Blouseterkini Photos & Videos

11 minutes ago

KEBARUNG PRINCESS 5.0 . ✅ Cutting Princess 6 panel yang flowy & memberikan impak kurus kepada si pemakai. . ✅ Material - baju (comocrepe premium ) & skirt ( SB Line) . ✅ Material sangat breathable dan sejuk Senang gosok dan tak mudah kedut serta Potongan loose dan terletak . ✅ Baju Dewasa -Nursing & Bf friendly untuk ibu2 & wanita diluar sana. . ✅Baju Kanak2- Zip didpn baju & tali dibelakang baju. . ✅ Kain dewasa & kanak2 lipat batik . Kain dewasa separuh getah & kain kanak2 full getah . ✅ Ada 6 warna yg sangat lah memukau. . Harga Kasih Sayang 👇 Dewasa - RM109 Kanak2 - RM79 🌸Postage FREE utk Semenanjung 🌸Postage SbahSwak (dewasa Rm8/pc) (kanak2 RM5) . * Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 5 inci. Model kanak2 saiz 6 umur 7 . ⚠️Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz. . ⚠️ Terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️ . . TEKAN LINK NI👇 www.wasap.my/60177642535/Kebarung_Princess5.0 . . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/nadaliti_collection/ . . Join Channel Telegram Kami 👇 https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah . . Tq😘 at Klang

21
15 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

20
15 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
17 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
18 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
18 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
18 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
19 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
20 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
20 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

11
22 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
23 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
23 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
24 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
24 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
25 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
25 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
25 minutes ago

[ #terbaru ] BG baru keluarkan baju kurung lebaran. Kurung Sophea nama diberi . Dapatkan Kurung Sophea sekarang juga!! Material como crepe dengan perincian kain organza yang menampakkan Kurung Sophea ini MEWAH. SELESA?? Confimla sangat selesa!! . @ Material Como Crepe Premium; lembut, sejuk, less iron dan serap peluh @ Nursing freindly @ Wudhu' friendly . Harga?? Harga sepasang Kurung Sophea RM95 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ 🌷 Promo 2 pcs RM170 SHJ . Suka?? Minat?? . Kalau minat click jer di link whatsapp di bawah ini 👇🏻 . www.wasap.my/60172884217 www.wasap.my/60172884217 . . #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousehijab #blousenursingfriendly #blousecrepe #blousebaru #blousecantik #bglovers #blouse #blouseonline #blouseborong #blouseterkini #blousesaizbesar #blousemuslimah #bglovers #ampang #viral #hijabtrend #batikcotton #blousemuslimah #blouse2019 #bajumurah #bajukurung #raya2019 #bajukurungmurah #bajukurungraya2019

10
9 hours ago

PROSES AUTOLISIS LENGKAP PADA 10 HARI TERAKHIR BERPUASA . Pada 10 hari terakhir sel2 badan manusia termasuk lah sel lemak akn bertukar secara 100%..soalannya ia bertukar menjadi lebih baik atau lebih buruk anda yang tentukannya.. . Kalau dalam bulan puasa ni boleh kawal nafsu makan, makan ikut sunnah insyaallah sel lebih baik dan lebih sihat akan dihasilkan..tetapi kalau mkn ikut nafsu maka sel yg lebih teruk akan di hasilkan dan berat akan naik dgn lebih cepat selepas raya nnt..haa bahaya kan?? . Klik link dalam BIO untuk program kurus online selepas raya . Coach ned +601129996256 Coach atin +601129996253 . #jomkurus #kuruscantik #kurussihat #kurustanpalapar #ubatkurus #krimkurus #kurusselamat #nakkuruscepat #kurus #blouseplussize #blousebesar #blousemurahmalaysia #blouseterkini #blousemenyusu #blousenursing #kosmetik #bajubesar #jubahbesar #menusihat #tv3 #tv3malaysia #astroria #penang #melaka #pahang #kajang #kuching #wangsamaju #bangi #cyberjaya

