Baazaronlinemalaysia Photos & Videos

18 hours ago

Carla Exclusive Harga : RM139 free postage SM /add RM10 for SS . 🌹Material : moss crepe with exclusive lace 🌹Available in S /M and L/XL 🌹Material memeri 1-3 inci . ❤Size S Bahu 14" Dada 32" Panjang lengan 22" Labuh depan 23" Labuh belakang 26.5" Skirt Pinggang 26-34" Pinggul 34" LABUH 42" . ❤Size M Bahu 15" Dada 36" Panjang lengan 23" Labuh depan 23" Labuh belakang 26" Skirt Pinggang 26"-38" Pinggul 38" Labuh 42" . ❤Size L/XL Bahu 17" Dada 42" Panjang lengan 23.5" Labuh depan 24" Labuh belakang 27" Skirt Pinggang : 26"-40" Pinggul : 40" LABUH : 43" . ❤ Black zipper ❤Zipper sleeves ❤ Highly strectchable denim cotton ❤ Gold lace ❤ Organza layered at skirt ❤ Mermaid cutting skirt WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungkainkepukkepuk #bajukurungkainkembang #carlaexclusive #carlaexclusivemurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
18 hours ago

Interesting facts about our lips : . . 💋Lips are 100 times more sensitive than your finger tips. 💋The lips seem pink due to the blood veins in them. 💋Men tend to suffer from mouth cancer more than women. Women usually use lip balms to protect their lips. This way, their lips stay hydrated and they protect their lips from the UV rays. 💋The ability to whistle is related to the ''orbicularis oris'' muscle around your upper lip. 💋Lips are the only body part that is created inside the body and has extensions outside. One way to keep our lips stays hydrate, protected and soft is to invest in a lip care that will not create further damage such as darkening/pigmentation on the lips. Choose a lip care that is made of pure, safe, natural-organic ingredients. ADANIA Lip Conditioner is the choice for your safe, eco-friendly and natural-organic lip care 😘 #Adaniazt #keepingupwithadaniazt #adanialipconditioner #adaniaskincare #kamisupportlokal #kamiprihatin #baazaronline #baazaronlinemalaysia #eusahawan #bisnesanakmuda #supportmember #supportanakmuda #KamiOK #kamiboleh #kitaboleh #malaysiabaru #malaysia

90
20 hours ago

Alhamdulillah, done unpack and deliver for Jan Shopping Trip order. Thank you to my dearest customers 😘😘😘. Now we open order for May Shopping Trip (raya handbag 😁) To place order, please contact your TRUSTED personal shopper, Yus @ 0129231551. Limited slot available. Thank you! #LuxuryDura #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppermy #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #handbagmalaysia #handbagoriginalmurah #trustedpersonalshoppermalaysia #trustedseller #trustedpersonalshopper #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #baazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #malaysiapersonalshopper #onlineshopbrunei #onlineshopsingapore #fattzura #ctdk #tiamosweetheart100hari

121
22 hours ago

Bosan pakai perfume inspired by? . Jom try MONT CABANA parfum pulak dengan bauan yang unik. . GOLD EDITION : Mengabungkan bauan daripada EXOTIC WHITE DATURA FLOWER, CREAMY WHITE MUSK dan PATCHOULI membuatkan korang rasa lebih segar dan berkeyakinan. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #neelofa #fattzura #nurraysa #projekstg #toneexcel #jsd #dexandra #shaklee #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualinner #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #zulariffin #pinkladyoriginal #dyxycosmetics

50
1 day ago

Izara Exclusive Harga : RM90 SM / RM100SS, free pos . Material :lace organza +moss crepe with ribbon Boleh tanggal . Ukuran : . S Bahu :14.5-15 Dada : 34-36 Labuh tgn : 22 Top leight 27 Skirt Waist :24-26 Hips :36-38 Length :41 . M Bahu : 15.5 Dada : 36-38 Labuh tgn : 22 Labuh baju : 27 Skirt Waist :27-28 Hips :38 -40 Length : 41 . L Bahu :16 Dada: 40 Labuh tgn : 22 Labuh baju : 28 Skirt Waist :30 Hips :40-42 Length 41 . Xl Bahu : 17 Dada : 42 Labuh tgn : 23 Labuh baju: 28 Skirt Waist :32 Hips :40-42 Length : 41 . zip belakang baju organza with lace free belt full lining . WhatsApp - 017-6478834/klik di bio. #baju #bajupeplum #bajupeplumkembang #bajupeplumcantik #bajupeplumkepokkepok #bajupeplumcantikmurah #bajupeplumlace #izaraexclusive #izaraexclusivemurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

10
1 day ago

Jenny Exclusive Harga: Rm110sm/Rm115ss ♥️Material:lace and moss crepe 🌸manik tabur atas dada ♥️size : Refer pada gambar Size :S Bahu : 14 Dada :34-36 Labuh tgn :22 Labuh baju :33 Armhole :17 Skirt Pinggang :24-26 Punggung :34-36 Labuh skirt :41" ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :M Bahu : 15 Dada :38 Labuh tgn :22 Labuh baju :34 Armhole :18 Skirt Pinggang :26-28 Punggung :36-38 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :L Bahu :15 Dada :40-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :33 Armhole : 19 Skirt Pinggang :28-30 Punggung 38-40 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :XL Bahu :16 Dada :42-44 Labuh tgn :23 Labuh baju :34 Armhole :20 Skirt Pinggang :32 Punggung :40-44 Labuh skirt :41 . ♥️high lace berkualiti ♥️button belakang baju ♥️full lining 🌸sesuai untuk pregy mom WhatsApp - 017-6478834/klik Di bio #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmanik #jennyexclusive #jennyexclusivemurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

11
1 day ago

🦋🦋Kebaya nanish 🦋🦋 . 🦋Harga : Rm108sm/Rm112ss . 🦋Available in sizes: M & L refer measurement guide . 🦋kebaya top with hidden buttons infront (breastfeed friendly) 🦋comes with belt to style . 🦋Material: (Top) Cotton Ballotelli (Skirt) Batik Pario; foc: bronze buckle . 🦋Size M Bahu :15 Dada :34-37max Armhole : 19 Labuh tgn : 21 Labuh baju :27.5 ( semua dalam inci👆) . Batik skirt : Lebar : 200 cm Panjang :106 cm . Size L 🦋 Bahu :16 Dada :38-40 max Armhole :20 Labuh tgn : 21 Labuh baju :28 . Batik skirt : Lebar : 205 cm Panjang :110 cm WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukebayacantik #bajukebayamurah #bajukebayalace #nanishkebaya #nanishkebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

