Deetheproducer Photos & Videos

1 month ago

JUST HAVE FUN SNIPPET πŸ’ͺ🏾πŸ”₯πŸ”₯ Song by @mr.getchurite ‼️‼️ Dancers~ @yaenarley__ of @theroyalthr33 Videos coming soon Soo stay tuned πŸ€žπŸΎπŸ™πŸΎ #yaenarley #theroyalthr33 #hitemfolks #footwork #ellendegeneres #theshaderoom #worldstar #kidsdancing #hiphop #lit #viral #explorepage #videos #comingsoon #baltimoreclubmusuc #checkmeout #justforfun #igstory #vibes #baltimoreclubmusic #goofy #apeshit #cypher #spongebob #deetheproducer at Have fun

205
1 month ago

JUST HAVE FUN SNIPPET πŸ’ͺ🏾πŸ”₯πŸ”₯ Song by @mr.getchurite ‼️‼️ Dancers~ @yaenarley__ of @theroyalthr33 Videos coming soon Soo stay tuned πŸ€žπŸΎπŸ™πŸΎ #yaenarley #theroyalthr33 #hitemfolks #footwork #ellendegeneres #theshaderoom #worldstar #kidsdancing #hiphop #lit #viral #explorepage #videos #comingsoon #baltimoreclubmusuc #checkmeout #justforfun #igstory #vibes #baltimoreclubmusic #goofy #apeshit #cypher #spongebob #deetheproducer

277
11 months ago

βœ’ 3 PERKARA PENTING DALAM SESEBUAH CERITA 1..Skrip... 2.. Skrip... 3.. Skrip... ~ Hitchcock πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . . "Skrip ni adalah bukti pertama dlm penghasilan sesebuah drama/ filem...", Ini kata2 keramat dari producer/ director tersohor industri.. U-Wei Hj Shaari.. Semalam kami bincang pasal ni lah dgn otai penulisan skrip & juga sifu skrip CD.. tak lain tak bukan abg Amin Nasir Sulaiman. . . Banyak lagi kata2 padu dr abg Amin berkaitan skrip sebenarnya bila kami ngopi2 semalam di Sec.13 Shah Alam. Alhamdulillah.. kepala dah overload dengan idea2 menarik bila dah lepak dgn otai ni.. . . Dalam cerita ada cerita.. hahaha.. faham ke faham? Memang setiap apa yg berlaku dlm hidup kita boleh dijadikan cerita jika digarap dengan baik oleh penulis skrip & pengarah. . . Siaplah.. lepas ni nak buat cerita tentang seorang video editor yg bercuti di puncak Gunung Jerai mencari "Ilham" utk menulis skrip.. 🀣 Ataupun buat kisah tentang cabaran yg dihadapi si #WeddingPlanner @intan_miracletouch dalam membangunkan perniagaannya di Sungai Petani.. ? . . Tak pun... kisah persahabatan anak2 muda kampung yg menghadapi pelbagai rintangan dlm menubuhkan sebuah band diberinama @locomotivestone..yg digerakkan oleh @abangkanda & the gang ..😎 . Alang2 bercuti di Kedah nanti.. nak buat #travellogue . Contribute something untuk negeri Kedah.. Itu plan asal.. . . Aahhh... banyaknyer yg nak dibuat. Takpe kita go one by one ok. InsyaAllah tengok nanti apa hasil. Jalan dah terbentang luas di depan. Just grab the opportunity.. or creat your own opportunity. . . Apa2 pun thank you so much abg Amin sudi meluangkan masa & bagi banyak idea. Lama tak menulis skrip ni. Insyaa Allah will do my best base on what we discuss last night. . . . #DeetheEditor nak berehat jap dari edit... Jadi #DeetheProducer pulak.. Eh! πŸ€“ . _ #cahayadiana #cdswitch #filmmaker #producer #director #scriptwriter #traveloka #brainstorming #projekanakkedah #travelkedah #locomotivestone at Pak Li Kopitiam Sek.13

1044