dgn bahan2 yg di masak td, kemudian kukus smp masak Kepala santan(sos putih) 1 cwn santan pekat (1 kotak) 1 cwn air 3 sudu besar tpg beras 1 sudu besar gula 1/2 sudu kecil garam -dlm periuk campurkan semua bahan di atas.. kacau dulu bg semua larut baru bukak api perlahan -masak smp pekat Kredit Resepi : zaimah zakaria . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung

3631
5 hours ago

SALE SEHINGGA 28/12/18 KURUNG RIAU😍😍😍 🔺BAJU ➖MATERIAL HIGH KUALITI COMO CREPE (Lembut beralun) ➖CUTTING LOOSE ➖ZIP BF 12INCH ➖PESAK GANTUNG ➖HUJUNG TANGAN LEPAS 🔺KAIN ➖PINGGANG FULL GETAH ➖KAIN LIPAT BATIK WHTSAPP 017-4008659 RM79SM/RM84SS #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya #kurungriau

30
6 hours ago

Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... MEH TENGOK KAT BAWAH NI , AKIM NAK BAGI HARGA SPECIAL PRICE UNTUK KORANG 😆😆😆 . . . NAMA KASUT : FILA SUMMER RETRO BLACK WHITE SIZE : 37 - 39 EURO Other Price = RM90 - 100 HARGA KAMI 👇👇 . . NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm80SM /RM85SS .. POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍 . . . Berminat ??? 🛑 SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔ . . . #kasutmurahmalaysia #kasutstylo #kasutstyle #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #kasutmurahgila #kasutstyle #sneakersmalaysiamurah #kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb

1100
6 hours ago

Perfume Vials Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute EDP DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱 #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

80
6 hours ago

Perfume Vials Armani Code Profumo EDP DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱 #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

70
6 hours ago

Thanks for the trust bro 👍👍👍 . Thanks again kerana membeli dengan kami 😊 . Berminat? Klik di link Bio kami . Cod Area #kualalumpur sahaja and postage seluruh #malaysia #jammurah #jamlightermurah #igshopmalaysia #igshop #instafamous #assalamualaikum #amaura #neelofa #paskal #rempit #riderstrong #matrempit #minah #minahrempit #majalahremaja #kuantan #malaysiaboleh #onxon #padubeb #kakishare #kroniy15zr #insta #instaseleb #lazada #shopee #instamood #sale at Uptown Danau Kota

194
6 hours ago

SESUAI SANGAT UNTUK YANG SELALU HILANG LIGHTER, TAK PAYAH NAK ISI GAS HANYA CAS SAHAJA KORANG DAH BOLEH GUNA. . ✔Buzy. ✔Lighter selalu kena curi ✔suka bergaya ✔Kurang budjet nak beli jam min nak lelong USB LIGHTER IPHONE murah2 jeh ni. memang cun Gilerr . PM Sekarang #jammurah #jamlightermurah #igshopmalaysia #igshop #instafamous #assalamualaikum #amaura #neelofa #paskal #rempit #riderstrong #matrempit #minah #minahrempit #majalahremaja #kuantan #malaysiaboleh #onxon #padubeb #kakishare #kroniy15zr #insta #instaseleb #lazada #shopee #instamood #sale #santaianakutara #lelakivsperempuan at Masjid India

233
6 hours ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . Hasil ulian tangan. Donut Kentang. Percayalah sis makan 1 jurrrr 😂 UPDATE RESEPI :::::::::::::::::::::::::: RESEPI DONUT KENTANG *ulian tangan Bahan kering - A 200 gm kentang *rebus sehingga empuk,lenyek sehingga halus 500 gm tepung *boleh juga guna tepung roti, lagi cepat masa menguli utk jadi licin 1 paket ragi instant 50 gm susu tepung *ramas rata semua bahan ini Bahan basah - B 2 biji kuning telur 1 biji telur 110 gm AIR SEJUK *curah tengah tengah adunan, gaul uli perlahan lahan sehingga sebati - adunan masih lekat di tangan, normal lah tu. 75 gm butter - masuk demi sedekit, sehingga doh tak melekat di tangan dan elastik or hampir elastik pon takpe. Dah uli sampai elastik/kenyal, tutup dengan tuala, tunggu kembang 2x ganda. Tumbuk adunan, bagi keluar semua angin. Bulat kan 40gm atau 35gm ikut suke besa mana nak. Biarkan dalam 20 minit kembang, lubang kan tengah guna nozzle or penutup botol. Doh sedia di goreng jika kita tekan adunan, cepat kembali ke bentuk asal. Makna nya dah ready di goreng. Siap! Selamat Mencuba 😊 Kredit Resepi : earney atyesha . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung

4720
6 hours ago

Hi guys ! READY STOCK for NSY Jam Lighter Hq Mudah dan pantas dengan menggunakan NSY Jam Lighter Cod 🚗 : Area KL Postage 🛫: seluruh Malaysia Boleh dapatkan NSY Jam Lighter dengan kami #jammurah #jamlightermurah #igshopmalaysia #igshop #instafamous #assalamualaikum #amaura #neelofa #paskal #rempit #riderstrong #matrempit #minah #minahrempit #majalahremaja #kuantan #malaysiaboleh #onxon #padubeb #kakishare #kroniy15zr #insta #instaseleb #lazada #shopee #instamood #sale #santaianakutara at Masjid India

200
6 hours ago

▪▪ Magic.lock @ Lock moto ======================= Anda seorang kaki jalan ? Gemar membawa jentera anda keluar bersama . Namun keselamatan jentera anda berada dalam keadaan bahaya😰 . Memperkenalkan garri lock penyelamat jentera anda💥 Material lock ini pasti buat si pencuri kecundang : - ✔ Full 100% aloy steel ✔Anti karat & potong ✔Available for all type bike ✔waranti 2 bulan - Uishhh ngam ❌ Ngamm . Cepat jangan bazirkan masa anda demi keselamatan jentera anda 😈😈 💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨 ----------------------------------------------------------------------- #lockmotor #matmotor #matrempit #minahrempit #motifviral #viral #terlajaklaris #motorsport #motorhilang #motorcycle #motor #vespa #vespaplanet #superbikes #bikersmalaysia #bikers #ducati #ducatimalaysia #santaianakutara #instaseleb #instafamous #y15zr #y15zrmalaysia #kronibana #onxon #kapcaisado #jenterasado #kapcaijahat #jenterapejuang #jenterakita

341
6 hours ago

Perfume Vials Twilly d ‘Hermes EDP DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱 #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

131
6 hours ago

Perfume Vials Gucci Guilty Absolute For Him and For Her DM / Whatsapp me for the updated list.. .. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM18(postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱 #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

93