Barangborong Photos & Videos

7 hours ago

[FREE TSHIRT EKSKLUSIF, DAN MENANG MOTOR YAMAHA LC135, IPHONE7 DAN WANG TUNAI] . “MUKA KECIK? SUSAH CARI SPEK YANG SESUAI MUKA KECIL?, NAK PROTECT MATA DARI SINARAN UV JAHAT” . PALING VIRAL!! HEXA Black. Lens Flat/Rata. Memang stylo! . Hexa ni sangat sesuai untuk korang yg berwajah kecil . Tgk lens dia Flat/Rata. Meleleh kawan2 korang tgk, Eksklusif gila! . Warna ni Black ni mmg ALL TIME FAV!! Lelaki perempuan pun suka pakai hitam . Inilah Design Rare Dengan Menampilkan Flat lens, memberi impaks yg cukup Mewah . Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang. . Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung . Kami Berani jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500%. . Lens Flat Kaca With UV400 Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ) . Kami TAK JUAL Kualiti Uptown/Ekspo . WhatsApp ke 011-31461143 untuk order. Atau Click link kat Bio . PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg. . #slingbag #begmurah #barangborong #hargakilang #promosi #bazarpaknil #like4like #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #sunglasses #sunglassesmalaysia #sayajualshademurah #bazarpaknil #hargapromosi #like4like #vsco #vscocam #nakfakta #ajimaura #hargaborong #hargakilang #igkelantan #uitm #usim #unikl #uniten #poli #uia #upnm #usas

130
3 days ago

“Dia jual tudung tapi dia sendiri entah pernah pakai ke tidak” . . Ok nah sis belanja feedback sis sendiri yang pakai bawal shawl, MashaAllah awning dia on terokkk❤️. Kalau tudung tak tip top sis takkan jual deknon oi tengok tu sampai ke bali sis bwk ok🥰. . . Btw yg sis pakai tu code “asamboi” ye. So meh ws sis sekarang📲. Percaya lah korang takkan rugi. . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

680
3 days ago

BARANG PANAS! Wayfarer Matte Black yg cari lens x nampak mata inilah pilihan tepat . Lens Kaca With UV400 Protection. Warna Matte Black/Hitam Mati/Kasar/Flat Black yg memang susah nak dapat sekarang. . RARE!Ramaikan peminat Matte ni. Sebab tu Asal upload pic je BERDESUPP MACAM PELURU Whatsapp masuk org nk order . Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ). Sesuai Untuk Musim Panas melampau sekarang!! . WhatsApp ke 011-31461143 untuk order. Atau click link kat Bio . DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Dalam bingkai ada besi ye. kami tak jual yg Low Quality . Biar korang Beli sekali boleh pkai tahan lama.Lagi satu layer kat engsel ada 7 layer (Check betul2) . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg.HARGA Promo ini TERHAD 20 Pembeli Terawal SAHAJA! . #slingbag #begmurah #barangborong #hargakilang #promosi #bazarpaknil #like4like #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #sunglasses #sunglassesmalaysia #sayajualshademurah #bazaarpaknil #hargapromosi #like4like #vsco #vscocam #nakfakta #ajimaura #hargaborong #hargakilang #igkelantan #uitm #usim #unikl #uniten #poli #uia #upnm #usas

290
4 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

362
4 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

292
4 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

291
4 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

241
4 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

220
4 days ago

Bawal siput bidang 50😱😱 . Material: bawal turki ➡senang dibentuk ➡sesuai dipakai dalam apa2 aktiviti . . Rm15 sahaja Tak termasok postage . 🎉 PROMO Beli 5pcs FREE 1pcs bawal turki random corak . Harga borong!! Minimum 10 helai Borong random color 10 helai - RM125 20 helai - RM220 Berminat wasap 0135190723 atau dm ja untuk oder dan ketahui lebih lanjut 😉 Atau tekan link di bio ja.. 😊 #tudungummi #tudunglabuh #tudungbidang50 #bidang50 #bawalsiput #tudungbawallabuh #bawalbidang50 #bawalsiputbidang50 #dstudungummi #tudungonline #bawalmurah #bawallabuhmurah #heavychiffonborong #bawalsiputbidang50borong #tudungborong #bawalheavychiffonbidang50 #borong #barangborong

