Igersmalaya Photos & Videos

7 minutes ago

🔥MEMANG LAIN DARI YANG LAIN BOSS🔥 . L.Pendek : RM26 L.Panjang : RM35 . Size Available : XS-XXXL . Kualiti Baju + 100% cotton + Unisex + Stiker Tebal + Basuh Baju,,dijamin baju tak kembang + Dijamin Memang Puas Hati . Sekarang Tgh Offer Harga Cun2 Punye!! . How to order: 1. Screenshot gambar ni 2. Tekan link kt bio tu 3. Send gambar yang sudah di screenshot #hcpcollection #igshopmalaysia #motivasi #nasihat #paidreview #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #rambang #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #igreview #sayajual #nakbebel #igersmy #mudahterhibur #nakfakta #dagelan #astrogempak #kipidap #dongibab #student #uitm

20
12 minutes ago

Stormtroopers is coming !! 😱🙀🌪️ . Come get yourself equipped with STARWARS Urekami keychain name in hand 🔫⚔️ . May the force be with you. 😼🙈✌️ . DM or whatsapp us here 0134331343 Link in bio ☝️ . #urekami #starwars #jedi #maytheforcebewithyou #stormtroopers #like4like #doorgiftmurah #keychainnama #hadiahharijadi #igersmalaysia #igshopmalaysia #syjualonline #igshop #3ddesign #3dprintingmalaysia #namekeychain #keychain #gift #personalizedgift #giftideas #customize #customized3dprint #coolgift #igersmalaya #thecreative #instagood #artofvisual #urbanphotography #malaysia #marketing

70
20 minutes ago

Tan Jetty, Penang⠀ ⠀ That one time that I decided to wake up early to catch a sunrise while on holiday. In my sleepy daze, I walked into a den of dogs and was nipped on the leg 😂 On top of that, the weather was definitely not good for sunrise. Rain clouds were rolling in from the direction that the sun was supposed to rise. But all in all, I still ended up with a photo that I’m quite happy with.⠀ ⠀ Things I’ve learned from this experience - avoid walking into unknown places in the dark and check the weather forecast before leaving for sunrise at an ungodly hour in the morning 😆⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #citybestpics #agameoftones #city_explore #illgrammers #thecreative #visitpenang #seemycity #createcommune #citylimitless #georgetown #main_vision #landscape_captures #awesome_earthpix #natureaddict #rsa_rural #awesomeearth #nature_wizards #gottalove_a_ #allnatureshots #ig_jetty #ig_malaysia #365malaysia #visitmalaysia #tanjetty #themalaya_ig #igersmalaya #fujifeed #myfujifilm #fujixclub #fujiframez at Tan Jetty

241
23 minutes ago

{SLIDE FOR MORE DETAILS} NI KALAU PAKAI JOGGING NI KOMFEM SEMUA MATA AKAN TERTUMPU KAT KORANG JER 😍 . HIGH QUALITY SNEAKERS . HARGA MURMUR JE NAK BAGI KORANG😍 ______________________________ HARGA ASAL RM100. HARGA PROMO 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 🔥RM 85 (5 ORANG TERAWAL) 😱 JIMAT RM 15 😱 👟 NIKE 35 👟Saiz 36-40 euro 👟 READYSTOCK !! ☘ LIMITED EDITION 💥 GRAB YOURS NOW 💥 ______________________________ •📱Whatsapp 0134104660• . #kasut #kasutmurah #kualalumpur #suprememalaysia #kasutsukanmurah #kpmbp #lawakhambar #kasutfutsal #kpmim #igersmalaya #uitm #fattahamin #sayajualmurah #kasutsukan #kasutreadystock #malaysia #kpmb #murah #fazura #readystock #kpmaymo #merecikhawau #igersmalaya #streetwear #kasutbola #kebayamerah #futsalmalaysia #kpmsi #fattzura #igfeedsmenarik_

70
43 minutes ago

Do you like this interior? It can become your next address 🏙️ Come live in Gardenview Residences!⠀ .⠀ .⠀ ☎️ Reach our sales team at +603 8688 5791⠀ .⠀ .⠀ #cyberjaya #setiaharuman #realestate #luxury #architecture #living #qualityoflife #design #home #homesweethome #newhome #family #familyliving #invest #malaysia #realestatemalaysia #lifestyle #dreamhome #properties #thereisnoplacelikehome #investmentcyberjaya #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #gardenviewresidence at Cyberjaya

