Hargakilang Photos & Videos

10 hours ago

[FLORA STILL THE BEST❤️] . JUALAN AKHIR TAHUN 10teen.co... GARENTI TAK MENYESAL BELI😀 . MEMANG HOT SELL😀 . Alhamdulillah💯 . . KLIK LINK DI BIO🛑 KLIK LINK DI BIO🛑 KLIK LINK DI BIO🛑 . . #motorlaju #lc135 #budakmotor #jamtangan #ex5 #helmet #motor #jammurah #10teen #gredjamtangan #bossku #boss #murahjam #jammurah #hargaborong #lubukjam #pacakjangantakpacak #hargakilang #memangmurah #jam #terbaik #mantap #barangbaik Link whatsapp : https://www.wasap.my/60176526367

210
16 hours ago

. 🌸🌸 TUDUNG BAWAL CORNSKIN BIDANG 60🌸🌸 . Price : RM16 (exclude postage) . Buy 5 (any tudung from this ig's account) , free postage (limit to 3 person only per month) . 🌐 Boleh request nak pilih warna sendiri/rambang 🌐 Material kain senang dibentuk and minimum iron . Pertanyaan stok/order : klik link di bio 😍😍 . #bawal #bawalchiffon #bawalcornskin #bawalcornskinbidang60 #saudia #satin #bawalpolkadot #bidang60 #bidang50 #bidang55 #bidang45 #tudungmuslimah #tudungtermurah #murah #hijab #scarf #trending #simple #hargakilang #hargaborong #terlajakmurah #berkualiti #takjarang #ironless #lakukeras #semogadimurahkanrezeki #bolehcampur

112
16 hours ago

🌸🌸 TUDUNG BAWAL CHIFFON BIDANG 45🌸🌸 . Price : RM10 (exclude postage) . Buy 5 (any tudung from this ig's account) , free postage (limit to 3 person only per month) . 🌐 Boleh request nak pilih warna sendiri/rambang 🌐 Material kain senang dibentuk and minimum iron . Pertanyaan stok/order : klik link di bio 😍😍 . #bawal #bawalchiffon #bawalcornskin #saudia #satin #bawalpolkadot #bidang60 #bidang50 #bidang55 #bidang45 #tudungmuslimah #tudungtermurah #tudungmurah #murah #hijab #scarf #trending #simple #hargakilang #hargaborong #terlajakmurah #berkualiti #takjarang #ironless #lakukeras #semogadimurahkanrezeki #bolehcampur

60
16 hours ago

. . 🌸🌸 TUDUNG BAWAL CORNSKIN BIDANG 50/55🌸🌸 . Price : RM15 (exclude postage) . Buy 5 (any tudung from this ig's account) , free postage (limit to 3 person only per month) . 🌐 Boleh request nak pilih warna sendiri/rambang 🌐 Material kain senang dibentuk and minimum iron . Pertanyaan stok/order : klik link di bio 😍😍 . #bawal #bawalchiffon #bawalcornskin #saudia #satin #bawalpolkadot #bidang60 #bidang50 #bidang55 #bidang45 #tudungmuslimah #tudungtermurah #murah #hijab #scarf #trending #simple #hargakilang #hargaborong #terlajakmurah #berkualiti #takjarang #ironless #lakukeras #semogadimurahkanrezeki #bolehcampur