121
5 days ago

MANIK PUNCH BEAD & PAKU MANIK PROMOTION PRICE! Kita ada Bermacam warna seperti dalam gambar dan ada kami ada 4 saiz 4MM 5MM 6MM 8MM MANIK BEAD & PAKU DIJUAL BERASINGAN Stock sangat terhad guys sebab banyak yang beli borong dengan kami Jadi jangan tunggu lama cepat2 order selagi stock masih ada.. : BERMINAT?? sebarang pertanyaan klik link dibio www.wasap.my/60127373993 www.wasap.my/60127379658 : #Maniktampaltudung #Manikbaju #Manikmurah #manik #manikmalaysia #pemborong #pemborongmalaysia #borong #borongmurah #barangborong #borongmalaysia at Vista Impian

41
5 days ago

💥 PROMO GAME BOY RM?💥 NP: RM 120 . Klik link 👇🏻👇🏻utk redeem !! http://gameboyviralmurah.wasap.my/ . Hanya 1000 unit sahaja, akan berlansung selagi stok masih ado! . Imbau kembali zaman video game tape! 👾mario brothers 👾supermario 👾rush and attack 👾circus charlie 👾combat And banyak la! Sebab ada 400 games dalam satu device! . NO INTERNET NEEDED! . 🎮3.0 INCH LCD SCREEN PLAY 🕹 🎮CAN PLAY VIEW ON TV 📺 🎮NO DATA & INTERNET REQUIRED 📡 🎮RECHARGEABLE BATTERY🔌 🎮EASY TO CARRY ANYWHERE 👌🏻 🎮COMPACT SHAPE👍🏼 🎮400 GAME IN 1 🙀 🎮1 MONTH WARRANTY (1 to 1)😻 . . GAME BOY 🕹1 GAME CONSOLE🤛🏻 🕹1 JOYSTICK 🕹1 USER MANUAL 👍🏼 🕹1 USB CABLE🤙🏻 🕹1 AV CABLE (connect with tv) 🤝 🕹1 RECHARGEABLE BATTERY 🤲🏻 . ⚔1 MONTH WARRANTY 🎃 ⚔5 COLOUR VARIATIONS 👾 ⚔READY STOK 🤖 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://gameboyviralmurah.wasap.my/ http://gameboyviralmurah.wasap.my/ http://gameboyviralmurah.wasap.my/ . . @viralgameboyrm49 @viralgameboyrm49 @viralgameboyrm49 . #gameboy #gameboyviral #red #supreme #redsupreme #gameboymurah #gameboyviralmurah #gameboyhargaborong #gameboymurahshahalam #kakiviral #jualgameboymurah #gamemurah #pubgmalaysia #mobilelegend #gadjetmurah #hargamampumilik #gaming #barangborong #hargamurah #kedaigadjet #gadjet #gilagadjet #gilagadjet #gadjetmurah #gadjetmalaysia #gadjetmurahmalaysia #gadjetshahalam #gadjetselangor #mentor7

101
5 days ago

💥 PROMO GAME BOY RM?💥 NP: RM 120 . Klik link 👇🏻👇🏻utk redeem !! http://gameboyviralmurah.wasap.my/ . Hanya 1000 unit sahaja, akan berlansung selagi stok masih ado! . Imbau kembali zaman video game tape! 👾mario brothers 👾supermario 👾rush and attack 👾circus charlie 👾combat And banyak la! Sebab ada 400 games dalam satu device! . NO INTERNET NEEDED! . 🎮3.0 INCH LCD SCREEN PLAY 🕹 🎮CAN PLAY VIEW ON TV 📺 🎮NO DATA & INTERNET REQUIRED 📡 🎮RECHARGEABLE BATTERY🔌 🎮EASY TO CARRY ANYWHERE 👌🏻 🎮COMPACT SHAPE👍🏼 🎮400 GAME IN 1 🙀 🎮1 MONTH WARRANTY (1 to 1)😻 . . GAME BOY 🕹1 GAME CONSOLE🤛🏻 🕹1 JOYSTICK 🕹1 USER MANUAL 👍🏼 🕹1 USB CABLE🤙🏻 🕹1 AV CABLE (connect with tv) 🤝 🕹1 RECHARGEABLE BATTERY 🤲🏻 . ⚔1 MONTH WARRANTY 🎃 ⚔5 COLOUR VARIATIONS 👾 ⚔READY STOK 🤖 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://gameboyviralmurah.wasap.my/ http://gameboyviralmurah.wasap.my/ http://gameboyviralmurah.wasap.my/ . . @viralgameboyrm49 @viralgameboyrm49 @viralgameboyrm49 . #gameboy #gameboyviral #red #supreme #redsupreme #gameboymurah #gameboyviralmurah #gameboyhargaborong #gameboymurahshahalam #kakiviral #jualgameboymurah #gamemurah #pubgmalaysia #mobilelegend #gadjetmurah #hargamampumilik #gaming #barangborong #hargamurah #kedaigadjet #gadjet #gilagadjet #gilagadjet #gadjetmurah #gadjetmalaysia #gadjetmurahmalaysia #gadjetshahalam #gadjetselangor #mentor7 at Ipoh, Perak

