Happybaby Photos & Videos

2 minutes ago

SWIPE ~~~ For more cuteness 4 months and he made me work for these photos!! He's a busy body, he's practicing sitting up and holding his own bottle. He sleeps throughout the night for the most part! We'll keep him! 🤣🤣 #babyboy #pocket_sweetness #my_magic_moments #uniteinmotherhood #milestones #momswithcameras #childhoodunplugged #candidchildhood #letthembelittle #storytellingmama #storyofchildhood #cameramama #beyondthewanderlust #momtogs #momtogcommunity #illuminatechildhood #childrenseemagic #4monthsold #happybaby at Colorado Springs, Colorado

20
5 minutes ago

Noah is flying through the months #happybaby #5monthsold Noah is 5 months old and here are some photos of Alex and I around that time too. Who does he look most like?

20
7 minutes ago

ここしばらく、ご飯を作る気力がありません😭 むしろ、食べたい物が何もないのになんで作らなあかんねん! っと理不尽にも当たる相手も無くキレながら作る日々(笑) だけど、日曜に買ってきて半分残ったままのロティサリーチキンがあったから、 一昨日はそれをチマチマとさばいて、我が家定番「チキンポンポコパイ(旦那様命名:正しくはチキンポットパイ)」に💨 頑張って作った甲斐があって、ハル君熱々をフーフーしながらパクパク食べてくれました😊💕 そして、昨夜はいっそ何も作る気が湧かなかったところ…昼間に食べたパスタが美味しかったので、家にあったタラコの瓶詰めを使って、材料を全部和えるだけのタラコパスタと、レンチンしただけのカボチャサラダを足して🥗 緑が一つもない!と慌てて小葱を刻んで…。食べずに湿気てた海苔もトースターでカリカリにして…(笑) すんごいやる気なく作ったけれど、結果、 なんか、ちょっとしたご馳走になった❣️ それで、ちょっと気分が上がる、 イージーなズボラ主婦なのです😗 ちなみにハル君、昨夜もその前の夜も、お母ちゃんを何度も乗り越えての激しい寝返りを繰り返し…。 お陰でたんびに12キロの圧に「グエッ!」となり起こされるお母ちゃんは寝不足マックス😪😪😪 ですが、今日はハル君の2歳児健診! 頑張ってこー✊ #chickenpotpie #チキンポットパイ #手抜きご飯 #ズボラ主婦 #食欲なくてもパスタと白ご飯ならいける #2歳 #5月生まれ #babyboy #babygram #happybaby #happyfamily #育児奮闘中 #コドモノ動画 #cameramama #たまひよあるある #スマイル育児

00
12 minutes ago

My first ever swing ... I never knew it’s gonna b too much fun , although I was scared at first but daddy moved it slow and slowly everything started swinging back and forth and then I was liking it . I could not understand where to look at until mommy called my name and I kept on looking at her , but she was swinging too, that’s why it’s called as swing coz everybody starts swinging once you hop on this. #parkday #summer #happybaby #smileybaby #babythoughts #oneyearold

10
19 minutes ago

Muka happy walaupun habis digigitin nyamuk (padahl sebelum pergi udah dikasih krim anti nyamuk ckckck). karena itu Chloe gak mau lagi ke taman. Tapi palingan bertahan cuma sebentar aja. Dua hari lalu Anzi mau ganti galon dispenser di kamar dia liatin Anzi angkat galon dari dapur. Eh ternyata dia masuk kamar juga, trs tiba2 ngilang. Gak berapa lama muncul bawa tisu galon smbl senyum. (padahal kami gak pernah minta tolong ambilin tisu galon ke dia). Anzi sampe terharu karena inisiatifnya, walaupun Chloe agak kecewa pas dia ngasih tisu galonnya dia baru liat Anzi udh pegang tisu galon. Anzi sampe harus bilang "makasih Chloe, Anzi emng butuh dua" barulah matanya berbinar lagi. Chloe masih aja berdiri di samping galon, jadi Anzi nanya "Chloe mau bantu Anzi lap galonnya?" Dia langsung senang dan bilang "ya" (kalo kemaren suka jawab dengan yes dan yeah, trs berubah jadi oce, sekarang dengan "ya" wkwk). Beneran tuh galon dilap dan bukan asal-asal. "it's clean, Anzi" katanya. Wah ternyata selama ini dia memperhatikan. Sama halnya dengan adeknya. Kalo liat Cleon lagi makan tangan, dia pasti bilang "No Dedek!Dont eat your hand". Chloe seringnya pake suara kecil ke Cleon. Suka puji adeknya tiba-tiba bilang "Dedek so cute". Nah akhir-akhir ini dia mau gendong adeknya. Anzi langsung bilang "No Chloe! Dedek is heavy and you are still small. You can't hold his weight" dijawab sama dia "pegang dot aja!" (maksudnya dia bantu pegangin botol dot adeknya aja). Tp tetep masih mau coba gendong 😁. Haha. Sekarang dia lagi suka pake jepitan, tapi tetep rambut gak boleh dikuncir. Nb: special thanks to Ii Yuni untuk dressnya. Chloe suka banget. Dia bahkan twirl sambil bilang "Chloe Princess" haha Makasih juga buat Ii Helen dan Shu Shu Hendra. Chloe senang banget sama big lollipopnya.girang bgt pas dpt. . #stylishkids #ig_fashionkiddies #stunningbabies #babyfashion #babyworld #babymodel #coolkids #lfl #love #balitaindonesia #proudmom #cheekybaby #spectacularkidz #ig_minis #babygirl #cutiebabies #ivgkids #pastry #sundress #picoftheday #instababies #trendykiddies #littleandbrave #happysmile #happybaby

