Fooooood Photos & Videos

16 minutes ago

💥💥💥 MENTION THIS POST FOR HALF OFF ANY APPETIZER ALL DAY on Sunday, February 17. ***With the purchase of a lunch or dinner entree. One per table, can't combine with any other discount or coupon* ⛹️🏀To celebrate Davidson's win on Friday night, we are giving you half off ANY appetizer (specials excluded) ALL DAY LONG. Just mention this post to your server for your discount!!! 🙌 . See you tomorrow!! . . . . . . . . #davidson #davidsonbasketball @davidsonbasketball @davidsoncollege #flatironkitchenandtaphouse #flatirononmain #davidsoncollege #halfoff #appetizers #clt5 #cltfoodie #charlottesgotalot #charlottefive #fooooood #foodie #basketball #stephcurry

51
5 hours ago

.... I'm so excited * - * Today I went with my father to an Asian Supermarket to buy ingredients for our Asian day! *^*❤️ we made a compromise... Hehe hehe.... Because of my love for Asian food.. My family decided to change the Saturday into an Asian day..... Or.. Asian-food-day would fit better ^^ I really love this ❤ #asian #fooooood

30
6 hours ago

#FunFact: South Africa is currently the world's ninth largest wine producer with more than 600 wineries and 6,000 wines. #LetsChinChin

251
7 hours ago

Kalau kemarin udah disibukin ama kesibukan kerjaan ama ngampus, sekarang waktunya satnite bareng squad maen kamu dong. 😁 . Tp don't worry guys, biarpun kulineran disini rame rams tetep gak bikin dompet kamu nipis deh, yg ada malah bikin kamu eksis wefie 😍 . happy satnite

433
7 hours ago

Masak iya kamu gak kangen ngumpul bareng temen sambil nongki syantik and kece kayak gini? . Nah mumpung lagi weekend nih buruan jangan sia siain waktu kamubuat mager di rumah aja, cuuus ajakin temen segengs rame rame otw ke #Titikkumpulsby , disini cafenya bikin kamu nyaman buat kumpul asik bareng gengsmu 😌 . Photo by @nadiaayunda

824
8 hours ago

Sooo what’s on the menu today? 😁 Gnetum africanum. I have to be honest, I’ve never heard of this name until I googled it 😂. This recipe is called “Fumbwa”. Its scientific name is the one I just mentioned above ☝🏾. Apparently, it’s also called Congolese wild spinach😳🤔 (Muyambo, 2018). Fumbwa is a traditional congolese dish from the Kongo tribe, one of the main tribes in DR Congo. The main ingredients are peanuts and the Congolese wild spinach. It is best cooked with palm oil but I like using normal oil (=sunflower oil). To enjoy this dish, you can eat it with #Fufu #plantain or #Kwanga (this is another traditional congolese food). I garantee you guys, it is #Delicious ! It is actually one of my favourite dish 😍 Soo.. I’m just gonna mention my ingredients here below again: - congolese wild spinach - Peanuts butter (necessary) & grounded peanuts (optional) - oinions, garlic (optional), celery (optional), spring onions, bells peppers (optional), Green scotch bonnet pepper and tomato - dried/smoked fish or smoked mackrel - salt/maggi cubes and any other spices you feel comfortable with. - palm or sunflower oil. But again, if you have any other preferences of oils, it’s really up to you. Soo yeaaaah .. ENJOY 😍😍 #cuisinedenaomi🧡💚❤️💛 #Delicious #yummyyummy #fooooood

151
8 hours ago

CONGRATULATIONS to our competition winner!!!! 🏆🏆🤘🤘 Meal for 2 on the house coming your way! in collaboration with @halal_travelgrams . . Keep your eyes peeled for more giveaways from your favourite Indian Street-Food joint 👊🍾 . . . . . . . . . #pilau #pilaurestaurant #feedyourselffeedachild #feedyoursoul #feedme #fitzrovia #sohofood #fooooood #goanfishcurry #fishcurry #fastfoodlondon #londonfood #londonfoodguide #londonfoodblogger #indianstreetfood #indianfoodbloggers #indianfoods #indianfastfood #pilauparty #officecatering #officecateringlondon #eeeeeats #eeeeeat #fooooooood #foodforeducation #foodeducationforkids #halal #halalfood #halallove #halalmemes at Pilau Restaurant

