Giftreviewmalaysia Photos & Videos

54 minutes ago

Adidas Yeezy Boost PB Rm100 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 35-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

140
59 minutes ago

Adidas NMD X SUPREME Rm180 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . Limitedโ—๏ธstock tak banyak โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 supertop quality ๐Ÿ’ฏ โ€ข Reflected cahayaโ—๏ธ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

100
7 hours ago

Adidas EQT Adv Rm199 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . High grade copy oriโ—๏ธnormal price Rm24+โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

362
8 hours ago

#giftreviewmalaysia HI GUYSSS AHAK๐Ÿ˜˜,harini pepper nak share abt this product okay, @pooteh_gewboohq supplement untuk kulit putih auu,so korng yang cam kulit kusam nak dapat kan kulit peloles cam minah kpop leh pakai this product..Kelebihan this pooteh are mengewhitekan ,pinkish and glow your grease face in 5 days OMG..sape taknak muka glow ii dalam masa 5 hari ahak..cegah kulit kering or berminyak,MERAWAT RESDUNG ha semua bende dikaitkan dgn resdung,this product will prevent your nasty resdung!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Žand also alergic.. makcik ii makjah ii mana kulit dah kendur macam kantung teh leh pakai ni ha because ia MENJADIKAN KULIT AWET MUDA!!!...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ also yang bibir merekah banyak naw gosip pun leh pakai bagi gosip mak jemah anda lancar..๐Ÿ‘… and most important is 100% daripada bahan semula jadi ha kau rasa?๐ŸŒท๐ŸŒท ... so now apa tunggu lagi makcik ii akak ii ABANG II PUN LEH PAKAI !!!PADA ABG YANG PAKAI SUPPLEMENT NI..SAPE CAKAP KAU LEMBUT PAKAI SUPPLEMENT PUTIH KULIT NI KAU SUMBAT JE KUNYIT.๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . . p/s:ibu mengandung,haid or masalah kronik tidak digalakkan pakai ๐Ÿšซ . . follow @pooteh_gewboohq for more!!!!

2k16
24 hours ago

Adidas SlipOn Rm90 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 36-40 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

240
24 hours ago

Nike Airmax Supreme Rm110 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

400
1 day ago

Repost from @amiraahmad_ #giftreviewbymira . Hye Assalamualaikum semua ๐Ÿ’• Agak agak mira termenung apa tu ye ๐Ÿ˜ hehe Semoga hari ini lebih baik dari semalam . aminn ๐Ÿ˜Š . Hari ni mira pakai bawal by @bawal_ruffle . Seriously mudah dibentuk . Korang yang selalu nak cepat bila bersiap tu . Wajib dapatkan bawal ni di @bawal_ruffle @bawal_ruffle @bawal_ruffle ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• thanks for this gift dear . #sharedbyamiraahmad #giftreview #giftreviewmalaysia #instadaily #instagood #ootd #black #blue #niqabis

141
1 day ago

Reebok Fury Rm120 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 kaw kaw ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

