Duckscarves Photos & Videos

2 minutes ago

Hakikat realiti MALAYSIA menjuarai kadar obesiti di ASIA TENGGARA . Kata orang putih, Malaysia is a FOOD HEAVEN. Tapi bukan semuanya indah. Ada sad reality dibelakang statement di atas. 😔 Kerana ia melibatkan nyawa. Dan lebih menyedihkan lagi, kitalah antara penyumbang kepada statistik tersebut. . . Inilah antara perjuangan team coach. Kami dulu juga penyumbang kepada carta tersebut, namun atas kesedaran, alhamdulillah 1000 kg beban kurang if campur semua total lost para team coach. . . Pemakanan harian yang saban hari merunsingkan. Semua benda yang viral punya cheese, punya gula yang tinggi. Ais milo kepal, keropok lekor cheese dan sebagainya. Yang jaga kesihatan diejek. Dunia sudah terbalik 😵 . . . . #nikmatsihatdankurus #drnajlaahmad Coach Dr Najla Ahmad +60182184536 . #teamdrnajlaahmad #teamsyuhadaamran #teamnickhinhussein #dietonline #raisha #palazzomurah #gemukisawesome #duckscarves #dalampantang #lelakikirimantuhan #fitmama #lunchboxkl #seluarplussize #tutorialtudung #naelofarhijab #fattzura #menupantang #fazbulous #gegarvaganza #malaysiafood #bfmom #hijabista #seriburindu #mahligaicinta #makananviral

00
5 minutes ago

Few more minutes till you’re off work... after work party at #theduckstore! 😍 Ten new colours of the Matte Satin Silk launched today is waiting for you and your gal pals there! And you can definitely skip the traffic while getting dUCk-ed! - D. #duckscarves

1390
5 minutes ago

HANYA SATU SEMBURAN NIQA INSTANT STAIN REMOVER,MENYELAMATKAN ANDA!!! . . Tengah sedap2 makan boleh pulak tumpah kat tudung!Dahla Kesan minyak bukan senang nak hilang.. 😭 . . Nasib baik ada NIQA INSTANT STAIN REMOVER. Dekat meja makan tu pun boleh terus SEMBUR, GOSOK dan LAP.. . NISR Memang penyelamatlah!! Boleh guna time emergency.. Lepas lunch ada meeting mana sempat nak tukar tudungkan? . . Yang paling besttttt.....dah takde lagi orang nak kutuk, kite makan selalu COMOT!!😬 Korang memang wajib ada NIQA INSTANT STAIN REMOVER NI 👍 . . 🔥🔥 Hanya RM20 Sebotol (exc pos/cod)🔥🔥 . Segera DM kami atau WA ke +601133788584 utk order skrg.(klik link whatsapp di bio) . . Special freegift bagi setiap pembelian combo (klik link whatsapp di bio) . #pencucitudung #niqahijabwash #teamwangi #niqa #hijabwash #pencucitudungviral #instainstainremover #niqabyaizas #spraytudung #niqahijabwashhq #niqahijabwashselangor #deliverybangi #codputrajaya #tudungsekolah #codbangi #coddengkil #bangisentral #bangigateway #ioicitymall #tamanbotani #bawalexclusive #duckscarves #viral #bazarpaknil #goshop #preloveduckscarves #upm #ukm #kpjampang #codhospitalserdang

00
7 minutes ago

LOVE POTION ni adalah pilihan terbaik untuk aset wanita kita...nak tau kenapa..?? . Sebab bahan-bahan dalam love potion semua nya bahan-bahan semula jadi ... Kenapa bahan semulajadi ni penting dalam product penjagaan diri?? . ✅selamat digunakan ✅tiada kesan sampingan ✅bebas paraben ✅bebas bahan kimia bahaya ✅memastikan kesan nya kekal - sebab bahan semulajadi ni akan bertindak secara natural untuk memenuhi sel2 breast yang kosong dan sekaligus menganjalkan dan menambahkan saiz breast...😍 . Alang2 nak guna biarlah berkesan dan kesan nye kekal kan... 😉😉. . . . 📲whatsapp 'HUSH to 0133747363 . #hushhushlovepotion #hushhushkajang #lovepotionkajang #lovepotionbangi #lovepotionjohorbahru #lovepotionbyhushhush #innermurah #innerexclusive #jubahexclusive #abayaexclusive #shawlexclusive #shawlexclusivemalaysia #urbandecaymalaysia #macmalaysia #sephoramalaysia #vivyyusof #zaloramalaysia #alibaba #mimpikita #duckscarves #duckscarvesholic #jovianmandagie #rizmanruzaini #blouseexclusive #publikamall #trivago #breastfeeding #babyexpomalaysia at Bank Muamalat Malaysia Berhad

