Bajubesar Photos & Videos

9 minutes ago

๐Ÿ’ฅYEAR END CLEARANCE SALES๐Ÿ’ฅ . Laura Bell Sleeves Top . Kain Baldu sejuk Selesa dipakai Yang penting nampak comey jek Ada size XL- 8XL . NP : RM 75.00 . Y.E.S : RM 50 sahajo . Limited Size and Stok . Meh pm sis cepat2 meh . Siapa kata owang comey takleh bergaya . . #FantaSisBoutiqueCafe #FSBC #fantasisbc #asyouwish #fantasisblouse #blousemuslimah #blousemurah #blouse2018 #blousecantik #bajuraya2018 #bajucantik #muslimahblouse #yanayanicollection #damieyanacraft #inspiredamani #koleksiraya2018 #bajuwanita #bajuwanita2018 #jubahmurah #jubahcantik #jubah2018 #fashion2018 #bajuplusize #bajukurungbesar #bajurayabesar #baju3xl #bajuxxxl #bajubesar #rayaplussize

20
9 minutes ago

Diet . . Semua orang nak kurus nak turun berat badan mesti fikir โ€œDiet โ€œ . . Demi tercapainya berat badan ideal, banyak orang yang sengaja untuk makan makanan rendah kalori. . Tidak ada yang salah dengan menjalani diet rendah kalori. . Tapi Anda juga perlu berhati-hati dalam memilih jenis makanannya. Sebab, ada beberapa makanan yang tergolong sebagai makanan kalori alias empty calorie, yang diam-diam dapat menggagalkan rencana diet Anda, bahkan hingga mengancam kesehatan tubuh. . Jadi Apa saja makanan yang betul & kalori yang harus kita betul ikut ? . . Follow @coach_Anneyap Whatsapp Untuk dapat INFO dan Tips kurus . . #Bilakuruslagicantik #tipskurus #tipsihat #tipsmakanan #giftgiver #pilihbetulbetul #pilihsaya #teamcoachanne #pilihmakanansehat #pilihyangmana #makanapa #makanansehat #makansehat #carakurus #caramakan #carasihatkurus #nakcantik #nakkurus #naksihat #bajubesar #senaman #senamankurus #senamanperut Klik link +60123923700 . @coach_anneyap @coach_anneyap @coach_anneyap

10
20 minutes ago

SIAPA PERNAH RASA NAK FLASH BACK MCM NI?? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Andai dapat ku undurkan putaran duniaa ๐ŸŽถ,,,feeling nyanyi sikit..hehe๐Ÿคญ . Jgn terasa sorang2 je..tag kawan2 korang skali k ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Online Personal and Group Coaching ๐Ÿ˜˜fitstyle_fida 017-6655832 . #nakkurus #kurusfitonlinecoaching #teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat

80
20 minutes ago

EH GEMUKNYA DIA, MAKAN APA LAH TU . Suka sangat korang ye mengutuk belakang2 dia. Ape kata just bagi kata2 yang baik. Doakan baik2 untuk dia.. . Nanti bila dia kurus, baru korang jeles. Setakat ni peserta yg join program ni. Bila dah slim makin cantik tau. Flawless dan nampak makin muda . Why not yang ada msalah berat badan tu join cepat2 program coach. Xlama pon. 1 sesi je dulu . Kalau nak cuba try test klik link profie coach cepat2 Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #gemukkuruscantikย  #dramaqueenย  #bajubesar #jubahbesarย  #viralย  #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantikย  #dietfoodย  #eatcleanmalaysia #tipskurusย  #tipsdietย  #jomkurusย  #misimengecil #menusihatย  #healthylifestyleย  #healthyfood #healthyrecipesย  #kurussebelumkahwin #azamkurus2018 #brunei #johor #kelantan #sabah #selangor #melaka

