Goldsmith Photos & Videos

2 minutes ago

Price is $10 for 4 piece chalcedony marquise shape 24mm x 12mm faceted flat back #gemscabschalcedony AAA + Quality hydro Id - gc1/29 # PRICE $10 FIRST PERSON TO WRITE ME, MINE OR SOLD IN THE COMMENTS GETS THE GEMS IN THE IMAGE.... 22/2 #lapidary #gems #instasmitthy #bezelset #silversmith #silversmithing #jewelrygram #jewelrybox #jewelrydesign #jeweler #jewelrydesigner #bronzesmith #bronzesmithing #goldsmith #goldsmithing #cabochons #cabs4sale #cabochonsforsale #cabochons4sale #cabochon #cabochonsale #cabochonssuplier #cabochonmaker #gemscabsflatback #gemscabshydro #gemscabsmarquise #gemscabsfaceted #gemscabsgreen #gemscabs12mm

00
55 minutes ago

Symbols...must be under a spell.

151
1 hour ago

Check check ตรวจสอบทุกพิ้นผิวให้แน่ใจว่าเครื่องประดับได้มาตรฐานแล้ว jewelry making workshop

41
2 hours ago

お店の石臼です!昔、お団子屋さんをやっていた時に使用していたそうです。今はメダカさんの住まいです😊

342
2 hours ago

Ini material super keren. Namanya metal clay. Ada 3 tehnik bikin master prototype untuk perhiasan logam yang saya kuasai : 1. Wax Carving Handmade 2. Digital Sculpt di combo 3D Print 3. Clay Sculpting Handmade Nah abis jadi prototype biasanya saya pake proses molding, terus lost wax casting / negative casting. Terus apa gunanya si metal clay ini? Clay ini ga usah lewatin proses molding dan casting. Begitu selesai nge-sculpt, tinggal bakar aja....langsung deh dia jadi logam (silver / gold). Nah di foto ini kira kira urutan prosesnya. #savetiger #taringharimau #taringmacan #kukuharimau #kukumacan #taringberuang #kukuberuang #silversmith #waxsmith #goldsmith #digitalsculpt #taringukir #cincinnagaemas #liontinnagaemas #kalungnagaemas #pipagading #gadingukir #3dprint #zbrush #zbrushsculpt #lostwaxcasting #waxcarving #bonecarving #edc #everydaycarry #paracordbead #premiumbead #bespoke #custommade

170
3 hours ago

🌸🎶 Isn’t she... pretty in pink! 🎶🌸 The sweetest piece of rare pink sea glass from England plus decadent 22k gold; I just love this ring! Do you think Molly Ringwald’s Andie would have worn it? I think it’s the perfect combo of boho + luxe for her! This beauty will available at my booth at the @cayucosseaglassfestival in 2 weeks. See you there! PS: I just might be playing the Pretty in Pink soundtrack, just sayin’! 🥰 . . . . #SeaAndSkyStudio #SeaAndSkySeaGlass #SeaGlass #SeaglassJewelry #SeaglassJeweler #PinkSeaglass #EnglishSeaGlass #Goldsmith #Silversmith #22KaratGold #PrettyInPink #EightiesChild #DatingMyself #bezellikeaboss #cayucosseaglassfestival

8710
3 hours ago

Существует огромное разнообразие серёжек на любой вкус и цвет. А какие серьги вы предпочитаете носить? ⠀ На фото серьги-продевки из коллекции "Палочки" ⠀ Актуальные цены и наличие по запросу в ДИРЕКТ 😉 ⠀ ⠀ ⠀ -------------------------------------- 💋Еще больше ювелирных изделий в наличии и под заказ в нашем магазине, ссылка на наш сайт в профиле 🔝 . Ждём вас с 9 до 18 часов в нашем магазине "Грани Кристалла" по адресу: . 🏛Армавир, Кирова, 49 📞(86137) 3-92-80 . 📣У нас большой ассортимент ювелирных изделий и гибкая ценовая политика. . ♥️ВНИМАНИЕ: Заказ, уточнение цен и подробная информация по запросу в ДИРЕКТ! . . . ----------------------------------------- #граникристалла #jewelry #goldsmith #jewellery #bracelet #bracelets #awesome #bordeaux #gift #fashion #womensfashion #pearl #gold #design #jewelrydesigner #jewelrymaker #beauty #gioelli #gemstones  #tsavorite #ruby #diamond #diamonds #unique #beauty #bileklik  #mucevher #blackpearl #hediye

152
3 hours ago

Special boxes for special rings 🎁 The benefit of being a *really* small business is the ability to control the tiniest of details when it comes to every stage of the production process. For each engagement ring I create I hand make an individual ring box to house it in, made from repurposed boxboard (taken from the back of used sketchpads) and kimono fabric scraps I collected during my time living in Japan. It's a long process that adds an extra day to the making time, but worth it when the end product helps to reduce waste and looks so pretty 🌸 The busier I get, the less time I have to put towards these little details, so while it lasts I'm enjoying pouring so much of myself into my creations, so that my beautiful clients receive pieces that are lovingly handcrafted and completely unique.

