Bawalchiffonjb Photos & Videos

2 months ago

JERSEY SHAWL - Material: Cotton Jersey Price: RM18 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM12 SS - Specialty: • tak heavy • ironless • sesuai untuk travel . Whatsapp to purchase . 📲 01137342398 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

338
2 months ago

JERSEY SHAWL - Material: Cotton Jersey Price: RM18 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM12 SS - Specialty: • tak heavy • ironless • sesuai untuk travel . Whatsapp to purchase . 📲 01137342398 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

331
2 months ago

JERSEY SHAWL - Material: Cotton Jersey Price: RM18 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM12 SS - Specialty: • tak heavy • ironless • sesuai untuk travel . Whatsapp to purchase . 📲 01137342398 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

323
2 months ago

JERSEY SHAWL - Material: Cotton Jersey Price: RM18 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM12 SS - Specialty: • tak heavy • ironless • sesuai untuk travel . Whatsapp to purchase . 📲 01137342398 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

361
3 months ago

❌ SOLD OUT ❌ - VOILE SQUARE SCARF - Measurement: Standard 45" Material: Chiffon Voile (Double Hicon) Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS - Available: • Black (SOLD OUT) • Light Grey (SOLD OUT) • Soft Ocean (SOLD OUT) . Specialty: . ✔️ Easy shape ✔️ Easy Iron ✔️ Easy to wear . Whatsapp / Click link at bio to Purchase . 📲01127568031 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

364
3 months ago

❌ SOLD OUT ❌ - VOILE SQUARE SCARF - Measurement: Standard 45" Material: Chiffon Voile (Double Hicon) Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS - Available: • Old Rose (SOLD OUT) • Cappucino (SOLD OUT) • Milk Tea (SOLD OUT) . Specialty: . ✔️ Easy shape ✔️ Easy Iron ✔️ Easy to wear . Whatsapp / Click link at bio to Purchase . 📲01127568031 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

290
3 months ago

❌SOLD OUT❌ - VOILE SQUARE SCARF - Measurement: Standard 45" Material: Chiffon Voile (Double Hicon) Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS - Available: • Maroon (SOLD OUT) • Lilac (SOLD OUT) • Pink Belacan (SOLD OUT) . Specialty: . ✔️ Easy shape ✔️ Easy Iron ✔️ Easy to wear . Whatsapp / Click link at bio to Purchase . 📲01127568031 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

301
4 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Ocean (SOLD OUT) 🌸 Silver (SOLD OUT) 🌸 Pink Belacan (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

431
4 months ago

❌SOLD OUT❌ . . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Black (SOLD OUT) 🌸 Chocolate (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

371
4 months ago

Haaa admin (min) nak throwback time nie min tunang. - Pakai tudung bawal sendiri 😂 time nie berlagak tau beli tudung orang lain pakai. Last2 semua tak ngam sebab muncung tak jadi. - Terus capai tudung @bawalfa / @bawalfa.co . Nasib baik akak ipar min pandai lilit tudung 🤣. Tengokk helokk je kan terletak. Meh ler try. Kompem ta nyesal tau. - *sebelah min tu bakal mak mertua min 🙈🙈🙈 #bawalvoilecantik #bawalfa #bawaljahittepicantik #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahgila #bawalchiffonjahittepicantik #bawalsedapdipakai #bawalvoilejb #bawalborong #bawalterbaik #bawalchiffonterbaik #bawalchifffonvoilemurah #bawalchiffonvoilecantik #bawalchiffonlawa #bawallawa #bawalcantik #bawalchiffonvoilelawa #bawalchiffonselesadipakai #bawalchiffoncantik #bawalvoilerm15 #bawalrm15 #chiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalvoilejb #bawalchiffonjb #bawalchiffonbidang50

221
4 months ago

BAWAL CHIFFON BIDANG45 👉RM15👈 #byirdinaibrahim . . KEISTIMEWAAN BAWAL CHIFFON KAMI ⚡️material heavy chiffon yang berkualiti tinggi ⚡️anti tiup. Material yang tampak kemas di pakai, dan senang di bentuk. Comfirm terpacak tudung anda! ⚡️anti pekak/ anti sakit telinga ⚡️tidak mudah renyuk ⚡️jahitan tudung yang kemas (baby seams/kelim) . . Nak order click je link dekat bio😘 . . #shawl #bawalchiffon #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #hijabjb #hijab at Angsana Johor Bahru Mall