70
22 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

60
22 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

50
22 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

10
22 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

10
23 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

00
23 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

00
23 minutes ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

00
23 minutes ago

Tips 1 . . Ramai orang makin gemuk sebab ? . . Setiap hari makan lebih kalori . . Kelebihan kalori akibat mengonsumsi makanan-makanan ini lama kelamaan akan menyebabkan berat badan semakin naik, . sementara juga meningkatkan risiko Anda terhadap berbagai macam penyakit kronis. Misalnya saja, diabetes, hipertensi, dan penyakit jantung. . . Mula Faham tukar gaya hidup dapat faham berapa kalori sesuai untuk sendiri setiap hari. . . Follow @coach_Anneyap Whatsapp Untuk dapat INFO dan Tips kurus . . #Bilakuruslagicantik #tipskurus #tipsihat #tipsmakanan #giftgiver #pilihbetulbetul #pilihsaya #teamcoachanne #pilihmakanansehat #pilihyangmana #makanapa #makanansehat #makansehat #carakurus #caramakan #carasihatkurus #nakcantik #nakkurus #naksihat #bajubesar #senaman #senamankurus #senamanperut Klik link +60123923700 . @coach_anneyap @coach_anneyap @coach_anneyap at Ampang, Kuala Lumpur

01
24 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

30
25 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

20
25 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

30
25 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

60
25 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

11
26 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

11
26 minutes ago

WAKTU SESUAI UTK MAKAN 8 JENIS MAKANAN.. . Ramai di antara kita percaya makanan boleh bantu pertingkatkan kesihatan dan sistem imunisasi kita.. . Ramai juga lupa utk menjaga permakanan mereka dan selalu tertewas dgn nafsu makan yg kuat๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… dan.. . โ˜‘๏ธ Bila stress.. Kita makan . โ˜‘๏ธ Bila happy.. Kita makan lagi . โ˜‘๏ธ Bila marah.. Kita makan banyak . โ˜‘๏ธ Bila sedih.. Makan lagi banyak . Bila masa yg kita x makan? Tak kira dalam keadaan apa pun kita asyik makan saja๐Ÿ˜… . Tips seterusnya ini, akan membantu kita utk boost sistem imunisasi dan tahap kesihatan kita๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Stay tune utk tips seterusnya๐Ÿคญ๐Ÿคญ . . SHARE & TAG . Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu . Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . @Coachmasayu +60122624498 . @Coachmasayu . #BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures at Kuala Lumpur

40
26 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

50
26 minutes ago

WAKTU SESUAI UTK MAKAN 8 JENIS MAKANAN.. . Ramai di antara kita percaya makanan boleh bantu pertingkatkan kesihatan dan sistem imunisasi kita.. . Ramai juga lupa utk menjaga permakanan mereka dan selalu tertewas dgn nafsu makan yg kuat๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… dan.. . โ˜‘๏ธ Bila stress.. Kita makan . โ˜‘๏ธ Bila happy.. Kita makan lagi . โ˜‘๏ธ Bila marah.. Kita makan banyak . โ˜‘๏ธ Bila sedih.. Makan lagi banyak . Bila masa yg kita x makan? Tak kira dalam keadaan apa pun kita asyik makan saja๐Ÿ˜… . Tips seterusnya ini, akan membantu kita utk boost sistem imunisasi dan tahap kesihatan kita๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Stay tune utk tips seterusnya๐Ÿคญ๐Ÿคญ . . SHARE & TAG . Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu . Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . @Coachmasayu +60122624498 . @Coachmasayu . #BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures at Kuala Lumpur

50
27 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

30
27 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

30
27 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

10
27 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

40
28 minutes ago

Kurus Fit Online Coaching ๐Ÿ“ฒ. . Program Kurus Online Pertama di Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. . . apa yg anda akan dapat??? . โœ… Meal Plan 30 hari lengkap, 5x makan sehari. โœ… kita makan nasi. โœ… topik2 kurus and sihat harian. โœ… makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari. โœ… plan senaman lengkap. โœ… group coaching yg active. โœ… personal coaching dengan sofie ๐Ÿ˜. โœ… khas untuk intake JULAI, SNACKING COKLATTT ๐Ÿซ (mkn coklat pun boleh kurussss). . . anda boleh baca and like sahaja and tgok orang lain berjaya turunkan berat badan and sihat ATAU, and ambil tindakan untuk ubah diri anda ๐Ÿ˜‰. . . Kurus Fit Online Coaching Intake Januari 2019 Dibuka untk SLOT2 PANAS TERAKHIR ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป click link di bio coach. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free gift khas untk yg booking slot terlajuuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Sofie 012-2434755 ๐Ÿ“ฒ. Kurus Fit Online Coaching. . . . #nakkurus #teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat

00
28 minutes ago

RESTOCK!! RM109 FREE POSTAGE P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-7 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat. MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material tidak panas, sejuk selesa dan washable -Texture bergerutu membuatkan material como crepe lebih exclusive -Tidak kedut dan mudah dijaga -Jatuh terletak bila dipakai. -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan -Design kurung bercorak moden dengan belahan tengah (dua layer) -Design terbaru ala jacket style -Corak simple dan moden di bahagian hadapan dan belakang baju -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Corak simple dan moden yg menambah seri bilamana menggayakan Mardiya -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. www.wasap.my/60192677981 for order #customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarย  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah #skirt #tunic #trustedseller #kemeja

10
29 minutes ago

6 TIPS TUN HASMAH โ€œKEKAL MUDAโ€. . Walaupon Tun Hasmah dah berusia 92 tahun tapi kelakuannya dan aktiviti harian nya tidak melambangkan orang berusia 92 tahun malah lg aktif dari orang muda. . Jom kita baca 6 tips yang di amalkan oleh Tun Hasmah. . COACH IRFAN 0103666683 . #teamismailayu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #viral #bajuxxl #penang #resepidiet #resepi #plussizemalaysia

270
31 minutes ago

idr Rp80,000 bahan viscose polos (adem, nyaman dan gk kaku) cocok untuk busui kancing hidup warna hitam size M (Ld 108cm, p 75cm) L ( Ld 114m, p 75cm) XL ( Ld 118cm, p 75cm) untuk cek tanya2 dan pemesanan silahkan liat kontak di bio yaa, whatsap only. ๐Ÿ“ฑ WA 081287151683 ------------------------------------------------------------------------- #bajumurah #kemejamurah #atasanwanita #bajuibu #bajubusui #bajukemejawanita #bajukatun #grosirbajumurah #bajuwanitapanjang #bajumuslim #bajumurahjakarta #baju #kemeja #bajuatasancewekpolos #bajubigsize #bajubesar

10
33 minutes ago

idr Rp80,000 bahan viscose polos (adem, nyaman dan gk kaku) cocok untuk busui kancing hidup warna navy size M (Ld 108cm, p 75cm) L ( Ld 114cm, p 75cm) XL ( Ld 118cm, p 75cm) untuk cek tanya2 dan pemesanan silahkan liat kontak di bio yaa, whatsap only. ๐Ÿ“ฑ WA 081287151683 ------------------------------------------------------------------------- #bajumurah #kemejamurah #atasanwanita #bajuibu #bajubusui #bajukemejawanita #bajukatun #grosirbajumurah #bajuwanitapanjang #bajumuslim #bajumurahjakarta #baju #kemeja #bajuatasancewekpolos #bajubigsize #bajubesar

30
34 minutes ago

NEW YEAR INTAKE MUSIM 41 OFFICIALLY DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN SEKARANG . Coach sedang mencari 20 orang saja yang nekad nak start kurus sihat starting new year ini.. 20 peserta kali ini akan dapat NEW YEAR SPECIAL GIFT ๐ŸŽ . โœ… Meal plan lengkap berserta nutrisi dan lebih 25 resipi menu sihat diberikan โœ… Boleh enjoy makan 5-6 kali sehari dan juga boleh makan nasi โœ… Group support dan bimbingan online 24/7 โœ… Topik2 diet sihat sangat bantu kurus sihat dengan ilmu โœ… Senaman combo online bersama certified personal trainer . Daftar sekarang sebelum terlambat.. Ada 20 slot saja.. Ini kali azam kurus kasi jadi #azamkurus2019 โžฐSlot terhad . COACH IRFAN 0103666683 . #teamismailayu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #viral #bajuxxl #azamkurus #resepidiet #resepi #plussizemalaysia

90
35 minutes ago

APA YANG DIPERLUKAN ADALAH KERJASAMA โ€ผ๏ธ . Jadi nak mudah turun berat untuk 2019 pun perlukan support group yang dah lalui ranjau menurunkan berat disamping menahan telinga dari sindiran2 makcik bawang.. . Jom turun berat bersama bagi 2019,dengan cara eat clean. . Suriati0125894671 #getfitnowonline #sayanakkurus #sayanakcantik #dietsihat #dietkalori #sayanakslim #menusihat #bajubesar #bawal #blousbesar #neelofahijab #dietatkins #turunlemak #tipsdiet #eatcleankl #kevinzahri #turun5kgsebulan

