Frame_sempoi Photos & Videos

2 days ago

โ€ผ๏ธ ๐ŸŒž โ€ผ๏ธ ๐ŸŒž โ€ผ๏ธ ๐ŸŒž โ€ผ๏ธ ๐ŸŒž โ€ผ๏ธ ๐ŸŒž โ€ผ๏ธ . Sekarang ni panas sangat cuaca. Nak buat outdoor activity pun takut kan! First thing first, jangan lupa apply sunblock dekat muka korang ok. Sinaran UV matahari memang berbahaya untuk kulit wajah kita. Sunblock paling berkesan di abad ini ialah sunblock daripada Heliocare yg macam ni. Heliocare 360 ni dpt memberi perlindungan broad spectrum sama ada UVA, UVB, IR-A dan Visible Light. Sebenarnya SPF tinggi pun belum tentu lindungi muka kita dari sinaran UV. Jadi cuba try guna sunblock Heliocare ni, memang terbaik! Nak beli sunblock terlajak laris Heliocare ni boleh dapatkan di @glamandshinemobilespa ok! Jangan lupa follow @glamandshinemobilespa @glamandshinemobilespa @glamandshinemobilespa untuk lebih banyak lagi tips dan rawatan penjagaan muka! . ๐Ÿฅณ ๐Ÿค— ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’…๐Ÿป ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป ๐Ÿ’…๐Ÿป ๐Ÿคฉ ๐Ÿฅฐ ๐Ÿ˜Ž

1041
3 days ago

"ู…ูŽู†ู’ ู‚ูŽุฑูŽุฃูŽ ุณููˆู’ุฑูŽุฉูŽ ุงู„ูƒูŽู‡ู’ูู ูููŠ ูŠูŽูˆู…ู ุงู„ู’ุฌูู…ูุนูŽุฉู ุฃูŽุถูŽุงุกูŽ ู„ูŽู‡ู ู…ูู†ูŽ ุงู„ู†ู‘ููˆุฑู ู…ูŽุง ุจูŽูŠู’ู†ูŽ ุงู„ุฌูู…ูุนูŽุชูŽูŠู†ู " " Barang siapa yang membaca surah Al Kahfi pada hari jumaat dia akan disinari cahaya di antara dua jumaat. " #igersmalaya #wowmen #igersmalaysia #igfeedsmenarik #thesmartigers #framesempoi #visualambassadors #ny18tmigoffvmmy #ikutcarakita #wowhavoc #liveshotvisual #streetactivity #hasilkita #gilashoot #framesempoi #igfeedsmenarik #kawaninstagram #shootxupload #igfeedsmenarik #gfkelantan #igersperlis #igkelantan #ikutcarakita #anakmudajohor #thesmartcollabcapturedconcept #way2ill #artofvisuals #agameoftones #houseoftones #creatorgrams #hypebeast #mymblgrphyegy #thesmartcollab

4651
3 days ago

yang pasti if kau berduit salah tak disabit,mana keadilan waktu kuhadap hari sial .. at Johor Baru Malaysia

581
4 days ago

Sesiapa yang duduk KL tu nak pakai anak ikan boleh contact aku ehh. Barang panas nii. at Batu Pahat

13810
4 days ago

Kepada mereka yang bercuti, Selamat bercuti. Kepada yang tak bercuti, ya, hidup memang tak adil.

3528
6 days ago

. Berbuat baik, akan dikenang segala jasa. Cipta sahabat, mereka akan sentiasa ada. Nikmati kehidupan, kerna ia cuma sementara. at Langkawi

1629
6 days ago

Pantene has organized โ€œBraids of Strengthโ€ campaign in order to empower women to stay in sports and make them more stronger and healthier ๐Ÿ’ช๐Ÿป. . Sometimes sports can also help to build your confidence. Thus, donโ€™t worry too much if you get involved in sports ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Get your own Golden Ribbon by purchasing Pantene Shampoo 340mL and 3 Minute Miracle 180mL at TESCO, GIANT, AEON or AEON BIG to show your support to this โ€œBraids of Strengthโ€ campaign, and you can enjoy your FREE 14 days access to Celebrity Fitness and Fitness First! ๐ŸŽ— . #BraidsofStrength #StayinSports #StayBeautiful #WanitaBesi

2343
8 days ago

3.Captured . . Will be posting Feed Explained at my instastory tonight.Be sure to check it out๐Ÿค™๐Ÿปโœจ . Portrait Shot Series . #fineart #fineartphotography . . . Canon EOS700D . . EFS 18-55mm f/3.5 (Basic Kit Lense) #canonportraits . . . Talent: @aleenjuslyn . . . #snapkritik #canon #ikutcarakita #playoftones #anakmudajohor #igersmalaysia #wow_havoc #pursuitofportraits #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #sicktone #liveshotvisual #wow_men #snapersmalaya #tonechaser_ #lokallense #frame_sempoi #portrait_perfections #ministerofvisuals #thesmart_igers #thesmartcollab #ig_ports #the_masterphotography at Kuala Lumpur, Malaysia

1215
9 days ago

Malam ini, aku hanya ingin terpejam, terdiam. Sambil memeras rasa yang tersisa, menjadikannya tiada. at Pantai Kok Pulau Langkawi

721
10 days ago

. Malam yang indah, Tentang ada nya, Segala yang mampu bawa bahagia, Malam penuh kenangan dan rahsia. . 18mm Shutter speed 13 sec Iso 800 Aperture F3.5

18327