00
8 minutes ago

LOVE POTION ni adalah pilihan terbaik untuk aset wanita kita...nak tau kenapa..?? . Sebab bahan-bahan dalam love potion semua nya bahan-bahan semula jadi ... Kenapa bahan semulajadi ni penting dalam product penjagaan diri?? . ✅selamat digunakan ✅tiada kesan sampingan ✅bebas paraben ✅bebas bahan kimia bahaya ✅memastikan kesan nya kekal - sebab bahan semulajadi ni akan bertindak secara natural untuk memenuhi sel2 breast yang kosong dan sekaligus menganjalkan dan menambahkan saiz breast...😍 . Alang2 nak guna biarlah berkesan dan kesan nye kekal kan... 😉😉. . . . 📲whatsapp 'HUSH to 0133747363 . #hushhushlovepotion #hushhushkajang #lovepotionkajang #lovepotionbangi #lovepotionjohorbahru #lovepotionbyhushhush #innermurah #innerexclusive #jubahexclusive #abayaexclusive #shawlexclusive #shawlexclusivemalaysia #urbandecaymalaysia #macmalaysia #sephoramalaysia #vivyyusof #zaloramalaysia #alibaba #mimpikita #duckscarves #duckscarvesholic #jovianmandagie #rizmanruzaini #blouseexclusive #publikamall #trivago #breastfeeding #babyexpomalaysia at Jabatan Akauntan Negara Menara Maybank, Jalan Tun Perak

00
16 minutes ago

#allforfashionmy (DE1213) . Measurement:- . S:shoulder 38cm bust 98cm sleeve 61cm length 57cm-60cm M: shoulder 39cm bust 102cm sleeve 62cm. length 58cm-61cm L:shoulder 40cm bust 106cm sleeve 63cm length 59cm-62cm . Price: RM64 Material : polyster #bajumurah #bajuwanita #mingguanwanita #malaysia #dresswanita #bajulabuh #inspiredzara #sayajualbaju #bajuraya2018 #fvootd #zalora #jovianmandagie #bohotop #top #shirt #zarashirt #zalora #ribagminihobo #fashion #style #bajulawa #blouse #blousewanitamurah #blousecantik #kakishopping #onlineshop #bazarpaknil #rizalmanforzalora #duckscarves #sometimesbyasiandesigners

61
18 minutes ago

#allforfashionmy (DE1213) . Measurement:- . S:shoulder 38cm bust 98cm sleeve 61cm length 57cm-60cm M: shoulder 39cm bust 102cm sleeve 62cm. length 58cm-61cm L:shoulder 40cm bust 106cm sleeve 63cm length 59cm-62cm . Price: RM64 Material : polyster #bajumurah #bajuwanita #mingguanwanita #malaysia #dresswanita #bajulabuh #inspiredzara #sayajualbaju #bajuraya2018 #fvootd #zalora #jovianmandagie #bohotop #top #shirt #zarashirt #zalora #gayakoleksiraya2018 #fashion #style #bajulawa #blouse #blousewanitamurah #blousecantik #kakishopping #onlineshop #bazarpaknil #rizalmanforzalora #duckscarves #sometimesbyasiandesigners

40
22 minutes ago

SEDAPNYEEE DPT NIKMATI GULA RINGKAS, tpi jaga2 ,Perut makin ke depan nnti 😅😅 . Tahukah anda bahawa KARBOHIDRAT ada 2 jenis iaitu kompleks & ringkas.. . . karbo/gula ringkas bakal mengundang pelbagai isu kesihatan & terlebihnya berat badan.. . Gula ringkas yg wujud dlm donut, air manis, roti putih, pastries, membawa kpd lebihan energy dlm badan yg tk digunakan & menyumbang kpd LEBIHAN LEMAK MENEMPEL PADA BADAN 😱.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves

01
42 minutes ago

SUSAHNYA NAK KIRA KALORI HARIAN 😅 . Ramai tak yang ada cabaran macam ni? Nak kurus, tapi rasa leceh nak kira kalori harian kita 😅 . Okay, sebenarnya tak susah pun. Boleh cuba incorporate 6 habit ni dalam rutin harian kita, insyaAllah, mudah je nak turun berat tu sebab kita dah ubah banyak habit yang tak baik. . UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING . 📲 Coach Izan - 0127819612 . #coachizan_din #teamahmadmizah #befitprogramonlinecoaching . . #naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle #calaqisya #duckscarves #fashionvalet

80
55 minutes ago

Assalam hai sy ainaa..22 tahun.. Mula join season 26, ALHAMDULILLAH kal ini season yg ke 9 sy join..Asalnya join sbb nk npk kecik utk konvo je skali rasa best plk so INSYALLAH masih dan akan bertahan hingga ke akhirnya ameen.. . Alhamdulillah sy mula dgn 77kg, berjaya turun 13kg+- after 8 months, ada lg few kgs nak ideal 💪 banyakkkkkkk sgt bljr benda baru spnjg YCLWFH ni cthnya baru tau sayur tu pun karbo so ambik nasi + sayur jd double carbo hishh..Meal plan best and season ni lg bestttt mp baru siap ada resepi! . Everyday ada sharing session from coach, rating lunch plate, msk 3rd week nt ada workout plan dan semestinya yg ditunggu2 ada cheatday hihi.. Barula diet berilmu nama dia.. . Paling best semua dlm ni mmg supportive habesss tak kira aunty ke kakak ke abg ke adik ke..Kdg2 rasa yg muda ni lg tak bermaya 😂 Skali diorg up plate pehhhh siapa ckp eat clean tu tak sedap fuhh yg dah kenyang pun blh lapar balik cayalah haha! . Tips yg sllu beli lunch dkt kedai mcm sy ni; musykil apa2 tanya je coach..jgn risau depa tolong punya ❤ tnya je ni boleh ambik ke tak tu boleh ke tak ke hihi mcm sy skrg pun still confuse bila sampai kedai nk ambik lauk apa hihi.. . Awal2 maybe akan rasa serba tak kena tp lama2 terubat sdri.. Rasa nk mengunyah letak siap2 almond/ apple dlm handbag..Yg sblm ni minum air tak sampai 1L sehari jgn terkejut lps ni boleh minum sampai 5L sehari! . Jgn stress bila lambat turun.. Kita dah besar ni dah lamaaaa so takkan sebulan dua dah boleh kecik kan? Target utk sihat, kurus dll tu anggap bonus. (Pesanan utk diri sdri 😊) Moga kita semua dpt achieve ideal weight kita.  Takde yg mustahil dgn izin Allah insya Allah. Slowly but surely will be there one day! All the best 💪.. . Coach Gie 0199778705

41
59 minutes ago

FREE 1200pcs WOVEN LABEL! .Woven Label Termurah di Pasaran !! . Order banyak murah sis dapat !! . MOQ kami 100pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 100pcs kebawah 🙏🏻 . Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 100/200/500/1200/2000/3000/5000/10,000 📲 0129707390 Fast response please whatsapp don't DM . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #fazbulous #lilypetuna #labelmurahmalaysia #duckscarves #labelkain #juallabel #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #charmmurah #shawlkeknis #naelofarhijab #sayajual #klfw #metaltagmurah #labelkain #tag #labelplastik #label #labeltag

81
1 hour ago

#allforfashionmy (DE1213) . Measurement:- . S:shoulder 38cm bust 80cm sleeve 51cm length 76cm M: shoulder 39cm bust 84cm sleeve 52cm. length 77cm L:shoulder 40cm bust 88cm sleeve 53 length 78cm . Price: RM69 Material : cotton #bajumurah #bajuwanita #mingguanwanita #malaysia #dresswanita #bajulabuh #inspiredzara #sayajualbaju #bajuraya2018 #fvootd #zalora #jovianmandagie #bohotop #top #shirt #zarashirt #zalora #gayakoleksiraya2018 #fashion #style #bajulawa #blouse #blousewanitamurah #blousecantik #kakishopping #onlineshop #bazarpaknil #rizalmanforzalora #duckscarves #sometimesbyasiandesigners