10
1 day ago

🦋🦋Kebaya nanish 🦋🦋 . 🦋Harga : Rm108sm/Rm112ss . 🦋Available in sizes: M & L refer measurement guide . 🦋kebaya top with hidden buttons infront (breastfeed friendly) 🦋comes with belt to style . 🦋Material: (Top) Cotton Ballotelli (Skirt) Batik Pario; foc: bronze buckle . 🦋Size M Bahu :15 Dada :34-37max Armhole : 19 Labuh tgn : 21 Labuh baju :27.5 ( semua dalam inci👆) . Batik skirt : Lebar : 200 cm Panjang :106 cm . Size L 🦋 Bahu :16 Dada :38-40 max Armhole :20 Labuh tgn : 21 Labuh baju :28 . Batik skirt : Lebar : 205 cm Panjang :110 cm WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukebayacantik #bajukebayamurah #bajukebayalace #nanishkebaya #nanishkebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
1 day ago

🦋🦋Kebaya nanish 🦋 . 🦋Harga : Rm108sm/Rm112ss . 🦋Available in sizes: M & L refer measurement guide . 🦋kebaya top with hidden buttons infront (breastfeed friendly) 🦋comes with belt to style . 🦋Material: (Top) Cotton Ballotelli (Skirt) Batik Pario; foc: bronze buckle . 🦋Size M Bahu :15 Dada :34-37max Armhole : 19 Labuh tgn : 21 Labuh baju :27.5 ( semua dalam inci👆) . Batik skirt : Lebar : 200 cm Panjang :106 cm . Size L 🦋 Bahu :16 Dada :38-40 max Armhole :20 Labuh tgn : 21 Labuh baju :28 . Batik skirt : Lebar : 205 cm Panjang :110 cm WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukebayacantik #bajukebayamurah #bajukebayalace #nanishkebaya #nanishkebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

40
1 day ago

Marie Exclusive ❤Harga : RM150 free postage SM /add RM7 for SS Material : Moss crepe with lace Available in S/M & L/XL S/M (label tag M) Shoulder :14-15 inch Bust stretch :32-38 inch Sleeve :22 inch length :26 inch Waist: 24-34 inch Skirt length : 41 inch Hips 34-40 inch L/XL ( label XL) shoulder :15-16 inch Bust :40-42 inch Sleeve :22inch length :26 inch Waist: 28-38 inch Skirt length : 41 inch Hips :36-44 inch 🌸Top peplum cut with hidden zip at back & sleeves 🌸Wudhu friendly 🌸Horsehair dihujung kain 🌸Skirt mermaid cut with full 🌸Elastic waistband WhatsApp - 017-6478834/klik Di bio . #baju #bajupeplum #bajupeplummurah #bajupeplumcantik #bajupeplumcantikmurah #bajupeplumkembang #bajupeplumkepokkepok #marieexclusive #marieexclusivemurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
2 days ago

Kurung TIARA . 🌷Material Indonesian Cotton Linen (Tak melekap, mudah digosok) 🌷Size XS - 2XL 🌷Cutting 'Kurung Pahang' 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Lipat tepi 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM90ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM75sm / RM80ss . Untuk pertanyaan dan order boleh whatapps Kak Nurul di 📲 012-7107803 Atau Klik link dibahagian bio. 😉

368
2 days ago

Kurung TIARA . 🌷Material Indonesian Cotton Linen (Tak melekap, mudah digosok) 🌷Size XS - 2XL 🌷Cutting 'Kurung Pahang' 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Lipat tepi 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM90ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM75sm / RM80ss . Untuk pertanyaan dan order boleh whatapps Kak Nurul di 📲 012-7107803 Atau Klik link dibahagian bio. 😉 at Pasir Gudang, Johor, Malaysia

314
2 days ago

Kurung TIARA . 🌷Material Indonesian Cotton Linen (Tak melekap, mudah digosok) 🌷Size XS - 2XL 🌷Cutting 'Kurung Pahang' 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Lipat tepi 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM90ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM75sm / RM80ss . Untuk pertanyaan dan order boleh whatapps Kak Nurul di 📲 012-7107803 Atau Klik link dibahagian bio. 😉 at Kota Bharu

263
2 days ago

Kurung TIARA . 🌷Material Indonesian Cotton Linen (Tak melekap, mudah digosok) 🌷Size XS - 2XL 🌷Cutting 'Kurung Pahang' 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Lipat tepi 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM90ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM75sm / RM80ss . Untuk pertanyaan dan order boleh whatapps Kak Nurul di 📲 012-7107803 Atau Klik link dibahagian bio. 😉 at Kuala Lumpur, Malaysia

212
2 days ago

Kurung TIARA . 🌷Material Indonesian Cotton Linen (Tak melekap, mudah digosok) 🌷Size XS - 2XL 🌷Cutting 'Kurung Pahang' 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Lipat tepi 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM90ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM75sm / RM80ss . Untuk pertanyaan dan order boleh whatapps Kak Nurul di 📲 012-7107803 Atau Klik link dibahagian bio. 😉 at Johor

192
3 days ago

#bedak #loosepowder Loose Powder in natural beige. Functions: 🧚🏻‍♀️Gives long lasting finishing. 🧚🏻‍♀️Gives full coverage 🧚🏻‍♀️Helps to tighten pores 🧚🏻‍♀️Helps in reducing excessive oil Im loving this so much. I dont even feel the powdery texture on my face cause its so light. Give it a try. Only Rm38.00. #face #loosepowder #naturalbeauty #seri #seriskincare #naturalbeige #bedakhalus #bedakhaluslembut #glowwithme #glowingskin #baazarmalaysia #bazaaronlineshop #baazaronlinemalaysia #discount

