Andibernadee Photos & Videos

19 hours ago

Bebi nak i nyanyi lagu β€œ Satu Peluang β€œ kt mana ? Ada orang cabar i bebi ! Dia kata i x cukup gila . So bebi comment kt bawah guna IQ LEVEL bebi yang x seberapa tu . Nyatakan tempat dan lokasi dan place longitud dan latitud semua. β€œ Think - Out - Of - The - Box β€œ I sahut cabaran ni ! No kubur oke ? Tu rumah u. πŸ€ͺ #DameSoloUna #SatuPeluang #bebi #AndiBernadee #AndiBernadeeSupporters #AndiDearsSingapore @andibernadee @andidearsofficial @andidears_borneo @warnermusicmy

924
22 hours ago

Kita dah tengok @andibernadee perform kat semua event, sekarang Andi nak korang cabar dia mana korang nak Andi perform! 😱 Cepat-cepat fikir lokasi yang unik & comment kat bawah! πŸ™ŠπŸ€£πŸ”₯ #andibernadee #satupeluang #WarnerMusicMY

24324
1 day ago

throwback 8th Dec 2018 . . . birthday celebration for @andibernadee . . . PA system by @il_mio_nome_jeffry Any enquiries about PA system, please contact person in charge..bukan cikai punya PA system and mic..bukan biashe2.. . . . nak yg biashe2, guna PA system karaoke jamban je hokay.. . . . nak yg luar biase, cari abam @il_mio_nome_jeffry konpom suara jadi syedap..tau kalau tak syedap gak, ko shut up jela.. faham sendiri la nok 🀐 . . . #throwback #pasystem #baazarpaknil #moodrepublic #andibernadee #bebi #andibernadeebirthdaycelebration #satupeluang #cikreenencikngokngek #bollywoodtheme #igmalaysia #igtv #potd #ootd at Grand Sari Ratu Prima Consplant

9012
2 days ago

Siapa nak mcm ni? boleh whtsapp sis yea 😘 . πŸ‘‰ SCREEN SHOOT bouquet pilihan πŸ‘‰ Send To 0182388995 by whtsapp πŸ‘‰ Admin akan bagi detail harga πŸ‘‰ ❌ NO LAST MIN ORDER ❗ ❗ . Kami cover area πŸš—πŸš— SELANGOR & KL SAHAJA . Berminat Whatsapp 60182388995 Atau Tekan link... www.wasap.my/60182388995/NizeSurpriseDelivery . #surprisedeliverymalaysia #lagisyantik #surprisedeliverymeru #surprisedeliveryklangvalley #merdekamalaysia #instafamous #surprisedeliverymurah #muamalaysia #marketing #muaselangor #sirihjunjungfreshflower #bungatelurcrepe #bungatelurtisu #bungatelurbajet #gubahan #gubahanhantaranmurah #muamalaysia #nikahsanding #malaysiakini #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia #sentiasabersyukur #mcdbouquet #gegarvaganza2018 #bebi #andibernadee #propose #seriburindu #harimaumalaya #bolafinal

182
2 days ago

Siapa nak mcm ni? boleh whtsapp sis yea 😘 . πŸ‘‰ SCREEN SHOOT bouquet pilihan πŸ‘‰ Send To 0182388995 by whtsapp πŸ‘‰ Admin akan bagi detail harga πŸ‘‰ ❌ NO LAST MIN ORDER ❗ ❗ . Kami cover area πŸš—πŸš— SELANGOR & KL SAHAJA . Berminat Whatsapp 60182388995 Atau Tekan link... www.wasap.my/60182388995/NizeSurpriseDelivery . #surprisedeliverymalaysia #lagisyantik #surprisedeliverymeru #surprisedeliveryklangvalley #merdekamalaysia #instafamous #surprisedeliverymurah #muamalaysia #marketing #muaselangor #sirihjunjungfreshflower #bungatelurcrepe #bungatelurtisu #bungatelurbajet #gubahan #gubahanhantaranmurah #muamalaysia #nikahsanding #malaysiakini #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia #sentiasabersyukur #mcdbouquet #gegarvaganza2018 #bebi #andibernadee #propose #seriburindu

223
2 days ago

Siapa nak mcm ni? boleh whtsapp sis yea 😘 . πŸ‘‰ SCREEN SHOOT bouquet pilihan πŸ‘‰ Send To 0182388995 by whtsapp πŸ‘‰ Admin akan bagi detail harga πŸ‘‰ ❌ NO LAST MIN ORDER ❗ ❗ . Kami cover area πŸš—πŸš— SELANGOR & KL SAHAJA . Berminat Whatsapp 60182388995 Atau Tekan link... www.wasap.my/60182388995/NizeSurpriseDelivery . #surprisedeliverymalaysia #lagisyantik #surprisedeliverymeru #surprisedeliveryklangvalley #merdekamalaysia #instafamous #surprisedeliverymurah #muamalaysia #marketing #muaselangor #sirihjunjungfreshflower #bungatelurcrepe #bungatelurtisu #bungatelurbajet #gubahan #gubahanhantaranmurah #muamalaysia #nikahsanding #malaysiakini #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia #sentiasabersyukur #mcdbouquet #gegarvaganza2018 #bebi #andibernadee #propose #seriburindu at Setia Alam

