Bandarperda Photos & Videos

2 hours ago

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

61
3 hours ago

#latepost Alhamdullillah rezeki hari Ahad... Syukur ya Allah...๐Ÿ’ž๐Ÿ’– ๐ŸŽ‚ 1 Mini Cheese Bake Terima kasih sis Aslila, Kpg Nauran... Selamat menjamu selera! ๐Ÿ˜๐Ÿ’– Nak tempah? WhatsApp kami... Free delivery - Limbang area ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/011-14363224 ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/013-8391932 #cheesecake #blueberrycheesecake #cheesebaked #minicheesebaked #kuihtradisional #keksarawak #fynazsdessert #limbang #miritown #sarawak #bruneidesserts #dessertlover #homebaker #penang #penangisland #seberangjaya #bandarperda #bukittengah #bukitmertajam #bertam #kepalabatas #sungaidua #kulim #kedahdarulaman at Limbang

50
3 hours ago

Hello semuaaaโ˜บโ˜บ Haaa nmpak x tuhh berkotak kotakk dah smpai tuhhh..chocolate indulgence hot selling oii๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ...ayuh mai grabb..stock fresh2 ni.โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธlambat2 nnt smua abes jgn mnyesal ya๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› . . . #larizzpenang #kepuasanpelanggankeutamaankami #vendorfood #delicious #isbarsataylegacy #explorepage #penangfoodie #penang #perda #bandarperda #foodporn #durianlovers #cheeselovers #vendor #viral #nakmakan #wajibcuba #wajibmakan #surirumahberniaga #duriancrepe #codbukitmertajam #terlajaklaris #kuihraya #kuihrayasedap #sedap #sukamakan #makanan #makananviral #makananviralmalaysia #wajibsinggah at Bandar perda

62
4 hours ago

PROMOSI SEMPENA BESDAY BOSS @faizalfbi76 berakhir hari ni (20/5/19) ... Less 20% untuk setiap produk #eFBI #DagingItamManisFBI , #dendenglentokefbi & #ayamitammanisefbi ... Jom dapatkam sekarang... LAST DAY !! LAST DAY !! LAST DAY!! . . Wasap 0125004790 @ tekan link di @efbifood_bukit_mertajam . . #Area #Utara / #Penang / #Belahpulau / #Bayanlepas #Georgetown / #seberangjaya / #seberangperai / #sungaidua / #bandarperda / #permatangpauh / #butterworth / #tanahliat / #penanti / #alma / #kulim / #juru #bukitminyak / #nibongtebal / #bertam / #kepalabatas / #Sungaipetani ๐Ÿš—๐Ÿš—..

100
4 hours ago

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

290
13 hours ago

Hey guys๐Ÿ˜Ž๐Ÿ™Œ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎโคmari mari kita sahur sekali๐Ÿ˜„โ˜บ๐Ÿ˜‹โ˜บ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜—๐Ÿค—โค๐Ÿค—โค๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐Ÿค—๐Ÿ™‚๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š #bandarperda #game #penang #ps4 #perda #narcosesportcenter #ps4pro #apexlegends #uptownperda #bukittengah #bukitmertajam #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #prominenceperda #fifa19 #tekken7ย  #pes2019 #godofwar #gta5 #fortnite #fonza #lepak #chill #playgames #needforspeed #sundayfunday #sunday #puasa #ramadan #posa at Narcos ESport Center

261
15 hours ago

APA ITU FACIAL SPA?? . Kan tahu macam mana rasanya kena la booking & nikmati sendiri facial spa tu mcm mana. . Lega rasanya bila muka dah dibersihkan dari segala kekotoran minyak, whitehead/blackhead & dimassage pulak nanti. Muka bakal nampak lebih glowing, licin, lembut & tegang tau. Kepala pun terasa lebih ringan selepas dimassage. . Bestnya dapat manjakan diri sekali sekala. Sampai tertido sis nanti masa wajah dimassage. ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ . Berminat nak berfacial alaยฒ vvip di rumah sendiri dgn HARGA YANG BERBALOI terus je KLIK LINK di IG profile untuk WhatsApp Farah :- . So book ur slot now . Tekan link dibio untuk dapatkan HARGA PROMOSI sebelum tawaran tamat. #amorbeautycartel #nffbeauty #beautycartel #beautycartelpenang #beautycartelutara #bandarperda #homefacial #homespa #beauty #beautycartelteam #mobilespa #kulitsensitif #kulitkusam #vshape #vshapemuka