103
3 days ago

Mont Cabana Parfum CODE 3 . ===================================== . A very masculine fragnance that is particularly audacious in nature. The base of this subtle fragnance is an assorted bouquet of powerful and diverse notes. . The fragnance accompanies and guides the wearer throughout the day, slowly revealing a rich and complex composition based on lemon, litchi and mango. The detectable presence of Egyptian Geranium and melon support daring heart notes that give way in the end to powerful bottom notes with extraordinary lasting power. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #neelofa #fattzura #nurraysa #projekstg #toneexcel #jsd #dexandra #shaklee #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualinner #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #zulariffin #pinkladyoriginal #dyxycosmetics

181
3 days ago

Korang nak try something yang berbeza? . Jom try MONT CABANA parfum pulak dengan bauan yang unik. . BRONZE EDITION : Mengabungkan bauan daripada silician fruits, crisp lavender dan raspberry musk membuatkan korang rasa lebih segar dan berkeyakinan. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #montcabana #montcabanajb #montcabanaviral #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginal #neelofa #maluapabossku #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #fattzura #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #perfumemalaysia

122
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

140
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

60
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

50
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

30
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

21
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

00
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

00
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KEBARUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

10
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KURUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

00
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KURUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

10
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KURUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

50
5 days ago

Hye para gojess. DILWALE KURUNG COMINGG... korang klu pki cnfirm meletopps dan gojess seyhh Korang nk wrna dan size ap smua dsdiakn dr size xxs-5xl.. Prmntaan dr awal thun pun da sgt mnggalaknn. So korng blh order dr skrng. Untkn stndby ghayo. Mjlis mjlis dinner keraian dan mcm mcm lg. Sis bg hrga RM199. IF korng nk bodek sis nk mntk hrga murah.. Aajomm wsap je sis kat no 0137672494 0137672494 #sareeblousedesigns #saree #suregojessnanti #pilihanwarnadansizeavailable #sayajualsaree #kainpasangsaree #murahcntikberkualiti #standbytokraya #surecantiksipemakai #zuraonlineshop #trustedsellermalaysia #berdaftarssm #nourgentorder #dilwalekurungsaree #baazaronlinemalaysia #baazarpaknilmurah #murahmurah #hotdesignsaree

140
6 days ago

Mont Cabana Parfum No 5 . The spicy and floral notes of Mont Cabana No 5 Rose edition leaving behind an angelic aroma that makes it unforgettable. . As expected of its deep pink bottle, this is a perfectly blended fragnance that gives out on the opening. Rose blends with citrus notes for a clean, fresh scent. As it dries down., rose mixes with musk, cardamom and cinnamon giving it a more masculine finish. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . . #neelofa #fattzura #nurraysa #projekstg #toneexcel #jsd #dexandra #shaklee #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualinner #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #zulariffin #pinkladyoriginal #dyxycosmetics

94
6 days ago

Mont Cabana Parfum CODE 4 . ==================================== . Introducing No 4, a sensual, captivating fragnance from amont Cabana. A bouquet of jasmine and a bold punctuated by green notes and a bold trail combining wood, vanilla and tonka beans are the signature of this new declaration of feminity. . Morning blooms open in a fresh accord, shimmering with cyclamen, almond and clamentine. Middle notes of amaryllis and sambac jasmine then lead the way to depth and mystery. Where amber, white musk and vanilla take a brilliant turn. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #montcabana #montcabanajb #montcabanaviral #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginal #neelofa #zulariffin #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #fattzura #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #perfumemalaysia

172
6 days ago

🍅🍇Pomerries Face & Body Care🍇🍅 Pomerries Face Bar, Pomerries Body Scrub. Khas untuk anti ageing. Face Bar dengan ekstrak delima + ekstrak blueberry dan marine collagen powder. Body Scrub dengan kebaikan semula jadi garam bukit, apricot oil dan ekstrak delima + ekstrak blueberry. Mampu mengurangkan garisan halus dan memberi double moist pd kulit. Try now and feel the difference! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #seri #seriskincare #facebar #bodyscrub #homemade #pomerriesfacebar #pomerriesbodyscrub #halal #baazaronline #baazarmalaysia #baazaronlinemalaysia #bazaaronlineshop #bisnesonlinemalaysia #23%discount #discount #promo #january

94
6 days ago

🍊Sweet Orange Face & Body Care🍊 Sweet Orange Face Bar, Sweet Orange Body Scrub. Khas untuk kulit sensitif/bermasalah. Face Bar dengan ekstrak oren + vit c dan Body Scrub dengan kehebatan t3 oil dan orange essential oil untuk membantu merawat masalah kulit sensitif (berjerawat, pori besar, berminyak dan sebagainya) Try now and feel the difference 😘 #seri #seriskincare #sweetorangefacebar #sweetorangebodyscrub #homemade #halal #sensitiveskin #baazarmalaysia #bisnesdarirumah #facebar #jualonline #discount #baazaronline #23%discount #promo #baazaronlinemalaysia at Kuala Lumpur

80
6 days ago

💐 MEASUREMENT KURUNG MINI SOFEA EXCLUSIVE (MOM) 💐 . SIZE : XS, S, M, L, XL, 2XL & 3XL . --> PROMO SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2019 <--- . Sure ni habis cepat‼️ Jangan melepas tauuuu! 😉 . Laju-laju P.M @ Whatsapp teh lekaihhh 👉 +60179337707 . #BajuSedondon #BajuRayaSedondon #SedondonRaya #SedondonIbuAnak #SedondonIbuDanAnak #BajuKurungModen #BajuKurungMalaysia #BajuKurungMurah #BajuKurungCantik #BajuKurungPlusSize #KurungModen #KurungCantik #KurungMurah #KurungPlusSize #MiniKurungMalaysia #MiniKurungModen #MiniKurungCantik #MiniKurungPlusSize #MiniKurungMurah #SayaJualMurah #BazarMalaysia #BazarPakNil #BazaarPakNil #BazaarKeknis #BaazarOnlineMalaysia #FemesBazaar #MurahShop #MotifViral #LokalBiz #MoodRepublik