618
3 hours ago

Pakean sehari hari. Murah meriah nih. Mari kita bantai replika yang kualitasnya rendahan. Yang malah dijual sebagai 'barang asli' sama seller goblog ke para newbie. Yang Salah : • barang palsu, kw alias replika dijual sebagai barang asli. • barang asli, sengaja memburu untuk dapet bagian tubuhnya dan akhirnya dijual. Yang Bener. : • barang replika yang dijual sebagai replika, jujur, amanah, fast respond dan ramah. • barang asli dapet dari hewan mati alami (ngurak). Dapetnya bukan beli, tapi emang hoki pas lagi 'maen' ke hutan atau pedalaman. Bantai habis para penipu, penyamar dan pemburu di dunia pertaringan. 😎 #savetiger #taringharimau #taringmacan #kukuharimau #kukumacan #taringberuang #kukuberuang #silversmith #waxsmith #goldsmith #digitalsculpt #taringukir #cincinnagaemas #liontinnagaemas #kalungnagaemas #pipagading #gadingukir #3dprint #zbrush #zbrushsculpt #lostwaxcasting #waxcarving #bonecarving #edc #everydaycarry #paracordbead #premiumbead #bespoke #custommade

120
3 hours ago

I realized I never showed you this custom green quartz ring I made for the lovely owner of @elitaireboutique (local ladies, you definitely need to see her cute shop). I need to photograph a few rainbow moonstone pendants tomorrow morning and they will hopefully be in the shop by the evening. Rainbow moonstone rings coming next week! . . . . #showmeyourrings #instajewelry #ringbling #lifeofanartist #crystallove #ladysmith #bohobride #ladyboss #fempreneur #makeyournextmove #ohwowyes #wearethemakers #slowmade #goldsmith #prettylittlethings #tourmaline #handsandhustle #southerncharm #huntsville #uniqueengagementring #riojeweler #turquoise #turquoiseoverdiamonds #stonejewelry #metalsmith #lifeofanartist #opthandmade #statementring #quartz

1135
4 hours ago

Handmade argentium silver necklace that resembles "cracked mud". Each square cut and formed by hand and assembled into a striking pattern. Suspended below sits a brilliant orange Oregon Sunstone. The cabochon is ethically mined here in the United States, and the silver is recycled. The piece has been oxidized to bring out the depth. • • • #sunstone #oregon #handmade #solderandstonejewelry #oneofakind #silversmith #goldsmith #jewelrydesign #shoplocal #stunning at Solder and Stone Jewelry Co

90
4 hours ago

Kalau udah punya taring atau kukunya bisa ga cuma minta dibikinin iketannya aja? Bisa dong. Siapin aja konsepnya, pasti dibantu mulai dari desain, milih material, ngitung budget, sampai transfernya. 😁 Mahal ga bang? Tergantung dibandingnya sama siapa? Kalau dibanding sama barang vietnam atau jepang : murah. Dibanding sama toko emas : murah. Dibanding sama toko sebelah : MAHAL. Jadi ini jewelry maker yang specialist taring atau kuku yang paling mahal? Iya 😎 Orangnya ramah, desain world class, detail rapih, material high quality, bisa bikin pake metode handmade atau digital. Kalau di toko sebelah lebih murah gimana? Ga akan ada udah pasti saya borong semua, buat dijual lagi...lebih MAHAL. 🤣 #savetiger #taringharimau #taringmacan #kukuharimau #kukumacan #taringberuang #kukuberuang #silversmith #waxsmith #goldsmith #digitalsculpt #taringukir #cincinnagaemas #liontinnagaemas #kalungnagaemas #pipagading #gadingukir #3dprint #zbrush #zbrushsculpt #lostwaxcasting #waxcarving #bonecarving #edc #everydaycarry #paracordbead #premiumbead #bespoke #custommade

20
5 hours ago

Di vietnam dijual 49.000.000 VND alias 29jt-an IDR, semprul padahal harga bikinnya di saya cuma 18 jt (sudah include material batu, emas, biaya HPP, fee desain & fee crafting). Udah sini beli sama yang bikinnya aja. 🤣 #savetiger #taringharimau #taringmacan #kukuharimau #kukumacan #taringberuang #kukuberuang #silversmith #waxsmith #goldsmith #digitalsculpt #taringukir #cincinnagaemas #liontinnagaemas #kalungnagaemas #pipagading #gadingukir #3dprint #zbrush #zbrushsculpt #lostwaxcasting #waxcarving #bonecarving #edc #everydaycarry #paracordbead #premiumbead #bespoke #custommade

110
6 months ago

石枠下部分をロウ付けして、全体のバランスを見ながら、ヤスリで削ります。

402
6 months ago

石枠とリング部分をヤスリで整え中です!

391
6 months ago

8サイズほど叩き込んで、お客様の指輪サイズに調整しました。 地金の具合で、今回は少し多めに叩きました❗

301
6 months ago

プラチナを叩いて巻きました。この工程も😃💦熱い!

371