160
16 hours ago

Salam .....Bleh Dah sesapa nak grab teega chrispy cheese ....cod macam biasa ok....ampa bleh dapat duit raya Kalau itu rezeki hmpa ok..ada dekat pelekat bawah penuh up setiap botol..... ok sebarang pertanyaan bleh wasap atau pm saya : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasa.my/+601124250343 #bandarperda #perda #teegahq #uptownbandarperda #teegastokis #codbandarperdana #bukitmertajam #codbukitmertajam #seberangjaya #codseberangjaya #kerepekkeju #terangkat #penang #penangite #penangites #sempoi #sempoiviral #penangfood #penangfoodie #penangstreetfood #penangstreetart #penangstyle #penangmalaysia #raya2019 #anakpenang #anakmami #anakmamu #anakjatipenang

32
19 hours ago

Jom dapatkan set #cgkiftarspecial serendah RM10 di @countrygardenkafe Tak sempat book? Bole je nak datang walk in teruss ๐Ÿ˜Š #cgkiftarspecial . . . โฐ 5pm-12am (tutup hari RABU) ๐Ÿ  Map/Waze: Country garden kafe โ˜Ž๏ธ +60 11 2747 1539 (whatsapp/call) . . . #countrygardenkafe #cafehipsterppenang #jjcmpenang #penangkini #penanghalalfood #penangfoods #penangfoodies #kedaimakanpenang #bukitmertajam #bandarperda #seberangperaitengah #seberangjaya #kulim #kepalabatas #butterworth

61
1 day ago

Fuhhh sedapnyeee tengok ๐Ÿคฃ Sape tahu kat mana jual cemni ๐Ÿ˜‚ Heihhh tempting sangat ni gaissss ๐Ÿ˜‚ . Jom dapatkan triplet combo kami sekarang dengan hanya RM50 (Tak termasuk postage) ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . Hanya di bulan puasa sahaja ๐Ÿฅณ . #LimitedEdition #saltedeggbomb #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknikmalaysia

1k15
1 day ago

Rayaaa dah nak dekatt ni..hampaaa dah beli kuih rayaaa kaโ“โ“โ“tunggu apalagi tuhh๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› Haaa mai serbu cepatt takut nanti smua habis..raya gigit jari ajela๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . . #larizzpenang #kepuasanpelanggankeutamaankami #vendorfood #delicious #isbarsataylegacy #explorepage #penangfoodie #penang #perda #bandarperda #foodporn #durianlovers #cheeselovers #vendor #viral #nakmakan #wajibcuba #wajibmakan #surirumahberniaga #duriancrepe #codbukitmertajam #terlajaklaris #kuihraya #kuihrayasedap #sedap #sukamakan #makanan #makananviral #makananviralmalaysia #wajibsinggah at Bandar Perda

133
1 day ago

Kening korang tebal, nipis or jarang?? Tak tahu nak lukis mcm mana? ๐Ÿ˜ฑ - Takda masalah dah kalau korang ada EYEBROW PENCIL @caryacosmetics ni! Warna dia sgt NATURAL & memang senang sgt nk blend. Barulah kening nampak ON FLEEK lepasni! - Boleh dpt FREE bila purchase MAKEUP KIT tau. Tp ramai yg repeat beli EYEBROW PENCIL ni lepastu sbb mmg BEST nk lukis!! - Jom beli skrg. Dapat harga SALE plus FREE GIFT EYEBROW and VELVET POUCH LAGI! ๐Ÿ˜˜ - #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA . . - #caryaRAYASERIES #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #agentpenang #agentkedah #bandarperda #bukitmertajam #permatangpauh #sunwaycarnivalmall #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangprai # butterworth #jitra #alorstar #sungaipetani #teamzaramar at UiTM Pulau Pinang,Permatang Pauh

31
1 day ago

Look how pigmented the eyeshadow colours on @caryacosmetics makeup kit๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Memang dah ramai tau makeup artist guna Carya Cosmetic Makeup Kit ni utk client2 diorang. Korang jom dapatkan dengan harga sale sekarang ada RM 10 OFF. Sempatlah nak segak2 time raya nanti๐Ÿคฉ . Simply click whatsapp link in bio๐Ÿฅฐ . Vid cr: erinleolamakeupartist . . - #caryaRAYASERIES #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #agentpenang #agentkedah #bandarperda #bukitmertajam #permatangpauh #sunwaycarnivalmall #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangprai # butterworth #jitra #alorstar #sungaipetani #teamzaramar at Bandar perda

