Bawalchiffonsenangbentuk Photos & Videos

4 hours ago

🔥HOT DEALS🔥 KOMBO 3 PASANG RM100 KOMBO 3 PASANG RM100 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . Kalau beli sepasang pon murah. kalau grab 3 pasang sis bagi RM100 ja 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE OPEN FOR WHOLESALE PRICE Harga borong serendah 6 pasang !! 🎉📢📣 . Untuk order 👇 PM atau wasap 0164820206 Grab now while stock last ! 😍💞💥🎉📢 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

00
4 hours ago

🔥HOT DEALS🔥 KOMBO 3 PASANG RM100 KOMBO 3 PASANG RM100 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . Kalau beli sepasang pon murah. kalau grab 3 pasang sis bagi RM100 ja 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE OPEN FOR WHOLESALE PRICE Harga borong serendah 6 pasang !! 🎉📢📣 . Untuk order 👇 PM atau wasap 0164820206 Grab now while stock last ! 😍💞💥🎉📢 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

00
5 hours ago

KADANG2 BOSAN JUGA PERGI KERJA ASYIK PAKAI TUDUNG PLAIN KOSONG JE KAN. 😩SELALU SGT REPEAT TUDUNG YG SAMA.... Dah jgn sedih2. Ni Aida share dgn korang tudung bawal CORAK EXCLUSIVE inshaallah ceria terus hari uolls. 🌠 . Dan yg paling bestnye IRON SIKIT2 JE DAH BOLEH PAKAI. PANTAS ! Tak perlu le pagi2 tu kelam kabut nk iron tudung beria bagai. . #bawalchiffonadenarose kan ada. Try sehelai.. zas zas zas ha siap cantik pulak tu.🌹😍 . #PHijabbyAdenarose #bawalchiffonsenangbentuk #chiffonmixcotton #bawalchiffonmixcotton #tudungbawal #bawalbest #bawalchiffon #tudungbawalsenangbentuk #ootd #hijabtutorial #hijabstyle #hijab #pujaanhatikanda #tudungbawalbest #tudungbawalcantik #hijabista #tudungbawalcorak #bawaltrending #bawalstory #PHijab #thinkpositive #happyalways #positivevibes #tudungbawalmurah #tudungbawalberkualiti #tudungbawalcorakcantik #bawalchiffon #bawalchiffoncorak #tudungbawal #PHijabbyAdenarose #bawalchiffonbest #chiffonmixcotton cc : @adenarose.my PLease Follow & Visit Us instaboosts.com follow : @instabotcom @instabotcom @instabotcom @instabotcom

30
7 hours ago

KADANG2 BOSAN JUGA PERGI KERJA ASYIK PAKAI TUDUNG PLAIN KOSONG JE KAN. 😩SELALU SGT REPEAT TUDUNG YG SAMA.... Dah jgn sedih2. Ni Aida share dgn korang tudung bawal CORAK EXCLUSIVE inshaallah ceria terus hari uolls. 🌠 . Dan yg paling bestnye IRON SIKIT2 JE DAH BOLEH PAKAI. PANTAS ! Tak perlu le pagi2 tu kelam kabut nk iron tudung beria bagai. . #bawalchiffonadenarose kan ada. Try sehelai.. zas zas zas ha siap cantik pulak tu.🌹😍 . #PHijabbyAdenarose #bawalchiffonsenangbentuk #chiffonmixcotton #bawalchiffonmixcotton #tudungbawal #bawalbest #bawalchiffon #tudungbawalsenangbentuk #ootd #hijabtutorial #hijabstyle #hijab #pujaanhatikanda #tudungbawalbest #tudungbawalcantik #hijabista #tudungbawalcorak #bawaltrending #bawalstory #PHijab #thinkpositive #happyalways #positivevibes #tudungbawalmurah #tudungbawalberkualiti #tudungbawalcorakcantik #bawalchiffon #bawalchiffoncorak #tudungbawal #PHijabbyAdenarose #bawalchiffonbest #chiffonmixcotton