203
1 day ago

ZAMAN KANAK KANAK (chapter 1) "Aaah ahhhh lepaskan aku kau memang gila imran" "Memang aku gila musa,kau duk dalam tu diam diam ye aku nak pergi kerja nanti aku bawak teman kau"kata imran sambil berjalan menuju ke perkarangan rumah Imran keluar dari perkarangan rumah lalu terus ke tempat kerjanya iaitu hospital sakit jiwa Hai nama aku imran ,aku sebenarnya ada satu penyakit kau nak tahu penyakit gila ,doktor kata penyakit tu akan dtng tak menentu ,doktor suruh aku mkn ubat untuk hilangkan gila aku ni tapi kau tahu aku rasa aku suka keadaan aku sekarang jadi buat APA aku nk mkn ubat ,aku jadi macamni semua sebab cara aku membesar . . . . . 20 tahun yang lepas . . . . . "Imran mainan ni jangan sepah- sepah mama penat " kata ibu imran sambil mengemas mainan mainan "Mama petang ni kita nak pergi mana mama"kata imran sewaktu itu imran berumur 5 tahun pada umur itulah keperitan hidupnya bermula ."kita jumpa kwn mama nanti kwn mama bawak imran pergi jln tapi mama x ikut tau"kata ibu imran dengan nada yang lembut ."imran x nk pegi mama x ada imran tak pegi"kata imran sambil membuat bibir muncung."imran nanti kwn mama hntr imran balik lagipun mama keja ,nanti mama belikan imran baju spiderman imran nak ke tak"kata ibu imran untuk memujuk imran "nak nak nak mama janji eee kalau mama tipu imran tak nak kawan mama "kata imran '"ya mama janji tapi imran kena janji imran ikut kawan mama kalau tak mama tak nak kawan imran"kata ibu imran sambil membuat jari janji "imran janji"kata imran (bersambung di komen)

183
2 days ago

Slide for feedback. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Parut bertahun tak hilang even dah cuba pelbagai jenis produk? Jom cuba #Profix vitamin yang tengah viral ni. Dah beribu testimoni tak pernah lagi negatif. Boleh merawat masalah parut,ย  liang pori, jerawat, jeragat dan segala macam jenis masalah muka anda. . Nak lagi mantap? Try sekali #QalishCleansingGel yang mampu mengawal muka berminyak. Beli set dapat free postage tau. ๐Ÿ˜ Follow @aysh_beauty Follow @aysh_beauty Follow @aysh_beauty Or whatsapp je link ๐Ÿ‘‡ http://wasap.my/601151705583 #alvateam #profix #qalishbeautycare #qalishcleansinggel #dtxfit #jomcantik #jomkurus #takpenatkejadicantik #profixmurah #promomerdeka #sayajual #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia

6660
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka - #regrann

141
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka - #regrann

120
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka - #regrann

92
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

131
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

151
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

160
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

140
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

160
2 days ago

PUAS PICIT TAK KELUAR ! BLACKHEAD DEGIL SEDEGIL DEGILNYA !! . . TAG KENGKAWAN YG ALAMI MASALAH MCM NI . . Jangan amalkan jika berlakunya keradangan kulit . Walaupun bahan semula jadi , tidak semua kulit boleh terima . . . . . . JANGAN CANTIKS SENSORANG YEAA , SHARE SUPAYA RAMAI YG TAHU ๐Ÿ˜˜ #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

170
2 days ago

LET'S TRY ME !! Nampak Macam biasa-biasa . Tapi LUAR BIASA sebenarnya @nurfieda_fslmalaysia . Sekali dia singgah pada kulit si kerak yang meresahkan . boleh jadi tersuka . tercinta tanpa sengaja TAUUU ! CUBA SEKALI TAKNAK PISAH DAH . Kulit gelap ?? jerawat semakin mesra ?? kusam ?? FORMULA FSL mujarab merawat masalah ini tauu !! Let try FSL guys !! TRIAL SET RM35 sahaja LET'S TRY ME @nurfieda_fslmalaysia LET'S TRY ME @nurfieda_fslmalaysia LET'S TRY ME @nurfieda_fslmalaysia wasap me noww : 0162332452 0162332452 0162332452 #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmalaysia

3k
2 days ago

Adidas XR1 Allblack Rm120 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

251
2 days ago

Converse Maroon Rm90 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Style buat kasut skating ๐Ÿ”ฅ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan dll ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

