Hotfm976 Photos & Videos

25 seconds ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @badantinggi_sihat.my @badantinggi_sihat.my jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @badantinggi_sihat.my . 📱Whatsap : +60 10-227 3683 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

30
4 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtinggi.store . 📱Whatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

440
21 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1022
37 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

44360
44 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

17312
44 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

43211
49 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k68
50 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

39233
51 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1979
52 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

494
58 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

52130
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2336
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k28
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

13915
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1880
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4464
2 hours ago

Nak kurus. Nak sihat. Nak cantik. Nak flawless. Nak fit. Nak kahwin. Semua perlukan decision dan action. . Buat keputusan untuk berubah sekarang. Tak perlu tunggu sakit. Tak perlu fikir kalau tu kalau ni kalau tot kalau tut kalau tis kalau tus. . Asyik cakap je nak buat tapi takde tindakan yang diambil pun tak guna jugak. . No problem. Yang mana buntu tak tahu nak buat macam mana tu, terus klik link di bio ig coach @shazlia_fittrainer untuk mendaftar dalam Kurus Fit Online Coaching Special Intake January 2019. . Fokus dan follow je betul betul group. Tak lama. Sebulan je. See the results. Ilmu yang belajar boleh guna sampai bila bila. . 💋Coach Shazlia 011-10375334 . #coachshazlia #shazlia_fittrainer #teamfittrainer #hotfm976 #tv3 #tv9 #tvalhijrah #dramasangat #isteriuntukdisewa #seriburindu #shell #petronas #caltex #petron #melaka #johor #kedah #kelantan #nasitumpang #nasidaging #desaru at Petronas Bandar Laguna Merbok

92
3 hours ago

NO ACTION NO RESULT.. . Buat la senarai panjang camne pon yang anda nak berubah tp klau takde tindakan, buat penat je buat senaraikan panjang2 tp result takde.. . Anda nak berubah nak berjaya kene bertindak, jadi lebih baik anda kene bertindak, anda nak jadi kurus dari gemuk, sila buat tindakan.. Nak cantik pon kene ada tindakan ya.. . Semua nie terletak pada anda, NAK or TAK NAK berubah.. . Suka tak suka ini la kenyataannya.. . Renung renungkan dan selamat beramal..😁😁😁 . -Coach Reenz Razak- +6012-2246361 #tipsdiet #diet #reenz_fittrainer #ootdhijrah #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis #isteriuntukdisewa

90
6 hours ago

MIN KAFFE☕☕☕ Sekotak ada 20sachets Harga sekotak RM31 jerrr Nak discount?😁..bolehhh.. 👍👍👍✔ Klik link di Bio Profile..atau wasap terus⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60194489665/mk #gastrik #gout #dietfood #singaporeairlines #singapura #noradanish #adikastyle #kempiskanperut #usahawanmuda #nightshiftnurse #surirumah #sayajualkasut #cergas #cikgusekolah #studentbiz #studentproblems #carikerja #cariduitonline #salestockindonesia #jakartaonlineshop #bruneifm #hotfm976

90
7 hours ago

AZAM NAK KURUS DAH BEBERAPA TAHUN TERTANGGUH. . Bila ada peluang nak kurus cakap tak ready lg n listkan kenapa tak ready lg.. . Memanjang je dgn alasan.. Skrg nie sila tanya diri sendiri ya.. Sampai bila nak badan camnie, sampai bila nak gemuk, sampai bila kene tanggung sakit2 yg berpunca sbb gemuk??? . Sampai bila? Tak kan la sampai bila2 kot. . Coach seru, jadikan la harinie titik permulaan utk anda berubah. Berubah untuk menjadi lebih baik, berubah untuk jd lebih kurus, sihat, fit. Dan pastinya anda akan dpt bonus cantik dan nampak lebih muda dari usia anda.. . Badan kita tanggungjawab kita.. Sayangi la diri kita.. . -Coach Reenz Razak- +6012-2246361 #tipsdiet #diet #reenz_fittrainer #ootdhijrah #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis #isteriuntukdisewa

