Coffeeholic Photos & Videos

39 seconds ago

알러지때매 화장못한지 2주차 👧🏻 며칠전까지는 언제 화장할 수 있나 했는데 이제는 생얼이 더 편해요. 역시 인간은 적응의 동물 인 것 같아요 👐🏻 알러지 때매 고생하는 올 봄이지만, 그래도 봄이 좀 더 오래 함께 했으면 좋겠어요 🌸

12
4 minutes ago

Adding a little bit lucky thing in mu dream

31
5 minutes ago

#tbt 忙碌了一个晚上,又开始想念@haruharicoffee 的signature 咖啡 ~ [Haru Hari] 😉。 . 但,最后我却没点 [Haru Hari] 哦,只跟老板说: 就来杯我没喝过,只要是咖啡就可以😂! 结果,老板真的来杯不一样的咖啡,signature 中的signature, 让我好惊艳! 这咖啡真好喝耶! . 我跟老板说: 这咖啡就像香水一样,有前味、中及后味! 前味带有柠檬香气,之后带点咖啡苦味,咽下后咖啡的回甘滋味,好有层次,好喝👍! . 这杯午夜咖啡~ Insider, 真的好疗愈哦😍! 但老板说,其实这咖啡还没推出市场,我是第一个喝这杯咖啡耶! 哇,真的好荣幸😂! . . . #bplinstapic #haruharicoffee #coffeetime#coffeelover #coffeeaddict #coffeeholic at Haru Hari Specialty Coffee

50
8 minutes ago

Selamat hari senin, kami sudah siap nemenin, kalau kalau harimu ngebosenin❤️❤️❤️ at Jeda

181
8 minutes ago

Happy and grateful to help celebrate new life along with the gift of eternal life this blessed Easter Sunday! 🌷🐰 He is risen!

61
9 minutes ago

Check out these results after •ONE MONTH!• I only have 2 more spots open this month for product testers!! In exchange for trying •ANY• of our products for 90 days and providing your honest review at the end 👉🏻 I can give you my huge 40% off discount 🤯 Summer is right around the corner, these results speak for themselves 👙 ☕️ Comment below or message me for info!

62
12 minutes ago

ขอให้วันนี้เป็นวันที่ดี🍃✌🏻

171
19 minutes ago

“El mercado americano está dispuesto a pagar precios elevados por café orgánico de calidad, como el que es producido en Planadas; las empresas Starbucks y Whole Foods, que ya tienen infraestructura establecida para acceder a consumidores, están buscando activamente productos como los que se ofrecen en Planadas”, aseguró Sachin Nagrani, MD Family Medicine, Licenciado en Washington D.C, . . . . . . . . . #biz #success #businessowner #startup #dailygrind #money #finance #networking #branding #company #wealth #startups #entrepreneurlife #hustle #socialmedia #sales #businesswomen #businesspassion #ceo #entrepreneurs #leadership #businessmen #ilovemyjob #businesscasual #coffeehouse #caffeine #coffeelovers #coffeeaddict #coffeeholic #specialtycoffee. at ASOPEP Planadas Tolima

60
21 minutes ago

M Y G O O D L A T T E A R T☕️🌻🎈 #mondayvibes . . . @howaboutyoucafe อาหาร เครื่องดื่ม และเค้กสไตล์โฮมเมด พิซซ่าบางกรอบ บรรยากาศอบอุ่น welcome ค่า ✔️IT'S REALLY WARM WELCOME INSIDE✔️ 🍕PIZZA & STEAK & SALAD🥗& PASTA🍝& SOUP & WAFFLE & PANCAKE🥞& BROWINE & CAKE🍰 & COFFEE☕️ & BRAKEFAST🍳& SMOOTHIE🍹& ICE CREAM🍨 . . . ⏰ OPEN DAILY : 8 AM - 10 PM OFFICIAL LINE ✅ @howaboutyoucafe(มี@ด้วยน้า) 📞 098-289-8845 📍อยู่ใต้ sport mall คอนโด parc exo 📌ฝั่งเดียวกับ chocolate ville เลยมา 300 เมตร . . . #howaboutyoucafe #homecafenearyou #hbucafe #hbufood #bkkeats #foodie #navamin #bangkokshopping #bangkokvibes #bangkok #bangkokfood #bangkokcafe #foodporn #bkkcafe #bkkfoodie #bkkeats #kasertnawamin #coffeeholic #eatoutbkk #cafestagram #chilltime #cafestagram #goodvibes #coffeeshopvibes #cafehopper #cafetable #coffeeshop #coffeebar #cafe #coffee #coffeemaker #coffeeholic at How about You - Home Cafe