140
52 minutes ago

@Regran_ed from @aizamss_s - Assalamualaikum.Alhamdulillah saya telah selesai membaca novel karya agong ustaz @hadi_fayyadh.Saya tersentuh hati dengan karya beliau.Saya merasakan yang saya ini hanyalah manusia kerdil yang hidup dimuka bumi ALLAH .Saya merasakan bahawa saya telah melakukan penderhakaan dan tidak merasa salah pon sebelum ini.Dan apabila saya membaca novel semusim di mahsyar saya berasa amat bersalah dan jika masa boleh mengundurkan saya ingin mengundurkan masa.Tapi apakan daya nasi telah menjadi bubur.Hanya mampu untuk Memohon maaf dan bertaubat.Hati saya bagaikan kaca pecah seribu kerana penyesalan perbuatan saya sebelum ini selepas membaca novel ini.Saya mula terfikir adakah dengan cara membaca novel karya ustaz @hadi_fayyadh dapat menyedarkan diri saya.........Renungkanlah By @hadi_fayyadh ...... Kematian yang tiada siapa sangka telah membawa seseorang ke alam yang cukup mustahil bagi mereka yang hanya berfikir secara logik. ...... Ianya mengundang pelbagai persepsi antara percaya atau tidak,namun apabila ia telah berlaku di hadapan mata ia sukar sekali ditolak. ...... Apakah yang cuba disampaikan oleh Allah SWT diatas kekuasaan dan kebesaranNYA ini? Apakah kita masih sombong dan takabur untuk menerima rasa kekerdilan kita manusia? ...... Bacalah, ia bakal menggegar jiwa anda. Ia ditulis secara berhati-hati agar pengajaran dan ibrah disentuh dari ruang paling dalam. .... Jom semua, mari kita sama 2x menerokai dunia hasil penulisan @hadi_fayyadh . Jangan lupa jugak untuk join #bonanzahadifayyadh. Di sebalik karya ini ada impian yang menanti mu. sesungguhnya rezeki daripada allah tidak pernah salah alamat tuannya.- #regrann . . 📚SEMUSIM DI MAHSYAR . 📣DAPATKAN SEKARANG!!. . 📣Berminat? Ada soalan?? Boleh whatsapp nombor di bawah👇👇 Fast respon inshaallah🤗 . . WHATSAPP 012 9330412 SEGERA WHATSAPP 012 9330412 SEGERA WHATSAPP 012 9330412 SEGERA (atau klik link whatsapp di bio @thelittledeeds, lagi senang takyah tekan2 number 😅) . . . #fayyadhtroopersgold #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #hadifayyadh #islamicreminder #tazkirah #taubat #dakwah #tarbiah #usrah #islam #allah #muslimah #dakwahsentap #igersmalaya #nakbebel #malaysia

80
1 hour ago

Pertandingan Makeup 🌼 Event : Miss Chubby Pahang 2018 Date : 4 DEC 2018 Location : Sri Manjaku Hotel Photoby: @fzazwan Fb Page : Faizul Azwan Anjuran : @bridalcrystal Shoot For : NES Picture Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲 @instagram #AWANGMALAYA #kisahremaja #photography_malaysia #canon_photos #igersmalaya #igersmalaysia #photoshoot #my_sytle #vscocam #vsco #vscomalaysia #igers #myigers #igersmalaysia #igersworld #fotoshoot #photographer #lifestyle #schoolfamily #themenstyle #preconvokuantan #convophotographerkuantan #akadnikah #familyshoot #klikklikfana #prewedding #modelshoot #weddingkuantan #photographerkuantan

351
1 hour ago

Judge Of Makeup Event : Miss Chubby Pahang 2018 Date : 4 DEC 2018 Location : Sri Manjaku Hotel Photoby: @fzazwan Fb Page : Faizul Azwan Anjuran : @bridalcrystal Shoot For : NES Picture Juri : @wanilavirana Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲 @instagram #AWANGMALAYA #kisahremaja #photography_malaysia #canon_photos #igersmalaya #igersmalaysia #photoshoot #my_sytle #vscocam #vsco #vscomalaysia #igers #myigers #igersmalaysia #igersworld #fotoshoot #photographer #lifestyle #schoolfamily #themenstyle #preconvokuantan #convophotographerkuantan #akadnikah #familyshoot #klikklikfana #prewedding #modelshoot #weddingkuantan #photographerkuantan

