Birthdaygirl Photos & Videos

42 seconds ago

This is 3 0 πŸŽ‚πŸŽ‰ - Still can’t believe it but I’m grateful. Thank you god for allowing me to make it this far. A bit emotional thinking of everything I’ve been through, the good and the bad but i AM who I AM today because of it. - Thank you to my friends and family for your beautiful birthday texts and calls. For sticking by me through my high and lows, for supporting me in what I love and do. I appreciate you all❀️ - Here’s to this new chapter in my life and all that’s come. πŸ₯‚ - P.S: All I ask today is if you guys can, please click the link on my bio and donate for a good cause even if it’s $1, a little goes a long way and if you can’t that’s okay. Just share this causeπŸ’œ - #thisis30 #birthdaygirl #libra #throughthejourney #purpose

11
2 minutes ago

It’s Cake o’clock! πŸŽ€ Let’s customize your own theme with us, for your special occasions~! . ::: for parties, gifting or events etc... . Any enquiry, kindly inbox or πŸ“ž whatsapp for more details. . http://www.wasap.my/601156867182/cake . #birthdaycakeshahalam β€Œ #birthdaycakesubang β€Œ #cakeanniversary β€Œ #birthdaycakekl β€Œ #cakebangi β€Œ #cakeshahalam β€Œ #customecakekl β€Œ #birthdaykl β€Œ #birthdayboy β€Œ #birthdaygirl β€Œ #fondantcake β€Œ #2dcake #cakemalaysia β€Œ #customcakekl #kek β€Œ #shahalamfood #cakepuchong β€Œ #customecakeshahalam β€Œ #birthdaycakekajang #birthdaycakeputrajaya #birthdaycakebangi at Shah Alam, Malaysia

00
3 minutes ago

HAPPY BIRTHDAY REBEL! Today we celebrated Rebel’s 1st birthday and 6 months of her being home. What a journey these past 6 months have been. A true lesson in patience, consistency, responsibility, and unconditional love. We all love her (except Luna) and look forward to many more years. (And yes I made these cupcakes myself. Don’t judge too harshly I’ve never made cupcakes before lol.) #Rebel #Pitbull #PitbullPuppy #DogBirthday #Dogstagram #PitbullsofInstagram #DogsofInstagram #PuppiesofInstagram #RescueDog #ShelterDog #AdoptDontShop #BirthdayGirl #BigGirl

41
3 minutes ago

It’s Cake o’clock! πŸŽ€ Let’s customize your own theme with us, for your special occasions~! . ::: for parties, gifting or events etc... . Any enquiry, kindly inbox or πŸ“ž whatsapp for more details. . http://www.wasap.my/601156867182/cake . #birthdaycakeshahalam β€Œ #birthdaycakesubang β€Œ #cakeanniversary β€Œ #birthdaycakekl β€Œ #cakebangi β€Œ #cakeshahalam β€Œ #customecakekl β€Œ #birthdaykl β€Œ #birthdayboy β€Œ #birthdaygirl β€Œ #fondantcake β€Œ #2dcake #cakemalaysia β€Œ #customcakekl #kek β€Œ #shahalamfood #cakepuchong β€Œ #customecakeshahalam β€Œ #birthdaycakekajang #birthdaycakeputrajaya #birthdaycakebangi at Shah Alam, Malaysia

00
3 minutes ago

It’s Cake o’clock! πŸŽ€ Let’s customize your own theme with us, for your special occasions~! . ::: for parties, gifting or events etc... . Any enquiry, kindly inbox or πŸ“ž whatsapp for more details. . http://www.wasap.my/601156867182/cake . #birthdaycakeshahalam β€Œ #birthdaycakesubang β€Œ #cakeanniversary β€Œ #birthdaycakekl β€Œ #cakebangi β€Œ #cakeshahalam β€Œ #customecakekl β€Œ #birthdaykl β€Œ #birthdayboy β€Œ #birthdaygirl β€Œ #fondantcake β€Œ #2dcake #cakemalaysia β€Œ #customcakekl #kek β€Œ #shahalamfood #cakepuchong β€Œ #customecakeshahalam β€Œ #birthdaycakekajang #birthdaycakeputrajaya #birthdaycakebangi at Shah Alam, Malaysia