50
37 minutes ago

Setiap hari Makan makanan pun kira kalori juga. . Tapi pun tidak boleh turun berat badan ? . . Kalori pada dasarnya adalah energi. Tubuh membutuhkan kalori untuk hidup. Kalori yang Anda dapatkan dari makanan akan diubah oleh tubuh menjadi energi dan akan digunakan saat Anda melakukan aktivitas. Tanpa energi dari kalori, sel-sel dalam tubuh kita akan mati, termasuk jantung yang dapat berhenti berdetak. Meski demikian, kelebihan kalori yang tidak digunakan akan disimpan dalam tubuh. Lama-kelamaan kalori yang โ€œnganggurโ€ ini akan diubah menjadi lemak dan berujung pada kenaikan berat badan. . . Itu sebabnya banyak orang yang memilih untuk melahap makanan rendah kalori untuk menghindari bertambahnya berat badan. Namun, beberapa makanan kalori bukan tergolong makanan sehat yang patut dimasukkan ke dalam rencana diet Anda. Pasalnya mesti ada ilmu faham kalori. . makanan ini tidak mengandung gizi seimbang yang dibutuhkan tubuh malah mungkin juga sama-sama ! . Selain rendah nutrisi, makanan atau minuman yang digolongkan sebagai empty calorie biasanya merupakan jenis asupan tinggi karbohidrat sederhana yang diam-diam dapat menyebabkan seseorang mengalami kelebihan kalori. . Makanan kalori pada umumnya merupakan makanan olahan dan minuman manis. . . Faham lagi banyak Tips dari kalori . . Follow @coach_Anneyap Whatsapp Untuk dapat INFO dan Tips kurus . . #Bilakuruslagicantik #tipskurus #tipsihat #tipsmakanan #giftgiver #pilihbetulbetul #pilihsaya #teamcoachanne #pilihmakanansehat #pilihyangmana #makanapa #makanansehat #makansehat #carakurus #caramakan #carasihatkurus #nakcantik #nakkurus #naksihat #bajubesar #senaman #senamankurus #senamanperut Klik link +60123923700 . @coach_anneyap @coach_anneyap @coach_anneyap at Ampang, Kuala Lumpur

10
43 minutes ago

ANDA SERIUS NAK TURUNKAN 3-7KG, JANGAN LEPASKAN PELUANG INI... . Program Kurus Online Pertama di Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. . Sampai bila nak punyai berat badan berlebihan??? Buat apa nak seksa badan klau dgn turunkan berat badan ia dpt selesaikan masalah anda.. . Apa yg anda akan dapat??? . โœ… Meal Plan 30 hari lengkap, 5x makan sehari. โœ… Kita makan nasi. โœ… Topik2 kurus and sihat harian. โœ… Makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari. โœ… Plan senaman lengkap. โœ… Group coaching yg active. โœ… Personal coaching dengan Coach ReenZ Razak ๐Ÿ˜. . . Anda boleh baca and like sahaja and tengok orang lain berjaya turunkan berat badan and sihat ATAU, and ambil tindakan untuk ubah diri anda ๐Ÿ˜‰. . . Kurus Fit Online Coaching Intake JANUARI 2019 telah dibuka untuk 20 slot extra harinie sempena promosi yuran early bird๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป click link di bio coach. . . -Coach ReenZ Razak- +6012-2246361 Coach Kurus Fit Online Coaching. . . . #diet #tipsdiet #nakkurus #reenz_fittrainer #teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat #isteriuntukdisewa