251
5 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

170
5 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

191
5 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

170
5 days ago

Boring asyik pakai tudung bawal??? Teringin nak pakai shawl tapi takut muka nmpk bulat or tak confidence nk pakai shawl🧕🏻??? . . YES‼️Jangan risau BAWALSHAWL ATYRASCARF ada. Awning thorbaik mudah terbentuk and material tip top. Helok sngt deknon oi. Colour pun bnyk cantik-ii rugi kalau tak grab cepat-ii takut stock habis menangis tepi bucu katil jela. . . So apa tunggu lagi meh oder and ws sis tak perlu save number tekan je link ws dkt bio sis tu ye.❤️ . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #konvokesyen #graduation #senawang #senawangmacammacamada #seremban #serembanmacammacamada #startfromzero #supportsis

280
5 days ago

Bawal diamond bidang 50😱😱 . Material: heavy chiffon ➡senang dibentuk ➡sesuai dipakai dalam apa2 aktiviti . . Rm20 sahaja Tak termasok postage . Harga borong!! Minimum 10 helai Borong random color 10 helai - RM140 20 helai - RM260 Berminat wasap 0135190723 atau dm ja untuk oder dan ketahui lebih lanjut 😉 Atau tekan link di bio ja.. 😊 #tudungummi #tudunglabuh #tudungbidang50 #bidang50 #bawaldiamond #tudungbawallabuh #bawalbidang50 #bawaldiamondbidang50 #dstudungummi #tudungonline #bawalmurah #bawallabuhmurah #bawaldiamondborong #bawaldiamondbidang50borong #tudungborong #bawaldiamondheavychiffonbidang50 #borong #barangborong

131
8 days ago

FEEDBACK! . . Alhamdulillah. Pagi-pagi nak bersiap pergi kerja terus rasa bersemangat lepas dapat whatsapp dari customer. 😊😊 . Jauh terbang ke Shah Alam barang kami kali ini. Alhamdulillah. . Terima kasih. . Mana kawan-kawan yang mencari barangan kudapan untuk makan, barangan untuk buat goodies, biskut, tart atau lain. Boleh tekan je link di bio kami atau Dm kami terus. . Kinots group sedia membantu anda😊 . #keropokkacangdhal #kerepekubipedasbasah #kerepekubipedaskering #kerepekbawang #kerepekpisanggulung #kerepekubimasin #doorgiftrm1 #kapit #keropoksotong #kerepekpisangtanduk #barangborong #kerepekmurah at Johor Bahru

110
8 days ago

Assalamualaikum n hai korang🙋🏻‍♀️ KHAS UNTUK SEMUA BAWAL LOVERS❤️ Good news utk korang yg suka pakai bawal tapi teringin nk bershawl ??? Kadang stress kalau awning tudung tak jadi ??? . . YES jngn risau sis akan jual bawal shawl yg cantik cun melecun🔥 awning sngt senang bentuk tak payah spray2 lagi dahhh. . . Dah cantik makin cantik berseri-seri bila pakai bawal shawl ni nanti taw. Serious tak bohong😍. So korang kene stay tuned n wajib beli ok 🙈 #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #shawlbawal #bawalmurah #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #atyrascarf #atyrascarfseremban #atyrascarfmurah #atyrascarfnegerisembilan #bawal #onlineshopping #bawalchiffon #tudungbridesmaid #bawalmalaysia #barangborong #barangmurah #startfromzero #supportsis

414
8 days ago

Bawal polkadot bidang 60😱😱 . Material: heavy chiffon ➡senang dibentuk ➡sesuai dipakai dalam apa2 aktiviti . . Harga Rm20 sahaja Tak termasok postage . 🎉 PROMO 5PCS RM100 Free Pos SM, SS add RM5 Promo sehingga jumaat 11/1/19 . Berminat wasap 0135190723 atau dm ja untuk oder dan ketahui lebih lanjut 😉 Atau tekan link di bio ja.. 😊 #tudungummi #tudunglabuh #tudungbidang60 #bidang60 #tudungpolkadot #tudungbawallabuh #bawalbidang60 #bawalpolkadot #dstudungummi #tudungonline #bawalmurah #bawallabuhmurah #polkadotborong #heavychiffonbidang60borong #tudungborong #bawalpolkadotbidang60 #borong #barangborong