226
4 days ago

Hari minggu mcm ni ke kenduri orang je la😍 Nak tunggu kenduri sendiri Allahu bertahun purnama lagi lah kotπŸ˜‚ Jodoh pun masih merangkak agaknya🀣 . . . Haaa musim musim kenduri ni mesti uolls tengah cari Foundation yang long lasting, x cepat berminyak dan x bercapuk right??? Ye la semua tu penting musim musim nak p kenduri orang ni.. kalau tak hmmm tengah2 panas tu mau x jadi zombi sementara dok beratur ambil makanan kannnπŸ˜…. . . Sekarang jangan bimbang lagi, masalah i boleh settle uolls, meh dapatkan produk Alhaalfa Cosmetic 😍 memang terbaik +++ awesome 😍 bukan bagi makeup long lasting dan cantik je, tapi dapat rawat dan jaga kulit kita dari acne jahat😍😍 . Menarik kan????? Meh dapatkan segera ok😘 ADA FREEGIFT MENANTI UOLLS TU . #alhaalfacosmetics #alhaalfa #mua #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #teamrayakl #muakl #muaselangor #mua #makeuptutorial #lipstick #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalenses #alhaalfafoundation #makeup #makeupmurahmalaysia #codkajang #codbangi #codshahalam #ayshaalamteam #makeupshop #makeupmurah #moisturizeralhaalfa #peonybrightening #dewiremaja #sajat #syintagila #andibernadee

531
4 days ago

KELEBIHAN SPRAY SUSU MUTEH❀️ . πŸ’― Lulus KKM πŸ’― Halal (Mesara Wudhu) 🌸Mencerahkan kulit 🌸 Melembapkan kulit 🌸 Menjimatkan masa & mudah 🌸 Cepat meresap ke dalam kulit 🌸 Waterproof (Kekal putih kecuali basuh dgn air sabun) 🌸 Bau yg memikat hati 🌸 170ml tahan untuk 3 bulan 🌸 Selamat digunakan di bahagian tubuh dan kulit wajah 🌸 SPF50 (boleh bt sunblock) 🌸 Jika selalu guna, hasil putih akan KEJAL . . #mutehsususpray #mutehofficial #whiteningsususpray #mutehspray #mutehjohorbahru #mutehjb #mutehkl #mutehselangor #mutehkelantan #mutehpahang #mutehperak #mutehmelaka #mutehseremban #mutehperlis #mutehlangkawi #symabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #andibernadee

30
5 days ago

Lembut dan tak melekit, putihhhh seluruh badan πŸ§–πŸ»β€β™€οΈπŸ§–πŸ»β€β™€οΈ . . ❌ No more muka putihhh tangan hitam . Nak tahu betul ke tak, cuba lerr dulu ☺️ confirm repeat order balik β€ΌοΈπŸ˜‚ . . Berminat ? DM n wasap 019-7725074 nowwww😱 . . #mutehsususpray #mutehofficial #whiteningsususpray #mutehspray #mutehjohorbahru #mutehjb #mutehkl #mutehselangor #mutehkelantan #mutehpahang #mutehperak #mutehmelaka #mutehseremban #mutehperlis #mutehlangkawi #symabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #andibernadee

61
5 days ago

KELEBIHAN SPRAY SUSU MUTEH❀️ . πŸ’― Lulus KKM πŸ’― Halal (Mesara Wudhu) 🌸Mencerahkan kulit 🌸 Melembapkan kulit 🌸 Menjimatkan masa & mudah 🌸 Cepat meresap ke dalam kulit 🌸 Waterproof (Kekal putih kecuali basuh dgn air sabun) 🌸 Bau yg memikat hati 🌸 170ml tahan untuk 3 bulan 🌸 Selamat digunakan di bahagian tubuh dan kulit wajah 🌸 SPF50 (boleh bt sunblock) 🌸 Jika selalu guna, hasil putih akan KEJAL . . #mutehsususpray #mutehofficial #whiteningsususpray #mutehspray #mutehjohorbahru #mutehjb #mutehkl #mutehselangor #mutehkelantan #mutehpahang #mutehperak #mutehmelaka #mutehseremban #mutehperlis #mutehlangkawi #symabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #andibernadee

41
5 days ago

Macam mane TEKSTUR spray susu muteh ni . oke ni dia..Tak macam lotion biasa yer. Tak melekit. Macam air je. Spray macam air. Tapi ni air susu & sangat best tau. Sepantas 10 saat‼️ . Jom dapatkan whitening spray susu muteh ❀️ 1 botol untuk 3 bulan hanya dengan RM57 sahaja . . #mutehsususpray #mutehofficial #whiteningsususpray #mutehspray #mutehjohorbahru #mutehjb #mutehkl #mutehselangor #mutehkelantan #mutehpahang #mutehperak #mutehmelaka #mutehseremban #mutehperlis #mutehlangkawi #symabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #andibernadee

20
6 days ago

Bebi, can i be your nightmare tak? hahahaa taik betul pengaruh #andibernadee ni πŸ˜‚

4821