40
4 months ago

BAWAL CHIFFON BIDANG45 👉RM15👈 #byirdinaibrahim . . KEISTIMEWAAN BAWAL CHIFFON KAMI ⚡️material heavy chiffon yang berkualiti tinggi ⚡️anti tiup. Material yang tampak kemas di pakai, dan senang di bentuk. Comfirm terpacak tudung anda! ⚡️anti pekak/ anti sakit telinga ⚡️tidak mudah renyuk ⚡️jahitan tudung yang kemas (baby seams/kelim) . . Nak order click je link dekat bio😘 . . #shawl #bawalchiffon #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #hijabjb #hijab

161
4 months ago

BAWAL CHIFFON BIDANG45 👉RM15👈 #byirdinaibrahim . . KEISTIMEWAAN BAWAL CHIFFON KAMI ⚡️material heavy chiffon yang berkualiti tinggi ⚡️anti tiup. Material yang tampak kemas di pakai, dan senang di bentuk. Comfirm terpacak tudung anda! ⚡️anti pekak/ anti sakit telinga ⚡️tidak mudah renyuk ⚡️jahitan tudung yang kemas (baby seams/kelim) . . Nak order click je link dekat bio😘 . . #shawl #bawalchiffon #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #hijabjb #hijabstyle

60
4 months ago

BAWAL CHIFFON BIDANG45 👉RM15👈 #byirdinaibrahim . . KEISTIMEWAAN BAWAL CHIFFON KAMI ⚡️material heavy chiffon yang berkualiti tinggi ⚡️anti tiup. Material yang tampak kemas di pakai, dan senang di bentuk. Comfirm terpacak tudung anda! ⚡️anti pekak/ anti sakit telinga ⚡️tidak mudah renyuk ⚡️jahitan tudung yang kemas (baby seams/kelim) . . Nak order click je link dekat bio😘 . . #shawl #bawalchiffon #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #hijabjb #hijab at Angsana Johor Bahru Mall

40
4 months ago

BAWAL CHIFFON BIDANG45 👉RM15👈 #byirdinaibrahim . . KEISTIMEWAAN BAWAL CHIFFON KAMI ⚡️material heavy chiffon yang berkualiti tinggi ⚡️anti tiup. Material yang tampak kemas di pakai, dan senang di bentuk. Comfirm terpacak tudung anda! ⚡️anti pekak/ anti sakit telinga ⚡️tidak mudah renyuk ⚡️jahitan tudung yang kemas (baby seams/kelim) . . Nak order click je link dekat bio😘 . . #shawl #bawalchiffon #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #hijabjb #hijab at Johor Bahru

70
5 months ago

Sorry girls dah lama tak update. Busy sangat, harapkan account bawalfa yang no 2 update @bawalfa.co 😂 - Alhamdulillah one step closer 💕 - Okay back to our business, admin pakai tudung bawalfa tau. Masa nie banyak kali tukar tudung and akhirnya bawalfa jugak selesa 😂😂😂 - So mana yang cari tudung untuk hari penting korang boleh wsp @bawalfa.co atau admin sendiri okay 😘 - #bawalvoilecantik #bawalfa #bawaljahittepicantik #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahgila #bawalchiffonjahittepicantik #bawalsedapdipakai #bawalvoilejb #bawalborong #bawalterbaik #bawalchiffonterbaik #bawalchifffonvoilemurah #bawalchiffonvoilecantik #bawalchiffonlawa #bawallawa #bawalcantik #bawalchiffonvoilelawa #bawalchiffonselesadipakai #bawalchiffoncantik #bawalvoilerm15 #bawalrm15 #chiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalvoilejb #bawalchiffonjb #bawalchiffonbidang50

230
5 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Chocolate (SOLD OUT) 🌸 Nude (SOLD OUT) 🌸 Dusty Orange (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

250
5 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Maroon (SOLD OUT) 🌸 Dusty Orange (SOLD OUT) 🌸 Pink Belacan (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

260
5 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Ocean (SOLD OUT) 🌸 Pastel Green (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

290
6 months ago

Haihhh cantiknyaa 😍😍😍 - Sekarang ni banyak orang yang gayakan tudung lebih pada tudung bawal. Sebab apa tau, tudung bawal ni buat si pemakainya nampak simple pluss cantik manis. Nampak ayu nya 😍😍😍. Lagi minimalist gaya kita sebenarnya lagi lawa dan cantik - Jom siapa nak order tudung bawal meh wsp link ada di bio tau 😘 - #bawalvoilecantik #bawalfa #bawaljahittepicantik #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahgila #bawalchiffonjahittepicantik #bawalsedapdipakai #bawalvoilejb #bawalborong #bawalterbaik #bawalchiffonterbaik #bawalchifffonvoilemurah #bawalchiffonvoilecantik #bawalchiffonlawa #bawallawa #bawalcantik #bawalchiffonvoilelawa #bawalchiffonselesadipakai #bawalchiffoncantik #bawalvoilerm15 #bawalrm15 #chiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalvoilejb #bawalchiffonjb #bawalchiffonbidang50