71
18 hours ago

. . PRODUK YANG MAMPU MEMBUAT PARA IBU MENANGIS?? . 🚀 Ya, produk Homeopati Minda Ustaz Tido ini mampu membuat para ibu menangis KEGEMBIRAAN . 🚀Insya Allah, Kerisauan para ibu bapa pada anak yang bakal menduduki peperiksaan pasti dapat diatasi dengan memberikan mereka homeopati minda yang hebat ini. . 🚀 Tak rugi jika anda mencuba homeopati minda ustaz tido ni kerana ianya harga yang mampu milik. . 🚀Homeopati Minda Ustaz Tido ini membantu anak-anak yang mengalami masalah dengan izin Allah . ⛔ susah bangun pagi ⛔ tak fokus study ⛔ iq lemah ⛔ mengantuk dalam kelas ⛔ tak minat belajar ⛔ lemah hafalan Apalagi stok makin menyusut, hadiahkan anak-anak anda sesuatu yang berharga untuk membantu masa depannya. Whatsapp 018-3184010 Cara Makan : . 💎 2-5 Tahun : 1 biji sehari 💎 Sekolah Rendah : 2 biji pagi & 2 biji malam 💎 Sekolah Menengah & Ke Atas : 4 biji pagi & 4 biji malam Kemam dan hisap hingga cair . 🌸 Jangan pakai tangan atau sudu besi. Guna penutup botol 🌸 Jangan ambil caffein (teh, teh hijau, kopi, koko, coklat, milo, nescafe, air gas) sejam sebelum dan sejam selepas mengambil homeopati minda ni #perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #anakku #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #keluarga #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar

272
21 hours ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

71
23 hours ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . ASYMMETRIC FRONT FLAP BAG Model : CK2-80680599 Retail Price : RM259 Our Price: RM189 Material : PU Leather Size (CM) : 8.5 x 14 x 19 Color : Black, Brown & Pink . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

20
23 hours ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . ASYMMETRIC FRONT FLAP BAG Model : CK2-80680599 Retail Price : RM259 Our Price: RM189 Material : PU Leather Size (CM) : 8.5 x 14 x 19 Color : Black, Brown & Pink . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

40
2 days ago

. Ada yang masih tercari-cari produk untuk diniagakan? Ada terfikir tak jual perfume ni sebenarnya sesuatu perniagaan yang mudah ? Apa yang MUDAH ??? . 1. Mudah dibawa ke mana2 shja kerana produk kecil molek boleh disimpan dalm beg/kocek. 2. Mudah mendapat sambutan kerana hampir setiap orang sukakan benda-benda wangi dan mempunyai pelbagai wangian pilihan. 3. Mudah dipasarkan kerana produk murah dengan harga mampu milik. Pelajar sekolah pun mampu beli. 4. Mudah menarik perhatian para pelanggan kerana packaging yang sangat cantik & molek dipandang. 5. Mudah mendapat peluang 'repeat order' kerana produk sangat laris macam pisang goreng panas Segalanya mudah bukan....? Tak percaya? Belum cuba belum tahu. Jom whatsapp Nurin untuk menjadi agent/dropship Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Dan korang boleh terus ke link Nurin : https://bit.ly/2yf4nPD #kilangperfumeborong #penperfume #pembekalperfumeborong #hargakilang #hargakasihsayang #bazarmalaysia #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewangi #inspiredperfume #wangianantarabangsa #murah2 #letsgrab #agentwanted #dropshipneeded #perfume #murah2 #murmur #mampumilik #hargarendah

50
2 days ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

90
2 days ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

80
2 days ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

70
2 days ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

70
2 days ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . KNOT DETAIL HANDLE BAG Model : CK2-50780737 Retail Price : 279.90 Our Price : RM179 Material : PU Leather Size (CM) : 8.5 x 16 x 23.5 Color : Dark Blue, Black, Prune, Peacock & Teal . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

30
2 days ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . KNOT DETAIL HANDLE BAG Model : CK2-50780737 Retail Price : 279.90 Our Price : RM179 Material : PU Leather Size (CM) : 8.5 x 16 x 23.5 Color : Dark Blue, Black, Prune, Peacock & Teal . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

30
2 days ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . KNOT DETAIL HANDLE BAG Model : CK2-50780737 Retail Price : 279.90 Our Price : RM179 Material : PU Leather Size (CM) : 8.5 x 16 x 23.5 Color : Dark Blue, Black, Prune, Peacock & Teal . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

10
2 days ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . FRONT FLAP HANDBAG Model : SL2-50780739 Retail Price : RM299.90 Our Price : RM199 Material : Genuine Leather Size (CM) : 16 x 21 x 10.5 Color : Black, Blue & Floral . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 . . #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