61
2 days ago

Cara nak jimat pakai #inaicelupby_eydafazil . Tekstur dia pekat gila weyh . So memang jimat . Pakai guna cotton bud ja . Ratakan , yang lebih2 dekat cotton bud tu letak balik dalam bekas . Sebekas kecik boleh pakai 2-3 kali . Bergantung dengan cara pemakaian ๐Ÿ˜ . Jom sama2 menyegak dengan inaicelup merah kiteeee ๐Ÿ˜˜ . Cod area perda , permatang rawa , mydin jalan baru dan sewaktu dengan nya . Meh ws kami roger hampa area mana ๐Ÿค—๐Ÿค— #inai #inaicelupmerah #inaicelupmurah #bandarperda #inaipenang #inairaya #bridetobe #inailovers #inaicelup #inaiceluppenang #inaicelupbyeydafazil #projekraya #rezki #inaipengantin #inaitunang

70
2 days ago

Baju kedah... comey naaa http://www.wasap.my/60125961846 Izyan Jamil Fashion Studio NO 68, Tingkat 1 Lorong Perda Selatan 1, 14000 Bandar Perda Penang https://g.co/kgs/PYeCXF Monday - Friday : 10am-7pm Saturday - 1 day advance appointment Sunday - Close #izyanjamil #madetomeasurebyizyanjamil #izyanjamilfashionstudio #bandarperda #perda #tailorutara #tailorpenang #tailorseberangjaya #tailorperda #tailorbukitmertajam #kurungmoden #bridesmaid #kids #kurungkedah at Izyan Jamil Fashion Studio

250
2 days ago

Hai ! Tengah buat pe tu?? . Jom kita layan video unboxing kek Daim ๐Ÿค“ . Yang tak pernah try lagi tu lepas tengok ni mesti terus rasa nak beli ๐Ÿ˜‰ . . Yang nak try kek2 import ni, boleh click link di bio atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+601110689220 . . . #Laazle #kekdaim #kekdaimviral #kekdaimkulim #paidreview #cakedaim #daimviral #cakesedap #cakemurah #bazarpaknilcake #codkulim #codkulimhitech #codlunas #kulim #kulimhitech #kulimkedah #lunaskedah #desaaman #padangseraikedah #sungaibakap #seberangjayapenang #permatangpauh #bukitmertajampenang #bandarperda #butterworthpenang #sungaiduabutterworth #bertam #tasikgelugor #pulaupinang at Watsons

235
2 days ago

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ SPECIAL DAYS FOR TOMORROW ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Selalunya setiap ahad butik HD akan bercuti kan? Tapi esok ahad, butik akan beroperasi seperti biasa tau..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Ramai yang bercuti ke Sempena Hari Wesak? Cuba komen sikit. . . Yang mana belum berkesempatan shopping koleksi raya tu.. Jangan lepaskan peluang Walk-in ke butik ya. . . . Alamat: Humaira Designโ“‡ Marketing Sdn Bhd (HQ) NO 15, Jalan Perda Utara, Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam, Penang. . Waktu operasi: Jam 10.00 pagi hingga 6.00 petang. . . . Tshirt Muslimah by Humaira Designโ“‡ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDpenang #BandarPerda at Humaira Design

670
2 days ago

Open gais..๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐Ÿ™Œโคlets hungry 2gether๐Ÿ˜€๐Ÿ˜—๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐Ÿ˜Šโ˜บ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿคฃ๐Ÿค—๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†โค๐Ÿ™Œ #bandarperda #game #penang #ps4 #perda #narcosesportcenter #ps4pro #apexlegends #uptownperda #bukittengah #bukitmertajam #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #prominenceperda #fifa19 #tekken7ย  #pes2019 #godofwar #gta5 #fortnite #fonza #lepak #chill #playgames #needforspeed #saturdayvibes #puasa #ramadan #posa at Narcos ESport Center

240
2 days ago

Cuba perhatikan dan dengarkan betul betul apa yang dia tengah buat ๐Ÿคฃ Sekarang mungkin macam biasa, lagi sejam dua dah jadi luar biasa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Jom dapatkan triplet combo kami sekarang dengan hanya RM50 (Tak termasuk postage) ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . Hanya di bulan puasa sahaja ๐Ÿฅณ . #LimitedEdition #saltedeggbomb #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknikmalaysia

2k69
2 days ago

Posted @withrepost โ€ข @teegachrispy_penang tq ejan saport bisnes kmi yg comeyyy lotee ... dua grab 2 blng trega chrispy cheese..dan 1 bekas sambal garing ikn bilis.............. sebarang pertanyaan bleh wasap atau pm saya : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasa.my/+601124250343 #bandarperda #perda #teegahq #uptownbandarperda #teegastokis #codbandarperdana #bukitmertajam #codbukitmertajam #seberangjaya #codseberangjaya #kerepekkeju #terangkat #penang #penangite #penangites #sempoi #sempoiviral #penangfood #penangfoodie #penangstreetfood #penangstreetart #penangstyle #penangmalaysia #raya2019 #anakpenang #anakmami #anakmamu #anakjatipenang