111
24 minutes ago

Nice to have chance writing for @craftcoffeejjmarket , a group or crazy coffee lovers with energetic coffee bar. If you’re handdrip fanaticism, it’s a must visit coffee bar in BKK. • • 一起沖咖啡喔☕️超熱超好玩的認真手沖吧,不怕流汗的就來! • #ooakhandwritingcup • • #calligraphy #calligrapher #handwriting #brushpen #brushlettering #cupwriting #speciaitycoffee #coffeelover #homebarista #coffeeholic #coffeehouse #coffeehopping #homemade #manmakecoffee #vscocoffee #coffeegram #coffeegeek #drawing #artist #coffeehopper #coffeehoppingbkk #letorgold #likeforlikes #artsy #coffee_inst #coffeebar #cafe #coffeeshop #thaispecialtycoffee at Craft Coffee JJ market

183
27 minutes ago

Back to Mondaaaay! . Semangat ga nih? Setelah melewati minggu yang cukup heboh kemarin ya karna ada #pemilu beserta segambreng promo nya ditambah long weekend juga. Biar tetep strong menghadapi senin kali ini cari tempat ngopi baru seru juga. Percayalah, di Bandung sekarang lagi banyak tempat ngopi plus nongkrong seru. Salah satunya nih buat yang seneng main di kawasan #Burangrang mampir deh ke @morningglory.burangrang Tempatnya cozy banget, ada indoor dan outdoor juga lantai 2 nya. . Gak cuma buat ngopi dan nongkring cantik aja disini bisa buat brunch, lunch ampe dinner juga lo karna ada makanan berat yang pastinya bisa bikin kenyang. . Cobain Ice Coffee Yin Yang, unik banget perpaduan coffee and tea. ____ Morning Glory Burangrang Jl. Burangrang (Seberang Kabobs) Bandung ___ #Fairyfoodies #thefairydaily #thefairydailycoffee #coffee #morningroutine #morning #monday #morningglory #morningcoffee #kulinerbandung #foodies #cozyplace #cafebandung #coffeeaddict #coffeeholic #brunch #handsinframe at Jl Burangrang