40
6 days ago

Baju cantik untuk ibu & anak bergaya sedondon. 💃💃 . Halah halah halah.. Ibu manis, si anak comel. Jatuh hati tak uolls? Lawoo nau nau ni 😍😍😍 . Nak Ootd, nak buat raya, nak pakai kerja, nak sedondon pi kenduri ke bridesmaids segala bolehhhh 😚😚 . MATERIAL 👉 ENGLISH COTTON EXSLUSIVE : . ☑ Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah ☑ Susunan benang lebih rapat ( boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain) ☑ Kain lebih lembut. Kurang renyuk. Sedap dipakai. Serap peluh. Sejuk. Dingin ☑Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh . SIZE 👇 DEWASA : XS, S, M, L, XL, 2XL & 3XL KANAK-KANAK : 2, 4, 6, 8, 10 & 12 . --> PROMO SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2019 <--- . Sure ni habis cepat‼️ Jangan melepas tauuuu! 😉 . Laju-laju P.M @ Whatsapp teh lekaihhh 👉 +60179337707 . #BajuSedondon #BajuRayaSedondon #SedondonRaya #SedondonIbuAnak #SedondonIbuDanAnak #BajuKurungModen #BajuKurungMalaysia #BajuKurungMurah #BajuKurungCantik #BajuKurungPlusSize #KurungModen #KurungCantik #KurungMurah #KurungPlusSize #MiniKurungMalaysia #MiniKurungModen #MiniKurungCantik #MiniKurungPlusSize #MiniKurungMurah #SayaJualMurah #BazarMalaysia #BazarPakNil #BazaarPakNil #BazaarKeknis #BaazarOnlineMalaysia #FemesBazaar #MurahShop #MotifViral #LokalBiz #MoodRepublik

20
6 days ago

Baju cantik untuk ibu & anak bergaya sedondon. 💃💃 . Halah halah halah.. Ibu manis, si anak comel. Jatuh hati tak uolls? Lawoo nau nau ni 😍😍😍 . Nak Ootd, nak buat raya, nak pakai kerja, nak sedondon pi kenduri ke bridesmaids segala bolehhhh 😚😚 . MATERIAL 👉 ENGLISH COTTON EXSLUSIVE : . ☑ Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah ☑ Susunan benang lebih rapat ( boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain) ☑ Kain lebih lembut. Kurang renyuk. Sedap dipakai. Serap peluh. Sejuk. Dingin ☑Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh . SIZE 👇 DEWASA : XS, S, M, L, XL, 2XL & 3XL KANAK-KANAK : 2, 4, 6, 8, 10 & 12 . --> PROMO SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2019 <--- . Sure ni habis cepat‼️ Jangan melepas tauuuu! 😉 . Laju-laju P.M @ Whatsapp teh lekaihhh 👉 +60179337707 . #BajuSedondon #BajuRayaSedondon #SedondonRaya #SedondonIbuAnak #SedondonIbuDanAnak #BajuKurungModen #BajuKurungMalaysia #BajuKurungMurah #BajuKurungCantik #BajuKurungPlusSize #KurungModen #KurungCantik #KurungMurah #KurungPlusSize #MiniKurungMalaysia #MiniKurungModen #MiniKurungCantik #MiniKurungPlusSize #MiniKurungMurah #SayaJualMurah #BazarMalaysia #BazarPakNil #BazaarPakNil #BazaarKeknis #BaazarOnlineMalaysia #FemesBazaar #MurahShop #MotifViral #LokalBiz #MoodRepublik

20
6 days ago

Baju cantik untuk ibu & anak bergaya sedondon. 💃💃 . Halah halah halah.. Ibu manis, si anak comel. Jatuh hati tak uolls? Lawoo nau nau ni 😍😍😍 . Nak Ootd, nak buat raya, nak pakai kerja, nak sedondon pi kenduri ke bridesmaids segala bolehhhh 😚😚 . MATERIAL 👉 ENGLISH COTTON EXSLUSIVE : . ☑ Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah ☑ Susunan benang lebih rapat ( boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain) ☑ Kain lebih lembut. Kurang renyuk. Sedap dipakai. Serap peluh. Sejuk. Dingin ☑Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh . SIZE 👇 DEWASA : XS, S, M, L, XL, 2XL & 3XL KANAK-KANAK : 2, 4, 6, 8, 10 & 12 . --> PROMO SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2019 <--- . Sure ni habis cepat‼️ Jangan melepas tauuuu! 😉 . Laju-laju P.M @ Whatsapp teh lekaihhh 👉 +60179337707 . #BajuSedondon #BajuRayaSedondon #SedondonRaya #SedondonIbuAnak #SedondonIbuDanAnak #BajuKurungModen #BajuKurungMalaysia #BajuKurungMurah #BajuKurungCantik #BajuKurungPlusSize #KurungModen #KurungCantik #KurungMurah #KurungPlusSize #MiniKurungMalaysia #MiniKurungModen #MiniKurungCantik #MiniKurungPlusSize #MiniKurungMurah #SayaJualMurah #BazarMalaysia #BazarPakNil #BazaarPakNil #BazaarKeknis #BaazarOnlineMalaysia #FemesBazaar #MurahShop #MotifViral #LokalBiz #MoodRepublik

51
6 days ago

Baju cantik untuk ibu & anak bergaya sedondon. 💃💃 . Halah halah halah.. Ibu manis, si anak comel. Jatuh hati tak uolls? Lawoo nau nau ni 😍😍😍 . Nak Ootd, nak buat raya, nak pakai kerja, nak sedondon pi kenduri ke bridesmaids segala bolehhhh 😚😚 . MATERIAL 👉 ENGLISH COTTON EXSLUSIVE : . ☑ Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah ☑ Susunan benang lebih rapat ( boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain) ☑ Kain lebih lembut. Kurang renyuk. Sedap dipakai. Serap peluh. Sejuk. Dingin ☑Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh . SIZE 👇 DEWASA : XS, S, M, L, XL, 2XL & 3XL KANAK-KANAK : 2, 4, 6, 8, 10 & 12 . --> PROMO SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2019 <--- . Sure ni habis cepat‼️ Jangan melepas tauuuu! 😉 . Laju-laju P.M @ Whatsapp teh lekaihhh 👉 +60179337707 . #BajuSedondon #BajuRayaSedondon #SedondonRaya #SedondonIbuAnak #SedondonIbuDanAnak #BajuKurungModen #BajuKurungMalaysia #BajuKurungMurah #BajuKurungCantik #BajuKurungPlusSize #KurungModen #KurungCantik #KurungMurah #KurungPlusSize #MiniKurungMalaysia #MiniKurungModen #MiniKurungCantik #MiniKurungPlusSize #MiniKurungMurah #SayaJualMurah #BazarMalaysia #BazarPakNil #BazaarPakNil #BazaarKeknis #BaazarOnlineMalaysia #FemesBazaar #MurahShop #MotifViral #LokalBiz #MoodRepublik