43
7 hours ago

Bidang 50 🔥🔥🔥🔥 . 🌸🌸BAWAL CHIFFON🌸🌸 . Tanda * ada diamond Susah kan nak dapat bawal tp heavy chiffon. Senang bentuk? Murah pulak? Haaaa ada la kat sini. mai mai pm cepat. . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌸Ukuran :Bidang 50 🌸Jahitan : baby seam 🌸 Material : Heavy Chiffon 🌸 RM18 (sehelai) . 📍Harga tak termasuk pos. 📍 Warna dalam gambar TIDAK 100% sama sebab lighting •••••••••••••••••••••••••••••••••••• . WA +60139509261 #bawalcotton #bawalchiffonpastel #bawalchiffoncantik #bawalchiffonviral #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffon50 #bawalchiffonbidang45murah #bawalchiffonborong #bawalchiffon50 #bawalchiffon50murah #bawalheavychiffonbidang50

130
7 hours ago

Bidang 50 🔥🔥🔥🔥 . 🌸🌸BAWAL CHIFFON🌸🌸 . Tanda * ada diamond Susah kan nak dapat bawal tp heavy chiffon. Senang bentuk? Murah pulak? Haaaa ada la kat sini. mai mai pm cepat. . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌸Ukuran :Bidang 50 🌸Jahitan : baby seam 🌸 Material : Heavy Chiffon 🌸 RM18 (sehelai) . 📍Harga tak termasuk pos. 📍 Warna dalam gambar TIDAK 100% sama sebab lighting •••••••••••••••••••••••••••••••••••• . WA +60139509261 #bawalcotton #bawalchiffonpastel #bawalchiffoncantik #bawalchiffonviral #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffon50 #bawalchiffonbidang45murah #bawalchiffonborong #bawalchiffon50 #bawalchiffon50murah #bawalheavychiffonbidang50

90
7 hours ago

Bidang 50 🔥🔥🔥🔥 . 🌸🌸BAWAL CHIFFON🌸🌸 . Tanda * ada diamond Susah kan nak dapat bawal tp heavy chiffon. Senang bentuk? Murah pulak? Haaaa ada la kat sini. mai mai pm cepat. . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌸Ukuran :Bidang 50 🌸Jahitan : baby seam 🌸 Material : Heavy Chiffon 🌸 RM18 (sehelai) . 📍Harga tak termasuk pos. 📍 Warna dalam gambar TIDAK 100% sama sebab lighting •••••••••••••••••••••••••••••••••••• . WA +60139509261 #bawalcotton #bawalchiffonpastel #bawalchiffoncantik #bawalchiffonviral #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffon50 #bawalchiffonbidang45murah #bawalchiffonborong #bawalchiffon50 #bawalchiffon50murah #bawalheavychiffonbidang50

90
9 hours ago

Siapa dah order Bawal Nura 3.0? Memang rambang mata nak pilih 😋 . Semua warna fav uolls ada, daripada warna basic sampai ke warna pastel. Ehhh senang lah lepasni nak matching dengan baju 😆 . Material : Chiffon Voile Sakura Size : Bidang 45 Harga : RM 35 COMBO 3 helai RM 90 (Jimat RM 15) Postage : RM 7 ke sem atau RM 10 ke ss . Whatsapp 📲012-9976797 Whatsapp 📲012-9976797 Whatsapp 📲012-9976797 . #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalprintedchiffonvoile #bawalprintedchiffon #bawalchiffonsenangbentuk #bawalmurah #bawallovers #igmalaysia #bazarpaknil #teamleyazara #leyazara #tudungbawal #tudungbawalcorak #bawalbidang45 #ootdmalaysia #printedbawal #bawalcorak #bawalchiffon

70
12 hours ago

We have all the basic colour you need! Bagitau je awak nak warna apa, sis boleh suggest warna paling sesuai untuk awak 😉 . Material : Chiffon Voile Sakura Size : Bidang 45 Harga : RM 35 COMBO 3 helai RM 90 (Jimat RM 15) Postage : RM 7 ke sem atau RM 10 ke ss . Whatsapp 📲012-9976797 Whatsapp 📲012-9976797 Whatsapp 📲012-9976797 . #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalprintedchiffonvoile #bawalprintedchiffon #bawalchiffonsenangbentuk #bawalmurah #bawallovers #igmalaysia #bazarpaknil #teamleyazara #leyazara #tudungbawal #tudungbawalcorak #bawalbidang45 #ootdmalaysia #printedbawal #bawalcorak #bawalchiffon

90
13 hours ago

💝KOMBO MIX SALES💝 . 3PSG RM100 😱 6PSG HARGA BORONG. Jangan lepas grab harge PROMOSI KAW KAW. sure berbaloiii . Lekas deal tepi sebelum terlepas.📢✔ . Wasap 0164820206 . Visit IG @geroboksandalviral for more ! . Stock susut macam air ! Grab size awak cepat sebelum melepas 🌟🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #bajuraya2019 #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

