Emblem Photos & Videos

2 hours ago

Open this Thursday and Friday at 12noon for all college hoops! Let the madness begin 🏀 at Emblem

132
4 hours ago

We carry emblems that are beautifully crafted and each emblem holds a meaning specific to you. It's a great way to have a piece of art that can remind you of your loved one. No matter where you go, you will be able to carry this reminder with you to show who they were and why they were so special to you! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ #beautiful #emblems #emblem #closetoheart #handcrafted #handcraftedwithlove #madewithstories #madewithlove #madewithlove❤️ #withlove #crafted #craftedbyhand #art #arts #artwork #foryou #reminder #reminders #eternalmemories❤️ #memorieslastalifetime #hero #myfavoriteperson #fondness #admiration #commemorate #reminisce #remembrance #thinkback #memorieslastforever #memoriestocherish at United States

201
4 hours ago

Visual identity for a non-profit organisation made of people with functional diversity established in the town of Esparreguera, Spain. Learn more about it in the bio. • Visuelle-Identität für einen Verein gebildet von Menschen mit Funktionsvielfalt gegründet in Esparreguera, Spanien. Mehr darüber in der Bio erfahren. • #graphicdesign #design #creative #graphic #graphicdesigner #logo #emblem #corporate #image #brand #branding #designer #graphics #marketing #nonprofit #organisation #esparreguera #petjadesdecolors #spain #flyer #marinamatalonga

170
5 hours ago

عشق تمثیلی است از ازلیت، عشق تمامی مفاهیم زمان را مختل می کند، تمامی خاطرات را از همان ابتدا می زداید، و همچنین وحشت از پایان را... . Love is the emblem of eternity, it confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end... . #love #emblem #notion #fear #end #photography #photo #girl #god #memory #vida #man #russia #swiss #picture #lovehim #heiscomingsoon

170
5 hours ago

Aleafia Health Begins Trading on the TSX Big Board Exchange 🌿📈(Link in Bio & Story). . Aleafia Health Inc. (TSX: ALEF) (OTCQX: ALEAF) (FRA: ARAH) is pleased to confirm that the Company’s common shares have commenced trading today on the Toronto Stock Exchange (“TSX”). . ▪️Aleafia common shares continue to trade under the symbol “ALEF.”. . ▪️All previously listed common share purchase warrants of Emblem Corp. (EMC) will... . -------------------------------------------- Join the TCI Investor Network: . 🇺🇸 USA: Text potstocks to 313131 to join. 🇨🇦️ CDN: Text potstocks to 393939 to join. . Subscribe to email newsletter via link in bio. -------------------------------------------- . . . . . . . Follow ➡️ @thecannabisinvestor @aleafiahealth @canabomedicalclinic @emblemcannabis #AleafiaHealth #ALEF #ALEAF #Emblem #EMC #TSX #TorontoStockExchange #Uplist #MarijuanaStocks #CannabisStocks #WeedStocks #MJStocks #Marijuana #MMJStocks #MedicalMarijuana #MedicalCannabis #Cannabis #Stocks #Investing #Investments #StockMarket #News #TSXBigBoard

644
5 hours ago

What Should We Be Expecting 🤔 -------------------------------- Follow The Gang 🔪 [President] @85mc_solution 🔪 [V. President] @sp00ky_p0tat0 🔪 [SAA] @85mc_river 🔪 [Road Captain] 85mc_twiztdxmanda 🔪 [Enforcer] @85mc_juggalo_riddick 🔪 [Founder] @85_mc_rampage 🔪 [Founder] @zacharya.french 🔪 [Founder] @85mc_deliverance 🔪 [Founder] @mattx_413 🔪 [Member] @85mc_murpho 🔪 [Member] @85mc_starlessSky_1113 🔪 [Member] @85mc_gilby 🔪 [Member] Wyrdbro 🔪 [Member] Whats is Life xD 🔪 [Member] @85mc_authority 🔪 [Member] @85mc_trustfulflame86 🔪 [Member] RxP R0wdy 🔪 [Member] @ll_la_volpe_ll 🔪 [Member] @mr_preachy -------------------------------- #gta #gta5 #gtaonline #grandtheftauto #rockstargames #gtamc #gtabiker #gtamccommunity #gtabikers #gtacrew #xboxone #gta5mc #ps4 #emblem #emblemmaker #patchmaker #reddeadredemption2 #psychoticdemonic #giingiie #rdr2

204
6 hours ago

Brotherhood. -------------------------------- Follow The Gang 🔪 [President] @85mc_solution 🔪 [V. President] @sp00ky_p0tat0 🔪 [SAA] @85mc_river 🔪 [Road Captain] @85mc_twiztdxmanda 🔪 [Enforcer] @85mc_juggalo_riddick 🔪 [Founder] @85_mc_rampage 🔪 [Founder] @zacharya.french 🔪 [Founder] @85mc_deliverance 🔪 [Founder] @mattx_413 🔪 [Member] @85mc_murpho 🔪 [Member] @85mc_starlessSky_1113 🔪 [Member] @85mc_gilby 🔪 [Member] Wyrdbro 🔪 [Member] Whats is Life xD 🔪 [Member] @85mc_authority 🔪 [Member] @85mc_trustfulflame86 🔪 [Member] @85mc_r0wdy 🔪 [Member] @king_psycho_axel 🔪 [Member] @ll_la_volpe_ll 🔪 [Member] @mr_preachy 🔪 [Member] @badmr_jekyll 🔪 [Prospect] @85mc_cheapxkillz -------------------------------- #gta #gta5 #gtaonline #grandtheftauto #rockstargames #gtamc #gtabiker #gtamccommunity #gtabikers #gtacrew #xboxone #gta5mc #ps4 #emblem #emblemmaker #patchmaker #reddeadredemption2