1101
28 minutes ago

Dari dulu saat tempat lain berusaha memberikan cita rasa kopi dengan rasa buah buahan dengan body yang tipis, kami tetap konsisten dengan cita rasa klasik namun berkelas. Sebut saja pahit, kami suka kopi pahit, yang buat lidah masih ada sisa warna kecoklatan setelah kita meminumnya. Based espresso menjadi andalan, jadi walaupun banyak yang ngata ngatain biarin aja wong kami suka kok. Seiring berjalannya waktu ternyata kultur yang kami bangun punya pasarnya tersendiri, konsistensi melahirkan eksistensi. Idealis ? Engga, kami ga idealis, setelah jeda beberapa waktu dan baru buka lagi, kultur tsb perlahan luntur kami pun harus menyesuaikan diri lagi, kami juga siapkan blend full arabika Gayo dry hull yang rasanya unik banget, manisnya itu kayak minum jus silverqueen tapi dikasih kayu manis. Kami akan pakai blend ini terus sampai Roasters nya kehabisan gas cc @rahayuroastery . Flavor is depends on what behind the culture, service is depends on what behind the society. . Society sangat penting, karna dari awal kami anggap bahwa kopi adalah media, yang paling penting adalah berkomunikasi dan membangun hubungan sbg manusia, maka cara bersosial tempat ini sangat intim, duduk berhadapan mesti ngobrol, akhirnya kenalan, lalu nongkrong bareng, lalu bikin projek bareng. Begitula pola bersosialisasi disini... kalian bisa datang dan anggap rumah sendiri, barista adalah teman yang bertugas untuk menyiapkan jamuan untuk silahturahmi, bedanya ya yang minum/makan harus bayar, biar ada modal untuk beli bahan ya kali besok kalian mau datang lagi. Jangan sungkan maki, jangan sungkan jadi diri sendiri, kalo ingin melarikan diri dari pergaulan yang gabisa menerima diri kamu yang sebenernya, datang aja kesini. Kami juga bajingan yang lagi belajar untuk jadi lebih baik lagi. Kamu ga akan ketemu ada orang yang suka nyinyirin orang lain atau coffee shop lain disini. Kami pastikan itu❤️ . Kami buka dari jam 7 pagi - 6 sore. Yang semangat menjalani seninnya ayo bilang hore! at Bahasa Kopi

555
28 minutes ago

We think our coffee would look great in your mugs, @helen_levi 😍 What do you think?!

491
30 minutes ago

. こんにちは。良いお天気! . ここに来ないと飲めないコーヒーを追い求めてもう直ぐで、9年になります。 . 今年からは自店の味が、全国で楽しめるコーヒーを追い求めて行きます。Hpも着々と準備中。 . . 今日も、ええ珈琲とええ音楽楽しんでください。 . . _______________________________ #コーヒースタンド #COFFEE #コーヒーショップ #大阪コーヒー #instacoffee #coffeegram  #coffeeroaster #cafenotocoffee #cafenotocoffeestore #珈琲豆 #玉造 #specialitycoffee #大阪カフェ #coffeelovers #coffeestand #osakacoffee #自家焙煎珈琲 #coffeeholic #谷六 #谷町六丁目 __________________________________________ at CAFENOTO COFFEE

200
30 minutes ago

ヒマなときは(営業中でも)外のベンチで自家製コーラを飲んでたりします。陽気もいいですし鯉のぼりもたなびいていてのんびりした気分になります。 悟理道珈琲工房ではコーヒーやその他の飲み物のテイクアウトも可能ですので外のベンチ共々ぜひご利用下さい。 本日も12時オープンで皆様のお越しをお待ちしております。 ーーInformationーーーーー Monday to Wednesday/12:00-20:00(L.O.19:00) Thursday/Close Friday/12:00-22:00(L.O.21:00) Saturday/12:00-20:00(L.O.19:00) Sunday/12:00-18:00(L.O.17:00) ーー※上記以外に第2・第4水曜日もお休みとなります。4月6日と13日はイベント出店のため店舗はお休みです。 ーーWORKSHOP V60 cofee drip workshop Latte Art workshop お申し付けいただければ日程・内容等調整いたします。 ーーWebsiteーーーーー https://goridoucoffee.com/ #gcf #goridoucoffee #goridoucoffeefactory #coffee #coffeeshop #coffeestand #not #cafe #maffin #tochigi #coffeelover #coffeelovers #coffeeholic #techno #悟理道珈琲工房 #栃木 #栃木市 #コーヒー #コーヒースタンド #カフェ #ではなくて #喫茶店 #古民家 #テクノ #リノベーション #自家焙煎 #業務卸承ります at 悟理道珈琲工房

180
33 minutes ago

5월 감사의 달, 이번에는 어떤 선물이 좋을까 고민 중이신가요? The Flavorist에서 준비한 특별한 Dutch Gift Set으로, 주는 분도 받는 분도 모두 기억에 남을 멋진 선물을 준비해 보세요. . . ▶ Dutch Gift Set (더치 커피 3종, 선물상자 + 배송 포함): 45,000원 —> 40,500원 ! . . Introducing our new Dutch Gift Set: choose any 3 Dutch flavors packaged in our premium white box and ribbon finish perfect for any gift giving occasion! Buy in the month of April and get an additional 10% off PLUS 10% points.