90
1 hour ago

Ada yg cari Baju kurung plain mcm ni? Kurung Melissa ni available dari saiz S hingga 8XL sis.. Material baik punya Como Crepe tau. Insyaallah selesa, tak Jarang, x melekap dan mudah di iron.. Harga : RM110 sm /RM115 ss **2XL-8XL add RM10 yer WHATSAPP : 019 307 4764 (atau klik link biru di bio) #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungpahang #bajukurungriau #ootdmalaysia #bajukurungplain #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sabahsarawak #kkcity #kurungplussize #bajukurungplussize #plussizemalaysia #kotakinabalu #sandakan #kuching #hotfm #kualalumpur #handbagmalaysia #duckscarves #bridesmaidmalaysia #kendurikahwin #kendurikendara #akikah #uitm #unimas #dulanggirls #hazinrashoppe

51
1 hour ago

Meal yang simple, mudah dan sedap..☺️ . 👉 OAT LAMBUK SALMON.. . Siapa yang susah nak slim nak kurus tu boleh try menu fitness meal macam ni.. . Portion protein (Salmon) bagi cukup sebesar tapak tangan.. Portion carbo (Rolled Oat) bagi cukup sebesar penumbuk.. . Make it clean daripada segala jenis bahan perasa @ perisa.. . Untuk idea menu dan tips boleh follow IG @wan.norfazirawanmubin.. . Untuk terus dapatkan result kurus dalam masa sebulan boleh terus click link di Bio IG coach..👍 . ➡️ INTAKE JANUARY OPEN!!! . You Can Lose Weight from Home🏡.. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat,  Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.. . ❎BUKAN UBAT KURUS! . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.. . Coach Gie 0199778705 . #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3.. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage

60
1 hour ago

Siapa perasan, kat tudung, kadang ada kesan basah, kadang bercapuk, bertompok.. padahal tak de lah kena kotor apa2 . Bila cuci susah sangat hilang walaupun dah sental kuat2. Sebenarnya , tu kesan peluh, kesan minyak muka. Takperlu sental pon bila guna Niqa Hijab Wash.. cuma RENDAM, BILAS & SIDAI je #teamwangi #pencucitudung #niqahijabwash

112
1 hour ago

Siapa tak Suka mangga...Mesti semua suka kan😍 . Antara kebaikan buah mangga untuk tubuh badan kita ialah: ✅Anti cancer ✅ Baik untuk sistem penghadaman ✅ Menurunkan kadar kolesterol dalam darah . Tp kalau Nak turun berat badan camna plak ya?Boleh je nak ambik mangga, cuma satu info tambahan saya nak share iaitu mangga antara makanan yang tinggi Glycaemix Index(GI) . Tak sesuai untuk pesakit diabetes tau. Tapi kalau la terasa nak makan xde masalah cuma jangan selalu ok...lebih baik cari buah yg rendah G.I seperti epal, pear dan Jambu batu . Share info ni dengan kawan2 korang dengan cara tag 3 nama di bawah👇🏻 . Coach Sue 01161003215 #teamsyaiaizat . #suamiistribahagia #fitness #dramasangat #misimengecil #sayanakkurus #jomkurus #dietmakannasi #kuruscepat #dietkurus #kuruscantik #kurungmoden #makananviral #kempiskanperut #tv3malaysia #kurungmoden #fashionvalet #duckcosmetics #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #duckscarves #arianiootd #blouselabuh #blouselabuhmurah #eatcleanmalaysia #eatclean #turun5kgsebulan #cuticutimalaysia

363
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

90
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

91
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

50
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

50
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

51
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

40
2 hours ago

. YEAR END SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! Y E A R E N D S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #vsfashionshow #budget2019 #affsuzukicup18 #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sfmm33 #affsuzukicup2018 #malaysian #1212 #birkin #preorder #bijan #ss19 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #blackfriday2018 #dubai #fattzura #neelofa #vsfashionshow2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #belanjawan2019