120
6 hours ago

Rp.53000 Set Backpatch trooper + 3 patch starwars Uk 28 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #thrasher #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #patchthrasher #patchstarwars #backpatchstarwars #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatchrooper #patchjeans #patchstarwars

40
6 hours ago

Rp.40000 Backpatch thrasher Uk 28 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #custompatch #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #ironpatch #patchstarwars #boomber #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatthrasher #patchjeansmurah

40
6 hours ago

Rp.20000 Backpatch nirvana Uk 20 cm Material matador dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #thrasher #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #patchthrasher #patchstarwars #boomber #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #emblemnirvana #bordirbandung #bordirtempel #backpatchnirvana #patchnirvana

20
6 hours ago

Rp.35000 Backpatch thrasher api Uk 12 x 20 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #thrasher #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #patchthrasher #patchstarwars #backpatchstarwars #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatchrooper #patchjeans #patchstarwars

20
6 hours ago

Rp.40000 Backpatch toy story Uk 28 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #custompatch #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #ironpatch #patchstarwars #boomber #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatchsimpson #patchjeansmurah

10
6 hours ago

Rp.40000 Backpatch trooper Uk 28 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #thrasher #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #patchthrasher #patchstarwars #backpatchstarwars #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatchrooper #patchjeans #patchstarwars

30
6 hours ago

Rp.40000 Backpatch star wars Uk 12.5 x 27 cm Material laken dan bordir Contact : Wa 081313191900 Line : kiyundra2 Bisa di order juga di Tokopedia : kiyundra patch Bukalapak : kiyundra patch Shopee :rahayumuji459 Format order Nama : Alamat: (Rt,Rw,kel,kec,kota,kode pos) No telp aktif : Jml order : (Kirimkan gambar yg di order) #patch #patchmurah #backpatch #patchmurmer #patchbandung #trooper #starwars #toystory #thrasher #grosirpatch #simpson #grosirpatchmurah #emblem #emblembandung #emblemmurah #grosiremblem #patchthrasher #patchstarwars #backpatchstarwars #patchthumbler #boomberjaket #bordiranlogo #bordirlogo #patchband #bordirmurah #simpsons #bordirbandung #bordirtempel #backpatchrooper #patchjeans #patchstarwars

30
6 hours ago

Hilma af Klint, Group X, No. 1, Altarpiece (Altarbild), 1915

291
7 hours ago

Emblem doang, sebiji pula ! Ga masalah ko 🙂👌 Lah emang ini emblem jarang ada dimari... special request, harga special dong ? Kaga, sama aja lahh... kalo datengin sendiri mungkin shippingnya aja 450k, ini setengahnya aja engga🙂👌 • Makasih ya bang udah PO 🙏🙂 #vespa #aksesorisvespa #emblem #badge #badgevespa

80
7 hours ago

いぶきくんいい声だぁ。 いつか生で聴いてみたい。 #emblem #sanoibuki

00
7 hours ago

WIP.....

531
7 hours ago

ITE AD JOSEPH! (Go to Joseph!) SAINT JOSEPH, HUSBAND OF MARY MONOGRAM AND EMBLEM DESIGN St. Joseph Shrine Project 3, Quezon City Thank you, blessed Saint Joseph, for standing by me when days are dark. Thank you for inspiring me with your steadfast faith, strength of heart, and quiet obedience. Indeed, the unfailing, immediate aid you provide your clients encourage us to run to you when we are advised to do so. You do not fail to give refuge, and as how you were with Jesus, take us children of God as your own. Utmost gratitude to St. Joseph Shrine, especially to Fr. Ronald Macale, for the trust! Once again, I am humbled and honored being of service to Him and his saints, particularly Saint Joseph, through the little ways I can. Saint Joseph, pray for us! 💛💚 at St. Joseph Shrine

252
3 days ago

Oni.jpg . Atualizando o emblema agora com as cores vermelha /preta e branca . Oni seria uma criatura da cultura japonesa , um homem de coração puro que se corrompeu ao decorrer da vida ,cujo se tornou um demônio e lacaio dei rei do sub mundo . Existem versões como tbm a de que é uma alma que foi mal durante a passagem na terra, cujo vai para o inferno e como maldição se torna um oni .ONi para mim seria o corromper de mim do antigo leonardo, para algo que julgo ñ tão bom, ñ tão puro , porém artiscamente falando mudei, para algo fora do natural (por isso oni) a cores representam o destaque do preto para o vermelho seria pela representação de morte espiritual, o preto representaria o vazio, a corrupção doque era adolescentes e branco pelo limbo que sinto de vida e infinito de possibilidade. . .

322