20
13 hours ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

40
13 hours ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

50
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

21
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

10
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

31
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

41
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
22 hours ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
1 day ago

Bawal Chiffon Alyaa . Lepas pakai Bawal Alyaa dah tak perlu risau tudung tak jadi! 🌼 Warna yang selalu sold out sebab senang match dngan warna baju 😊 How to order? - Dm / whatsapp 010 7722 689 for fast reply - Click whatsapp link on bio #zalyaalover #bawalcreperm4 #bawalcreperm5 #bawal #bawalcrepemurah #bawalcrepe #bawalchiffon45 #bawalchiffon50 #bawalchiffon48 #bawalchiffon52 #bawalchiffon55 #bawalcrepecolour #zalyaa #bawalchiffonmurah #bawalchiffoncrepe #bawalchiffonsenangbentuk #bawalcrepe50 #bawalcrepebidang50 #borongtudung #uiagombak #bawalcrepe50 #bawalcrepe50murah

210
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

21
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

20
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

00
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

00
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

00
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

00
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

20
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

30
1 day ago

Bawal Chiffon Voile _______________ Bidang 45 Tak panas , senang bentuk , kurang renyuk , no need to starch. 1pcs RM 10 FREE POSTAGE untuk sekodi ( 20pcs ) Postage 👇🏻 1-5psc RM8 SM | RM 12 SS 6-20 RM11 SM | RM 14 SS For online order , whatsapp admin to order ( click link at bio ) #bawalchiffonsasasoya #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsenangbentuk #tudungbawal #bawalkosong #pemborongtudung #tudungbawalmurah #bawalchiffonterengganu #sasasoya #bawalplain #bawalmaniktabur #bawalmanikkeliling #bawalbeads #bawalbunga #bawalcrown

20
1 day ago

Material chiffon crepe satu satunya material yang tak memerlukan starch! Sangat mudah bentuk & tudung akan sentiasa on point. Customer in Beech color! Material: Chiffon Crepe How to order? - Dm / whatsapp 010 7722 689 for fast reply - Click whatsapp link on bio #zalyaalover #bawalcreperm4 #bawalcreperm5 #bawal #bawalcrepemurah #bawalcrepe #bawalchiffon45 #bawalchiffon50 #bawalchiffon48 #bawalchiffon52 #bawalchiffon55 #bawalcrepecolour #zalyaa #bawalchiffonmurah #bawalchiffoncrepe #bawalchiffonsenangbentuk #bawalcrepe50 #bawalcrepebidang50 #borongtudung #uiagombak #bawalcrepe50 #bawalcrepe50murah

251
1 day ago

BAWAL LUNAA: Bawal Square & Layer . Transform your look with our latest collection Bawal Lunaa. Created with a hint of boldness, Bawal Lunaa is easy to mix and match with your everyday outfit! . ✔Material : High Quality Chiffon Sakura . ✔High quality baby seam finishing . ✔Easy to style . ✔No starch required (easy to shape awning and stays all day!) . ✔Comes with a metal label . ✔Easy to match colors . ✔Saiz L : (Bidang 50) Ukuran : 1.3m x 1.3m 💰Harga : RM 49 . ✔Saiz XL : (Bidang 60) Ukuran : 1.5m x 1.5m 💰Harga : RM 55 . 📲Whatsapp: 0173160356 ❌ NO CALLS okay 😉 . #tudungbawal #bawallabuh #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalchiffonsakura #tudungchiffonsakura #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonsenangbentuk #tudungdwitone #bawaldwitone #tudungduawarna #bawalduawarna #bawalheejab_byEM

220
1 day ago

SALE !!....Sehingga hujung bulan Januari BAWAL HEAVY CHIFFON SAFIRA 60' . 💰 RM 16 sahaja sehelai ! . Borong 20 helai, FREE POSTAGE seluruh Malaysia ! . 👉🏻 Bidang 60 150 cm x 150 cm . 👉🏻 Tak panas 👉🏻 Senang bentuk 👉🏻 Senang digosok 👉🏻 Jahitan baby seam 👉🏻 Material : Heavy chiffon . 📮 Postage 1-4 helai : RM 8 sm, RM 12 ss 5-9 helai : RM 9 sm, RM 14 ss . . To order ⤵️ 📲 Whatsapp 013-9458955 (Boleh tekan link biru di bio) . . #bawal #tudung #tudungbawal #tudungchiffon #tudungheavychiffon #bawalchiffon #bawalheavychiffon #tudungbawalchiffon #tudungbawalheavychiffon #tudungsenangbentuk #bawalchiffonsenangbentuk #saletudungchiffon #tudungmurah #tudungbawalmurahcantik #bawalheavychiffonmurah #borongtudung #tudungborong #borongtudungchiffon #borongtudungbawal #borongbawalchiffon #borongtudungbawalheavychiffon #bawalchiffonbidang60 #bawallover #sale #bawalbidangbesar