61
12 hours ago

| Lipstick Stains | “It is inhumane, in my opinion, to force people who have a genuine medical need for coffee to wait in line behind people who apparently view it as some kind of recreational activity.” -Dave Barry☕️❤️🧟‍♀️ . . (MVP//coffee quote of the year😂) . . . . . . . #photooftheday #coffeeholic #cafe #wanderlust #travelblogger #travelphotography #travelgram #travelholic #travel #travelling #traveller #explore #blue #coffee #design #landscapephotography #traveladdict #art #travellingthroughtheworld #fromwhereistand #artistsoninstagram #instapic #instatravel #photooftheday #boston #instagood #travelingram #color #potd #creative #massachusetts @cafe.nero at Boston Seaport

1035
1 month ago

M O O D . // (I wonder if there is a Chinese equivalent for the Swedish word #HYGGE. I feel the closest is 舒服, but it doesn’t convey the same sense of contentment.) || ☕️: Finca Los Papales (Nicaragua) via V60 courtesy of @devoutcoffee #SweaterWeather at Devout Coffee

1966
3 months ago

• • • ‏للمسافات الرّاكضة خلف الصّباح ، للحظات المسافرة في اللّيت ، ولأحلامٍ تمنّت يوماً أن تكون حقيقة: صباحُ الخَير : ) • • • • • • • ☕️ #coffee #cafe #instacoffee #toptags #coffeetime #cafelife #caffeine #coffeebreak #coffeefirst #coffeeshopvibes #butfirstcoffee #coffeeaddict #coffeegram #coffeeoftheday #ilovecoffee #coffeelover #coffeelovers #coffeecup #coffeeholic #coffiecup #coffeelove #coffeefliicks #coffeeholic #coffeelife #coffeeplease #igcoffee #thehappynow #kopi

802
3 months ago

• • ‏يعلم الله أنها أكبر من مجرد تنْهِيدة. وقفْتُ أمام الموْقِد وضعت القهوة و أنتظرت فَوَرانها أثناء انتظاري.. تنهَّدتُ بحدَّة خانقة كأنما سرَّحتُ كل عواصف الدنيا من هُوَّةِ فمي الله وحده يعلم أنها أكبر من مُجرَّد تنهيدة... • • • ☕️ #coffee #cafe #instacoffee #toptags #coffeetime #cafelife #caffeine #coffeebreak #coffeefirst #coffeeshopvibes #butfirstcoffee #coffeeaddict #coffeegram #coffeeoftheday #ilovecoffee #coffeelover #coffeelovers #coffeecup #coffeeholic #coffiecup #coffeelove #coffeefliicks #coffeeholic #coffeelife #coffeeplease #igcoffee #thehappynow #kopi

725
4 months ago

A little part of me just wants to yell at the cup: “YOU’RE NOT THE BOSS OF ME!”...But then I’d be the guy that yells at cups, and I don’t want to be THAT guy 🙄😑😒 #☕️ #DontTellMeWhatToDo

30314
5 months ago

‏- أتسائل ، هل بإمكاني أن أكون نورًا ؟ ولو لشخص واحد فقط؟ هل يُمكنُني أن أُعلّم شخصًا ما كيف يُشرق ولا ينطفئ أبدًا؟ هل تُراني أقدِر!!! .. • • • ☕️ #coffee #cafe #instacoffee #toptags #coffeetime #cafelife #caffeine #coffeebreak #coffeefirst #coffeeshopvibes #butfirstcoffee #coffeeaddict #coffeegram #coffeeoftheday #ilovecoffee #coffeelover #coffeelovers #coffeecup #coffeeholic #coffiecup #coffeelove #coffeefliicks #coffeeholic #coffeelife #coffeeplease #igcoffee #thehappynow #kopi

260