30
2 days ago

HOT ITEM 🔥 CHARLES & KEITH COLLECTION . FRONT FLAP HANDBAG Model : SL2-50780739 Retail Price : RM299.90 Our Price : RM199 Material : Genuine Leather Size (CM) : 16 x 21 x 10.5 Color : Black, Blue & Floral . Status: Pre-order with full payment Quality: 💯 from warehouse ETA: 7-14 working days . How to order 👇🏻 Screenshot and whatsapp us at +60132361690 or click the link in bio 😘 . . #charlesandkeith #guess #aldo #pedro #handbagmurah #handbagoriginal #hargakilang

20
2 days ago

Dress . Harga RM45😘 . Detail ada di gambar . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Ws http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

40
2 days ago

👞NIKE AIRMAX SEUQENT👞 PINK BLACK 💗 Size:40-44 ________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM150SM |RM155SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM100 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

145
2 days ago

👞NIKE AIRMAX SEUQENT👞 BLUE WHITE 💙 Size:40-44 ________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM150SM |RM155SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM100 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

205
2 days ago

👞NIKE AIRMAX SEUQENT👞 GREY GREEN 💚 Size:40-44 ________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM150SM |RM155SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM100 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

148
2 days ago

Dress . Harga RM50 😘 . Detail ukuran ada di gambar terakhir . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Ws http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

20
2 days ago

Dress . Harga RM50 😘 . Detail ukuran ada di gambar terakhir . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Ws 0194186129 http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

40
2 days ago

👞FILA DISRUPTOR 2👞 Size:36-40 _________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM110 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

196
2 days ago

Dress . Harga RM50 😘 . Detail ukuran ada di gambar terakhir . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Ws 0194186129 http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

30
2 days ago

👞NIKE AIRMAX 77👞 BLACK OREN🧡 Size:41-45 _________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM100 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

155
2 days ago

👞NIKE AIRMAX 77👞 BLACK RED❤️ Size:41-45 _________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM100 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

1614
2 days ago

HANDSOCK RUFFLE 3 LAYER . RETAIL PRICE: RM15.00 . MATERIAL: MOSSCREPE . SIZE: 35 cm PANJANG . ✔️ LEMBUT ✔️ SELESA DIPAKAI ✔️ KEMAS ✔️ TIDAK MELOROT ✔️ PANJANG KE LENGAN ✔️ TIDAK GATAL . 🚫 COLORS WOULD BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO CAMERA LIGHTING!!! . 🚚 Postage:- . Semenanjung 1-6 helai RM8.00 7-10 helai RM11.00 . Sarawak 1-6 helai RM12.00 7-10 helai RM15.00 . Sabah 1-6 helai RM13.00 7-10 helai RM17.00 #jubahmurah #blousetermurah #jomtutupaurat #malaysia #sabah #sarawak #pencintakucing #murah #elfiraloy #catlover #papar #bajukurung #bazaarpaknil #pemborong #hargakilang #bajumuslimah #ikutsyariat #jomtutupaurat #hambaallah #handsockruffle #handsockmurah #tutupaurat #handsockcomel

40
2 days ago

HANDSOCK RUFFLE 3 LAYER . RETAIL PRICE: RM15.00 . MATERIAL: MOSSCREPE . SIZE: 35 cm PANJANG . ✔️ LEMBUT ✔️ SELESA DIPAKAI ✔️ KEMAS ✔️ TIDAK MELOROT ✔️ PANJANG KE LENGAN ✔️ TIDAK GATAL . 🚫 COLORS WOULD BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO CAMERA LIGHTING!!! . 🚚 Postage:- . Semenanjung 1-6 helai RM8.00 7-10 helai RM11.00 . Sarawak 1-6 helai RM12.00 7-10 helai RM15.00 . Sabah 1-6 helai RM13.00 7-10 helai RM17.00 #jubahmurah #blousetermurah #jomtutupaurat #malaysia #sabah #sarawak #pencintakucing #murah #elfiraloy #catlover #papar #bajukurung #bazaarpaknil #pemborong #hargakilang #bajumuslimah #ikutsyariat #jomtutupaurat #hambaallah #handsockruffle #handsockmurah #tutupaurat #handsockcomel