30
7 days ago

Cotton Square Scarf - Material: Cotton Voile Measurement: 45” Price: RM10 exclude postage Postage: RM8 SM/ RM12 SS - Specialty: • easy shape • easy iron • easy wear . Whatsapp to purchase . 📲 01137342398 . . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalchiffonmurah #bawal #chiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonsenangbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonjb #bawalchiffonmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia #bawalcotton #bawalcottonmurah #jerseyshawl #jerseyshawlmurah

361
7 days ago

Wearing ADANIA Plum Lollipop Lipconditioner. (ADANIA Lip Conditioner feels lighter in texture but with more rich formula than of a lipbalm- This lips range formulated to hydrates, smooths and comforts lips) Produce khas utk👇 ✔️ Anda yg sensitif dgn lipstick (uneven liptone,pedih,mengelupas & kering) -this lipconditioner contains phospholipid (in Lecithin) that improves the barrier function, irritation reduction and as an excellent emollient. ✔️Special care for your lips at the same time, be funky and on the trends with the colors. ✔️Makeup on the go- multi tasking as it can be worn as an eye shadow or blusher. ✔️Highly suitable to be used as a lipstick base or either on its own. ✔️Safer option for your lips (88%-100% natural percentage) . #AdaniaZt #keepingupwithadaniazt #kamisupportlokal #kitaboleh #selamatpagimalaysia #malaysiaskincare #Malaysia #baazaronlinemalaysia #lipconditioner #lipcare #lipbalm #tipskecantikan #ecocert #malaysiaecocert #KKMApproved #goodmanufacturingproduct #Usda #Australianecocert #bisnesanakmuda #bisnestempatan #usahawanwanita #usahawanmuda #Adania #AdaniaLovers

103
7 days ago

Almk sis jatuh cinta la dgn design kurung DEEYA saree nih.. harga dan kualiti baju mmng sesuai. Kena dgn hrganya Uolls blh stndby tuk prsdiaan mjlis kawin, mjlis brtndng. Ha... lagi stu blh stndby tuk ghayo ok Ordrr awal awal srnng. X klm kabut sis nk refer ke hq. Size ni dr xxs/5xl ok Sure cantik gojess korng pki nnti. Hrga sis bg rm199 inch postagr. Nk murah wasap je sis nah.. Wasap di no 0137672494 #bajucantikmalaysia #hotdesignsaree #sayajualsaree #readystockmalaysia #kainpasangsaree #sayajualmurah #surecantikberkualiti #sareeblousedesigns #suregojessnanti #baazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #DEEYAKURUNGSAREE #kendurikawin #standbytokraya #bajucantikmurahmalaysia #saree

73
7 days ago

Almk sis jatuh cinta la dgn design kurung DEEYA saree nih.. harga dan kualiti baju mmng sesuai. Kena dgn hrganya Uolls blh stndby tuk prsdiaan mjlis kawin, mjlis brtndng. Ha... lagi stu blh stndby tuk ghayo ok Ordrr awal awal srnng. X klm kabut sis nk refer ke hq. Size ni dr xxs/5xl ok Sure cantik gojess korng pki nnti. Hrga sis bg rm199 inch postagr. Nk murah wasap je sis nah.. Wasap di no 0137672494 #bajucantikmalaysia #hotdesignsaree #sayajualsaree #readystockmalaysia #kainpasangsaree #sayajualmurah #surecantikberkualiti #sareeblousedesigns #suregojessnanti #baazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #DEEYAKURUNGSAREE #kendurikawin #standbytokraya #bajucantikmurahmalaysia #saree

123
7 days ago

Almk sis jatuh cinta la dgn design kurung DEEYA saree nih.. harga dan kualiti baju mmng sesuai. Kena dgn hrganya Uolls blh stndby tuk prsdiaan mjlis kawin, mjlis brtndng. Ha... lagi stu blh stndby tuk ghayo ok Ordrr awal awal srnng. X klm kabut sis nk refer ke hq. Size ni dr xxs/5xl ok Sure cantik gojess korng pki nnti. Hrga sis bg rm199 inch postagr. Nk murah wasap je sis nah.. Wasap di no 0137672494 #bajucantikmalaysia #hotdesignsaree #sayajualsaree #readystockmalaysia #kainpasangsaree #sayajualmurah #surecantikberkualiti #sareeblousedesigns #suregojessnanti #baazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #DEEYAKURUNGSAREE #kendurikawin #standbytokraya #bajucantikmurahmalaysia #saree

41
7 days ago

Almk sis jatuh cinta la dgn design kurung DEEYA saree nih.. harga dan kualiti baju mmng sesuai. Kena dgn hrganya Uolls blh stndby tuk prsdiaan mjlis kawin, mjlis brtndng. Ha... lagi stu blh stndby tuk ghayo ok Ordrr awal awal srnng. X klm kabut sis nk refer ke hq. Size ni dr xxs/5xl ok Sure cantik gojess korng pki nnti. Hrga sis bg rm199 inch postagr. Nk murah wasap je sis nah.. Wasap di no 0137672494 #bajucantikmalaysia #hotdesignsaree #sayajualsaree #readystockmalaysia #kainpasangsaree #sayajualmurah #surecantikberkualiti #sareeblousedesigns #suregojessnanti #baazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #DEEYAKURUNGSAREE #kendurikawin #standbytokraya #bajucantikmurahmalaysia #saree

53
7 days ago

Almk sis jatuh cinta la dgn design kurung DEEYA saree nih.. harga dan kualiti baju mmng sesuai. Kena dgn hrganya Uolls blh stndby tuk prsdiaan mjlis kawin, mjlis brtndng. Ha... lagi stu blh stndby tuk ghayo ok Ordrr awal awal srnng. X klm kabut sis nk refer ke hq. Size ni dr xxs/5xl ok Sure cantik gojess korng pki nnti. Hrga sis bg rm199 inch postagr. Nk murah wasap je sis nah.. Wasap di no 0137672494 #bajucantikmalaysia #hotdesignsaree #sayajualsaree #readystockmalaysia #kainpasangsaree #sayajualmurah #surecantikberkualiti #sareeblousedesigns #suregojessnanti #baazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #DEEYAKURUNGSAREE #kendurikawin #standbytokraya #bajucantikmurahmalaysia #saree