50
2 hours ago

Alahai .. ingat kecik kalori pon kecik .. tadi makan 5 bijik😱 . Ini buatkan diet kelaut.. tak tahu nak pilih makanan apa terutama lepas bersenam .. tips simple ,makanan bergoreng & tinggi gula memang kalori melambung. . Coach Nelyza 0132728001 . Klik link wasap di bio IG utk details program. ❤️ . #jeragat #losyenputihgebu #bajukurungmoden #Lotfattah #raya2018 #noradanish #jubahmuslimah #fattzura #jubahbesar #singapore #johor #brunei #sarawak #dramasangat #hitzdrama #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan #kakidrama #dramafever #jannanick #duckscarves #jjcmtv3.. #makan_media #dietmulaiesok #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage"

311
2 hours ago

Ada yang Rindu dengan Batik Blouse ni tak? Jom Stay Tuned Kejap Lagi Kami Upload Available Stock 😘 . Get This Elegant Look Donning Our Batik Batwing Blouse / Batik Caftan Top FREE SIZE 😘 Seriously Our Hot Selling Blouse !! Jom Fast Grab 😘 Exclusively One Piece Per Color 😍 . Jom Cepat Grab 🤤Cantikkkan Blouse Ni , Boleh Digayakan Dengan Seluar for Formal Function Or Un Formal Function.. . Batik Lukis Asli. 💯 Batik Sutera Kualiti Paling Terbaik Kami Berikan Untuk Peminat Batik ❤️With Affordable Price 💋 . . 👗FREE SIZE fit S M L XL (SMALL , NORMAL,PLUS AND PREGGY SIZE) 👗ADD RM 10 FOR NURSING ZIP 👗ADD RM FOR BLOUSE ALTERATION . . . #batik #batwingblouse #blousemurah #blousebatik #suteracrepe #suteracrepemurah #duckscarves #batiklukis #pastelbatik at Batik By Silkcloset

70
2 hours ago

Kalau nak tahu satu-satu produk tu selamat ke tak. . Cubalah stop sekejap. Kalau tak meninggalkan mudarat maksudnya ia selamat. . Mudarat ni dalam bahasa moden kecantikan ni. Orang panggil 'BREAKOUT' la. . Kalau Wajah kembali kusam dan masam tu normal, biasalah. Cubalah skip gosok gigi sehari je dah berkerak semula kan? . Wajah pun macamtu lah.. . #mkbeautyscrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive

30
2 hours ago

Kalau nak tahu satu-satu produk tu selamat ke tak. . Cubalah stop sekejap. Kalau tak meninggalkan mudarat maksudnya ia selamat. . Mudarat ni dalam bahasa moden kecantikan ni. Orang panggil 'BREAKOUT' la. . Kalau Wajah kembali kusam dan masam tu normal, biasalah. Cubalah skip gosok gigi sehari je dah berkerak semula kan? . Wajah pun macamtu lah.. . #mkbeautyscrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive

30
2 hours ago

DECEMBER SALE - ONETONE SERIES Price RM 52 For all ready stock scarves All scarves in this photo are ready stock 💕 _______________________________ For Order: Whatsapp admin or click link on bio _______________________________ Product Description: • Size: bidang 45 • Material: High Grade Premium Voile (lembut sangat, tidak mudah keriput, mudah dibentuk supaya bahagian hadapan boleh tegas & kemas dan sangat selesa untuk digunakan) • Packaging: Box, card & labeled plastik _______________________________ Custom service: •Custom material (High Grade Premium Silk) •Custom SIZE: (tiap peningkatan bidang, price tambah 3 RM) _______________________________ #elvlabel #ootd #ootdfashion #tudung #tudungbawal #tudungpremium #scarves #instafashion #sayajualtudung #fashionblogger #fashion #like #love #picoftheday #kl #sabahan #photography #holiday #beauty #hijab #muslim #malaysia #malaysians #malaysiaboleh #duckscarves #duareka #duarekasiries #girls #travelling #malaysian at Taman Eko Rimba KL (KL Forest Eco Park)