30
2 days ago

HANDSOCK RUFFLE 3 LAYER . RETAIL PRICE: RM15.00 . MATERIAL: MOSSCREPE . SIZE: 35 cm PANJANG . ✔️ LEMBUT ✔️ SELESA DIPAKAI ✔️ KEMAS ✔️ TIDAK MELOROT ✔️ PANJANG KE LENGAN ✔️ TIDAK GATAL . 🚫 COLORS WOULD BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO CAMERA LIGHTING!!! . 🚚 Postage:- . Semenanjung 1-6 helai RM8.00 7-10 helai RM11.00 . Sarawak 1-6 helai RM12.00 7-10 helai RM15.00 . Sabah 1-6 helai RM13.00 7-10 helai RM17.00 #jubahmurah #blousetermurah #jomtutupaurat #malaysia #sabah #sarawak #pencintakucing #murah #elfiraloy #catlover #papar #bajukurung #bazaarpaknil #pemborong #hargakilang #bajumuslimah #ikutsyariat #jomtutupaurat #hambaallah #handsockruffle #handsockmurah #tutupaurat #handsockcomel

40
2 days ago

[CUSTOMER FEEDBACK]😍 . SIAPA NAK CEPAT SAMPAI JAM DIA, JUM PM ADMIN LAJU LAJU 💪🏻. . KAN DAH CAKAP 10teen.co MURAH. 😆😀!! KALAU NAK HARGA MURAH MURAH. 😀 WHATSAPP 10teen.co ▶️ 0176526367 WHATSAPP 10teen.co ▶️ 0176526367 #motorlaju #lc135 #budakmotor #jamtangan #ex5 #helmet #motor #jammurah #10teen #gredjamtangan #bossku #boss #murahjam #jammurah #hargaborong #lubukjam #pacakjangantakpacak #hargakilang #memangmurah #jam #terbaik #mantap #barangbaik #maluaperr Link whatsapp : https://www.wasap.my/60176526367v

150
3 days ago

👞NIKE AIRMAX97👞GREY NAVY💙 Size:37-41 __________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM120 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

1921
3 days ago

👞NIKE AIRMAX97👞 CREAM WHITE 💟 Size:37-41 __________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SMRM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM120 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

1921
3 days ago

👞AIRMAX 97👞 GREY PINK 💖 Size:37-41 __________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM120 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

1822
3 days ago

👞NIKE AIRMAX97👞PEACH WHITE❤️ Size:37-41 __________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM160SM|RM165SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM120 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

2112
3 days ago

. . Alhamdulillah semua bagitau menjadi homeopati ni . Dulu anak suka melawab, sekarang dah dengar kata dah. Yang malas sekolah dah rajin gi sekolah . Semua gembira. Harga pun murah ya amattt. RM15 jerrr Whatsapp 📲📲019-3620193 #perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar

264
3 days ago

Alhamdulillah dapat lagi testimoni... Suka suka suka!!! Terima kasih chuolss sbb korang sporting sangat sudi share feedback dgn sy..Nahh #Minilove utk korang 💞 Kalau nak order perfume, Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Whatsapp ke no +601132477663 Dan korang boleh terus ke link Nurin : https://bit.ly/2yf4nPD #kilangperfumeborong #penperfume #pembekalperfumeborong #hargakilang #hargakasihsayang #bazarmalaysia #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewangi #inspiredperfume #wangianantarabangsa #murah2 #letsgrab #agentwanted #dropshipneeded #perfume #murah2 #murmur #mampumilik #hargarendah