40
52 minutes ago

SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER SLIMAKER "Harganya berapa kak? Harganya berapa sist? Harga berapa? Berapa duit nii?" ..... "Wahh mahal yaa" ๐Ÿ˜’ "Gak jadi deh, cuma mau tanya harga doang tadi" ๐Ÿ˜’ "Aku cari produk lain aja deh" ๐Ÿ˜’ "...... *read*" ๐Ÿ˜’ Heloowww.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ kalian itu harus tauu.. Banyak produk yg jauh lebih mahal di luaran sana, dan hasilnya..? ZONK ๐Ÿ˜„ Yang ada kalian malah kanker (kantong kering) ๐Ÿ˜‚ Manfaat SLIMAKER: - membantu menurunkan berat badan - menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) - meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh - tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang rusak oleh radikal bebas - membantu menambah massa otot - mengontrol nafsu makan - membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. Mau semurah apa lagii?? Emang ada yg lebih murah dan yg lebih bagus dari SLIMAKER?? Cuma SLIMAKER yg bisa nurunin bb 3-5kg/minggu.. PASTI!! ๐Ÿ˜  NO EFEK SAMPING!! NO TIPU-TIPU!! . Info / Order Produk : -๐ŸŒŸ Rahayu Distributor Infinesse SE-INDONESIA ๐Ÿ“ฒ Wa. : 085830256956 ๐Ÿ“ฒ Line : 085830256956 ========================================== Atau Klik saja Langsung ๐Ÿ‘‡ Bitly.com/RahayuHerbal NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ ========================================== ๐Ÿ“ฆ Produk dijamin Pasti ORI 100 ๐Ÿ“ฆ Produk telah mendapatkan sertifikat BPOM & HALAL MUI ๐Ÿ“ฆ Pelayanan yang Memuaskan ๐Ÿ“ฆ Amanah ๐Ÿ“ฆ Pengiriman bisa menggunakan JNE / JNT / TIKI ===================================== #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #pelangsingsehat #pelangsingperut #pelangsingmanjur #obatdietaman #obatdietsehat #obatdietalami #produkdiet #Slimaker #JualSlimaker #obatkurus #suplemendiet #Slimakeroriginal #obatdiet #jualobatdiet #dietsehat #bajubigsize #bajubesar #celanabigsize #slimakermedan #slimakerjakar

30
55 minutes ago

Olahraga bikin pikiran selalu optimis. Pilih baju olahraga yang mumpuni. Ready size XL. ORDER shopee bighappy.r inbox/ wa 0813 3888 2079 nama almt lgkp +kode pos hp/ig/fb kode +size +warna #bajujumbo #bajubigsize #bajubesar #celanajumbo #celanabigsize #celanabesar #jeansjumbo #jeansbigsize #jeansbesar #cardiganbigsize #cardiganjumbo #bigsize #jumbo #jumbowanita #celanawanita #bawahan #bighappysize #legging #leggings #leging #lejing #atasanwanita #tunik #tunikjumbo #tunikbigsize #celanapendekbigsize #celanapendekjumbo #jeanspendekbigsize #jeanspendekjumbo

30
56 minutes ago

BERKALI-KALI UCAP TERIMA KASIH TANDA SYUKUR . Alhamdulillah tabarakallah ๐Ÿ˜Update timbang ke-2 iaitu semalam. Dan akak kita sorang ni berkali2 ucap TQ *tak percaya & happy sgt katanya . Takde yang lain drpd yang lain pun...masak sendiri & ikut mealplan, minum air kosong, dah mula ikut combo workout dan stop ambik 3G- gula, garam & goreng . Nak transformasi macam sis kita yg sorang ni? Click link di bio untuk sesi January 2019. Semua dah tersedia tinggal ikut dan buat secara konsisten aje . Coach Ilyani Wajdi #getfitnowonline . #sayanakkurus #jomkurus #dietmakannasi #kuruscepat #dietkurus #kuruscantik #kurungmoden #makananviral #kempiskanperut #tv3malaysia #kurungmoden #fashionvalet #duckcosmetics #coachilyani #ilyaniwajdi #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #duckscarves #arianiootd #coachilyani #ilyaniwajdi #blouselabuh #blouselabuhmurah #turun5kgsebulan #cuticutimalaysia

160
60 minutes ago

. Program ONLINE COACHING ni adalah program yang dijalankan 100% online untuk mereka yang mencari untuk turunkan berat badan, dan mengalami masalah kesihatan terutamanya obesiti. Sangat sesuai bagi semua , tidak kura di mana anda berada. . KEISTIMEWAAN PROGRAM: โœ“ Topik- topik berkaitan Diet Sihat. . โœ“ Bersesi dengan personal coach - saya (Coach Baiti). . โœ“ Bersesi di group support yang sangat awesome. . โœ“ Coach akan pantau apa yang korang makan .. . โœ“ Menu eat clean disediakan untuk sebulan.. so tak pening dah nak makan apa. . โœ“ Membentuk gaya hidup dan habit kita. . โœ“ Bukan setakat turun berat tapi untuk maintain berat badan bila da turun. . โœ“ Berpeluang dapat hadiah.. . ๐Ÿ“ฑCoach Baiti 0197701496 . #coachbaitie #teamahmadmizah #befitprogramonlinecoaching . . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #bajubesar #tipssihat #tipsuntukkurus #tipsdiet #bhonline #kurussihat #jomkurus #bawalexclusive #berpantang #barangbabyonline #bersalin #nakkurus at Johor Bahru