160
2 hours ago

BAWAL CHIFFON LIMITED . Kalau habis dan tak kan restock lagi. ______ . . ✔Bidang 45. ✔Iron less. ✔Gumpal dan pakai. ✔Material susah kedut. ✔Chiffon kain tebal . Mmg xjarang ✔COD area Kota Bharu , Panji , Pengkalan Chepa dan berdekatan nya. _____ Lekas lekas whatsapp ecah. Nk suprise utk org tersayang pun boleh 😍😍😍 konfem dia tersenyum 😁😁😁. Klik link whastapp di bio untuk order. TQ ❤ #instantshawal #tudunglabuh #blousemurah #dressmurah #bawalchiffon #fattzura #tudungcrepe #naelofarhijab #chiffonprinted #prelovedmalaysia #duckscarves #syjual #agentneeded #dropshipneeded #bawalborong #instantshawl #tutorialshawl #tuorialbawalshawl #bawalmalaysia #bawalborongmurah #bawalmurahkelantan #sajat #preloved #tutorialbawal #tiktokmalaysia #muakelantan

30
2 hours ago

LIMITED EDITION | LIP MATTE METALLIC LIQUID DECEMBER . . . Hokeyyy nak share liquid colours yang ohsem nih ! Memang best sebab ringan,tak melekit atau keringkan bibir bila guna tau. . . Tiga warna yang hot ni memang permintaan tinggi tau 😍 Berbaloi sangat dengan harga serendah empat puluh sahaja. . . Berminat nak tahu lebih lanjut bole wasap kin ye 😘 . . . _-------- LOVE ---------_ Ashikin Kamarudin | 011 36113899 Ind.Beauty Consultant . . #aidijuma #belofa #tudungbawal #botanical #tipscantik #oppo #duckscarves #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitsihat #jerawat #oilseed #sukansea #neelofa #cccream #dailymakeup #jjcm #footspa #fattzura #instafamous #hantaran #bazaarpaknil #homespa #lofarbag #pelamin #jomkurus #sephora #yslbeauty

50
2 hours ago

Can we agree that Tater Tots from the Matte Satin Silk range is such a beautiful colour? 😍 Pair it with @duckcosmetics Cookie Collection eyeshadow and it’ll amp up your whole look! They’re still available at #theduckstore, so, see you there? 😉 - D. #duckscarves

6556
2 hours ago

Ada yang Rindu dengan Batik Blouse ni tak? Jom Stay Tuned Kejap Lagi Kami Upload Available Stock 😘 . Get This Elegant Look Donning Our Batik Batwing Blouse / Batik Caftan Top FREE SIZE 😘 Seriously Our Hot Selling Blouse !! Jom Fast Grab 😘 Exclusively One Piece Per Color 😍 . Jom Cepat Grab 🤤Cantikkkan Blouse Ni , Boleh Digayakan Dengan Seluar for Formal Function Or Un Formal Function.. . Batik Lukis Asli. 💯 Batik Sutera Kualiti Paling Terbaik Kami Berikan Untuk Peminat Batik ❤️With Affordable Price 💋 . . 👗FREE SIZE fit S M L XL (SMALL , NORMAL,PLUS AND PREGGY SIZE) 👗ADD RM 10 FOR NURSING ZIP 👗ADD RM FOR BLOUSE ALTERATION . . . #batik #batwingblouse #blousemurah #blousebatik #suteracrepe #suteracrepemurah #duckscarves #batiklukis #pastelbatik

50
2 hours ago

. 🎁Ready Stock🎁 Code KWC BoxyFashion Bag Price RM 50 Shipping Included Size 28 x 12 cm Color Dusty Pink . . . 🎈Item ini hanya boleh di order melalui Whatsapp sahaja🎈 . . . 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami #begtanganmurah #losyenkurus #harimaumalaya #produkputihkulit #supplementkurus #handbagmurah #handbagperempuan #fattzura #bazarpaknil #naelofarhijab #tudungariani #duckscarves #telekungsk #skvietnam #naelofarvietnam #arianivietnam #duckvietnam #borongtudungmurah #borongtudung #shopeeMY1212 #shopeemy1212

00
2 hours ago

. 🎁Ready Stock🎁 Code KWC BoxyFashion Bag Price RM 50 Shipping Included Size 28 x 12 cm Color Black . . . 🎈Item ini hanya boleh di order melalui Whatsapp sahaja🎈 . . . 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami #begtanganmurah #losyenkurus #harimaumalaya #produkputihkulit #supplementkurus #handbagmurah #handbagperempuan #fattzura #bazarpaknil #naelofarhijab #tudungariani #duckscarves #telekungsk #skvietnam #naelofarvietnam #arianivietnam #duckvietnam #borongtudungmurah #borongtudung #shopeeMY1212 #shopeemy1212