261
2 hours ago

. . 🌹 Tag sesiapa yang perlu baca ni 🔔 Turn on post notification 💌 Like, comment, dan share ✔ Follow @jompesan.ig untuk lebih lagi . Partner 💪 @gengsentap @jomkongsi.ig . . . . Hashtags : #gengkecewa #jompesanmy #gengsentapmy #jomkongsimy #tolongdengar #tolongkongsi #lawak #lawakhambar #lawakboring #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawaksavage #vsco #vscomalaysia #nakbebel #nakpesan #naksentap #nakkongsi #nakfakta #quote #quotemalaysia #quotemalaya #igers #igersmalaysia #igersmalaya

1291
2 hours ago

*Puma* . Harga:RM70 Free Postage : 1 Malaysia PM laju-laju 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/60108903466👈🏻 👉🏻 Whatsaap:0108903466 👈🏻 . - - - @sukanduaroda @jentera_kapcai1 @jentera_duaroda @idolamalaya___ @budak_video_official @budak_kapcai_ @jiwamatmoto @jentera.permotoran @kronizr__ @kapcaimalaya @kapcaisado @dunia_kapcai_ @pencinta_duaroda @motorkapcai_1 @legacy_125zr @legacykapcai_ . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks . . Material : rubber Condition : NEW Gender : couple Free box biasa ================== Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AA ✔ analog n date function ==================

90
2 hours ago

*Gshock mtg* . Harga:RM70 Free Postage : 1 Malaysia PM laju-laju 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/60108903466👈🏻 👉🏻 Whatsaap:0108903466 👈🏻 . - - - @sukanduaroda @jentera_kapcai1 @jentera_duaroda @idolamalaya___ @budak_video_official @budak_kapcai_ @jiwamatmoto @jentera.permotoran @kronizr__ @kapcaimalaya @kapcaisado @dunia_kapcai_ @pencinta_duaroda @motorkapcai_1 @legacy_125zr @legacykapcai_ . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks . . Material : rubber Condition : NEW Gender : men Free box gshock ================== Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AA ✔ analog n digital function ==================

73
2 hours ago

*Casio Illuminator* . Harga:RM70 Free Postage : 1 Malaysia PM laju-laju 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/60108903466 👈🏻 👉🏻 Whatsaap:0108903466 👈🏻 . - - - @sukanduaroda @jentera_kapcai1 @jentera_duaroda @idolamalaya___ @budak_video_official @budak_kapcai_ @jiwamatmoto @jentera.permotoran @kronizr__ @kapcaimalaya @kapcaisado @dunia_kapcai_ @pencinta_duaroda @motorkapcai_1 @legacy_125zr @legacykapcai_ . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks . . Material : stainless steel Condition : NEW Gender : men Free box casio ================== Spec Ringkas : ✔ 3 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ copy Ori 1:1 ✔ digital function ==================

80
2 hours ago

Terlupa nak pandang awak 😛 My kind of date bila “dia” dapat layan hobby fatin. Much love for you! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ - 📷 @nizamuddinzaqi7 . #samsunggalaxys9plus . - - #artclass #gubahanbunga #drawing #colouring #bunga #hantaran #khatjawi #superbusywoman #staytuned #target2019 #freelancemodel #modeling #modelmalaysia #hijab #photoftheday #vscocam #vsco #vscophile #vscohub #ikutcarakita #igersmalaya #instagram #love #birthday #tilljannah #videoedits #video #couplegoals #surpriseplannerkuantan at Kuantan

4632
2 hours ago

*Casio Edifice copy 1:1 * . Harga:RM70 Free Postage : 1 Malaysia PM laju-laju 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/60108903466👈🏻 👉🏻 Whatsaap:0108903466 . - - - @sukanduaroda @jentera_kapcai1 @jentera_duaroda @idolamalaya___ @budak_video_official @budak_kapcai_ @jiwamatmoto @jentera.permotoran @kronizr__ @kapcaimalaya @kapcaisado @dunia_kapcai_ @pencinta_duaroda @motorkapcai_1 @legacy_125zr @legacykapcai_ . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks . . Material : stainless steel or leather Condition : NEW Gender : men Free box casio edifice ================== Spec Ringkas : ✔ 3 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AAA copy ori 1:1 ✔ Analog n date function ✔ Stopwatch ✔ Jarum semua function ==================