270
2 days ago

Terima kasih sis, sebab bermuamalat dengan kami dan share gambar dengan kami..adik ni beli jaket haneems patteb JL005. Moga kita sama-sama berjaya di dunia akhirat kelak.. . . Sesiapa yang pernah bermualamat dengan jannah boleh laa share gambar dengan jaket haneems ni ye.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #feedbackjaket_ah . . . #Jaketmuslimah #jaketmuslimahlabuh #jaketkorea #jeju #kakitravel #kakitravelmalaysia #aurainstabatch4 #aurainsta #aurawhite #dyxybccreamfoundation #garambukit #tudungpeople #tudungorganza #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #binikuninja #niqabis #igreviewfree #giftreviewmalaysia #jakethaneems #bagtravel #begpack #misskaptencikguwaiz #mydarlinginspektordaniel

220
2 days ago

#giftreviewbymira . Hye Assalamualaikum semua ๐Ÿ’• Agak agak mira termenung apa tu ye ๐Ÿ˜ hehe Semoga hari ini lebih baik dari semalam . aminn ๐Ÿ˜Š . Hari ni mira pakai bawal by @bawal_ruffle . Seriously mudah dibentuk . Korang yang selalu nak cepat bila bersiap tu . Wajib dapatkan bawal ni di @bawal_ruffle @bawal_ruffle @bawal_ruffle ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• thanks for this gift dear . #sharedbyamiraahmad #giftreview #giftreviewmalaysia #instadaily #instagood #ootd #black #blue #niqabis

1k13
2 days ago

PSYCHO (sinopsis) -imran merupakan seorang doktor sakit jiwa ,imran juga mempunyai penyakit sakit jiwa tetapi dia merahsiakan dari khalayak ramai tentang dirinya yang sebenar,penyakit ini berpunca daripada zaman kanak kanaknya ,kini masanya imran mencari kesemua manusia yang membuat zaman kanak kanaknya menjadi mimpi ngeri baginya dan akan menyeksa mereka secara sekejam kejamnya. . . . apa yang berlaku kepada imran sehingga dia menjadi sebegini?bagaimana penyeksaan yang diberi kepada mereka?semua jawapan ada di dalam cerita ini. #ceritacinta #ceritamelayu #ceritamelayukomedipalingkelakar #ceritaseram #ceritapsycho #psycho #faktaseram #fakta #malaysia #kisahmelayu #kisahseram #kisahlawak #kisahcinta #faktamelayu #malaysia #wattpad #wattpadmalaysia #ceritakita #nakfata #nakkonsi #paidreview #giftreview #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia

221
3 days ago

Adidas Stan Smith Rm110 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 36-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

290
3 days ago

Adidas NMD Mastermind Rm120 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan &sport ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

310
3 days ago

Terima kasih sis, sebab bermuamalat dengan kami dan share gambar dengan kami..adik ni beli jaket haneems patteb JL005. Moga kita sama-sama berjaya di dunia akhirat kelak.. . . Sesiapa yang pernah bermualamat dengan jannah boleh laa share gambar dengan jaket haneems ni ye.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #feedbackjaket_ah . . . #Jaketmuslimah #jaketmuslimahlabuh #jaketkorea #jeju #kakitravel #kakitravelmalaysia #aurainstabatch4 #aurainsta #aurawhite #dyxybccreamfoundation #garambukit #tudungpeople #tudungorganza #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #binikuninja #niqabis #igreviewfree #giftreviewmalaysia #jakethaneems #bagtravel #begpack #misskaptencikguwaiz #mydarlinginspektordaniel

140
3 days ago

hi semua๐Ÿ˜›๐Ÿ™‹๐Ÿป harini nak tunjuk kat korang semua photobook by @demomentopixel ๐Ÿ’ž๐Ÿ’— photobook yang farah dapat ni srs lawa sgt dia buat mmg puas hati sesgt ๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘…satu photobook ni boleh muat 65 keping gambar lepastu harga mmg sgt sgt murah kualiti pon tiptop peh๐Ÿ˜๐Ÿ˜›๐Ÿ’ž๐Ÿ’• korang kena cuba buat satu. simpan gambar banyak banyak buat apa kan, so buat jelah photobook. okay boleh visit ig ni untuk tahu lebih lanjut ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ˜๐Ÿ‘… @demomentopixel @demomentopixel @demomentopixel @demomentopixel @demomentopixel #giftreviewbyfarahnajwa #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

