Biar Photos & Videos

20 minutes ago

dulu aku dengar dia suka aku tapi sekarang dia rindu orang lain...aku baru nak tegur dia tapi aemmmm #biar pedih tulang jangan pedih mata #time aku kuquih(sakit)dia tnya bdak tuh last-ii hampeh #meqeben

10
38 minutes ago

Hola a totes i tots ací teniu l'enllaç de l'entrevista que BiarDigital li va fer a @joanllubiar, el nostre candidat a l'alcaldia de #Biar amb motiu de les eleccions locals i europees del #26M Gràcies per donar veu a les nostres propostes i reflexions. Divendres a les 20'30 vos esperem a totes i tots a La Façana per a parlar de les nostres propostes amb els i les membres de la llista mentre ens fem una picaeta. #TuTensLaClau https://www.biardigital.com/index.php/politica/item/2152-joan-lluis-escoda-som-uns-mers-representants-sense-mes-pretensions-que-treballar-per-al-poble-dignificar-lo-i-que-biar-siga-una-opcio-de-vida-i-tenim-clar-que-la-clau-de-tot-aco-la-te-la-gent

20
4 hours ago

Sudah berusaha InshaaAllah sembuh #Biar bisa pulang ke rmh

20
9 hours ago

love the living things of the world and their fullness naturally because the love of the world will end up disappointed and sad. But Loving GOD will obviously lead to lasting beauty. AAMIIN #asimpleman #buka #puasa #omat #ngopi #biar #tidak #soax

112
11 hours ago

5MPV 2K19💙✨ #biar kenangan jadi ingatan😌

420
11 hours ago

Assalaualaikum #biar pns poll ttep smgt ya puasanya,😍😍😍 #iseng ajh😀

120
14 hours ago

jom raya ni pi mn² fian naik y15 raya ni / #biar tiada rupa tapi masih lagi ada hati😘

272
22 hours ago

En Metall i Fusta siempre nos gusta colaborar en todo tipo de eventos relacionados con la música y sobre todo con los instrumentos de Viento Metal. Os presentamos toda la información para las II Jornadas de la Trompa “Villa de Biar” (Alicante) 📯📯📯 que se celebrará los días 📅 6 y 7 de Agosto con los profesores Jose Chanzá, Vicent Berbegal y Pau Moltó. Podréis tener más información en el ☎️ +34 699 130 691 o en 📩 aeatrompistas@hotmail.com #trompa #horn #frenchhorn #corno #corni #biar #trompistasespañoles #viladebiar

461
1 day ago

Kenapa ada polisi cina....

66
1 day ago

#BIAR SEKARAT YANG PENTING BERBAKAT

90
1 day ago

#biar jahat # jagan hanat

121
1 day ago

Alhamdulillah dikasih nyang beginian #Biar inget sholat😁🙏😇

191
1 day ago

Hola a totes i tots, hui hem estat al mercat i comerços parlant amb el veïnat sobre el nostre Programa per a #Biar en el qual #TuTensLaClau per a garantir un futur de benestar de la mà de Compromís per Biar. #AvantBiar #26M at Biar

190
1 day ago

Hola a totes i tots, hui hem estat al mercat i comerços parlant amb el veïnat sobre el nostre Programa per a #Biar en el qual #TuTenLaClau per a garantir un futur de benestar de la mà de Compromís per Biar. Divendres farem un acte de tancament de Campanya a les 20'30 a La Façana on podreu parlar d'allò que cregueu amb les persones que formem la llista i conèixer amb major deteniment el nostre programa, perquè considerem que no hi ha millor manera de tancar la campanya que parlant amb la gent de manera oberta i distesa. Hem fet una versió reduïda perquè per a nosaltres l'estalvi de paper és un fet important. Al facebook i instagram de @compromisbiar teniu el programa complet #AvantBiar #26M #Imparables#love #friends #rurallive #RuralLove #people at Biar

751
2 days ago

Ketika otakmu lelah, dan tidak bisa menghitung cinta, biarkan otakmu beristirahat. Biarkan hatimu yang memutuskan. Okay, Gimana dengan ketika sudah letih saat latihan Yoga. 😂 Mari kita melihat bagaimana semangatnya mereka melakukan #YogaTransisi dari #Koundinyasana1 ke #Koundinyasana ke #Koundinyasana2 #Transition #Flow #FlowYoga #YogaFlow #EkaPadaKoundinyasana #EkaPadaKoundinyasana1 #EkaPadaKoudinyasana2 #EPK1 #EPK2 #ArmBalance #ArmPower #Balance #BeStrong #BiarSehat #BiarKuat #BiarLangsing #BiarKurus #BiarSemangat #BiarSenang #BiarCantik #BiarKekinian #BiarKanSaja #Biar #YogaGrounded #YogaEveryDay #Namaste at Berastagi

9918
2 days ago

Aq sebenar ya aq cemburu kat kawan aq.. bila aq tengokk kawan aq dngn pasangan ya jmpe depan² n teringin nak mcm diorang, n teringin nk merasa bahagia n cinta yang sebenar mcm kawan aq n pasangan ya.. tapi aq sedar.aq x laku, n aq x layakk nk bercinta balik sebab ape sbb takutt. Sangt² terluka n sakit hati semua tu datang balikk..walau pun aq penah kecewa dngn my ex aq di alam maya . N aq teringin nk bercinta balik n aq teringin nk mcm kawan aq cinta depan² boleh jumpa setiap hari hummmm.. tapi aq sedarr aq x laku memang lh orang ckp.kena cari bukan mudah nk cari betul² nk dengan kite susah senang bersama, agak ya bila lah zaman single aq berakhir ekk😥👉👈 aq pun kadang² terasa cemburu .dkt kawan aq kt alam maya diorang buat status wssp..psl pkwe makwe diorang, dulu pun aq pun mcm tu jugakkk dngn my ex aq hummm tp tu hanya dalam tinggal kenanggan.. ape pun aq tumpang happy n tumpang gembira .dkt kawan aq dngn pasangan ya.. #luah #han #hati #biar # cerita #ku #berbicara.😥

72
2 days ago

ผิวฉ่ำละมุนแบบนี้ไม่ง้อรองพื้นนะจ้ะ💗 #ครีมเพนกวิน เพียง 50 บาทกจบปัญหาผิวทั้งหมด❌ ยากลาสิวได้เลย💖 . #โปรโมชั่น 5 กป.เพียง 175 บาทคุ้มสุดๆ🎉 . #ถูกสุดในไอจี #ถูกและดี #ถูก #พร้อมส่ง #รับตัวแทนจำหน่าย #ราคานักเรียน #ราคาส่งตั้งแต่ชิ้นแรก #ราคาถูก #เครื่องสำอางราคาถูก #เครื่องสำอางเกาหลี #ครีมทาผิวขาว #ครีม #ครีมหน้าขาว #ครีมหน้าใส #หน้าใส #หน้าเงา #หน้าใสไร้สิว #หน้าฉ่ำ #ฉันจะสวย #ฉ่ำวาว #biar

76
2 days ago

Sebentar lg lebaran sabar...ampun dj..hajar

11
2 days ago

#biar di simpan di IG aja moment nya ⊂( ̄(エ) ̄)⊃

30
2 days ago

# #biar hidup miskin Jangan hilang harga diri Biar hidup susah Jangan memyusah kan Yakin kau tetap Mampu hadapi hidup ini

120