587
12 hours ago

Low carb lifestyle, salmon, prawns coated in chilli and garlic with baked garlic brocollini and asparagus! Not bad for a Saturday night dinner #lowcarblife #ketoon #fooooood

32
12 hours ago

Psstt... Healthy gossip! Farmers who called their cows by name reported 258 liters higher milk yield than those who did not. . Another thing, hot creamy milk + ooey gooey nutella lava cake = BOMB! Tag or mention us if you've tried this combo before! #enjoymonolog

1332
13 hours ago

Have you tried our Birdman Soda yet?🍷 It is bound to freshen you up no matter how tired you are feeling! Cheers to a glass of refreshment! 😆 #FlyingSamurai #BirdmanSoda

522
13 hours ago

"Teamwork makes the dream work. Working together for the past 5 years have been a great journey of growth and unconditonal love." -Desi, Anwar, Budi (Kitchen Team @delucajkt) #delucajkt

442
13 hours ago

Banyak yg nanya, min kalau yg promo pizza 55K masih ada kah? . jawabannya masih ada kok peeeps, masih berlaku, kamu masih bs pesen 2 pizza medium kita dengan 3 rasa ini dijamin bakal bikin kamu suka varian promo pizza 55K : Mozarella style, Mushroom lovers dan Hot buffalo chicken pizza happy weekend peeeps 😃

28433
1 day ago

Escape reality as we voyage through our February edition of South Africa Wine Dinner. Saturday, February 16th. Hope to see you tonight for our special #WineDinner ! 🥂 [RSVP please call 0221 5790 0140 ] #LetsChinChin

411
1 day ago

never can get a nice & normal picture 🤦🏼‍♀️😍😘💙 #datenight #fooooood

212
1 day ago

Booze and live music have long gone hand in hand. In this friday night, we have @diosduofficial ‘s heavenly voice that will melt your heart + a glass of red wine, oh darling such a perfect weekend gateway isn’t it ? Cheers to the weekend! 🥂 Have you booked your seat yet? Ring Ring! Call us for RSVP - 021 2358 1242 #TGIF #GoodTimeOLV

512
1 day ago

Masih tentang keseruan Liputan @demenmakanofficial tadi pagi Thank you temen temen "Demen Makan" udah taping lagi buat yang kedua kali di #bebekpakjoss buat sobat kweekers, stay tune terus di instagram kita ya untuk info jadwal tayangnya di @transtv_corp 🙏 😃 .

922
1 day ago

Walaupun sudah masuk tengah bulan , tapi eksis kudu jalan terus yaa sis! . Thank you kak, sudah mampir dan mau kita fotoin pas lagi dinner bareng di #titikkumpulsby. Eh yg lain yg belum mampir kesini, kemana aja... promo hemat makan pizza cuma 55K masih ada lho 😆 .

911
2 days ago

“Hello, call me Jonpe! Drop anything to our server and I'll cook you best meal of the day! KJI Burger, Pasta Royale, Croissant St. Denis you name it!!!🤪" - Jonathan, Chef #staycurious

942
2 days ago

Behind a great meal, there's a great cook: Chef Camille enjoys playing around in the kitchen preparing dishes on Friday Lunchtime. . . Come and join for everyday Local Taste Lunch from 11 am to 2 pm! #delucajkt

591
2 days ago

Did you know that the process of making our Katsu Sauce incorporates an array of fresh fruits, which produces the brown color and sweet flavour? 😲🔥 #FlyingSamurai #ProcessMaking

731
2 days ago

Crunchy and soft in one spoon. Have you met our Vanilla Custard Banana Cake with chocolate chips hidden beneath? Pair it with a cup of hot latte or black tea? Take your pick, we serve, enjoy! #EnjoyMonolog