4016
3 days ago

Adidas ZxFlux blackgold Rm110 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan & jogging ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

520
3 days ago

Nike Roshe Run Rm99 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan & running ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 36-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

450
3 days ago

Tak sah kalau tak pakai Sieylma Miss Pretty moisturizer ni tau. Memang my routine before sleep and lepas mandi, wajib pakai. Sebab this is pure 100% organic cucumber . . Bila pakai, sejuk gila! And my skin before this mmg dry, tapi semenjak i pakai this moisturizer, serious kulit licin lembut glowing! . And every purchase dapat Free gift Beg cute ni tau! Jom dapatkan sekarang di @sabun_viral okay! ๐Ÿ˜™ . #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia

1k0
4 days ago

Terima kasih sis, sebab bermuamalat dengan kami dan share gambar dengan kami..adik ni beli jaket haneems patteb JL005. Moga kita sama-sama berjaya di dunia akhirat kelak.. . . Sesiapa yang pernah bermualamat dengan jannah boleh laa share gambar dengan jaket haneems ni ye.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #feedbackjaket_ah . . . #Jaketmuslimah #jaketmuslimahlabuh #jaketkorea #jeju #kakitravel #kakitravelmalaysia #aurainstabatch4 #aurainsta #aurawhite #dyxybccreamfoundation #garambukit #tudungpeople #tudungorganza #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #binikuninja #niqabis #igreviewfree #giftreviewmalaysia #jakethaneems #bagtravel #begpack #misskaptencikguwaiz #mydarlinginspektordaniel

250
4 days ago

Terima kasih sis, sebab bermuamalat dengan kami dan share gambar dengan kami.. Adik ni belo jaket haneems patten JL006. Moga kita sama-sama berjaya di dunia akhirat kelak.. . . Sesiapa yang pernah bermualamat dengan jannah boleh laa share gambar dengan jaket haneems ni ye.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #feedbackjaket_ah . . . #Jaketmuslimah #jaketmuslimahlabuh #jaketkorea #jeju #kakitravel #kakitravelmalaysia #aurainstabatch4 #aurainsta #aurawhite #dyxybccreamfoundation #garambukit #tudungpeople #tudungorganza #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #binikuninja #niqabis #igreviewfree #giftreviewmalaysia #jakethaneems #bagtravel #begpack #misskaptencikguwaiz #mydarlinginspektordaniel

240
4 days ago

Suka sangat casing dari @idolshop.co ni sbb design case die semua gempak2 ๐Ÿ™€โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ case yg amad dpt ni nama dia marble case๐Ÿ˜‹๐Ÿ’• banyak lagi design yg lawa korg bole pilih kt ig die, just tinggal usha n beli je lgi๐Ÿ˜˜ hp pon nk berbaju jgk ๐Ÿ˜‰taknak la fon calar balar kalau jatuh kan so kalau nk casing yg memurah and bole protect fon bole beli dari ig ๐Ÿ’œ @idolshop.co @idolshop.co @idolshop.co #giftreviewans #giftreviewmalaysia #giftreview

6k18
4 days ago

hi&assalammualaikum awak semua, harini nak share dekat korang semua spray yang farah pegang ni. yang label warna biru tu STRONG ACID WATER. okay ckp pasal acid water korang jangan risau bukan asid kuat pun.acid water ni boleh repair balik skin kita kecutkan pimples kita and buang antibacteria dekat muka kita. okay so yang lable pink tu pulak BEAUTY WATER. beauty water ni pakai lepas korang pakai acid water tu. beauty water ni boleh jd toner makeup, moisturising and lightening. so hampa yang suka makeup ke apa boleh try ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜›๐Ÿ‘… @miszct_signature @miszct_signature @miszct_signature @miszct_signature @miszct_signature #giftreviewbyfarahnajwa #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah

3546
4 days ago

Terima kasih sis, sebab bermuamalat dengan kami dan share gambar dengan kami.. Moga kita sama-sama berjaya di dunia akhirat kelak.. . . Sesiapa yang pernah bermualamat dengan jannah boleh laa share gambar dengan jaket haneems ni ye.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #feedbackjaket_ah . . . #Jaketmuslimah #jaketmuslimahlabuh #jaketkorea #jeju #kakitravel #kakitravelmalaysia #aurainstabatch4 #aurainsta #aurawhite #dyxybccreamfoundation #garambukit #tudungpeople #tudungorganza #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #binikuninja #niqabis #igreviewfree #giftreviewmalaysia #jakethaneems #bagtravel #begpack #misskaptencikguwaiz #mydarlinginspektordaniel

231
4 days ago

#Repost @ahmadsalam._ Korg nak bibir korg merah mcm bunga ros tak? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‚ haaa kalau nak bole la cuba @thebibirsecrethq ni! Sebab bende ni dpt merahkan bibir yang hitam legam mcm bontot kuali tu๐Ÿ˜‚ and kalau pakai selalu korg punya bibir akan kurang merekah๐Ÿ˜ ape tunggu lagi grab yours from @thebibirsecrethq sekarang! Takmo la bibir hitam-ii ni nnti konfiden pon kurang. @thebibirsecrethq @thebibirsecrethq @thebibirsecrethq #giftreview #giftreviewans #giftreviewmalaysia

260
4 days ago

Adidas EQT blackbluered Rm120 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan & sport ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

451
4 days ago

Thank you ๐Ÿ˜Š - - #Repost @ahmadsalam._ (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Ya allah, taktau la nk cakap ape pasal choco jar ni. Sebab srs sedap tk tipu๐Ÿ˜ masa makan tu coklat die cair dalam mulut OMG HEAVEN SIA RASA๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโค๏ธ thankyou @thechocojarcrispy sbb bagi choco jar ni, lepas ni rasa nk order plak sbb satu jar je tk cukup rasa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ”ฅ chocojar from @thechocojarcrispy @thechocojarcrispy @thechocojarcrispy #giftreview #giftreviewans #giftreviewmalaysia

701
4 days ago

#giftreview #giftreviewmalaysia Song request by @nazu.__ - - Hai semuaaa๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sarah dapat giftreview drpada @twinkle.unicornstore ๐Ÿ˜ป slime dia semua best2 ๐Ÿ‘๐Ÿป x tipu.. sapa dah follow blh comment "done" nnti Sarah like gmbr๐Ÿ‘Œ๐Ÿป - Package : 10/10 x ada yg tumpah & semua di balut dngn baik๐Ÿ˜˜ - [๐Ÿ˜ฝ]Original slime ; 10000/10 Mmng best giler sbb slime dia padat & x mudah cair๐Ÿค™๐Ÿป lebih2 lagi slime dia glossy๐Ÿคค - [๐ŸŽˆ] milky slime ;9/10 Texturenya clicky & bunyinya lebih kuat drpd slime ori๐Ÿ’˜ colour dia pon lawaaa๐Ÿ˜‹ - [๐Ÿฆ„] fluffy slime ; 10/10 Walaupun sticky sikit.. tapi texture dia mcm bubblegum slime ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’– wangi , fluffy - Overall : 10/10 T.kasih bagi saya semua slime yg bagus2๐Ÿ‘ป saya dah cuba slime dia, korang bila lagi?? X nak cuba ke? โ€ข Follow @twinkle.unicornstore for moree

