Elegant Photos & Videos

39 seconds ago

PHOTOGRAGHY-@theankushmahajan DESIGNER- @ritambarakhanna This look of my collection purity symbolise pure(white) . Its reveals the detailed and fine emberiodery on handprinted on old indain style silk suit with hand printed with detailed emberiodery on pure tabi silk dupatta . ORDER- whattsapp 8437799099☎️ QUERIES —Dm #mangalmaya #elegant #SS19 #readytowear #pakistanisuits #purity #ritambarakhanna #fashion #love #style #instagood #follow #like #photooftheday #cute #photography #happy #picoftheday #model #followme #beauty #instagram #summer #ootd #fashionblogger

20
3 minutes ago

Mencari berbagai macam aksesorid HP? KARTIKA ACCESSORIES jawabannya 😉 Hadir melengkapi kebutuhan aksesoris HP kamu mulai dari casing HP premium, tempered glass, perlengkapan gaming, hingga Wireless Charger. Semuanya lengkap! Lokasinya ada di 📍 WTC eMall Galeria lt.5 📍 WTC eMall lt. 4 📍 WTC eMall lt.2 Untuk sample beberapa produknya bisa swipe ke kiri postingan mimin. Bisa langsung kepoin di official instagram Kartika juga 🤗 . WTC E-Mall Surabaya Jl. Pemuda No. 27-31, Surabaya wtcsby@gmail.com (031) 5319310 . #caseoriginal  #siliconecase  #caseuniversal  #customcaselucu  #caseunik  #casekekinianyangmurah  #casehpsamsung  #caseelegant  #elegant  #acsesorishp  #cutecase  #casekekininan  #casemodern  #siliconhandphone  #lagihits  #likecase  #caseku  #surabaya  #wtcemall #wtcsurabaya at WTC e-mall

00
3 minutes ago

PHOTOGRAGHY-@theankushmahajan DESIGNER- @ritambarakhanna This look of my collection purity symbolise pure(white) . Its reveals the detailed and fine emberiodery on handprinted on old indain style silk suit with hand printed with detailed emberiodery on pure tabi silk dupatta . ORDER- whattsapp 8437799099☎️ QUERIES —Dm #mangalmaya #elegant #SS19 #readytowear #pakistanisuits #purity #ritambarakhanna #fashion #love #style #instagood #follow #like #photooftheday #cute #photography #happy #picoftheday #model #followme #beauty #instagram #summer #ootd #fashionblogger

61
3 minutes ago

Liontin Lovly 70% Berat : 2.390Gr info hub: Wa: 081939739789(kadar tua) tekan 'telfon' di profil kami

21
4 minutes ago

Gf- Beautiful Silk Saree with Pochu Style full stitched blouse #QualityAssured👌 -We provide quality products only DM for price -Payment thru paytm, google pay or bank transfer -No return/ No Exchange #saree #sareedraping #sareeindia #sareelove #sarilove #sareeadditct #linenwithtissueweaved #contrastpallu #handloom #handloomsaree #weavesofindia #festiveseason #iwearsaree #loveforsaree #stylish #elegant #weddingwear #occosionwear #indianweddingstree #sareeonline #designerclothes #fashion #fashionable #onlineshopping #fashionaddict #whattowear Nu- 9912/D03

20
5 minutes ago

Assalamualaikum Dan salam jumaat. Dah lunch ke tu? . Ni Mimin nak cite sikit mengenai Madelyn exclusive (Shawl) by biraz. . Corak floral printed, Pastel watercolor di kesuluruhan atas shawl.Pakej sekali material best lembut,Dan Mudah dibentuk.Less-Ironing.Dihiasi kilauan swarovski. . 4 warna yang berbeza. Beige,Turquoise,Pink dan purple . Dan harga yang amat berpatutan Quality setanding dengan jenama2 hijab terkenal😍 . BEST TAK BEST?😃 DM atau Whatsapp⏬⏬ . wa.me/60109032341.biraz wa.me/601116196022.biraz . #birazhq #unique #timeless #elegant #madelynexclusive #meganexclusive #originalswarovski #dropshipperwanted #sayajual #premiumshawl #agentwanted #printedshawl #floralprinted #geometricprinted #satinsilkshawl #birazian

00
5 minutes ago

Traditional Gold Plated Pendant Single Layer Long Chain Mangalsutra ♥️ Item Code: (🔍1407N39-180)-30 inch at Mumbai, Maharashtra