61
2 days ago

tq ejan saport bisnes kmi yg comeyyy lotee ... dua grab 2 blng trega chrispy cheese..dan 1 bekas sambal garing ikn bilis.............. sebarang pertanyaan bleh wasap atau pm saya : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasa.my/+601124250343 #bandarperda #perda #teegahq #uptownbandarperda #teegastokis #codbandarperdana #bukitmertajam #codbukitmertajam #seberangjaya #codseberangjaya #kerepekkeju #terangkat #penang #penangite #penangites #sempoi #sempoiviral #penangfood #penangfoodie #penangstreetfood #penangstreetart #penangstyle #penangmalaysia #raya2019 #anakpenang #anakmami #anakmamu #anakjatipenang

131
2 days ago

tq ejan saport bisnes kmi yg comeyyy lotee ... dua grab 2 blng trega chrispy cheese..dan 1 bekas sambal garing ikn bilis.............. sebarang pertanyaan bleh wasap atau pm saya : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasa.my/+601124250343 #bandarperda #perda #teegahq #uptownbandarperda #teegastokis #codbandarperdana #bukitmertajam #codbukitmertajam #seberangjaya #codseberangjaya #kerepekkeju #terangkat #penang #penangite #penangites #sempoi #sempoiviral #penangfood #penangfoodie #penangstreetfood #penangstreetart #penangstyle #penangmalaysia #raya2019 #anakpenang #anakmami #anakmamu #anakjatipenang

60
2 days ago

[ Stock Update Junior Delisya | Koleksi Raya ] . Pagi raya pakai baju kurung, petang raya dah boleh tukar pakai Junior Delisya supaya anak-anak lebih selesa untuk beraya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฐ Harga Junior Delisya RM 28.00 tidak termasuk postage ( 6 & 8 ) RM 30.00 tidak termasuk postage ( 10 & 12 ) RM 35.00 tidak termasuk postage ( 14 & 16 ) . Nak dapatkan #freegift sampul raya? Minimum order 3 helai ke atas akan dapat sampul raya HD yang eksklusif secara percuma tau.. . Jom dapatkan sekarang! Stok sangat terhad! . . Untuk order: 1. www.humairadesign.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa โค๏ธ . 2. Whatsapp : 019-4640309 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) โค๏ธ . 3. Jemput datang ke butik HD Penang (Isnin-Jumaat : 9 pagi - 6 petang, Sabtu : 8 pagi - 5 petang kecuali hari ahad . . Tshirt Muslimah by Humaira Designโ“‡ Modest and Comfy . . #humairadesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPenang #BandarPerda #juniordelisya #newrelease at Humaira Design

996
2 days ago

Terima kasih #HDLover sudi datang dan shopping di Butik HD Bandar Perda Penang... Awak semua memang terbaik.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Jangan lupa grab next design tau.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Awak yang belum singgah tu.. Jemput datang tau.. Kak Min sentiasa mengalu-alukan kedatangan awak semua ke butik HD.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Tshirt Muslimah by Humaira Designโ“‡ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPenang #BandarPerda #hdtestimonial #testimonial at Humaira Design

530
2 days ago

#Repost @chocofit_tasekgelugor โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Lagi 2 mnggu nak raya??? Sis duk gemokkk lagi ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Jangan duk risau, sempat lagi nak turun berat dgn CHOCOFIT ๐Ÿ˜ Haaa ni sis buat SALE KAW2 untuk yg baru nak cuba atau nak repeat order ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Rugi xgrab oiiii!! Harga confirm la murah gila ๐Ÿคฉ So cepat2 na sementara stok masih ada Mai DM/WHATSAPP 0135930198 Tekan link di bio sis pon boleh #chocofit #chocofitpenang #slimmingproduct #jomkurus #tipskurus #tasekgelugor #dietsihat #agensah #aircoklat #belgiumcoklat #codpenang #produkviral #raya2019 #bertam #padangserai #kepalabatas #lunas #kulimkedah #bayanlepas #penaga #seberangjaya #permatangpauh #bandarperda

70
2 days ago

Lagi 2 mnggu nak raya??? Sis duk gemokkk lagi ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Jangan duk risau, sempat lagi nak turun berat dgn CHOCOFIT ๐Ÿ˜ Haaa ni sis buat SALE KAW2 untuk yg baru nak cuba atau nak repeat order ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Rugi xgrab oiiii!! Harga confirm la murah gila ๐Ÿคฉ So cepat2 na sementara stok masih ada Mai DM/WHATSAPP 0135930198 Tekan link di bio sis pon boleh #chocofit #chocofitpenang #slimmingproduct #jomkurus #tipskurus #tasekgelugor #dietsihat #agensah #aircoklat #belgiumcoklat #codpenang #produkviral #raya2019 #bertam #padangserai #kepalabatas #lunas #kulimkedah #bayanlepas #penaga #seberangjaya #permatangpauh #bandarperda