10
2 hours ago

. 🎁Ready Stock🎁 Code KWC BoxyFashion Bag Price RM 50 Shipping Included Size 28 x 12 cm Color Red . . . 🎈Item ini hanya boleh di order melalui Whatsapp sahaja🎈 . . . 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami #begtanganmurah #losyenkurus #harimaumalaya #produkputihkulit #supplementkurus #handbagmurah #handbagperempuan #fattzura #bazarpaknil #naelofarhijab #tudungariani #duckscarves #telekungsk #skvietnam #naelofarvietnam #arianivietnam #duckvietnam #borongtudungmurah #borongtudung #shopeeMY1212 #shopeemy1212

00
2 hours ago

. 🎁Ready Stock🎁 Code KWC BoxyFashion Bag Price RM 50 Shipping Included Size 28 x 12 cm Color Brown . . . 🎈Item ini hanya boleh di order melalui Whatsapp sahaja🎈 . . . 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami 📲Untuk order sila tekan link di profile bio kami #begtanganmurah #losyenkurus #harimaumalaya #produkputihkulit #supplementkurus #handbagmurah #handbagperempuan #fattzura #bazarpaknil #naelofarhijab #tudungariani #duckscarves #telekungsk #skvietnam #naelofarvietnam #arianivietnam #duckvietnam #borongtudungmurah #borongtudung #shopeeMY1212 #shopeemy1212

40
3 hours ago

Unicorn charm bracelet 🦄💜 Pink or blue? 🙈 . Price No box RM20 exc postage With unicorn box RM25 exc postage . Size 22cm *if nak kecilkan size boleh ejas kat mana2 kedai 😊 . WhatsApp 0182484948 . . #batupahat #paritraja #ayerhitam #melaka #shahalam #kualalumpur #kuantan #rainbow #johorbahru #unicorn #bag #duckscarves #pulaupinang #butterworth #ipoh #kualalumpur #kualaterengganu #taiping #kualakangsar #unicornio #unisza #unicornblood #unicornited #noradanish #seremban #miri #ctdk #segamat #unicornshop #plushies at Bangsar South

80
3 hours ago

WHOLE EGG VS WHITE EGG. NAK PILIH YANG MANA UNTUK KURUS YER? . Ramai yang bertanya telur ni ok ke tak? Makan telur bukan cholesterol ke? Masak telur yang macam mana ok untuk kurus? . Boleh tengok perbezaan dan persamaan dia. Telur kuning + telur putih bersamaan 18g proteindan 2g lemak. Telur putih sahaja bersamaan dengan 15g protein. . Actually it goes back to what our goal is, nak turun berat, nak turun lemak, nak naik otot, nak semua huhui tamak betul sis ni... takyah kelamkabut nak dapatkan GOAL tu sebab kita nak enjoy the journey. Barulah jadi gaya hidup sihat. Tak mau YOYO effect yer... . Masak telur rebus is the best. Omelette dan scrambled pun ok tapi kalorinya bertambah sebab letak sayur, garam, black pepper. Fokus turun lemak boleh makan telur putih sahaja, nak turun berat boleh makan whole egg. . Sekadar tips untuk sama2 berkongsi kepada mereka yang memerlukan. Tag dan share ya. . Follow Coach Akmar 0125092466 . #onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #makanandiet #produkkurus #dietcepat #kurussselepasbersalin #kurussebelumkahwin #zumbakl #lunchboxkl #vendeurfestival #moodrepublik #bangisentral #calaqueens #zawara #arianiootd #duckscarves #kongsirezeki

191
3 hours ago

80% amalan pemakanan yang betul menyumbang kepada penurunan berat badan yang lebih efektif. Jadi ketahui makanan yang sesuai untuk diambil ketika berdiet dan elakkan makanan yang boleh memudaratkan badan anda samaada untuk jangka pendek atau panjang. Be smart. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg) #lifestylesihatdankurus #teamrafiqrazali . #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia #cintatiadaganti #paskalthemovie