00
7 minutes ago

Mat pagieeyeyyy...yey, yey, yey! Korang kenal tak siapa dalam gambar tu? Adik kepada seorang pelakon yang pernah berlakon dengan Syahmi Syazli. Cer teka, heheh... . Nak sepraisskan kesayangan anda smpai ternganga kegembiraan ? Pilihlah @planningparadize ❀ . . 10 SEBAB JADUAL EVENT KAMI SENTIASA PENUH πŸ‘‡πŸ» . βœ… Fulamak, krew2 event kami terlatih dgn ilmu dekorasi surprise. βœ… Bukan 1, bukan 2 tapi kami ada 7 jenis servis surprise & dekorasi mabeles untuk dipilih. βœ… Cadangan sepraisss yang boleh buat kesayangan anda berbunga-bunga kegembiraan hatinya. βœ… Mempunyai pejabat urusan di Panji, Kota Bharu, Kelantan. βœ… Syarikat kami berdaftar dengan SSM & Myipo. βœ… Harga BERPATUTAN dengan servis yang EKSELEN. βœ… Founder kami berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam bidang pengurusan event besar bkn sahaja event surprise. βœ… Pembayaran ansuran yg memudahkan pelanggan. βœ… Hanya bagitahu apa yang anda mahu dan kami uruskan A to Z anda hanya seret betis ke lokasi sajer. βœ… Surprise planner yg menjadi pilihan para Instafamous & founder2 produk di kelantan seperti Syma Eima, Sheilanan, EynaNan, Ainin Sofieya, Amirah Syamimi, Jaasuzuran, Fiena Beauty, Natasya Nazreen, Asyraf Mazlan dan ramai lagi ! βœ… Majoriti kastemer kami memberi rating/feedback tanpa diminta. Maksudnya org suka la tu. πŸ€— βœ… Deposit yg anda buat x burn dan boleh digunakan pada next event jika trjadi kecemasan secara tiba2. βœ… Berpeluang jadi yg bertuah menang gelang emas bernilai RM 2000. Cabutan akan dibuat pada 31 disember 2019. . . Booking tarikh surprise anda awal2 dgn hanya RM 50 dan boleh buat bayaran ansuran setiap bulan sehingga tarikh surprise anda tiba. Haaa mudah kan ? so tggu apa lg meh lerrr jadi #GengKakiSurprisePP dan buat kesayangan kita teringat-ingat dekat kite slalu πŸ€— . Untuk booking, boleh klik link di BIO. Wasap sepantas kilat taw... hehehe 😁 . #birthdaysurprise #birthdayparty #prank #birthdayfun #birthdayboy #birthdaygirl #surprisemurah #surpriseplanner #picnic #surprisepicnic #surprisepicnickotabharu #surprisebajet #surprisemurahkelantan #surprisemurah #surprisepicnicbyteenizakaria #teenithesepraisssplanner #anniversary #anniversarysurprise #planningparadizevibeso #picnicsurprisekelantan #teenizak

20
8 minutes ago

Mat pagieeyeyyy...yey, yey, yey! Korang kenal tak siapa dalam gambar tu? Adik kepada seorang pelakon yang pernah berlakon dengan Syahmi Syazli. Cer teka, heheh... . Nak sepraisskan kesayangan anda smpai ternganga kegembiraan ? Pilihlah @planningparadize ❀ . . 10 SEBAB JADUAL EVENT KAMI SENTIASA PENUH πŸ‘‡πŸ» . βœ… Fulamak, krew2 event kami terlatih dgn ilmu dekorasi surprise. βœ… Bukan 1, bukan 2 tapi kami ada 7 jenis servis surprise & dekorasi mabeles untuk dipilih. βœ… Cadangan sepraisss yang boleh buat kesayangan anda berbunga-bunga kegembiraan hatinya. βœ… Mempunyai pejabat urusan di Panji, Kota Bharu, Kelantan. βœ… Syarikat kami berdaftar dengan SSM & Myipo. βœ… Harga BERPATUTAN dengan servis yang EKSELEN. βœ… Founder kami berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam bidang pengurusan event besar bkn sahaja event surprise. βœ… Pembayaran ansuran yg memudahkan pelanggan. βœ… Hanya bagitahu apa yang anda mahu dan kami uruskan A to Z anda hanya seret betis ke lokasi sajer. βœ… Surprise planner yg menjadi pilihan para Instafamous & founder2 produk di kelantan seperti Syma Eima, Sheilanan, EynaNan, Ainin Sofieya, Amirah Syamimi, Jaasuzuran, Fiena Beauty, Natasya Nazreen, Asyraf Mazlan dan ramai lagi ! βœ… Majoriti kastemer kami memberi rating/feedback tanpa diminta. Maksudnya org suka la tu. πŸ€— βœ… Deposit yg anda buat x burn dan boleh digunakan pada next event jika trjadi kecemasan secara tiba2. βœ… Berpeluang jadi yg bertuah menang gelang emas bernilai RM 2000. Cabutan akan dibuat pada 31 disember 2019. . . Booking tarikh surprise anda awal2 dgn hanya RM 50 dan boleh buat bayaran ansuran setiap bulan sehingga tarikh surprise anda tiba. Haaa mudah kan ? so tggu apa lg meh lerrr jadi #GengKakiSurprisePP dan buat kesayangan kita teringat-ingat dekat kite slalu πŸ€— . Untuk booking, boleh klik link di BIO. Wasap sepantas kilat taw... hehehe 😁 . #birthdaysurprise #birthdayparty #prank #birthdayfun #birthdayboy #birthdaygirl #surprisemurah #surpriseplanner #picnic #surprisepicnic #surprisepicnickotabharu #surprisebajet #surprisemurahkelantan #surprisemurah #surprisepicnicbyteenizakaria #teenithesepraisssplanner #anniversary #anniversarysurprise #planningparadizevibeso #picnicsurprisekelantan #teenizak