90
2 days ago

[[ STOCK FGWALET @ PETRONAS TMN PAUH PERMATANG PAUH PENANG ]] . . SYUKUR ALHAMDULLILAH . . #bandarperda #fgwaletPERMATANGPAUH #BIRDNEST #DRINK #COLLAGEN #PERMATANGPAUH #FgWalet #TeamTashaFGWalet #FgWaletPenang #FgWaletselangor #FgWaletBUKITMERTAJAM #sayajual #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #collagendrink #letscantik #sihatdancantik #naturalbeauty #awetmuda #stayyoung #goodheart #instant #concentrated #lakukeras #onlineshopping #assalamualaikum #flawless #glowing . . Direct Whatsapp Team Tasha AUTHORIZED AGENT FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor . . . Tk Perlu di Sekat Rezeki org .. kerana dlm rezeki kita sendiri ada rezeki org lain ๐Ÿ˜Š .. lg byk kita berkongsi dgn ikhlas hati .. lg byk rezeki kita dtg .. percaya pada Allah .. Allah sentiasa ada utk kita.. Bersatu kita teguh bercerai kita roboh . at Permatang Pauh

10
2 days ago

Belum sempat shopping koleksi raya? Yang mana nak datang grab koleksi HD untuk digayakan semasa raya nanti.. Haa! Kak Min nak maklumkan waktu operasi butik sepanjang bulan puasa ni tau . . . Waktu Operasi : Isnin - Jumaat : 9.00 pagi hingga 6.00 petang Sabtu : 8.00 pagi hingga 5.00 petang Ahad: Cuti . Jom walk-in beramai-ramai ke butik: Humaira Design Marketing Sdn Bhd (HQ) NO 15, Jalan Perda Utara, Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam, Penang. . . . Untuk order: 1. www.humairadesign.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa โค๏ธ . 2. Whatsapp : 019-4640309 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) โค๏ธ . . Tshirt Muslimah by Humaira Designโ“‡ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDpenang #BandarPerda at Humaira Design

525
2 days ago

RAMADHAN RAYA ๐ŸŒ™โญ๏ธ . Hai uolls Farah menawarkan servis : 1. FACIAL 2. MANICURE 3. PEDICURE 4. FOOT BATH 5. MASSAGE 6. BODY MASK 7. BODY SCRUB So book ur slot now . Tekan link di bio untuk dapatkan HARGA PROMOSI sebelum tawaran tamat. #amorbeautycartel #nffbeauty #beautycartel #beautycartelpenang #beautycartelutara #bandarperda #homefacial #homespa #beauty #beautycartelteam #mobilespa #kulitsensitif #kulitkusam #vshape #vshapemuka #manipedi #massage #bodyscrub #bodymask #footbath

140
2 days ago

Mohon bertabah gaiss gambar ni menggoda sangat dan padu teruksss ๐Ÿ˜† Jangan lepaskan peluang grab promo triple combo taw ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Hanya RM50 tak termasuk postage utk cheesebomb, blackbomb dan salted egg ๐Ÿ˜˜ . . #LimitedEdition #saltedeggbomb #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknikmalaysia

1k19
2 days ago

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

170
3 days ago

Alhamdulillah ... Sampai ke #sungaibakap delivery hari ni ๐Ÿค“ . Thanks Dr. @afiq.karim repeat beli dari saya ... Kalau sudi lain kali beli lagi ya โ˜บ . . Yang nak try kek2 import ni, boleh click link di bio atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+601110689220 . . . #Laazle #kekdaim #kekdaimviral #kekdaimkulim #paidreview #cakedaim #daimviral #cakesedap #cakemurah #bazarpaknilcake #codkulim #codkulimhitech #codlunas #kulim #kulimhitech #kulimkedah #lunaskedah #desaaman #padangseraikedah #seberangjayapenang #permatangpauh #bukitmertajampenang #bandarperda #butterworthpenang #sungaiduabutterworth #bertam #tasikgelugor #pulaupinang at Hospital Sungai Bakap

