Deeplook Photos & Videos

24 hours ago

Focused on life. #🚀 #🌃 #🧔🏻 #Ⓜ️ #🇪🇸 📷: @_imora at Madrid, Spain

1k28
4 days ago

DEEP LOOK Vijezues per syte me furce te bute apo me furce te holle Aplikuesi mundeson aplikim te thjeshte dhe te sakte fale furces se perkryer nga fibrat me kualintative natyrale. Zgjidhni midis furces se bute apo te forte Per nje penel preciz te holle sa nje fije peri apo sa te dendur ta deshironi ju Me vetem 359 leke #deeplook #farmasi #dipliner #eyeliner

131