51
7 days ago

. ❤️ Cantikkan kakak pakai kaler ni. Nampak SELESA sangat kan kakak pakai MAGICAP kaler pink tu 😍 ❤️ Kain soft cotton yang lembut selembut sutera, gebu segebu salju, bagi rasa yang NYAMAN sepanjang hari! ❤️ Eh awak cepat berpeluh? Jangan risau, kain ini serap peluh dan serap udara sejuk juga. TERUJA kann. ❤️ Okep. Jom order sekarang. Takut nanti warna kegemaran awak habis😪 ❤️ www.wasap.my/60164490649 /magicap "inner lembut sedingin salju" ❤️ #MAGICAPgebuss #innerlembutditelinga #innerviral #snowcapgebu #anaktudung #MAGICAPgebuss #inner #snowcap #innercap #anaktudung #borongsekodi #innertaksakittelinga #anaktudungBEST #snowcaplembut #snowcapviral #innerpopular #innertudung #innersejuk #muslimahwear #emymohamedkhalib #paknilbazaar #baazaronlinemalaysia

805
8 days ago

📢📢📢📢 ATTENTION!!!! We have a great deal for you 😉😉😉😉 . . For every purchase of 2 Rose Divine Hydrating Face Mist, you'll get a beauty blender for free! Each face mist worth RM58.00 Grab now this limited and fast-selling mist ❤️❤️❤️ . . . Want to purchase? Kindly WhatsApp Izzati 😉 #adaniaZt #keepingupwithadaniazt #lokalah #kamisupportlokal #kitaok #adania #Adaniaskincare #AdaniaRosemist #adaniafacemist #Roseship #rosemist #rosewater #bisnesanakmuda #bisnestempatan #baazaronlinemalaysia #malaysiaskincare #Malaysia

63
8 days ago

Rambut, mahu je disyampoo Muka, rajin pulak dia cuci, di scrub di tepek krim Ketiak pun macam gitu Disembur perfume mcm2 jenama Tetapi kenapa kat situ tak dicuci Cuci dgn air memang tak cukup Cuba imagine terutama wanita sedang period Bau darah, ada kuman kat situ bercampur plak bau peluh Puaslah awak cr dr mn dtgnya bau tak best Rupanya cik bunga awak berbau kohong. Sorry ye anak dara.. Wajah cantik tak cukup tapi awak asyik pendam rasa gatal tak selesa bila awak dtg haid setiap bulan. Bila awak aktif bekerja/belajar berpeluh dan keputihan setiap hari. Maaf ye isteri isteri yg kononnya gojes dpn org ramai tetapi depan suami sekali terselak Ya ampun. Tahan nafas sajalah suami oi. Tutup jelah mata tu. Jagalah hati isteri kesygn sbb nak diluah takutnya merajuk. Nak dipendam awak mkn hati. Hakak nak pesan pada yg ada Feminine Wash Jsd tu Jangan simpan buat perhiasan pulak. Gunalah setiap hari bukannya seminggu sekali utk jimat kononnya. Sbb kuman sentiasa beroperasi 24jam ye.... #sayagunasayajual #rasaselesadanpuashati #jsdviral🌹 #edastokisjsdkajang0169707654🤩 #businesswoman #malaysiakini #onlineshopping #baazaronlinemalaysia #kajang #selangor #herba #wanitahariinitv3

40
8 days ago

Pearl Kurung Harga : RM133sm/138ss Material : Moss crepe Measurement : Tag free size ( can fit until M) Shoulder 16” Chest 19” Sleeves 22” Top length 27” Skirt Waist 13” Hips 19” Length 41” Tag L/XL (can fit until XL) Shoulder 17” Chest 20” Sleeves 22.5” Top length 29” Skirt Waist 15” Hips 21” Length 41” Other : • skirt fully getah • ada zip di bahagian belakang baju WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenpearllace #bajukurungmodenmurah #pearlkurung #bajukurungpearlcrepe #pearlkurungmosscrepe #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

30
8 days ago

Pearl Kurung Harga : RM133sm/138ss Material : Moss crepe Measurement : Tag free size ( can fit until M) Shoulder 16” Chest 19” Sleeves 22” Top length 27” Skirt Waist 13” Hips 19” Length 41” Tag L/XL (can fit until XL) Shoulder 17” Chest 20” Sleeves 22.5” Top length 29” Skirt Waist 15” Hips 21” Length 41” Other : • skirt fully getah • ada zip di bahagian belakang baju WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenpearllace #bajukurungmodenmurah #pearlkurung #bajukurungpearlcrepe #pearlkurungmosscrepe #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

10
8 days ago

Pearl Kurung Harga : RM133sm/138ss Material : Moss crepe Measurement : Tag free size ( can fit until M) Shoulder 16” Chest 19” Sleeves 22” Top length 27” Skirt Waist 13” Hips 19” Length 41” Tag L/XL (can fit until XL) Shoulder 17” Chest 20” Sleeves 22.5” Top length 29” Skirt Waist 15” Hips 21” Length 41” Other : • skirt fully getah • ada zip di bahagian belakang baju WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenpearllace #bajukurungmodenmurah #pearlkurung #bajukurungpearlcrepe #pearlkurungmosscrepe #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
8 days ago

Pearl Kurung Harga : RM133sm/138ss Material : Moss crepe Measurement : Tag free size ( can fit until M) Shoulder 16” Chest 19” Sleeves 22” Top length 27” Skirt Waist 13” Hips 19” Length 41” Tag L/XL (can fit until XL) Shoulder 17” Chest 20” Sleeves 22.5” Top length 29” Skirt Waist 15” Hips 21” Length 41” Other : • skirt fully getah • ada zip di bahagian belakang baju WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenpearllace #bajukurungmodenmurah #pearlkurung #bajukurungpearlcrepe #pearlkurungmosscrepe #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
8 days ago