682
2 days ago

Disini siapa yang pernah makan Scallop ? . Tau ga si sScallop itu cocok dijadikan menu makanan orang-orang diet ? . Iya bener emank cocok karena Scallop tinggi protein, tapi rendah lemak & kalori 🐟🐠🐡 . In Frame: Scallop Tim Bawang Putih 😍 #fishvillageid at Fish Village Restaurant

625
2 days ago

Solo boojum on V-day. Coz that's how I roll 😂 Mostly coz going to Accidental Theatre at 7.30 😂😂 #VDay #SingleLife #Fooooood

30
2 days ago

“Roses are red, violets are blue🌹. Our special menu today is full love for you. How’s your Valentines dinner tonight?” 🍷 - Chef Ari, Head Chef OLV #GoodTimeOLV

721
2 days ago

mau kasih surprise ke sahabat yg lagi ultah tapi yang gak mainstream? . tinggal reservasi aja di line official @titikkumpulsby , disitu kamu booking pengin duduk dimana, terus ntar kamu dekor deh tempatnya buat si doi kasih kue ultahnya pake pizza kita aja, gokz kaaan 🤗 . Thank you bro @benedictus_teto and gengs yang udah bikin keseruan di cafe kita 😃 .

854
2 days ago

Siapa disini yang suka sama terong?🙋🙋 Nih dia nih terong balado yang menggoda banget ya apalagi ditambah sama petai. Aduh ngeliatnya aja uda ngiler, nikmat bangeet kalau dimakan sama nasi putih angeeet gitu yaaa wuuuuu 😋😋 . Bahan : 2 buah terung ungu, potong, goreng 1 papan pete, kupas 50 gram ikan teri, digoreng 2 cm lengkuas, dimemarkan (pas ga punya) 2 daun jeruk 1 serai garam, gula pasir, bubuk ebi, bubuk kaldu 75 ml air, kalau diperlukan . Bumbu Halus : 4 cabai merah besar 7 butir bawang merah 4 bawang putih 1/4 sendok teh merica Cara : 1. Panaskan minyak. Tumis bumbu halus, daun salam, lengkuas, dan daun jeruk sampai harum. Masukkan air, aduk 2. Tambahkan garam, bubuk ebi dan gula pasir. Masukkan terong. Aduk sampai berbalut bumbu 3. Masukkan teri, pete. Aduk rata semua terbalut bumbu dan matang. Udaaah . . . Recipe by @doyanmasak.tv #emakuindonesia

553
2 days ago

Happy Valentine's Day to all you lovebirds out there 💖 Enjoy BUY 1 GET 1 FREE when you purchase our Strawberry Rosa cups! We combine our creamy seasonal Strawberry Rosa gelato with our refreshing Strawberry with Mint sorbet in a cup that's guaranteed to score some heart eyes😍😍 #aRomaGelato #FreshIngredientsOnly

503
3 days ago

Ini nih pizza kita yg ukuran 25 cm, kalau kamu beli paket promo pizza yg seharga cuma 55K bisa langsung dapet 2 pizza gede ini 25 cm kayak difoto ini Dijamin kenyang banget deh kalau kamu dateng ber 2 - 4 kesini Nah kapan lagi coba nyemil di cafe rame rame tp tetep hemat 😆 . Photo by @de.nyah

2249
3 days ago

Buat yang belom atau masih belom tau Fish Village itu dimana sih? 👋🏼 . . Nih ada di 📍 Jl.Pluit Permai Raya no.37 Jakarta Utara , 14450 Indonesia, ada di sisi kiri jalan, tepat di seberang parkiran motor Pluit Village 🐠🐟 #fishvillageid at Fish Village Restaurant

633
3 days ago

It's a date! Happy Valentine's Day to all the lovebirds out there! #delucajkt

423
3 days ago

Say I love you with wonderful cups of coffee made from the heart. Spread the love on this Valentine’s day! ❤️ #enjoymonolog

502
3 days ago

Say I love you with wonderful cups of coffee made from the heart. Spread the love on this Valentine’s day! ❤️ #enjoymonolog