283
8 hours ago

PRAKTIS UNTUK MAKAN 5× SEHARI . Basic ikut waktu nie ya 👇 7-9am : sarapan 9-11am : snacking pagi 12-2tghri : makan tengahari 4-6pm : snacking petang 7-9pm : makan malam . Makan kena ikut timing. Proses nk turun berat tuu senang jee. Cukup jamm makan 🙋🏻‍♀️ best ke best? . Bagi mereka yang sibukk tak sempat nak prepare makanan. Weekend adalah masa yang terbaik utk korang beli grocery yg sihat utk seminggu atleast 🙋🏻‍♀️ . Bukan nk exam or p interview je kena prepare. Nak kurus punn kena prepare okehh 😂 takde laa korang makan main bedal jeee 🙋🏻‍♀️ . Boleh save dan praktis kan yaaa 😊☝🏻kalau nak groceries lengkap utk menu sihat ,boleh join program 😉 klik link di ig @shazlia_fittrainer utk details program 😘 . 💋Coach Shazlia 011-10375334 . #coachshazlia #shazlia_fittrainer #teamfittrainer #hotfm976 #tv3 #tv9 #tvalhijrah #dramasangat #seriburindu #mirafilzah #artismalaysia #motifviral #kualalumpur #kuantan #kualakangsar #patin #temerloh #murtabakmengkasar #murtabakmawarpekan #murtabakmaggie #nasiayam #nasiayamhainan #nasiayammerah #makan #minum #kurus #susu at Penang Bridge

622
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtambah.tinggi @calciumtambah.tinggi Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtambah.tinggi . 📱Whatshap : +60166210488 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

171
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtambah.tinggi @calciumtambah.tinggi Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtambah.tinggi . 📱Whatshap : +60166210488 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

110
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

133
19 hours ago

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙 Apa itu CALCIUM TIENS?? ✔ CALCIUM TIENS™ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENS™ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ ✔ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! ✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula : ✔ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★ . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +6010-467-1278 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

171
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at Paid Review Terbaik

56542
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k168
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4k50
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k34
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

5k349
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

82831
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3816
22 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3717
22 hours ago

Bubur lambuk rolled oat + Grilled Salmon . Rebus jer oat dgn 200ml air, masukkan bwg merah dan bwg putih, bila oat dah lembik masukkan lada hitam, jika suka pedas boleh tambah cili padi potong. . Salmon dibakar atas non stic pan. . Taraa.. dah siap lunch hr ni . #coachjuneosman #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome W/up saya📲0123923748 atau click link bio ig saya utk tips. . #ootdhijab #hijabstylista #nona #palazzomurah #andainyatakdir2 #meloditv3 #hotfm976 #mfmirafilzah #shawlkeknis #shawlmurah #kasutmurah #bfmom #tipcantik #dalampantang #doorgiftbajet #pelaminnikah #wanitamuslimah #fattzura #syantik ! #jomkurus1malaysia #sihatmalaysia #terlajaklaris #shawllabuh #jerawatbatu #meletop #naelofarhijab

381
1 day ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

89034
1 day ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k43
1 day ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

