Diamdiam Photos & Videos

4 hours ago

#diamdiam aries tuh apa" bisa sendiri lho, ga tergantung org laen uwuw

140
5 days ago

#diamdiam yang kek gini jg sapa yak? absen duls!! Angkat klingkingnya!!

260
8 days ago

#diamdiam ada yang kek gini juga kan pasti :)

210
8 days ago

ada yang harga 100, ada yang harga 150, 250, 2k n sebagainya. berlarilah mereka di dunia, tetapi pasti tidak terlepas siksaan di akhirat. dengan ujian semasa hayat tidak tertanggung, ditambah pula murka allah menjadi bala dalam hidup. . #salamahad #ahmadtanpamim #ahad #ahmadmotorworks #amwcheras #amwracing #jarangXracing #betulbetulracing #amwtroublemaker #alhafiz #aljannah #diamdiam #senyumanbersulamdendam . bak kata omputeh “u can run but u cant hide”. larilah kemana jua di dunia ini, pasti tidak terlepas dari qada n qadar yang allah berikan. terimalah seadanya, itu tanda kasih dia pada kita. . orang yang kuat ingatan adalah orang yang tiada hutang, sebab orang yang berhutang ni selalu pelupa, lupa janji, lupa tarikh, lupa janji manis, lupa pertolongan orang lain, lupa memek muka sedih masa nak meminjam, lupa segala alasan mak nenek kucing nak beranak nak pakai duit jubur buasir n sebagainya. . tapi mereka ni ingat pula cara2 nak block fb, ig, whatsap, sehingga putus tali persahabatan. mengapa bro? sis? masa datang “salam, lama xcontact, sihat bro?”. contact sebab nak pinjam duit pastu buat magic teknik menghilangkan diri ke? aduh 🤣 . dunia ni kecik saja, pusing2 pun nanti “ehh laaa kawan ko ke ni? ni member aku laa”. pusing sini saudara, pusing sana saudari, lebih kurang je, semua saling kenal2. pusing2 jumpa jugak, bumi kan bulat, bukan flat 😝. . pasal hutang xleh bayar tu chill2 la, jangan la sampai block. sampai hati putuskan silaturahim, apa kes bro? lek ah, ko xnak bayar ko punya pasal la. xtau ke hidup ni ada kifarah? kalau cawan aku berkurang airnya, allah isi dengan lain bagi penuh. . aku pun sangat x suka nak berhutang dengan orang tanpa sebab, kalau ada duit mesti terus bayor. rasa tenang je, mati terus pun xde la menyusahkan orang. orang yang selalu hutang ni aku xpaham la, kenapa dia x rasa rezeki dia sempit? 😂 . time ada duit joli sini sana, bila xde duit time2 tu la teringat nak bayar hutang, tapi nak bayar je cedok2 dalam poket keluar tisu je, pastu lap hingus, buang. . aku pun jenis xde duit, tapi sedar diri lah, dah tau hanya mampu beli megi, kenapa berselerakan mekdi? . hutang ni umpama hingus, makin tebal makin susah nak bernafas. -ahmad at Cheras, Selangor

2k7
9 days ago

Kta duk mengaji dlm bilik ni keje dia. Patut la tbe2 bau aiken satu rumah naluri kick in trus kluar dann nahhhhh hasilnya. Duhai la anakkkkk hahaha #mainbedak #diamdiam #aduhai

270
14 days ago

#diamdiam ngomongin temen sendiri. Syapa yg kek gitu hayo ? :)

190
17 days ago

#diamdiam aja de, daripada daripada yakan.

170
18 days ago

#diamdiam butuh asupan tembakau.

100