521
3 days ago

Say I love you with wonderful cups of coffee made from the heart. Spread the love on this Valentine’s day! ❤️ #enjoymonolog

401
3 days ago

Say I love you with wonderful cups of coffee made from the heart. Spread the love on this Valentine’s day! ❤️ #enjoymonolog

421
3 days ago

Happy Valentine's day to all of you lovely people out there! ❤Enjoy this special day with your loved ones with our special Free Flow Gin and Tonic for only IDR 198++! Kanpai! 🤗 #FlyingSamurai #ValentinesDay

411
3 days ago

Spread your love everywhere you go and let no one ever come to you without leaving happier 💕 Happy Val's day, Emadors! Valentine gak hanya buat para lovebirds doang kok tapi juga bisa ditunjukkin ke orang - orang terdekat kalian, misalnya ibunda tercinta.... Tenang kaum jomblo, pahala kalian besar di surga hahaha😂 #IniShawarmaBukanKebab

301
3 days ago

Next is the Gyudon from @fukugrillandsakebar .. As I far as I’m concerned, this is one of the best Gyudon I’ve ever tasted !! The beef is sooo tender that it melts in your mouth, and that sauce is just to die for !! Really recommended ! 😍😍😍 . . . . #snap_and_bite #spoonfeed #eatingfortheinsta #devourpower #foodnetwork #foodiechats #foodieofinstagram #foodielife #foodforfoodies #foodcoma #foodbeast #foodgawker #huffposttaste #foodandwine #fooooood #foodforthought #eat #fooooodie #forkfood #foodporn #foodphotography #featuremeofh #featuremebest #dailyfoodfeed #tryitordiet #seriouseats #menwithcuisines #ilovefood #japanesefood at Fuku Japanese Grill & Sake Bar

311
3 days ago

Selamat hari kasih sayang bagi kalian semua, tak terkecuali bagi para jomblo di luar sana😂💖 Tenang aja kalian gak sendirian kok, ada kami yang siap nemenin kalian laluin hari penuh cinta ini dengan PROMO yang seru banget! Yuk ikutin promo valentine dari Papa John's : Set A: chicken steak + ice cream + ice lemonade --> Hanya 199k. Set B: beef steak + ice cream + orange mojito --> Hanya 259k . Set C: choices of all pasta + ice cream + milk shake --> Hanya 189k . Nikmatin hari kasih sayang dengan PROMO VALENTINE bersama Papa John's, dijamin gak nyesel! #KesukaanPapaJohn #ValentineWIthPapa

153
3 days ago

Talk about The Most Romantic day of the year, gimana love moment kalian hari ini? Seems like you guys uda siap buat dinner ya nanti malam. Or some of you still have no idea about where to eat tonight. And once again, no matter what you do on Valentine Day, wish you guys had amazing love moment ever ya 💝💖 . Anyway, sebenernya gua bukan tipe yang ngerayain Valentine (ya iya lah, gua JOMBLO 😭) but always nggak mau ketinggalan promo dari @papparich.id nih. Simply check their worth Valentine Package For 2 yang cuma Rp 188K++. Untuk urusan rasa mah I don’t want to mention it again. So much love for any dish of them. Tenang guys, promo nya start today until Feb 28, 2018. Let’s Celebrate The Day Of Love At PappaRich ❤️🧡💛💚💙 . #HungryFever #PappaRichID . #eatingfortheinsta #foodcoma #foodgawker #fooooood #foodforthought #eat #fooooodie #forkfeed #foodporn #eatingdisorderrecovery #tryitordiet #seriouseats #eatersannonymous #ilovefood at PappaRich Indonesia

2075
3 days ago

TOM YUM SOLD OUT! Selamat pagi keluarga Emakuuu 💕 Bagi kalian yang ingin beli produk Emaku untuk varian Tom Yum sudah habis ya, jadi bisa coba varian - varian lainnya yang masih ready stock seperti kunyit, jinten, seaweed. Ayooo makanya buruan selagi ada stock langsung dibeli biar gak nyesel kehabisaaan 😂 #emakuindonesia

225