10k390
1 day ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

122
1 day ago

KUDAPAN PETANG DGN KEREPEK UBI MMG BEST, BEST LAGI DPT ANGKUT SEBALANG 😂😅 . Kecil kecil cili padi, bayangkan 3keping kerepek ubi ni ada 50kcal, tapi cukup ke 3keping, paling kurang 30keping dah 500kcal 😱😱😱🙏🏻 . Dlm proses nk turun berat, sekali sekala kena lah bijak dlm buat pemilihan , dgn 500kcal itu bersamaan dgn nasi dan juga lauk, kan lebih puas mkn nasi dan lauk huhuhu 😂🙏🏻 . Begitulah kisah nye, perlulah ilmu & education dlm mencapai IMPIAN nk turun berat dgn baik 💪🏻😊, jgn buang masa hidup dlm keadaan penafian,😱 . Program KFOC edisi JANUARI Tahun Baru 2019, jika KITA BOLEH MULAKAN skrg, kenapa nk kena bertangguh lagi?? 🤔 . klik link di bio profile ig coach utk details program ya ❤️❤️❤️ . 📍Khas buat WANITA yg berusia 20thn dan ke atas 📍Slot adalah terhad. 📍Akan ada HADIAH ISTIMEWA buat peserta yg istimewa..🎁🎁🎁🎁🎁 . . -Coach Reenz Razak- +6012-2246361 #tipsdiet #diet #reenz_fittrainer #ootdhijrah #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis #isteriuntukdisewa

110
1 day ago

KUDAPAN PETANG DGN KEREPEK UBI MMG BEST, LAGI BEST KALAU DAPAT YANG KEREPEK UBI "SIRA" TU KAN. . Tapi 3 keping je dah 50kcal. Persoalannya cukup ke layanz kerepek 3 keping jer? Paling kurang sepaket kan. Sepaket dah 300-500kcal. Tapi kenyangnye 10 minit - 15 minit gitu je kan. Lepas tu lapar balik! . 😱😱😱😱 . Thats why nak diet ni perlu ada ilmu yang betul. Bukan kata semua benda tak boleh makan. Tapi perlu tahu apa yang korang perlu makan untuk turun berat badan dengan sihat dan selamat! . Jom ubah sekarang dari terus hidup dalam penafian. . Siapa nak coach share snacking2 sihat yang lebih sesuai untuk ganti kerepek2 ni sila reply : "SAYA NAK TAHU!" . Cukup 500 comment kami akan share contoh snacking sihat yang sesuai nak menggantikan kerepek ni okey? . 💋Coach Shazlia 011-10375334 . #coachshazlia #shazlia_fittrainer #teamfittrainer #hotfm976 #tv3 #tv9 #tvalhijrah #dramasangat #isteriuntukdisewa #bangi #kajang #ampang #nakkurus #naksihat #kuruscepat #aidijuma #misimengecil

312
1 day ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 JOM ORDER 😍 👇👇 ☎ Whatsapp : +60168244885 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

90
1 day ago

PLAN NAK MAKAN KAT LUAR HARINIE?? . Nie coach nak share apa yg dpt membantu anda mkn kat luar tp tetap boleh diet.. . Apa yg penting skali cari la kedai yg ada jual nasi campur. Jd anda Ada byk pilihan lauk2 utk dipilih.. . Yg terbaikknya pilih lauk ikan dari lauk ayam dan lauk daging lembu untuk sumber protein .. Terbaiknya pilih la menu masakan yg bakar2 / rebus2 ya.. . Untuk karbo pula boleh la amek nasi putih / sayuran segar( salad/ulaman). Pastikan ikut portion ya, protein besar 1 tapak tangan dan karbo besar 1 genggam. Ukur guna tangan sendiri ya. Jgn pinjam tangan org lain yg lebih besar pula..😆😆😆 . Pastikan minimumkan pengambilan kuah.. Makan kering2 nie dpt jimat kalori krn setiap sudu kuah yg anda ambil tu mengandungi kalori.. . Akhir skali order air kosong berbanding air manis k. Jimat kalori n jimat duit pon ya.😁. . Selamat menjamu selera semua.. . -Coach Reenz Razak- +6012-2246361 #tipsdiet #diet #reenz_fittrainer #ootdhijrah #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis #isteriuntukdisewa