20
1 hour ago

PENYAKIT MANUSIA . Kita suka ketawakan orang.. Kadang2 kita tak nampak kelemahan diri sendiri . Jangan hiraukan cakap org. Kita nak Kuris dan Sihat kita ubah cara hidup. Biar la org nak ketawa ka, kata apa ka janji kita buat untuk baiki kesihatan diri . Nanti kena Sakit Jantung, Stroke, Darah Tinggi, Kencing Manis bukan org tu nak tolong bayar bil hospital kita . Tepuk dada tanya nak sihat ke nak sakit. Pilihan di tangan kita . Berminat nak tahu lebih lanjut? Ok boleh, klik ja link ni ya ๐Ÿ‘‡ @nur_azanida @nur_azanida @nur_azanida . See you girls soon, and guys you are welcome too... jgn risau team coach ada dikalangan lelaki ๐Ÿ˜‰ . #kurusonlinecoaching #kurusonlinecoachingnur_azanida #teamnur_azanida #teamismailayu . Click link di profile IG @nur_azanida utk direct WhatsApp coach berkaitan details program... Slot January sudah dibuka so jom cepat daftar SEKARANG โ—๏ธ SLOT LIMITED 30 sahaja lagi... Jom Jom Jgn Buang Masa. Saya guide, bantu & BONUS nya kurus, fit & semakin MUDAโ€ผ๏ธ . #tipssihat #slim #eatclean #cikgusekolah #sayanakkurus #majalahnona #wanitahariinitv3 #tudungbawal #dherbs #majalahmaskulin #majalahwanita #majalahkeluarga #resepibonda #jjcm #golgincu2 #plussizemalaysia #bajubesar #jubahbesar #astro #meletop #kahwin #neelofa #dietsihat #menudiet #mealplan #misimengecil at Penang, Malaysia

401
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

60
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

20
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

11
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

10
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

11
1 hour ago

Turun 5-25kg? Minum @arkadenindonesia . . Menjaga badan tetap langsing memang diperlukan tapi banyak orang yang lupa tentang pentingnya menjaga kesehatan tubuh. . Mau langsing sekaligus sehat? Yuk rutin konsumsi @arkadenindonesia setiap pagi dan malam agar langsing dan sehat. . Cek instagram @arkadenindonesia untuk info lebih lanjut tentang @arkadenindonesia . Sudah banyak yang berhasil sehat dan langsing berkat @arkadenindonesia . Info dan pemesanan : ๐Ÿ“ฒLINE: @arkadenjus (pakai@ ya) ๐Ÿ“ฒWA admin 5: 081 1354 888 . #pelangsing #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingperut #wmp #wmpjakarta #obatkurus #obatlangsing #kuruscepat #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinermedan #langsingsehat #langsingalami #makananenak #makanansehat #bajubigsize #bajubesar #kuruscetar #jualwmp #wmpori #makanenak #makansiang #dietsehatalamitanpaefecsampingyangmerugikan

30
1 hour ago

Key nya adalah KONSISTEN! . Kalau kita nak sihat, bukannya time masuk hospital baru sibuk nak cari/buat makanan sihat.. . Tapi makanan sihat ni jadikan lifestyle, memang tak dinafikan makan kurang sihat kita gemar makan jugak, tapi pastikan makanan sihat yg kuasai perut kita dulu taw ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŒธ Ambil sarapan sihat, tinggi protein n serat ๐ŸŒธ Makan on time, 5x sehari ๐ŸŒธ Good n healthy snacking ๐ŸŒธ Portion betul ๐ŸŒธ Cukup ambil air putih (Setiap 20kg : 1L air putih) . Kalau anda blurrr tak tau nk mula macam mana??? ๐Ÿค” . Jom sertai Kurus Fit Online Coaching kami! Intake Januari 2019 Azam Kurus dah dibuka! Cepat klik link di ig @adilah_fittrainer utk daftar dan details program. . Coach Adilah 0183327986