PETUNA KURUNG Harga : RM127sm / Rm132ss Material : Cotton viscose Measurement : . Size M -BLOUSE- Bahu 15" Dada 35" Lengan 18" Labuh lengan 20" Labuh baju 27” -SKIRT- Pinggang 23"-30" Pinggul 36" Labuh skirt 38" . Size L -BLOUSE- Bahu 16” Dada 40" Lengan 19" Labuh lengan 20" Labuh baju 27.5” -SKIRT- Pinggang 26"-34” Pingul 40" Labuh skirt 39" . Size XL -BLOUSE- Bahu 17” Dada 43" Lengan 21" Labuh lengan 20" Labuh baju 28.5” -SKIRT- Pinggang 28-36” Pingul 42" Labuh skirt 39" Add on RM10 utk 2XL & 3XL . Size 2XL -BLOUSE- Bahu 18” Dada 47" Lengan 24" Labuh lengan 20" Labuh baju 29.5” -SKIRT- Pinggang 37-48” Pingul 50" Labuh skirt 40" . Size 3XL -BLOUSE- Bahu 19” Dada 51" Lengan 25" Labuh lengan 20" Labuh baju 31” -SKIRT- Pinggang 40-54” Pingul 54" Labuh skirt 41" WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencotton #bajukurungcottonviscose #bajukurungmoden #petunakurung #petunakurungmurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
8 days ago

Alberta Kebaya Harga : RM149sm / Rm154ss Material : Top - cotton Pario - batik cotton / batik silk Measurement : Size S Bahu 15.5" Dada 34" Lengan 16" Labuh lengan 20" Labuh baju 23" . Size M Bahu 16" Dada 36" Lengan 16" Labuh lengan 20" Labuh baju 23" . Size L Bahu 16" Dada 38" Lengan 17" Labuh lengan 20.5" Labuh baju 23.5" . Size XL Bahu 16.5" Dada 39" Lengan 17" Labuh lengan 20.5" Labuh baju 23.5" Pario Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 100 - 105cm Width/ Lebar: 160 - 165cm (excluding straps) . Other : • FOC bronze buckle for styling WhatsApp - 017-6478834/klik at the bio. #baju #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayalace #bajukebayakainbatik #bajukebayakainpario #bajukebayakainsongket #albertakebaya #albertakebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

50
9 days ago

Dasley Kebaya Harga : RM149sm/Rm154ss Material : Top - cotton Pario - batik cotton / batik silk . Measurement : KEBAYA BUTTON Size S Bahu 14.5" Dada 32" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 22.5" . Size M Bahu 14.5" Dada 33" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" . Size L Bahu 15" Dada 35" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" Size XL Bahu 15.5" Dada 38" Lengan 17" Labuh lengan 16.5" Labuh baju 23.5" Pario Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 100 - 105cm Width/ Lebar: 160 - 165cm (excluding straps) Other : • FOC bronze buckle for styling WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayakainbatik #bajukebayakainpario #dasleykebaya #dasleykebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

20
9 days ago

Dasley Kebaya Harga : RM149sm/Rm154ss Material : Top - cotton Pario - batik cotton / batik silk . Measurement : KEBAYA BUTTON Size S Bahu 14.5" Dada 32" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 22.5" . Size M Bahu 14.5" Dada 33" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" . Size L Bahu 15" Dada 35" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" Size XL Bahu 15.5" Dada 38" Lengan 17" Labuh lengan 16.5" Labuh baju 23.5" Pario Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 100 - 105cm Width/ Lebar: 160 - 165cm (excluding straps) Other : • FOC bronze buckle for styling WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayakainbatik #bajukebayakainpario #dasleykebaya #dasleykebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

30
9 days ago

Dasley Kebaya Harga : RM149sm/Rm154ss Material : Top - cotton Pario - batik cotton / batik silk . Measurement : KEBAYA BUTTON Size S Bahu 14.5" Dada 32" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 22.5" . Size M Bahu 14.5" Dada 33" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" . Size L Bahu 15" Dada 35" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" Size XL Bahu 15.5" Dada 38" Lengan 17" Labuh lengan 16.5" Labuh baju 23.5" Pario Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 100 - 105cm Width/ Lebar: 160 - 165cm (excluding straps) Other : • FOC bronze buckle for styling WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayakainbatik #bajukebayakainpario #dasleykebaya #dasleykebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

30
9 days ago

Dasley Kebaya Harga : RM149sm/Rm154ss Material : Top - cotton Pario - batik cotton / batik silk . Measurement : KEBAYA BUTTON Size S Bahu 14.5" Dada 32" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 22.5" . Size M Bahu 14.5" Dada 33" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" . Size L Bahu 15" Dada 35" Lengan 16" Labuh lengan 16" Labuh baju 23" Size XL Bahu 15.5" Dada 38" Lengan 17" Labuh lengan 16.5" Labuh baju 23.5" Pario Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 100 - 105cm Width/ Lebar: 160 - 165cm (excluding straps) Other : • FOC bronze buckle for styling WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayakainbatik #bajukebayakainpario #dasleykebaya #dasleykebayamurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

40
9 days ago

Mathematical Intelligence Stick. Ready Stock Now. . Fungsi : . 🌀 Mengenal nombor 🌀 Latihan pengiraan. 🌀 Melatih operasi tambah, tolak, darab dan bahagi. 🌀 Latih anak mengenal warna. 🌀 Tidak bertoksid. 🌀 Diperbuat drpd kayu. Tahan lasak. 🌀 Ada kotak kayu. Memudahkan penyimpanan selepas anak main. . Harga : RM 13.00 Postage : RM 8.00 Semenanjung . #mainanbabymurah #mainanminda #mainanmurah #sayajualonline #kedaimainan #kedaimainananak #kedaimainanmurah #sayajual #baazaronlinemalaysia #baazaronline #taska #tadika #tadikakemas #tadikaswasta #littlecaliph #smartreaderkids #kualalumpur #selangor #fattzurafairytale #fattzura #theyusufiskandar #kidslittlehouse