271
1 day ago

NOW IS THE BEST TIME FOR LUNCH.. . Nak kurus dgn sihat PRAKTIS UNTUK MAKAN 5× SEHARI . Basic ikut waktu nie ya 👇 7-10am : sarapan 9-11am : snacking pagi 12.30-2.30tghri : makan tengahari 4-6pm : snacking petang 6-9pm : makan malam . Makan kena ikut timing. Proses nk turun berat tuu senang jee. Cukup jamm makan 🙋🏻‍♀️ best ke best? . Bagi mereka yang sibukk tak sempat nak prepare makanan. Weekend adalah masa yang terbaik utk korang beli grocery yg sihat utk seminggu atleast 🙋🏻‍♀️ . Bukan nk exam or p interview je kena prepare. Nak kurus punn kena prepare okehh 😂 takde laa korang makan main bedal jeee 🙋🏻‍♀️ . Boleh save dan praktis kan yaaa 😊☝🏻kalau nak groceries lengkap utk menu sihat ,boleh join program 😉 klik link di ig coach utk details program 😘 . 📍Khas buat WANITA yg berusia 20thn dan ke atas 📍Slot adalah terhad. 📍Akan ada HADIAH ISTIMEWA buat peserta yg istimewa..🎁🎁🎁🎁🎁 . . -Coach Reenz Razak- +6012-2246361 #tipsdiet #diet #reenz_fittrainer #ootdhijrah #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis #isteriuntukdisewa

780
1 day ago

Air putih adalah salah satu fat burner semulajadi. . Mostly kejayaan2 individu yang berjaya turunkan berat badan salah satu tips diorang mesti cukupkan keperluan air seharian. . Dan tips simple dan mudah untuk awet muda mulakan pagi anda dengan segelas air suam😘🤩 . Lebih banyak air putih yang kita minum,lebih banyak manafaat yang kita dapat.. . Dan badan kita perlukan cukup air putih untuk berfungsi dengan baik....ingat air putih @ air masak biasa tau bukannya air sirap atau air manis lain🙏🙏 . PENDAFTARAN CABARAN KURUS ONLINE COACHING UNTUK INTAKE JANUARI KINI DIBUKA. Untuk dapatkan details program, boleh klik link di BIO IG. . JOIN THE TEAM 💃 & MAKE IT HAPPEN. COACH AINI 📲 016.719.6019 . #ootdhijab #andainyatakdir2 #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbajet #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmom #dalampantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jk1m10 #jomkurus1malaysia #syantik #icsyvmy

523
1 day ago

Sekiranya air lemon diminum secara kerap, dikhuatiri ia akan memberi kesan kurang baik pada tubuh badan. Sebab kita jelas faham yang lemon bersifat asidik. Yang berat badan tak berkurang pun, tapi yang berkurang adalah sensitiviti gigi yang semakin haus. . Nak minum, boleh.. Tapi moderate.. Bukan sampai berliter liter... Mcm minum air putih yaa. . Bila kita buat sesuatu diet yang kita faham - barulah kita enjoy dan appreciate untuk apply. . Kalau anda betul-betul mahu berubah, becoming a new you, becoming the best version you could be, program ini memang khas untuk anda! . PENDAFTARAN CABARAN KURUS ONLINE COACHING UNTUK INTAKE JANUARI KINI DIBUKA. Untuk dapatkan details program, boleh klik link di BIO IG. . JOIN THE TEAM 💃 & MAKE IT HAPPEN. COACH AINI 📲 016.719.6019 . #ootdhijab #andainyatakdir2 #meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbajet #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmom #dalampantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jk1m10 #jomkurus1malaysia #syantik #icsyvmy

274
2 days ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumterbaik.my . 📱Whatsapp : +60 11-5797 4677 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia  #malaysian  #malaysiaigers  #sketsa #luqman  #lawak  #ujian  #luqmanpodolski  #spm #viral  #pmr  #pt3  #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia  #mudahterhibur  #singapore #heighupmalaysia  #ubattinggi  #malaysianig #dubsmashmalaysia  #smulemalay  #instaseleb #meletop  #hotfm976  #kualalumpur  #radiomalaysia #sinarfm  #mk5  #mkv  #tiensmalaysia

80