181
1 hour ago

Korang nak kurus sebab apa?? . Betul kita semua nak kurus.. Tapi setiap kita sebab kenapa nak kurus mesti lain2 kan.. . Ada yg nak kurus sebab ๐Ÿ’˜nak dapat kesihatan yg baik .. ๐Ÿ’˜nak nampak lebih cantik dan hensem .. ๐Ÿ’˜nak dapat baby .. ๐Ÿ’˜nak kahwin .. ๐Ÿ’˜nak pakai baju saiz kecik .. ๐Ÿ’˜atau pun dah tak snggup org kutuk saiz kita .. . Tak kisah sebab apa sekali pun .. kalau hangpa betul2 serius nak buat satu perubahan dalam hidup anda pada tahun 2018 ini .. tak perlu nak kata nantilah .. nak pikir kan dulu .. mahal lah .. dan pelbagai alasan yang lain .. . Sekarang jugak terus tekan link bio di atas utk kami team coach bantu anda mendapat berat ideal anda ..inshaAllah dalam masa 10hari sahaja anda pasti dapat turunkan 3 ke 5 kg..saya sgt yakin..๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . โžฐWA 0174204470โžฐ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

00
1 hour ago

๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Yuhuuuu..... Ga berasa Kelas Advance 21 Hari Premium Coaching Indonesia sudah selesai . Banyak Kisah dan Kesan manis yang Peserta Dapatkan ๐Ÿ˜ . Yuhuuuu dan inilah Juar Kelasnya ๐ŸŽŠ Selamat Mbak Ety Berhasil Menurunkan 5 kg dengan Presentasi 8,20 % ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Waaah... Siap2 Size baru di Tahun Baru nanti ๐Ÿ’ƒ Makin Shapping... Makin Cantik ๐Ÿ˜ . Dibuka Pendaftaran Untuk Kelas Basic Spesial Sesion Januariโ€ผ๏ธ . Lihat selengkapnya diigtv yah๐Ÿ˜Š . Bukan sekedar Diet karena cara kami Berbeda ๐Ÿ‘Œ Turun Berat Badan Online . Mudahnya Turun Berat dengan ILMUโ€ผ๏ธ . Lebih menyenangkan Total Makan 5-6x termasuk ada menu cemilan 2-3x sehari. . ๐Ÿšบ Saya Vira 28th #langsing 11 kg setelah melahirkan anak pertama โœ” Pembimbing resmi pencernaan pengaturan pola makan diet sehat. . Contact Bio di Wa ๐Ÿ‘‰Https://bit.ly/DietAsiiekk. #langsing #langsingsehat #langsingcepat #langsingonline #langsingdarirumah #diet #dietonline #wanita #busuifriendly #iphone #hijabers #hijabsyari #bajubesar #bajujumbo #kuliner #kulinerbatam #kulinerbandung #pontianakkuliner #pontianakinformasi #pontianakmedia #pontianakolshop #pontianak #kulinermalang #pontianakfood #wanitamuslimah #wanitahijab

91
1 hour ago

REALLEMON adalah produk perasan sari lemon asli NO.1 Di indonesia yang memiliki kualitas yang sangat baik. , mulai dari menurunkan berat badan hingga mempercepat metabolisme. Jika kamu masih malas minum segelas perasan lemon, manfaat air lemon ini mungkin bisa jadi pertimbangan. Lemon banyak sekali keguanaannya salah satu nya : - Meningkatkan metabolisme - Mencegah batu ginjal - Menurunkan berat ( apabila ada yang sedang program diet ) - Melancarkan aliran darah ke otak - Menurunkan kadar kolestrol - Melancarkan BAB - Menjaga Daya tahan tubuh Hayooo guys masih mikir untuk hidup SEHAT ? SAKIT ITU MUDAH, maka dari itu jaga lah kesehatan karna SEHAT ITU MAHAL SAY Dengan meminum PERASAN SARI LEMON DARI semua keinginan anda untuk hidup lebih baik lagi maka akan terwujud . . Cek @reallemon.id @reallemon.id . Contak person via wa : ADMIN 1 : 085832131489 ( wulandari ) ADMIN 2 : 082278385431 ( fitri ) @reallemon.id @reallemon.id Contak person Wa 1 : 085832131849 wulandari Wa 2 : 082278385431 fitri #dietsehat #juspelangsing #bajubesar #arkaden #jusdiet #ashjuice #reallemon #herbalife #dietplum #dietkurus #dietmayo #langsing #joyjus #dietketo #langsingalami #lemonmurni #dietbusui #promil #janinsehat #kolesterol #darahtinggi #asamlambung #asamurat