150
3 days ago

Kalau rasa tak nak makan set #cgkiftarspecial bole juga order ala-carte. Semua menu ala-carte still ade di bulan puasa ni. Jangan lupa click whatsapp di link bio untuk tempahan meja ๐Ÿ˜Š . . . #cgkiftarspecial . . . โฐ 5pm-12am (tutup hari RABU) ๐Ÿ  Map/Waze: Country garden kafe โ˜Ž๏ธ +60 11 2747 1539 (whatsapp/call) . . . #countrygardenkafe #cafehipsterppenang #jjcmpenang #penangkini #penanghalalfood #penangfoods #penangfoodies #kedaimakanpenang #bukitmertajam #bandarperda #seberangperaitengah #seberangjaya #kulim #kepalabatas #butterworth

252
3 days ago

Tak gadoh pikiaq, semua cukup lengkap dah set ni. Dapat hadiah selambak (worth Rm89), KekNonis bagi lagi extra sampul raya. Dah tu boleh pulak join #SelfieContest menang duit raya perghhh, berbaloii baloiii ๐Ÿ˜ . Ada 2 SET je lagi, sapa cepat dia punya. Lelajuz picit link kat bio ๐Ÿ˜˜ . #ObsessWave #ObsessCosmetic #ObsessKulim #ObsessPenang #obsesscosmeticsutara #hantarankahwin #setmakeup #setmakeuplengkap #setmakeupmurah #suprisegiftbox #Raya2019 #Setmampumilik #makeupcepat #makeupviral #cantikdanmerawat #Kulim #Alma #BandarPerda #BukitMertajam #SeberangJaya #KolejKejururawatanKulim #PoliSeberangPerai #UitmPenang #CodKulim #CodPerda #MiniAgentWanted #AgentWanted #KekNonisWarriors #TeamGodzillaEsumilynns

100
3 days ago

Tq Akak Rossaโ™ฅ .. (perda) Dekla jual yaa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ’‹ . Agent sah ๐ŸƒNRC COSMETICS๐Ÿƒ . meh whatsapp dekla no bawah niโฌ‡ http://watsap.my/0194644233/nakodernrcosmatic . C. O. D : JURU /PRAI /BM/SEB JAYA /SG 2/B'WORTH /K.BATAS /KULIM /PENANG/SUNGAI PETANI . #bukitmertajam #bandarperda #simpang4 #nibongtebal #agentsahnrcpenang #dropshipwanted #agentwanted #nrcutara #nrCosmatic #nrcthebest #muadekla #muautara #muatravel #shahrizastore #makeuporiginalmalaysia #codpenang #posseluruhmalaysia

122
3 days ago

Uolls dah ada ker warna2 menarik ni๐Ÿ’‹ Limited Edition kannn, so warna pun ada manis2 sikit la dari #hermosasignature . . Pada yang suka nude tones yang manis bila dipakai & taknak terang2 sangat,kenalah dapatkan sekarang sebelum terlambat๐Ÿ˜‰ . . Matte Lipcreme Limited Edition Hermosa x ShazreeyanaShukri. RM39 each. . Beli all 4 uolls akan dapat diskaun, taknak ke๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . DM/Whatsapp 013-5339423 Self Pickup: Caltex Sunway Seberang jaya . . #hermosabybelinda #hermosamattelipcreme #hermosalimitededition #hermosalovers #HermosaPenang #hermosapulaupinang #hermosateam #hermosamalaysia #seberangjaya #bandarperda #kepalabatas #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai #sayajualsayapakai #bazaaronline #bazarpaknil #kosmetikmalaysia #lipcrememalaysia #naturallook #makeuplover #naturalbeauty #beautybloggers #lipstikraya #raya2019 #sexsylips #calitcalitcantik #envy #teamkaklom

120
3 days ago

Pada yang suka nude tones yang manis bila dipakai dan tak suka bibir merah sangat, boleh la try ek . . Matte Lipcreme Limited Edition Hermosa x ShazreeyanaShukri . . Beli 1 RM39 Beli 4 (uolls dapat jimat banyak tau ๐Ÿ˜˜) . . DM/Whatsapp 013-5339423 . . #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosamattelipcreme #HermosaPenang #hermosalimitededition #hermosapulaupinang #hermosateam #hermosamalaysia #envy #agenhermosapenang #dropshiphermosapenang #seberangjaya #bandarperda #butterworth #kulim #sayajualsayapakai #kosmetikmalaysia #lipstikraya #lipcrememalaysia #lokalah #bazarpaknil #raya2019 #curicuricinta #localproduct #sexsylips #naturallook #naturalbeauty #naturalmakeup #lipsnude #teamkaklom