32734
4 days ago

Adidas ZxFlux black Rm110 #freepostage sampai depan rumah ๐Ÿ˜โ—๏ธ . โ€ข barang baek ๐Ÿ”ฅ โ€ข Copy ori 1:1 ๐Ÿ’ฏ โ€ข Harga siap pos โœ”๏ธ โ€ข Kasut selesa dipakai ๐Ÿ˜ โ€ข Sangat sesuai buat berjalan &sport ๐Ÿ‘Ÿ โ€ข saiz 40-45 euro ๐Ÿ’ฆ โ€ข banyak lagi pilihan warna ๐ŸŒˆ โ€ข Papehal boleh chat sini atau klik je link di bio untuk wasap ๐Ÿ“ #kasut #kasutmalaya #sneakerhead #sneakers #sneakercon #shoes #trustedseller #paidreviewmalaysia #runningshoe #run #giftreviewmalaysia #onlineshopmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline . follow facebook & instagram @gobokasut or carousell @adhwaf for more damn nice shoes with the best price there ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’ฏ

454
4 days ago

Hello Guys๐Ÿค— - Yesterday i just received gift review from @labu.store_ . She sent me 3 slime,borax,milo cube and some candy . The packaging 10/10 have a plastic.Nice๐Ÿ˜ . Chocolate pudding slime ๐Ÿ˜‹10/10.Fun to Play and not sticky๐Ÿ˜Š . Original slime ๐Ÿ˜‚1000/10.I really love it because the texture it so strechy,soft and not sticky๐Ÿ˜† . Red Velvet Cookies slime๐Ÿช 9.5/10.A little bit sticky but soooooo Crunchy.Very love it๐Ÿ˜ . FOLLOW ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @labu.store_ @labu.store_ @labu.store_ . If you done follow,comment "๐Ÿช".I will spam like . P/s:Make sure your account unprivate๐Ÿ˜Š . #giftreview #giftreviewmalaysia #slime #slimemalaysia

457
4 days ago

" MERDEKA !! MERDEKA !! MERDEKA !! " . . HANYA DENGAN PEMBELIAN 5 UNIT , ANDA LAYAK MENJADI AGENT KAMI ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Paling murah dalam abad ini . Zaman 2017 masih ada join pengedar dengan hanya Rm99 je . . . 6 SEBAB KENAPA PERLU GRAB PROMOSI INI : ======================== . . . 1.LOW RISK - Tiada risiko produk tidak dapat dijual dan tersimpan dibawah katil kerana minimum unit untuk permulaan hanyalah 5pcs . . 2.UNIQUE - Produk baru dan UNIK , LAIN DARI YANG LAIN , No 1 di Malaysia . ! . . 3.FAST SELL - Produk yang tidak mempunyai persaingan . Sangat mudah terjual kerana ianya Tidak sama dengan lambakan produk yg ada di pasaran . . . . 4.TRAINING - Uols tidak akan DIBIARKAN KESEORANGAN ! Uols akan diajar cara2 untuk menjual . Group support akan disediakan , Sesuai untuk peniaga yg zero ! . . . 5.TOOL MARKETING GIVEN - Of course kami akan menyediakan marketing tool untuk uols buat sale di fb dan ig seperti gambar , ayat memukau , testimoni untuk menyakinkan pelanggan . Selain tu uols akan dapat flyers percuma. . . 6.REWARD , INSENTIF , BONUS - Diberikan setiap bulan bagi pengedar yang mencapai target jualan yg ditentukan oleh HQ . . . Semperna bulan kemerdekaan ini , Kami nak bagi uols pakej agent berbaloi2 ! . . Serendah RM99 sahaja . Serendah RM99 sahaja . Serendah RM99 sahaja . . . ๐ŸšซFREE GIFT juga kami sediakan . TETAPI khas untuk yang terawal SAHAJA . Cepat sebelum freegift habis ! ! . . Whatsapp "PROMOAGENT" ke +60139470287 sekarang ! . . . #Ramadhan2017 #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #MagniqOfficial #MagniqHQ #repairtreatment #Detox #DetoxMuka