312
12 hours ago

Salam semua 🥰 Nak nampak cantik trendy bergaya? Mata yang melihat pasti tidak berhenti berkedip! 🥰 Dapatkan ‘Sofea Blouse’ dengan fabric Polly Crepe (singlet) dan Cotton Polyster (kemeja) yang membuat anda lebih bergaya dan menawan! 🥰 Sofea Blouse mempunyai 4 warna berbeza. Antaranya ialah: ✨ Black ✨ Dusty Pink ✨ Maroon ✨ Cream Cepat dapatkan ‘Sofea Blouse’ sementara stok masih ada! 🥰 Click link di bawah 👇🏼👇🏼 http://wasap.my/601139152046 #blouseabellbyfs #bfblouse #BlouseDesign #BlouseTerkini #BlouseOnline #blouse #blouselawa #blousemurah #blousecantik #blousewanita #blousemuslimah #blouselabuh #kemeja #jubah #blousemurahmalaysia #skirt #jumpsuit #baju #blouses #cardigan #bajukurung #blouseimport #pants #tunic #blousetunik #bazarpaknil #malaysia #promosiaidilfitri

72
12 hours ago

Salam semua 🥰 Nak nampak cantik trendy bergaya? Mata yang melihat pasti tidak berhenti berkedip! 🥰 Dapatkan ‘Sofea Blouse’ dengan fabric Polly Crepe (singlet) dan Cotton Polyster (kemeja) yang membuat anda lebih bergaya dan menawan! 🥰 Sofea Blouse mempunyai 4 warna berbeza. Antaranya ialah: ✨ Black ✨ Dusty Pink ✨ Maroon ✨ Cream Cepat dapatkan ‘Sofea Blouse’ sementara stok masih ada! 🥰 Click link di bawah 👇🏼👇🏼 http://wasap.my/601139152046 #blouseabellbyfs #bfblouse #BlouseDesign #BlouseTerkini #BlouseOnline #blouse #blouselawa #blousemurah #blousecantik #blousewanita #blousemuslimah #blouselabuh #kemeja #jubah #blousemurahmalaysia #skirt #jumpsuit #baju #blouses #cardigan #bajukurung #blouseimport #pants #tunic #blousetunik #bazarpaknil #malaysia #promosiaidilfitri

70
13 hours ago

🔥 Like dan Follow @outfitcantikk 🔥 Dress Muslim dan Outfit Cantik Yang sedang digandrungi kaum wanita 🍂🍁 Bahan Berkualitas dan pasti harga sesuai kantong anda 💸 Kamu bisa mendapatkan Outfit Cantik dan lucu di atas, dengan harga Terjangkau, hanya ada disini ✨ .......................................................... Segera kontak kami : 📲 WA/SMS kami di 089-8851-4438 ✈++ subsidi ongkir ke seluruh Indonesia .......................................................... 📩 Chat silahkan klik link dibio/profil ⛔️ Tidak membalas DM/komentar di instagram ⛔️ .......................................................... ㅤ #atasanmuslimfashion #atasanmuslimhitz #atasanmuslimahmurahcimahi #blousejumbo #blousehijab #blouseterkini #blousemuslimah #blousemurah #blousemodern #blousekatun #blousemuslimahmurah #blousewanitamurah #blousehijabmurah #blousemuslim #blousecantik #blousecewek #blousebigsize #blousekerja #blousesimple #blousecantikmurah #blouseplussizemurah

142
24 hours ago

Hai QAYSARA tenung apa tu? . Qaysara tenung ke hati awak tengok macam awak dah jatuh chenta dengan Qaysara? Kalau sudah mai la merisik, #MampuMilik jer fikir lama2 di ambil orang. "Siapa cepat dia cepat, siapa lambat di menangis. Jangan sampai menangis sayangku. Hehe Jomm Whatsapp sis janji akan bantu awak sepenuh rela utk dapatkan QAYSARA SYARIE dengan harga PROMO berbaloi-baloi. #blousecantik #blousemurah #blouseterkini #blousesyarie #jubahmoden #jubahcantik #jubahmurah #jubahbergaya #jubahsyarie #jubahkawin #jubahdinner #blousecasual #kurtahensem  #khimarsyarie #syariahcompliance #tutupaurat #highlydemand #puashati #stylo #sales #meletop #JQaysaraNourf

60
24 hours ago

Ehhh! Akak tak tahu ke @blouselover ada sale sekarang? Yea! Termasuk SOPHEA BLOUSE ni jugak! Ada discount promo pecah gudang tau! Akak jangan risau. Ada banyak warna SOPHEA BLOUSE ni. Klik klik je Whatsapp kami dan kami akan hantar maklumat harga, size dan warna stok terkini. Whatsapp sekarang akak-akak sekalian. Whatsapp hari ini! at Cheras, Selangor

162