111
9 days ago

Mathematical Intelligence Stick. Ready Stock Now. . Fungsi : . 🌀 Mengenal nombor 🌀 Latihan pengiraan. 🌀 Melatih operasi tambah, tolak, darab dan bahagi. 🌀 Latih anak mengenal warna. 🌀 Tidak bertoksid. 🌀 Diperbuat drpd kayu. Tahan lasak. 🌀 Ada kotak kayu. Memudahkan penyimpanan selepas anak main. . Harga : RM 13.00 Postage : RM 8.00 Semenanjung . #mainanbabymurah #mainanminda #mainanmurah #sayajualonline #kedaimainan #kedaimainananak #kedaimainanmurah #sayajual #baazaronlinemalaysia #baazaronline #taska #tadika #tadikakemas #tadikaswasta #littlecaliph #smartreaderkids #kualalumpur #selangor #fattzurafairytale #fattzura #theyusufiskandar #kidslittlehouse

101
9 days ago

Mont Cabana Parfum No 5 . The spicy and floral notes of Mont Cabana No 5 Rose edition leaving behind an angelic aroma that makes it unforgettable. . As expected of its deep pink bottle, this is a perfectly blended fragnance that gives out on the opening. Rose blends with citrus notes for a clean, fresh scent. As it dries down., rose mixes with musk, cardamom and cinnamon giving it a more masculine finish. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #montcabana #montcabanajb #montcabanaviral #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginal #neelofa #zulariffin #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #fattzura #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #perfumemalaysia

130
9 days ago

NEW_ARRIVAL] - KEBAYA CIK SITI WAN KEMBANG . Kebaya tampil elegan yang telah diberikan sentuhan muslimah. Tampak mewah bagaikan Cik Siti Wan Kembang dan pastinya menambahkan keyakinan pada si 'pemiliknya'... . . Kalau sudah rasa terpikat..pastikan korang kena dapatkan sebelum 'sold out'...kalau tak..memang menyesal tak sudah .. . . Detail #kebaya Cik Siti Wan Kembang: . 🌸Material Como Crepe A High-quality . ~Sangat selesa dan sentiasa dapat Feedback POSITIF dari customer kami sendiri. . 🌸Iron less..jimat masa tak payah beriya nk iron..jap je dah boleh sarung . 🌸Potongan kebaya klasik suntikan muslimah . 🌸zip 12 inci bf friendly . 🌸kain lipat depan . 🌸Saiz S hingga 2XL . . Harga? 🎗️Sepasang : Rm85sm , RM90ss . Nak pakai sedondon satu family pun boleh . 🎗️Borong min 6pcs : RM 75 SM / RM 80 SS . ➡️ Harga termasuk kos pos . . . 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 Berminat? Jom WhatsApp faraya Wasap.my/600196248732 . . @farayaseries_wardrobe . . 🙋MINAT? . . .📞📞WhatsApp : +60 0196248732 . . 📞📞WhatsApp : +60 0196248732 . . . . . . . . . . . . #farayaseries #peplum #peplumtop #peplumdress #peplummurah #kurungpeplum #kurungpeplumplain #kurungpeplumsongket #peplummoden #peplumraya #kurungpeplumkebayakebarung #peplumkebaya #peplumset #peplumzehra #kurungmoden #kurungsongket #jubahterbaru #kebayamoden #peplumraya2018 #kurungmodenexclusive #peplumexclusive #kurungsyarie #reminders #bazaarpaknil #baazaronlinemalaysia #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia at Seberang Jaya, Pulau Pinang

101
9 days ago

SAKEENA PEPLUM KURUNG Harga : RM149sm/Rm154ss . 🌸 MATERIAL FULL LACE WITH FULL LINING 🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU 🌸 ZIP DI PERGELANGAN TANGAN 🌸 BORDER LACE DI HUJUNG LENGAN 🌸 ORGANZA DI BAHAGIAN PEPLUM 🌸 SKIRT DENGAN GETAH (TIADA ZIP) UKURAN . S/M LABEL S BAHU 14.5" DADA 36" PANJANG LENGAN 24" LABUH 24" SKIRT PINGGANG 24"-36" PINGGUL 38" LABUH 41" . L/XL BAHU 16" DADA 40" PANJANG LENGAN 24" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 42" LABUH 42" WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajupeplum #bajupeplummurah #bajupeplummurahcantik #bajupeplumbunga #sakeenapeplumkurung #sakeenapeplumkurungmurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

60
9 days ago

Aspadilla Ribbon Harga : RM115sm / Rm120ss . Material top : Denim stretchable Kepok2 belakang baju Lace di bahagian hujung baju dan lengan Skirt with organza Back zipper Zip di lengan Adjustable remove-able ribbon Boleh buang . . S Shoulder 14 inch Bust fit up to 36 inch Sleeve 23 inch length 32 inch Skirt - mermaid Waist : 24-34 inch Skirt length : 41 inch Hips 38 inch . . M Shoulder 15 inch Bust fit up to 38 inch Sleeve 23 inch length 32 inch Skirt - mermaid Waist : 24-34 inch Skirt length : 41 inch Hips 40 inch . . L/XL tag XL Shoulder 15.5-16.5 inch Bust 42 inch Sleeve 24 inch length 32 inch Waist 28-38 inch Skirt length : 41 inch Hips 44 inch WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungalapeplum #bajukurungkainkepuk #bajukurungkainduyung #bajukurungalakebaya #aspadillaribbon #aspadillaribbonkurung #aspadillaribbonmurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

71
9 days ago

Goldie Harga : RM149sm/Rm154ss . 🌸cotton strechable 🌸zip dibelakang baju 🌸Hidden zip at sleeve Wudhu friendly 🌸 organza net di bahagian skirt 🌸 kepok kepok di bahagian belakang baju 🌸 kepok2 di hujung kain 🌸 ade dart 🌸gold trim di hujung lengan dan di hujung baju . size SM label M Bahu 15" Dada 32"-38" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 26" Labuh baju belakang 24" SKIRT Pinggang 24"-36" Punggung 34"-40" Labuh skirt 41 . size LXL label XL Bahu 17" Dada 38"-42" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 26" Labuh baju belakang 24" SKIRT Pinggang 28"-38" Punggung 38"-44" Labuh 41" WhatsApp - 017-6478834 #baju #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungalapeplum #bajukurungkainkepuk #bajukurungkainduyung #goldiekurung #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia

40