50
2 hours ago

SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ WhatsApp : 085851747441 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 Semoga bermanfaat, jangan lupa share. Siapa tau teman anda membutuhkan informasi ini. 😉 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info tentang program kehamilan.!!! ➖➖➖ at Lampung, Kalimantan Tengah, Indonesia

102
2 hours ago

BIG PROMO KEMBALI 📢📢📢 Khas pada para muslimah yang dikasihi 😘 . Assalamualaikum . Hai dear.. 🙋 . Promosi berakhir sehingga akhir tahun ini Kunjungi kami untuk dapatkan rawatan package promosi 💆💇 . Kami berada ipoh, kami ada menyediakan perkhidmatan rawatan rambut dan guntingan rambut serta penjagaan kuku tangan dan kaki manicure & pedicure💅 . Semperna akhir tahun ini kami membuat pelbagai promosi dan package istimewa. Promosi berakhir sehingga akhir hujung tahun ini 👍 . Boleh kunjungi kami di google map seroja d impian, No23a, selasar rokam 11, taman ipoh jaya. atau boleh hubungi direct kasuma - 0104040991 . Juga boleh datang secara walk in 😘 @serojadimpian Muslimahsalon . #muslimah #ipoh #igermalaysia #hairsalon #haircut #hairdo #hairdresser #hijabers #hijabmalaysia #vsco #vscocam #igers #igersmalaya #hijabfashion #muslimahsalon #hairstyle #hairtreatment #haircare #updo #instadaily #instagram #insta #muslimahspa #vscophiles #salunmuslimah #serojadimpian #salunrambut #reviewig #ɪɴsᴛᴀsʜᴏᴘᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ

100
3 hours ago

Wahai takyat malaysia abang seru supaya kita ramai vote malaysian league untuk di masukan dalam game FIFA . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . . Follow kawan-kawan Admin ⚽️ @a.d_legacy ⚽️ @acah_ii ⌚️ @jam_stalker ⚽️ @dnl.izkndr ❤️ @aimanrasyiddin 🕌 @dakwahmurni . . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

204
3 hours ago

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs .. Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ? 🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV 🌷 VITAMIN E 🌷 menutup cela & jeragat 🌷 kulit muka segar & glowing 🌷 struktur yang ringan , mudah rata 🌷 kelihatan simple & natural 🌷 menyegarkan kulit (Vit C + Hyluronic Asid) 🌷 kulit TAK berminyak 🌷 Testur Lembut 🌷 Tidak melekit 🌷 2 kali lebih gebu tanpa bedak 🌷Tahan lama(7-12 jam) 🌷 Sangat wangi 🌷 sapu dgn span yang sngt lembut 🌷 Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis 🌷 sangat jimat 🌷 sesuai utk semua jenis kulit 🌷 TAK PERLU touch up banyak kali . . Nak HARGA PROMOSI? ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 . #pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

62
3 hours ago

Alhamdulillah . Testimoni baru dari customer Badan rasa ringan selepas minum satu botol. Repeat 3 botol!! . Fungsi Jus Tok Maa Warisan Bangsawan 🌀 Mengawal kolestrol dalam badan 🌀 Mengurangkan kolestrol 🌀 Membakar lemak-lemak 🌀 Mampu melancarkan peredaran darah 🌀 Baik pulih saluran tersumbat 🌀 Baik pulih tekanan darah 🌀 Menurunkan berat badan 🌀 Menambahkan tenaga . Untuk order boleh terus wasap sis 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

40
3 hours ago

Cantiknya beg munga2 🌸💮🏵️🌹 . ➡️BELLEROSE BUCKET BAG MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER . SIZE : 16CM x 13CM x 11CM . COLOUR : BLACK / WHITE / PINK RM40 free postage . Terus click @fiyfaz.co_hq @fiyfaz.co_hq @fiyfaz.co_hq Untuk wassap ye 😘 . . #begbunga #begmurahdancantik #bagcantikbergaya #bagmurahjohor #barangmurahmalaysia #flowers #bagmurahselangor #bagmurahterengganu #igersmalaya #igersmalaysia #bagmalaysia #sale2018 #sayajualbag #sayajual #likemalaysia #slingbag #flowebag #slingbagflower #bagmalaysia

41