10
9 minutes ago

Nice surprise for our birthday girl Antoinette @inspire2pilatesandfitness Having a little birthday dance πŸŒΊπŸŒΊπŸ’ƒ dancing to DJ. BoBo πŸ’ƒ @createmovement Antoinette and Corinne came in for a duet session. A great way to start a birthday, sharing the love for movement πŸ’—πŸ’œ Looking forward to share many more birthdays with you Antoinette 😘 #pilatesstudio #pilatesteachers #melbourne #birthday #birthdaygirl #happyday #birthdaycelebration #sharethelove

10
10 minutes ago

Happy 7th birthday to my favorite Beyonce-loving baby girl. πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽŠ Aunt T loves you! ❀️❀️ #birthdaygirl #selfies #auntlove #niece

60
11 minutes ago

Dari semalam ibu dah mrebes mili memanjatkan banyak doa tulus buatmu nak @asshanetanza. Ada keyakinan pasti, doa ibu tersampaikan ke Gusti Allah dan Inshaa Allah akan diijabah, aamiin.. Memandangi foto2 mu kala bayi, balita hingga tumbuh remaja membuat ibu banyak banyak bersyukur, betapa Gusti paring kemudahan dalam membesarkanmu hingga kini. Tersadar ibu begitu cepatnya waktu melesat 14 tahun itu. Harapan ibu, semoga kamu tambah keren, makin sholehah, diparingi sehat jiwaragamu, panjang umurmu berkah, dimudahkan jalan menuju suksesmu, beruntung disetiap usahamu,, lembut hati cerdas akal pikirmu,, AAMIIN #birthday #birthdaygirl #daughterbirthday #daughterislove #family #infinitylove #loveyounomatterwhat

00
12 minutes ago

Wishing my Sissy the Happiest of Birthdays!!! πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‚ @liz_lka11 . Countless memories together-- funny, sad, embarassing, you name it we've shared it all! And I look forward to MANY more.... we're wiser and finer πŸ˜‰ Cheers to you and here's to our never-ending sisterhood ❀❀ LOVE YOU!😘. . #birthdaygirl #bestfriends #sistersforlife #librababy #weinthisforlife

60
12 minutes ago

Today I am wishing a wonderful and blessedful Mother a Big Happy Birthday πŸ’™πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Happy Birthday to you Mom. I love and miss you so so much β€πŸ™πŸ½πŸ˜­ I know that you can't be here to celebrate your special day with us, but no matter what, We Will Always Love You ❀ Thank you for always being the Angel of our Family. Thank you for your love for Music, Cooking, Hula, Decorations, and many more. I will Forever miss eating your 7-UP Cake πŸ’žπŸŽ‚πŸ˜‹ Finally, Thank you and Mahalo for always loving Everyone, from our Family and Friends, and also people you've never met. You have always been the light for us. Thank you Thank you Thank you For EVERYTHING β€πŸ™πŸ½ I LOVE YOU MOM & I'LL SEE YOU AGAIN SOON. ALOHA AND HAPPY BIRTHDAY ! πŸ’™πŸŽ‚πŸ’žπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #HappyBirthdayMom #BirthdayGirl #HeavensAngel #MothersLove #OhanaForever

00
12 minutes ago

Happy Birthday to my Jazzerina! πŸŽ‚ πŸ’ƒπŸ»Always dancing her heart out! 15 years just went by sooo fast. Your passion inspires many. Keep the hard work and your dreams will come true. Love you Bebitz! πŸ’• #15thbirthday #passionfordance #birthdaygirl at Del Mar Fairgrounds

71
15 minutes ago

πŸ’Ώ I love you more than there are cds in this archway || happy birthday to my favorite fashionista & college bud for life πŸ’Ώ at The LAB Anti-Mall

84
15 minutes ago

Wishing a happy birthday to this crazy girl! Hope you have a great day! #birthdaygirl

60
21 minutes ago

What’s left of this β€œprincess” cake πŸ‘‘ All my niece wanted from me for her birthday was a princess cake. So I whipped up a cake with what I had and used an incredibly easy, moist, and delicious vanilla dream cake with vanilla buttercream. Included a white chocolate drip, sprinkles and a tiara (not pictured πŸ˜›) My princess of a niece is back to being halfway across the country and I am left with half of a pink princess cake! Wouldn’t change it for the worldπŸ’• So grateful to be able to celebrate her 5th birthday with her πŸ˜ŠπŸ‘ΈπŸ»β€οΈ

61
4 days ago

✨‘CumpleaΓ±os feliz!βœ¨πŸŽ‰πŸ₯³πŸŽˆ Gracias a mi familia y amigxs, todos los que me acompaΓ±aron en mi dΓ­a, la pase genial. πŸ‘ πŸ”₯ Otro aΓ±o mΓ‘s de mucho amor, baile y risas, gracias a los que estΓ‘n.❣️ #birthdaygirl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #mybirthday #birthday #libra #cake #style #brunette #latina #photooftheday #photoshoot #like4like #likeforlike #l4l #funday #cute #loveit #happy #lotd #cute #follow4follow #lookoftheday #love #party #fun #happybirthday #libra #friends #dance #nightout #cheers #family

924