121
7 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Black (SOLD OUT) 🌸 Grey (SOLD OUT) 🌸 Silver (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

444
7 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Chocolate (SOLD OUT) 🌸 Nude (SOLD OUT) 🌸 Dark Blue (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

320
7 months ago

❌SOLD OUT❌ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Maroon (SOLD OUT) 🌸 Mauve (SOLD OUT) 🌸 Dusty Orange (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568032 . 📲01127568031 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

310
7 months ago

Kenapa bawal kami berbaloi untuk dibeli? - Tengok dekat2 garis2 kain 2 tudung nie. Yang hijau tua tu dari bawalfa dan yg kelabu cair dari ig lain yang mana harga dia dengan kami adalah sama. - Nampak kan kain kami guna bukan kain yang murah. Tak senang koyak atau tertarik benang. Dengan harga RM 15 dapat kain yang memang cantik macam ni, siapa yang tak nak 😌 - Jom order sekarang - klik nombor di bio okay 😘 #bawalvoilemurah #bawalvoilecantik #bawalfa #bawaljahittepicantik #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahgila #bawalchiffonjahittepicantik #bawalsedapdipakai #bawalvoilejb #bawalborong #bawalterbaik #bawalchiffonterbaik #bawalchifffonvoilemurah #bawalchiffonvoilecantik #bawalchiffonlawa #bawallawa #bawalcantik #bawalchiffonvoilelawa #bawalchiffonselesadipakai #bawalchiffoncantik #bawalvoilerm15 #bawalrm15 #chiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalvoilejb #bawalchiffonjb #bawalchiffonbidang50

110
7 months ago

Kenapa bawal kami berbaloi untuk dibeli? - Tengok gambar kiri - kain saya beli dengan seorang ig femes yang memang jual tudung Kanan pula tudung dari kami sendiri - Tengok jahitan tepi dia 😍😍😍 kemass sangatt. Dengan harga RM 15 dapat jahitan tepi yg memang cantik kemas macam ni, siapa yang tak nak 😌 - Jom order sekarang - klik nombor di bio okay 😘 #bawalvoilemurah #bawalvoilecantik #bawalfa #bawaljahittepicantik #bawalchiffonjb #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahgila #bawalchiffonjahittepicantik #bawalsedapdipakai #bawalvoilejb #bawalborong #bawalterbaik #bawalchiffonterbaik #bawalchifffonvoilemurah #bawalchiffonvoilecantik #bawalchiffonlawa #bawallawa #bawalcantik #bawalchiffonvoilelawa #bawalchiffonselesadipakai #bawalchiffoncantik #bawalvoilerm15 #bawalrm15 #chiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalvoilejb #bawalchiffonjb #bawalchiffonbidang50

170
9 months ago

❌SOLD OUT❌ . Everyone favourite ❤️ Come get yours now while stock lasts! . Material: Chiffon voile double hicon Measurement: Standard 45" Price: RM15 exclude postage Postage fee: RM8 sm/ RM10 ss . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron . Whatsapp for order: 📲 01127568031 📲 01127568032 . #bawakchiffon #chiffonvoile #doublehicon #chiffonvoiledoublehicon #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

64
9 months ago

❌SOLD OUT❌ . NEW❗️ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Dull Purple (SOLD OUT) 🌸 Mauve (SOLD OUT) 🌸 Maroon (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

451
9 months ago

❌SOLD OUT❌ . NEW❗️ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Plum (SOLD OUT) 🌸 Soft Brown (SOLD OUT) 🌸 Hazelnut (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

320
10 months ago

❌SOLD OUT❌ . NEW❗️ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Golden Mustard (SOLD OUT) 🌸 Soft Cappucino (SOLD OUT) 🌸 Nescafe (SOLD OUT) 🌸 Latte (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

280
10 months ago

❌SOLD OUT❌ . NEW❗️ . VOILE SQUARE SCARF . Measurement: Standard 45" . Material: Chiffon Voile (Double Hicon) . Available: 🌸 Dark Malve (SOLD OUT) 🌸 Malve (SOLD OUT) 🌸 Plum (SOLD OUT) . Specialty: . ✅ Easy shape ✅ Easy Iron ✅ Easy to wear . Price: RM15 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM10 SS . Whatsapp to Purchase . 📲01127568031 . 📲01127568032 . . How to order? Please follow Order Format 😊 . 📎 Name: . 📍 Address: . 📱 Phone No: 📝 Order: . p/s colour might be slightly different due to lighting 🙏🏻 . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia

311