10
3 days ago

#utmexclusive #tudungviral #tudungsarungmurah #sarimaravea #tudungdualayer #awningscuba #tudungsarungborong #pemborongtudungmurah #pemborongtudungterkini #utmscarf #pemborongtudung #pemborongtudungdanjubah #pemborongjubah #pemborongtudungkl #pemborongtudunghargakilang #pemborongshawl #tudungsarung #instantshawlmurah #tudungsarungplain #tudungsarungcorak #sarimadualayer #sarimadualayerbatu #sarimasarungbatu #hargakilang #pemborongmurah #indonesia #brunei #singapura #sabah #sarawak For details sila whatsappp. WhatsApp 👉0164953912 /0164953947 Instagram 👉theuniversaltextile Emel👉theuniversaltextile1981@gmail.com We are trusted seller.🙋 (PEMBORONG SAHAJA.) 💕Shop No. 1-11, 1st floor, Plaza City One, Jln Munshi Abdullah, 50100 KL. theuniversaltextile1981@gmail.com 💕Berdepan LULU HYPERMARKET. Bersebelahan balai polis Dang Wangi. (10am -8pm)Dibuka setiap hari. Please contact us for details👇 Office:0326021403 Handphone:0164953912 Whatsapp sekarang !!!! 👇👇👇 * 0164953912

50
3 days ago

Dress clara Material soft crepe . Ukuran (inci) Bahu 15 Dada 38 Labuh 55 . Harga RM45 . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Link di bio @ http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

70
3 days ago

Dress clara Material soft crepe . Ukuran (inci) Bahu 15 Dada 38 Labuh 55 . Harga RM45 . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Link di bio @ http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

40
3 days ago

Dress clara Material soft crepe . Ukuran (inci) Bahu 15 Dada 38 Labuh 55 . Harga RM45 . EXC POS . Klik link 👇 untuk oder @ pertanyaan . Link di bio @ http://www.wasap.my/60194186129 . Sila Join group tele https://t.me/joinchat/AAAAAEzA-FBPEmA_kE23BQ . Hari hari kami ada pos 📮 Postage sehelai SM RM8 / SS RM12 postage sepasang SM RM10 / SS RM14 #baju #bajucantik #bajumurah #bajubajet #dresslawa #viral #bajukurungmurah #bajumurahkita #kainsejuk #kaintakjarang #materialcrepe #materiallaici #ramaipeminat #repeatoder #beliborong #gudang #hargakilang

40
3 days ago

. . Alhamdulillah syukurrr sangat. Anak dah mula bangun awal setiap hari . Mudah faham pelajaran. Dah boleh buat keje sekolah sendiri. . Bijak bercakap. Peramah. Rajin mengemas . Belanja rm15 jer alhamdulillah Allah izin perubahan anak sampai camni sekali. Syukurrr . Whatsapp 018-3184010 lelaju ye #perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #anakku #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #keluarga #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar

253
4 days ago

NIKE 33 black pink💕 Size:36-40 ______________________ KASUT DAH RABAK??😳 . Takpe..jangan risau..korang boleh dapatkan kasut ni..pasti bergaya dan cun gila bosku😁..size pulak yang ada hanya terhad lambat sikit hbisla😭🙏🏻 . Harga asal:RM100SM |RM105SS🔥✅ Harga 5 orang terawal:RM80 sahaja🔥 Cepat dapatkan sebelum habis Order?👇🏻 📱 tekan link kt ig kami Free postage 1 🇲🇾🔥 #kasutmurahgila #terhad #barangbaik #maluapebossku #business #kerjakerjakerja #murah2 #hargamampumilik #cill #styloshoes #elok #top #kasutcopyori # #murahkaw #takbelirugi #limitededition #hargakilang #agent #supportme #follow #1milion #barangmurah #trendingmartin #kampusgilamarketing

226
4 days ago

PREVIEW KING 1:1 BOSSKU. MASUK AIR OK JE. 😊😊 . JUALAN AKHIR TAHUN 10teen.co... GARENTI TAK MENYESAL BELI😀 . MEMANG HOT SELL😀 . Alhamdulillah💯 . . KLIK LINK DI BIO🛑 KLIK LINK DI BIO🛑 KLIK LINK DI BIO🛑 . . #motorlaju #lc135 #budakmotor #jamtangan #ex5 #helmet #motor #jammurah #10teen #gredjamtangan #bossku #boss #murahjam #jammurah #hargaborong #lubukjam #pacakjangantakpacak #hargakilang #memangmurah #jam #terbaik #mantap #barangbaik #maluapabossku #maluaperr Link whatsapp : https://www.wasap.my/60176526367

583