142
4 days ago

#giftreview #giftreviewmalaysia - - Comment " ๐Ÿƒ" when you done follow this acc. I will like ur pic ๐Ÿ˜Š make sure unprivate ur acc. - - Hello ! I got a review package from @slime.by.ccaq ๐Ÿ˜‹ she gave me 2 slimes and 1 star container ? Filled with bracelets and some beads inside it. Tqsm โค๏ธ - - ๐Ÿ“ฆ Package : 9/10 Items arrived safely nothing spilled. Bubble wrapped . Oh ya, for suggestion, use another thicker container ๐Ÿ˜Š - - ๐Ÿƒ Crunchy Slime : 10/10 Not sticky at all ๐Ÿ˜ CRUNCHY ! - - ๐Ÿ’ฆ Slime Original Blue : 9.5/10 Small problem ๐Ÿ˜… its quite sticky at first, after knead and play with, its back to normal ๐Ÿ˜‹ - - โค๏ธ Suggestion : ๐Ÿ•Š Use thicker container ๐Ÿ•Š Include small amount of borax in case - - OVERALL : 9.5/10 Tqsm @slime.by.ccaq ๐Ÿ˜ Follow this ig, then I'll like ur pics

17413
5 days ago

CASING GEMPAK seperti tuannya! ๐Ÿ”ฅMekasihh โค๏ธ . @emirhaqiem: "terima kasih @dreamcasee bagi saya case yg cantik ni!! ๐Ÿ˜˜โฃ๏ธ . bukan senang tau nak jumpa casing ipod6 ni erghhh nasib @dreamcasee ada model ni ๐Ÿ’ฏ . kalau model aku ada, inshaallah korang punya pun ada ๐Ÿ˜‰๐Ÿ”ฅ . @dreamcasee ni tgh buat promo. beli tiga caseโ€” rm100 sahaja. satu rm40. ๐ŸŒน . print dia cantik. kemas ๐Ÿ˜. aku sukaaaa so kalau korang pun tgh cari kat mana boleh custom sendiri case, boleh buat dekat @dreamcasee โœจโฃ๏ธ . dan caption ni aku buat. bukan dia bagi, aku tulis seikhlas hati dgn apa aku rasa sendiri lepas dpt case ni ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . dapatkan case korg dekat @dreamcasee โค๏ธpakat dengan kawan2, beli tiga rm100 je!! jimat 20 weh ๐Ÿ’• boleh beli kepci. . aku dah ada. kau hadooo? hahahhahah. #giftreview #giftreviewmalaysia #giftreviewehaz" (via #InstaRepost @AppsKottage)

2650
5 days ago

Nak hoodie and joggerpants adidas sepasanh mcm amad pakai ni๐Ÿค”? If nak korg boleh la usha ig @adidas.outfitss ๐Ÿ˜‹sebab dorg memang jual hoodie dgn joggerpants memurah tau๐Ÿ˜ banyak lagi barang yg dorg jual selain hoodie and joggerpants. Nak tau ape lagi dorg jual? Haa kene la usha ig dorg dulu๐Ÿ˜›๐Ÿ’•โค๏ธ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’œ๐Ÿ’•โค๏ธ๐Ÿ˜Ž @adidas.outfitss @adidas.outfitss @adidas.outfitss #giftreviewans #giftreviewmalaysia #giftreview

6k35
5 days ago

#Repost @ahmadsalam._ Nak hoodie and joggerpants adidas sepasanh mcm amad pakai ni๐Ÿค”? If nak korg boleh la usha ig @adidas.outfitss ๐Ÿ˜‹sebab dorg memang jual hoodie dgn joggerpants memurah tau๐Ÿ˜ banyak lagi barang yg dorg jual selain hoodie and joggerpants. Nak tau ape lagi dorg jual? Haa kene la usha ig dorg dulu๐Ÿ˜›๐Ÿ’•โค๏ธ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’œ๐Ÿ’•โค๏ธ๐Ÿ˜Ž @adidas.outfitss @adidas.outfitss @adidas.outfitss #giftreviewans #giftreviewmalaysia #giftreview

400