10
1 hour ago

REALLEMON adalah produk perasan sari lemon asli NO.1 Di indonesia yang memiliki kualitas yang sangat baik. , mulai dari menurunkan berat badan hingga mempercepat metabolisme. Jika kamu masih malas minum segelas perasan lemon, manfaat air lemon ini mungkin bisa jadi pertimbangan. Lemon banyak sekali keguanaannya salah satu nya : - Meningkatkan metabolisme - Mencegah batu ginjal - Menurunkan berat ( apabila ada yang sedang program diet ) - Melancarkan aliran darah ke otak - Menurunkan kadar kolestrol - Melancarkan BAB - Menjaga Daya tahan tubuh Hayooo guys masih mikir untuk hidup SEHAT ? SAKIT ITU MUDAH, maka dari itu jaga lah kesehatan karna SEHAT ITU MAHAL SAY Dengan meminum PERASAN SARI LEMON DARI semua keinginan anda untuk hidup lebih baik lagi maka akan terwujud . . Cek @reallemon.id @reallemon.id . Contak person via wa : ADMIN 1 : 085832131489 ( wulandari ) ADMIN 2 : 082278385431 ( fitri ) @reallemon.id @reallemon.id Contak person Wa 1 : 085832131849 wulandari Wa 2 : 082278385431 fitri #dietsehat #juspelangsing #bajubesar #arkaden #jusdiet #ashjuice #reallemon #herbalife #dietplum #dietkurus #dietmayo #langsing #joyjus #dietketo #langsingalami #lemonmurni #dietbusui #promil #janinsehat #kolesterol #darahtinggi #asamlambung #asamurat

20
1 hour ago

REALLEMON adalah produk perasan sari lemon asli NO.1 Di indonesia yang memiliki kualitas yang sangat baik. , mulai dari menurunkan berat badan hingga mempercepat metabolisme. Jika kamu masih malas minum segelas perasan lemon, manfaat air lemon ini mungkin bisa jadi pertimbangan. Lemon banyak sekali keguanaannya salah satu nya : - Meningkatkan metabolisme - Mencegah batu ginjal - Menurunkan berat ( apabila ada yang sedang program diet ) - Melancarkan aliran darah ke otak - Menurunkan kadar kolestrol - Melancarkan BAB - Menjaga Daya tahan tubuh Hayooo guys masih mikir untuk hidup SEHAT ? SAKIT ITU MUDAH, maka dari itu jaga lah kesehatan karna SEHAT ITU MAHAL SAY Dengan meminum PERASAN SARI LEMON DARI semua keinginan anda untuk hidup lebih baik lagi maka akan terwujud . . Cek @reallemon.id @reallemon.id . Contak person via wa : ADMIN 1 : 085832131489 ( wulandari ) ADMIN 2 : 082278385431 ( fitri ) @reallemon.id @reallemon.id Contak person Wa 1 : 085832131849 wulandari Wa 2 : 082278385431 fitri #dietsehat #juspelangsing #bajubesar #arkaden #jusdiet #ashjuice #reallemon #herbalife #dietplum #dietkurus #dietmayo #langsing #joyjus #dietketo #langsingalami #lemonmurni #dietbusui #promil #janinsehat #kolesterol #darahtinggi #asamlambung #asamurat

10
1 hour ago

BANYAKKAN BERJALAN SBB BERJALAN PUN SATU EXERCISE . haa sennag kan sesambil bawak anak2 bercuti cer cari tempat yang boleh bantu kita exercise sekali.. contohnya pegi Zoo ke.. taman rama-rama ke.. taman botani ke . haa sesambil kita berjalan2 bagi anak ceria tu dalam masa yang sama kita pun tengah mmbakar lelemaks degil tu๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ best kan! . jangan bg alasan naa xleh kurus.. semua boleh bila kita pk positive tau.. the power of mind!!

61