70
3 days ago

Hai inailovers โ™ฅ . Cer hampa tengok betol2 sisa inai dekat sudu tu warna apa . . Merah kan ? Bukan tipu2 punya merah , memang merah betol2 okay bukan cobaan ๐Ÿคญ . So sapa nak jari dia berseri2 raya nanti meh lerr grab set promo kaw2 yang bagi offer tuu . Tak rugi weyh benda boleh kongsi buat la pakai sorang ๐Ÿ˜› . #inai #inaicelupmerah #inaicelupmurah #bandarperda #inaipenang #inairaya #bridetobe #inailovers #inaicelup #inaiceluppenang #inaicelupbyeydafazil #projekraya #rezki #inaipengantin #inaitunang

91
3 days ago

Haaa mai cepatt serbuโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ..sementara dok ada lagi stock ni..lambat2 nnt melepas laaa hampa๐Ÿคฃ๐Ÿคฃgigit jari jela tengok orang makan๐Ÿ˜† . . #larizzpenang #kepuasanpelanggankeutamaankami #vendorfood #delicious #isbarsataylegacy #explorepage #penangfoodie #penang #perda #bandarperda #foodporn #durianlovers #cheeselovers #vendor #viral #nakmakan #wajibcuba #wajibmakan #surirumahberniaga #duriancrepe #codbukitmertajam #terlajaklaris #kuihraya #kuihrayasedap #sedap #sukamakan #makanan #makananviral #makananviralmalaysia #wajibsinggah at Bandar Perda

94
3 days ago

Cantiknyaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜antara lucky customer yang dapat FREE Makeup Touch dari ladyboss. Ofcourse la guna makeup #caryacosmetics . #caryalovers yang belum grab lagi sale kalini, better grab cepat2. After this memang lambat lagi nak ada next sale. Sempat lah nak segak2 dgn @caryacosmetics time raya nnt๐Ÿฅฐ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . . - #caryaRAYASERIES #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #agentpenang #agentkedah #bandarperda #bukitmertajam #permatangpauh #sunwaycarnivalmall #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangprai # butterworth #jitra #alorstar #sungaipetani #teamzaramar at Bandar perda

132
3 days ago

11 MORE DAYS!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ - Dah tak banyak masa utk korang grab CARYA RAYA SERIES tauu!! Sbb this series SGT EXCLUSIVE & LIMITED, so AVAILABLE sampai 26 MEI SAHAJA!! - Jom pilih SET FAV korang!! - CARYA RAYA SERIES: 1. SET KETUPAT: 2 MAKEUP KIT 2. SET RENDANG: 1 MAKEUP KIT + 1 TEENY WEENY BRUSH SET 3. SET LEMANG: 1 MAKEUP KIT + 1 DRAMATIC LIQUID EYELINER 4. SET DODOL: 1 TEENY WEENY BRUSH SET + 1 DRAMATIC LIQUID EYELINER 5. SET WAJIK: 1 TEENY WEENY BRUSH SET + EYEBROW PENCIL 6. SET LONTONG: 3 DRAMATIC LIQUID EYELINER - Stocks dah makin surut ni uolss! Grab skrg sebelum menyesal!! . . - #caryaRAYASERIES #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #agentpenang #agentkedah #bandarperda #bukitmertajam #permatangpauh #sunwaycarnivalmall #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangprai # butterworth #jitra #alorstar #sungaipetani #teamzaramar at Bandar perda

91
3 days ago

Uolls dah ada ker warna2 menarik ni๐Ÿ’‹ Limited Edition kannn, so warna pun ada manis2 sikit la dari #hermosasignature . . Pada yang suka nude tones yang manis bila dipakai & taknak terang2 sangat,kenalah dapatkan sekarang sebelum terlambat๐Ÿ˜‰ . . Matte Lipcreme Limited Edition Hermosa x ShazreeyanaShukri. RM39 each. . Beli all 4 uolls akan dapat diskaun, taknak ke๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . DM/Whatsapp 013-5339423 Self Pickup: Caltex Sunway Seberang jaya . . #hermosabybelinda #hermosamattelipcreme #hermosalimitededition #hermosalovers #HermosaPenang #hermosapulaupinang #hermosateam #hermosamalaysia #seberangjaya #bandarperda #kepalabatas #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai #sayajualsayapakai #bazaaronline #bazarpaknil #kosmetikmalaysia #lipcrememalaysia #naturallook #makeuplover #naturalbeauty #beautybloggers #lipstikraya #raya2019 #sexsylips #calitcalitcantik #envy #teamkaklom