31
7 minutes ago

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM . [NEW ARRIVAL!] PALAZZO JOANNA. . #ELEGANT dan SMART! . ========== SPECIAL !!! ========== . ✔ Super selesa, potongan loose boot cut . ✔ Sesuai dipakai ke pejabat adan ke mana sahaja 😊 ✔ Material luxe como crepe, x panas dan sangat selesa ✔ Pinggang elastic waistband. Ada getah., blh memeri lagi 4-5". Ada zip & hook di depan seluar. . ✔ terdapat 2 warna ✔saiz dari S - XL. Refer #palazzoJoannasizechart . Price RM59 free postage 🎉🎉 . Kombo price with #MadalynBlouse RM45 + blouse price . Whats App Amani di 012-383 6114. . #palazzoJoanna #seluarperempuan #seluarlonggar #seluar #QeensSquad #palazzomurah #seluarlabuh #womenpants #workingpants #officewear #workwear #seluartakketat #ajimaura #terapiinstagram #seluarlonggar #KLCentral #KLCC #NUCentral #srihartamas

10
7 minutes ago

〈ヴィンテージイヤリング〉 . 真っ赤な色味が特徴的な こちらのイヤリング 細部までデザインがしっかりと 施されており見てて飽きない一点です 揺れるたびに愛おしさが増すような そんなヴィンテージイヤリング ❤️ . #merci_h #hiromi_merci #elegant #accessory #jewelry #vintage #antique #vintageaccessory #antiquejewelry #vintageshop #antiqueshop #England #France #lace #vintageearring #メルシーアッシュ #エレガント #アクセサリー #ジュエリー #ヴィンテージ #アンティーク #ヴィンテージアクセサリー #アンティークジュエリー #ヴィンテージショップ #アンティークショップ #フランス #イギリス #ヴィンテージイヤリング #レース at United Kingdom

50
8 minutes ago

Mysterious elegance

41
8 minutes ago

Promo open reseller Order Sepatu super exslusive gratis kaos kaki +ganci (gantungan kunci) Periode (20-30 maret 2019) Bahan kulit sapi dan kambing asli 100% Sol kami merakit sendiri jadi kamu bisa request tinggi sol nya 😍. Zams lagi adain promo OPEN MITRA dengan minimal order 1 pcs produk zams (bebas) Bisa pesan warna sesuai keinginan kamu Idr 585.000 Fast respon wa 089687812997 #kulitasli #kulit #elegant #sepatugold #sepatucoklat #sepatucewek #sepatukantor

00
9 minutes ago

R. O.20/- ST03636 S to 2XL Size as shown Swipe for more design Color may differ due to monitor settings Processing time 25 -35 days Payment via Bank Transfer No exchange or refund We ship worldwide.For prices please DM. Within Muscat no delivery LocationRuwi #fashion #style #weddingdress #fashionworld #styleinspiration #whitewedding #beautifulbride #flowers #floral #weddinginspiration #sequindress #elegant #bride👰 #weddingday💍 #instabride #beauty #muscat #like4like #followforfollow #oman #omanimarket #suq #free #ads #products #services #market #onlinemarket #shopping #muscat #gcc

50
9 minutes ago

Promo open reseller Order Sepatu super exslusive gratis kaos kaki +ganci (gantungan kunci) Periode (20-30 maret 2019) Bahan kulit sapi dan kambing asli 100% Sol kami merakit sendiri jadi kamu bisa request tinggi sol nya 😍. Zams lagi adain promo OPEN MITRA dengan minimal order 1 pcs produk zams (bebas) Bisa pesan warna sesuai keinginan kamu Idr 585.000 Fast respon wa 089687812997 #kulitasli #kulit #elegant #sepatugold #sepatucoklat #sepatucewek #sepatukantor

00
10 minutes ago

Promo open reseller Order Sepatu super exslusive gratis kaos kaki +ganci (gantungan kunci) Periode (20-30 maret 2019) Bahan kulit sapi dan kambing asli 100% Sol kami merakit sendiri jadi kamu bisa request tinggi sol nya 😍. Zams lagi adain promo OPEN MITRA dengan minimal order 1 pcs produk zams (bebas) Bisa pesan warna sesuai keinginan kamu Idr 585.000 Fast respon wa 089687812997 #kulitasli #kulit #elegant #sepatugold #sepatucoklat #sepatucewek #sepatukantor

00
10 minutes ago

Summers are here and how !! But am glad . At least I can break this JOMO and get out more often . Another one from #lmifwaw19 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #instagram #fashionblogger #indianfashionblog #photooftheday #bestoftheday #instagood #loveit #elegant #pretty #pakistanstreetstyle #pakistanifashion #indiangirl #designer #luxe #colours #colourful #indianethnic #ethnicfashion #sustainablefashion #organicethnic #indianwear #pompom

9091
12 minutes ago

💛 WOW & WOW 💛

31