93
21 minutes ago

H O O R A Y !!! E IS FIVE MONTHS OLD A DAY EARLY!! Easton loves bouncing up and down, cruising in his E mobile (his walker,) and chewing on frozen carrots. Easton is SO big now eating his big boy foods (mac n’ cheese is his favorite) grabbing for everything and anything in site, and even remembering each of his family members faces. Easton is starting to sit up on his own, hold his own bottles, and scoot his little legs during tummy time. Watching his face light up while he bounces up and down screaming with joy when I come home from work has been my favorite thing he’s learned this far. Life with Easton has been quite the adventure and I’m grateful for every second of it. Easton has brought so much happiness back into my life. I still cannot believe my little bear is already 5 months old.... Time really does fly with you’re having fun. (Swipe right to see my proud Momma moment of my baby sitting up all by himself) • • • • • • • • • • #newbornbaby #babiesofinstagram #motherhood #motherhoodunplugged #mixedbabies #babyboy #newmom #stylishbabies baby #boymom #momswithcameras #babyfashion #handsomebaby #momlife #babyfever #firsttimemom #januarybaby #snugglemonster #fivemonthold #babymilestones #chunkybabies #dinosaur #dinosaurbaby #happybaby #babylove #summer #summerbaby #happyboy #happybaby #outside #overrals

122
24 minutes ago

Selama ini main dirumah rasanya udah makin pinter aja. Sesekalinya ke playground langsung lihay “sok tau” nya keluar. Manjat sana sini.. Siap2 yaa Ibu harus extra jagain GlashKash yang semakin gesit dan banyak akal nya untuk ngerjain Ibu 😵 . . . #twinzy #twinsisters #twinstagram #twins #babygirls #girltwins #twinnation #doubleisthenewbubble #twinning #sikembar #twinsandmultiples #happybaby #sisters #16months #BFF #notababyanymore #jalanjalan #playtime #playground #BLUE #kolambola #climbing

60
28 minutes ago

Checking my followers while waiting for the bus ..... 🎉🎊🎀🎈💖 😊 🧚‍♀️ Looking for collaborations and photo shoots as well as advertise for baby clothes, feel free to message me 💕🦋💕 #baby #babyfashion #babywithstyle #instakids #kids #babies #faithandcoco #people #moms #parenting #children #parenting #instababy #happy #fun #heart #havingfun #happybaby #bettina #instakids #trendykids @lozzij87 @v_subie #cute #cutebaby #littlecutie #kamelia #babiesofinstagram #igkids #toddlersofinstagram #babypics #happybabygirl #modeling #babygirl

63
34 minutes ago

#WAYBACKWEDNESDAY To my favourite photo basically of all time. I felt like such a badass. I’m not sure why but as a mom, feeling badass is so powerful! 👊🏻👊🏼👊🏽👊🏾👊🏿 Share a recent time that you felt like a badass-motha BLEEP! 👅 at Miami Beach, Florida

351
37 minutes ago

Siapa bilang cowo 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️ gak bisa sukses di bisnis DROPnSHOP .. Nyatanya 👆🏻 dengan manfaatin sosmed bisa dan buktinya bnyak yg sukses 💰💰💰 Salah satunya itu 👆🏻 1 Bulan income 21juta ++ 😍😍 📚💰🛍 Bisnis di Media Sosial itu sangat mudah loh kak. ✔Gak pusing sewa tempat ✔Gak ribet ijin ini itu ✔Gak perlu gaji karyawan ✔Gak perlu bangun pagi buka toko , tutup toko malam ✔Gak harus standby 12jam ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Dikerjain di mana pun & kapan pun .. Sambil main , nyantai , kerja , kuliah , atau lg bareng pacar jg bisa .. itu pun kalo punya yah 😀 📚💰🛍 REGIST ? KETIK "FIX JOIN" 📲 082283607820 . . . #bayilucu #bayisehat #bayi #bayiasi #bayiindonesia #perlengkapanbayi #bajubayi #baby #bayiku #babyboy #bayiimut #bayigemes #tokobayi #happybaby #bayipintar #bayicantik #babyshopjakarta #babygirl #bayiasieksklusif #bayilucuindonesia #bayi3bulan #babycute #perlengkapanbayimurah #babyshop #kebutuhanbayi #perlengkapanmakanbayi #dressbayi #cutebaby #bajuanak

31
37 minutes ago

Too busy flirting to eat #happybaby

50
40 minutes ago

Good morning fellaasss 🤗🤗 Gak usah khawatir lagi soal rambut tipis, ketombean, atau kutuan 🤭 Nih ada shampoo Fayolla, shampoo anti kutu, dan bisa menutrisi rambut buat jadi lebat loh... Cobain yuk guys.. @ahli_kutu @ahli_kutu . 📷 : @meganegallery . @babykids_indonesia #bkids_2019 #joycelineliem #joyfromheaven #asianbaby #bayiindonesia #littlestar #happybaby #cutekids #babyendorse #freeendorsmentbaby #littlestarasia #motretanak #foto_ibebemodel #LuxuriousGiveaway_foto #babiesnmebr3 #cocoluluMSvol2 #TrotierBR1 #kiddiepodsbrandrep4 #gofmjun2719

112
1 hour ago

When the milk is too good 🍼👶🏻💤

71
4 hours ago

My son loves to look out windows....and lick them, but who’s judging? at Houston, Texas

305