Holden Photos & Videos

25 minutes ago

So I sold my car and took this with the intent to make a gushing eulogy to my old car with phrases like β€œsometimes cars are more than cars” and β€œthis car was the best car ever” but a week later, I’m kind of over it. Yeah it was sick but eh, there are greener pastures. (Cut to me drinking at 10am after leaving the car at the new owners house and sitting in a gutter being sad) at Windy Point

171
26 minutes ago

Just getting a few more films for that special deal 😏, to the end of the month or until I run out of film, whatever comes first, so what are you waiting for? Book in now!! #kcsbne #windowtint

101
1 hour ago

All fixed 😍 #holden

101
2 hours ago

We can’t wait to meet our little boy!! πŸ‘ΆπŸ»πŸ₯°πŸ’™ #37weeks #Holden

140
2 hours ago

Can’t beat a good day on the beach! πŸ“Έ If you would love to join the team on their adventures and go see some amazing views. Come an check out the BCO Facebook group outπŸ™ŒπŸ‘ŒπŸΌπŸ˜Š . . . . #holden #holdencolorado #colorado4x4 #4x4ing #brisbane #camping #toughtrucks #4wd #deiseldrags #4jj1 #ecushopaustralia #mickeythompson #adventuretime #outdoors #queensland #australianoutback #rccoloradoowners #4x4action #coloradonextgen @4x4adventure_australia @4x4_straya #holdencolorado4x4 #sendit #dyno #truck #lifted #goals #adventure #dieseltrucks #explore #travel #outdooractivities #goals

211
2 hours ago

The stars of β€˜Bush Mechanics: The Exhibition’ are leaving the Museum in their rear-view.⁣ ⁣ See these mechanical marvels before the exhibit closes on Sunday.⁣ ⁣ #Indigenous #Australia #Ford #Holden⁣ ⁣ [πŸ“·: The National Museum of Australia] at National Museum of Australia

430
2 hours ago

This was a cool old PV that we gave a freshen up, Repaired the dents and a respray. All work done by me and my talented brother, Really enjoyed it. HJ HOLDEN KINGSWOOD PANEL VAN. 186, 6cyl Engine. 3speed column shift manual transmission... . . . . . #panelvanshayne #panelvan #holdenpanelvan #holdenenthusiast #holden #hj #holdenaustralia #aussieicon #achievement #australianmade #automotive #kingswood #goals #generalmotorsholden #gmh #spraypaint #spraypainting #respray #vanman #vanlife #workhard #goodlife at Port Macquarie, New South Wales

170
3 hours ago

Some progress got done on the car this weekend, dropped off my diff to @chevysidewayz to get weld and install some 3.90s waiting for my axels and stubs from @gforce_1320 also ordered a stage 2 transmission rebuild kit so @shitbirderv can rebuild my second trans πŸ€¦πŸ½β€β™‚οΈ tore the whole car down dropped some stuff to @prestigemetalcoatings to get coated now wait to get everything back install new bushings on all of the rear and back together it goes. If all the funds where there I’d rebuild my ls2 throw some ls3 heads and my cam in it and run that but that will have to wait for now. This 5.7 still holding up.. #gto #wicked1racing #vortechsuperchargers #poweredbyvortech #mishimoto #Holden #stayshitty #pontiac #sparco #sparcousa #holleyefi #holley #holleysniper #chevroletperformance #kbdbodykits #goat #drift #driftcar #streetcar #kooksheaders #smokeybakery #kooksexhaust #livermoremuffler #dealsonwheels #lsxmotorsports #cosmiswheels #cosmiswheelsusa #cosmisracing #cosmis #showtimecustomsfabrication at South Vallejo, California

4697
3 hours ago

Mercedes benz Mau order om, gan, sob, bro? πŸ•΅πŸ”§πŸ›  πŸ“² Konfirmasi via : √ SMS/WA ‭‬‭+62 812 32534736‬ √ pin BB 5AB911AA ___________________ πŸ’΅Pembayaran : √ Transfer BCA √ Cash di tempat COD __________________ πŸ“¬Pengiriman : √ JNE, Tiki, Herona, Dakota , dll √ COD di Malang Kota (ambil) ________________ #vw #mbci #willis #mini #kombi #vw #500 #old #slow #fiat #fourbarrel #bmw #old #w124 #w114 #mini #w114 #mercy #vespa part #clasic #road #holden #w115 #w108 #w110 #w112 #w202 #W123 #nos #w112 #w108 #w123 #w124 #tiger #mercytiger #mercy #mbci #landrover #holdenkingswood

140
3 hours ago

Mercedes benz Mau order om, gan, sob, bro? πŸ•΅πŸ”§πŸ›  πŸ“² Konfirmasi via : √ SMS/WA ‭‬‭+62 812 32534736‬ √ pin BB 5AB911AA ___________________ πŸ’΅Pembayaran : √ Transfer BCA √ Cash di tempat COD __________________ πŸ“¬Pengiriman : √ JNE, Tiki, Herona, Dakota , dll √ COD di Malang Kota (ambil) ________________ #vw #mbci #willis #mini #kombi #vw #500 #old #slow #fiat #fourbarrel #bmw #old #w124 #w114 #mini #w114 #mercy #vespa part #clasic #road #holden #w115 #w108 #w110 #w112 #w202 #W123 #nos #w112 #w108 #w123 #w124 #tiger #mercytiger #mercy #mbci #landrover #holdenkingswood

160
3 hours ago

Wow, Andrea! That’s a great car! Congratulations on your new ride! 😁

111
3 hours ago

Step-step untuk yang mau mulai bangun holden neeeh yok ambil kertas catet catet omongan bang @dewaarthur πŸ€ͺ mimin mah banyakin bismillah dulu ama doa aee deeehπŸ€™πŸ½πŸ€™πŸ½πŸ€™πŸ½ #indoholden #oldholden #holden # holdenhq #holdenindonesia #holdenenthusiast #classiccars #australianmuscle #classiccaroftheday #theholdenlifestyle #aussieclassic #jakartapunyegaye #holdenowner #v8 #v8junkie #buildforfun #notforrun #aussieclassiccars #australianmuscle #holdenindopicture #holdenforlyfe #geragelifenet #geragelife

440
3 hours ago

Semalem nih ada @plut0garage @dewaarthur di Gerage Life πŸš— Mimin udah punya aja seneng banget, eh ini udah bosen pake yang 🐽 anπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€™πŸ½βœŒπŸΌ #indoholden #oldholden #holden # holdenhq #holdenindonesia #holdenenthusiast #classiccars #australianmuscle #classiccaroftheday #theholdenlifestyle #aussieclassic #jakartapunyegaye #holdenowner #v8 #v8junkie #buildforfun #notforrun #aussieclassiccars #australianmuscle #holdenindopicture #holdenforlyfe #geragelifenet #geragelife

542