130
3 days ago

BERITA BAIK!! For Limbang only!! Kami menerima tempahan sempena Hari Gawai dan Hari Raya Aidilfitri Tempahan hendak dibuat bermula SEKARANG hingga 30/05/2019 Penghantaran PERCUMA sekitar bandar Limbang Limited slot per day!!! WhatsApp kami untuk membuat tempahan: ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/601114363224 ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60138391932 #cheesecake #blueberrycheesecake #cheesebaked #minicheesebaked #kuihtalam #kuihtradisional #keksarawak #fynazsdessert #limbangtown #miritown #sarawak #bruneidesserts #dessertlover #homebaker #penang #penangisland #seberangjaya #bandarperda #bukittengah #bukitmertajam #bertam #kepalabatas #sungaidua #kulim #kedahdarulaman

151
5 days ago

New stock is safely arrived๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐ŸผSorry, minggu ni busy sikit๐Ÿ™๐Ÿผ Btw, jom siapa nak join postage esok, boleh terus whatsapp no dekat bio ya. . . FREE POSTAGE utk yg buat payment b4 10 am esok sempena #caryacosmetics #1stanniversarry. Harga sale dapat, postage free pun dapat. Aduhh ruginyaa kalau tak grab time ni๐Ÿคญ . . - #caryaRAYASERIES #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #agentpenang #agentkedah #bandarperda #bukitmertajam #permatangpauh #sunwaycarnivalmall #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangprai # butterworth #jitra #alorstar #sungaipetani #teamzaramar at Seberang Jaya, Pulau Pinang

13
5 days ago

[[ STOCK FGWALET @ PETRONAS BANDAR PERDA BUKIT MERTAJAM PENANG ]] . . SYUKUR ALHAMDULLILAH . . #bandarperda #fgwaletPERMATANGPAUH #BIRDNEST #DRINK #COLLAGEN #PERMATANGPAUH #FgWalet #TeamTashaFGWalet #FgWaletPenang #FgWaletselangor #FgWaletBUKITMERTAJAM #sayajual #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #collagendrink #letscantik #sihatdancantik #naturalbeauty #awetmuda #stayyoung #goodheart #instant #concentrated #lakukeras #onlineshopping #assalamualaikum #flawless #glowing . . Direct Whatsapp Team Tasha AUTHORIZED AGENT FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor . . . Tk Perlu di Sekat Rezeki org .. kerana dlm rezeki kita sendiri ada rezeki org lain ๐Ÿ˜Š .. lg byk kita berkongsi dgn ikhlas hati .. lg byk rezeki kita dtg .. percaya pada Allah .. Allah sentiasa ada utk kita.. Bersatu kita teguh bercerai kita roboh . at Bandar Perda

20
5 days ago

[[ STOCK FGWALET @ PETRONAS BAGAN LALANG PERMATANG PAUH PENANG ]] . . SYUKUR ALHAMDULLILAH . . #bandarperda #fgwaletPERMATANGPAUH #BIRDNEST #DRINK #COLLAGEN #PERMATANGPAUH #FgWalet #TeamTashaFGWalet #FgWaletPenang #FgWaletselangor #FgWaletBUKITMERTAJAM #sayajual #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #collagendrink #letscantik #sihatdancantik #naturalbeauty #awetmuda #stayyoung #goodheart #instant #concentrated #lakukeras #onlineshopping #assalamualaikum #flawless #glowing . . Direct Whatsapp Team Tasha AUTHORIZED AGENT FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor . . . Tk Perlu di Sekat Rezeki org .. kerana dlm rezeki kita sendiri ada rezeki org lain ๐Ÿ˜Š .. lg byk kita berkongsi dgn ikhlas hati .. lg byk rezeki kita dtg .. percaya pada Allah .. Allah sentiasa ada utk kita.. Bersatu kita teguh bercerai kita roboh . at Bagan Lalang

10
5 days ago

[[ STOCK FGWALET @ PETRONAS BANDAR PERDA BUKIT MERTAJAM PENANG ]] . . SYUKUR ALHAMDULLILAH . . #bandarperda #fgwaletPERMATANGPAUH #BIRDNEST #DRINK #COLLAGEN #PERMATANGPAUH #FgWalet #TeamTashaFGWalet #FgWaletPenang #FgWaletselangor #FgWaletBUKITMERTAJAM #sayajual #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #collagendrink #letscantik #sihatdancantik #naturalbeauty #awetmuda #stayyoung #goodheart #instant #concentrated #lakukeras #onlineshopping #assalamualaikum #flawless #glowing . . Direct Whatsapp Team Tasha AUTHORIZED AGENT FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor . . . Tk Perlu di Sekat Rezeki org .. kerana dlm rezeki kita sendiri ada rezeki org lain ๐Ÿ˜Š .. lg byk kita berkongsi dgn ikhlas hati .. lg byk rezeki kita dtg .. percaya pada Allah .. Allah sentiasa ada utk kita.. Bersatu kita teguh bercerai kita roboh . at Bandar perda

00