111
3 hours ago

DULU SIBUK BEKERJA sekarang baru dia boleh berubah kerana sindiran kawan2 Fara boleh ada bila lagi Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

91
3 hours ago

KESAN GAYA HIDUP TAK SIHAT Bila kita fikir kerja sahaja ia akan jadi stresss Kena senaman seminggu sekali paling kurang Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

172
3 hours ago

👑 1000% AUTHENTIC/ORIGINAL 👑 PRICE IS FIRM. NO BARGAIN❌ 👑 EXCLUDE POSTAGE ==========================================🎄NEW ARRIVAL🌲X-MAS SPECIAL🎅BELOW MARKET PRICE ESTEE LAUDER FUTURIST AQUA BRILLIANCE MAKEUP FOUNDATION 7ML + BURBERRY CAT LASHES 3.5ML BLACK MASCARA: RM50/SET EXCLUDE POSTAGE COLOR CODE: COOL PORCELAIN RETAIL PRICE FULL SIZE BURBERRY MASCARA 6ML RM123 NEW RETAIL PRICE - ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MASCARA 30ML RM180 BEFORE RM165 - LAST 2 MONTHS 😊 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️ WHATSAPP 0172080898 I.G: _duchessbeaute CAROUSELL: anneliese 📮📬📮📬📮📬📮📬📮📬📮📬📮📬 POSLAJU BELOW 500g PENINSULAR RM8 EAST MSIA RM10 #moodrepublik #dianz #carousell #ariani #muakl #muamalaysia #instafamous #meeracle #lazada #sayajualmakeup #sephoramy #sephoramalaysia #skiimalaysia #skiioriginal #aurawhite #duckscarves #dexandra #zalora #personalshoppermalaysia #nursajat #viral #ephyra #palacealiffsyukri #rcw #neelofa #muabellaz #epietemerloh #nyx #mamadil

41
3 hours ago

APA?! ZUMBA TAK TURUNKAN BERAT??! . Siapa Kat sini kaki Zumba cuba angkat tangan sket 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ . Kata pencipta Zumba, Zumba ni bukan untuk turun berat... tapi lebih kepada nak kasik fun and enjoy kepada senaman... tu je... Kevin Zahri plak kata, kalau tak jaga makan, senaman apa sekalipun tak bantu dalam proses penurunan berat badan... . Sebab tu dalam Program KFOC kami, kami menekankan konsep 80-20. 80% pemakanan, 20% senaman... baru lah dapat turun berat badan... . Good news!! . . . Pendaftaran season pertama KFOC bagi 2019 dah dibuka uolss!! Sesuai lah dengan azam tahun baru 2019 uols yg kata nak lose weight tu... . Cepat2 klik link di bio atas utk pendaftaran/info... slot tahun baru ni biasanya cepat penuh... fast action, fast results! . Coach Nisha: 012-6325227 . #coachturunberatbadan #duckscarves #naelofarhijab #astroria #meletop #fashionvalet #ariani #azamtahunbaru #jubahbesar #jubahmuslimah #kurussebelumkahwin #weightlossjourney #kurusselepasbersalin #ootd #kurusonline #kuruscepat #kurussihat #fitnessgoals #bhonline #jjcm #jomkurus #newyearnewme

200
3 hours ago

MULAKAN DENGAN AIR MASAK DARI AIR BERGULA Jadikan air masak rutin harian kalau tak minum tak sah Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

111
3 hours ago

KEBAIKAN SEBIJI TELUR Telur adalah sumber protin Kuning telur 55 kalori Putih telurnya hanya 15 kalori Sebabtu makan telur kuningnya tak boleh lebih ia tinggi kalori Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

52
3 hours ago

NIQA HIJAB WASH TEMAN SETIA HIJAB ANDA. . Masalah kesan kotoran minyak muka, peluh atau foundation pada tudung taknak hilang walau sudah dicuci?. . Stress semua tudung ada kesan kotoran? Dah malu nk pakai tudung kotor tu?. . Guna lah Niqa Hijab Wash, hanya rendam bilas dan sidai. Tak perlu sental pun utk keluarkan kotoran 😍. . #teamwangi #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahijabwashhq #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashpahang #niqahijabwashkelantan #niqahijabwashterengganu #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabwashjohor #niqahijabwashkedah #niqahijabwashperak

14