182
9 days ago

. ❇️Summer Tote Handbag❇️ RM 15 !! . ✨Material : PU Leather ✨Size : 44cm x 28cm x 8cm ✨Colour : Black, White, Pink & Green . whatsapp 0 1 9 3 3 9 4 8 2 2 atau klik link di bio . #totebag #totebagmurah #begborong #borongtudung #borongbarang #barangborong #totebagmalaysia #totebags #totebagborong #borongtotebag #bagmurah #bagmalaysia #totebagprint #elfaris #elfiraxfaris #elxfaris #elfiraloy #totebagmurahmalaysia #borong #borongmurah #borongbeg #alhambra #memoriesofthealhambra

00
9 days ago

BLOUSE SYAKIRA MUSLIMAH Harga: RM32 Pos RM8 sm/RM12 ss MATERIAL : COTTON KNITTED FREE SIZE ( FIT TILL L) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 14" BUST 36" ARMPIT 18" SLEEVE 20" LENGTH 37" • • • Alhamdulillah, feedback customer!!!😍😍😍 Suka sangat!!!💝 Diorang dah beli!!!😘😘 Korang bile lagi??😉😉 . . . . . . . ‼ CARA ORDER: SCREENSHOT ITEM YANG HENDAK DI ORDER‼ . . Berminat whatsApp Nur😉 011 38 264 469 @ boleh klik link pada bio je😚 . . . . . #begmurah #handbagonlinemurah #backpackmurah #backpackkalisair #backpacktahanlasak #testimoniberjaya #gudanghandbagmurah #gudanghandbagonline #bagniqobismalaysia #slingbagcantik #testimoni #giftkawinmurah #doorgift #barangborong #keychainmurah #keychainonline #giftmurah #begterlajaklaris #jamviral #begviral #viral #latestfashion #terapiinstagram #trending #eyes #ajimaura

231
9 days ago

💕HERBA MANDIAN AURA SERAI WANGI 🌸Herba Mandian Aura Serai Wangi di fomulasikan oleh SERAI WANGI , DAUN PANDAN , MERINGAN , INAI , HALLA BARA , REMPAH GUNUNG , SERAI ACHEH , SIREH KAMPUNG , DAUN BUAH PALA , BUNGA LAWANG , KAYU MANIS , TIMBUN TASIK , LENGKUAS MERAH .. Untuk :- 🍀melegakan otot-otot dan menghilangkan sengal-sengal 🍀menghilangkan bisa dan kebas 🍀melancarkan peredaran darah , melancarkan petnafasan Dan membuang kolestrol 🍀membuka liang roma Dan menyingkirkan kotoran serta taksin daripada kulit Dan menjadikan kulit lebih halus , lembut Dan bersih 🍀menyegarkan rambut Dan menghilangkan kelemumur 🍀membakar lemak berlebihan 🍀 sangat baik bagi WANITA dalam pantang 🔥Mari hakak mari dapatkan HERBA MANDIAN AURA SERAI WANGI di KEDAI KAMI DI PUCHONG PERDANA atau wasap - 0122800351🔥 http://www.wasap.my/+60122800351 #herbaaura #herbasauna #pembekalbarangspa #sauna #corsetultraslim #komplekspuchongperdana #pemborongmurah #pembekalmurah #pemborongpembekal #pembekalbaranganspa #bajumurah #tudungmurah #barangborong

50
9 days ago

. ❇️Summer Tote Handbag❇️ RM 15 !! . ✨Material : PU Leather ✨Size : 44cm x 28cm x 8cm ✨Colour : Black, White, Pink & Green . whatsapp 0 1 9 3 3 9 4 8 2 2 atau klik link di bio . #totebag #totebagmurah #begborong #borongtudung #borongbarang #barangborong #totebagmalaysia #totebags #totebagborong #borongtotebag #bagmurah #bagmalaysia #totebagprint #elfaris #elfiraxfaris #elxfaris #elfiraloy #totebagmurahmalaysia #borong #borongmurah #borongbeg #alhambra #memoriesofthealhambra

00