50
1 day ago

SALE !!....Sehingga hujung bulan Januari BAWAL HEAVY CHIFFON SAFIRA 60' . 💰 RM 16 sahaja sehelai ! . Borong 20 helai, FREE POSTAGE seluruh Malaysia ! . 👉🏻 Bidang 60 150 cm x 150 cm . 👉🏻 Tak panas 👉🏻 Senang bentuk 👉🏻 Senang digosok 👉🏻 Jahitan baby seam 👉🏻 Material : Heavy chiffon . 📮 Postage 1-4 helai : RM 8 sm, RM 12 ss 5-9 helai : RM 9 sm, RM 14 ss . . To order ⤵️ 📲 Whatsapp 013-9458955 (Boleh tekan link biru di bio) . . #bawal #tudung #tudungbawal #tudungchiffon #tudungheavychiffon #bawalchiffon #bawalheavychiffon #tudungbawalchiffon #tudungbawalheavychiffon #tudungsenangbentuk #bawalchiffonsenangbentuk #saletudungchiffon #tudungmurah #tudungbawalmurahcantik #bawalheavychiffonmurah #borongtudung #tudungborong #borongtudungchiffon #borongtudungbawal #borongbawalchiffon #borongtudungbawalheavychiffon #bawalchiffonbidang60 #bawallover #sale #bawalbidangbesar

80
2 days ago

🔥🌹Nak tak dapat pakai kasut cantik2 ikut trend tapi harga MURAHH NAU⁉ 😱 . UOLS pilih jur mana2 3psg. Sis adjust 3 RM100😊 pakat mai bawak adik beradik. Kawan2 share sekali. Belian 6psg ke atas dapat harga borong👏🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #unimas #unimap #uitm #unikl #viral #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

71
2 days ago

🔥🌹Nak tak dapat pakai kasut cantik2 ikut trend tapi harga MURAHH NAU⁉ 😱 . UOLS pilih jur mana2 3psg. Sis adjust 3 RM100😊 pakat mai bawak adik beradik. Kawan2 share sekali. Belian 6psg ke atas dapat harga borong👏🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #unimas #unimap #uitm #unikl #viral #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

70
2 days ago

🔥🌹Nak tak dapat pakai kasut cantik2 ikut trend tapi harga MURAHH NAU⁉ 😱 . UOLS pilih jur mana2 3psg. Sis adjust 3 RM100😊 pakat mai bawak adik beradik. Kawan2 share sekali. Belian 6psg ke atas dapat harga borong👏🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #unimas #unimap #uitm #unikl #viral #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

80
2 days ago

Hi, peminat tudung shawl? Kami ada menjual #shawlchiffon dengan harga yang setanding quality kami ❤ _ 🔥 Shawl 🔥 N/P: RM15 ___ 📮POSTAGE📮 SM Semenanjung : 1-5 Helai RM8.00 6-10 Helai Rm10.00 11-15 Helai RM13.00 16-19 Helai Rm15.00 20 Helai Free Post SM ___ . SS Sabah Sarawak : 1-5 helai RM11.00 6-10 helai RM13.00 11-15 helai RM15.00 16-20 helai RM25.00 21-25 helai Rm30.00 __ Material: Chiffon georgette (senang bentuk) Finishing: Baby seam Size: 1.8mx1.8m Mudah dibentuk Tidak panas AVAILABLE 50+ WARNA ___ Please kindly screenshot and whatsapp us for fast response 😘 #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonplain #tudungbawal #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonborong #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonmurahmalaysiamurah

40
2 days ago

Hi, peminat tudung shawl? Kami ada menjual #shawlchiffon dengan harga yang setanding quality kami ❤ _ 🔥 Shawl 🔥 N/P: RM15 ___ 📮POSTAGE📮 SM Semenanjung : 1-5 Helai RM8.00 6-10 Helai Rm10.00 11-15 Helai RM13.00 16-19 Helai Rm15.00 20 Helai Free Post SM ___ . SS Sabah Sarawak : 1-5 helai RM11.00 6-10 helai RM13.00 11-15 helai RM15.00 16-20 helai RM25.00 21-25 helai Rm30.00 __ Material: Chiffon georgette (senang bentuk) Finishing: Baby seam Size: 1.8mx1.8m Mudah dibentuk Tidak panas AVAILABLE 50+ WARNA ___ Please kindly screenshot and whatsapp us for fast response 😘 #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonplain #tudungbawal #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonborong #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonmurahmalaysiamurah

50
2 days ago

🔥HOT DEALS🔥 KOMBO 3 PASANG RM100 KOMBO 3 PASANG RM100 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . Kalau beli sepasang pon murah. kalau grab 3 pasang sis bagi RM100 ja 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE OPEN FOR WHOLESALE PRICE Harga borong serendah 6 pasang !! 🎉📢📣 . Untuk order 👇 PM atau wasap 0164820206 Grab now while stock last ! 😍💞💥🎉📢 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
2 days ago

🔥HOT DEALS🔥 KOMBO 3 PASANG RM100 KOMBO 3 PASANG RM100 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . Kalau beli sepasang pon murah. kalau grab 3 pasang sis bagi RM100 ja 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE OPEN FOR WHOLESALE PRICE Harga borong serendah 6 pasang !! 🎉📢📣 . Untuk order 👇 PM atau wasap 0164820206 Grab now while stock last ! 😍💞💥🎉📢 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

30
2 days ago

💝KOMBO MIX SALES💝 . 3PSG RM100 😱 6PSG HARGA BORONG. Jangan lepas grab harge PROMOSI KAW KAW. sure berbaloiii . Lekas deal tepi sebelum terlepas.📢✔ . Wasap 0164820206 . Visit IG @geroboksandalviral for more ! . Stock susut macam air ! Grab size awak cepat sebelum melepas 🌟🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #bajuraya2019 #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

20
2 days ago

💝KOMBO MIX SALES💝 . 3PSG RM100 😱 6PSG HARGA BORONG. Jangan lepas grab harge PROMOSI KAW KAW. sure berbaloiii . Lekas deal tepi sebelum terlepas.📢✔ . Wasap 0164820206 . Visit IG @geroboksandalviral for more ! . Stock susut macam air ! Grab size awak cepat sebelum melepas 🌟🔥 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutraya #kasutselesa #kasutsarung #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawllembut #kasutraya2019 #bajuraya2019 #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100

00
2 days ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

10
2 days ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
2 days ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
2 days ago

🎉PROMOSI🎉 . . 3 PASANG RM100 SAHAJA!! Boleh mix dengan semua design😍😍 . JELLY + WEDGES + SANDAL SEMUA BOLEH MIX😱 . Kalau beli sepasang pon harga murah. kalau grab 3 pasang sis bagi lagi murah ! 📢💓🔥 . OPEN FOR WHOLESALE PRICE . Dulu kena ambik 12 pasang baru dapat harga borong. Sekarang sis OPEN BORONG SERENDAH 6PASANG. Design & size boleh mix 😱 . . WASAP SEKARANG 0164820206 . #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #shawllembut #dropshipneeded #bajukurungkualiti #bajukurungsatinsilk #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

20
3 days ago

Siapa selalu ngadu kasut berat macam batu, cari hat ringan tapi nak selesa tapi nak cantik. Banyak Tapi tapi tapi Amboi😂😆 Mai sini jenguk sikit barisan cekmek gojes. Tapak lembutsss & antislip. SUPER SALE ONZZ ok✅✅🎉 Grab sekarang tau, stok nipis nipis dah tu🔥🔥 #kasutmerechikhawau #3pasangrm100 #kasutmurahmalaysia #kasutmurahraya #comelsipipimerah #kasutrayamurah #kasut3pasang100 #lubukkasutmurah #kasutcantikmurah #dropshipneeded #kasutselesa #kasutsarung #channel #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #bajukurungsatin #bajukurung #bawalcrepemurah #bawalchiffonsenangbentuk #duck #shawlkeknisoriginal #kasutraya2019 #bajukurungkualiti #kasutrayamurah #bajurayalelong #bajurayamurah #kasutrayalelong #kasutcantikmurah #naelofar #3pasangrm100 #3pasang100

00