Albania Photos & Videos

1 minute ago

🔝Quality ☠ Sizes : s-2xxl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

10
1 minute ago

Fast Life 🔥 - credit : @miicky2

21
2 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : s-2xxl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

60
4 minutes ago

Alcuni scatti dall'inaugurazione del nuovo salone firmato ClaraperClara a Tirana! Il successo è una cosa meravigliosa. Vedi coronati i sacrifici che si fanno, ricercando sempre il meglio nella professione. Ma la cosa più bella è l’armonia e l’unione della squadra, riempie il cuore di gioia... ❤️ Della serie « l’unione fa la forza » con amore. Clara #capelli #capellifashion #hair #hairsalon #fashionhair #fashionhairstyles #hairstyle #parrucchiera #salone #parrucchierabrescia #bellezza #beauty #model #tophairstyle #brescia #bresciacentro #tirana #albania #newsalon #sfilata #inaugurazione

30
5 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : s-2xxl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

40
6 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : s-2xxl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

60
6 minutes ago

Alcuni scatti dall'inaugurazione del nuovo salone firmato ClaraperClara a Tirana! Il successo è una cosa meravigliosa. Vedi coronati i sacrifici che si fanno, ricercando sempre il meglio nella professione. Ma la cosa più bella è l’armonia e l’unione della squadra, riempie il cuore di gioia... ❤️ Della serie « l’unione fa la forza » con amore. Clara #capelli #capellifashion #hair #hairsalon #fashionhair #fashionhairstyles #hairstyle #parrucchiera #salone #parrucchierabrescia #bellezza #beauty #model #tophairstyle #brescia #bresciacentro #tirana #albania #newsalon #sfilata #inaugurazione

41
7 minutes ago

Alcuni scatti dall'inaugurazione del nuovo salone firmato ClaraperClara a Tirana! Il successo è una cosa meravigliosa. Vedi coronati i sacrifici che si fanno, ricercando sempre il meglio nella professione. Ma la cosa più bella è l’armonia e l’unione della squadra, riempie il cuore di gioia... ❤️ Della serie « l’unione fa la forza » con amore. Clara #capelli #capellifashion #hair #hairsalon #fashionhair #fashionhairstyles #hairstyle #parrucchiera #salone #parrucchierabrescia #bellezza #beauty #model #tophairstyle #brescia #bresciacentro #tirana #albania #newsalon #sfilata #inaugurazione

10
8 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : s-2xxl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

80
9 minutes ago

Dje ishin shumë njerëz në pedonale. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj dhe për angazhimin #KundërGjakmarrjes !!! Ieri c'erano tante persone alla manifestazione in pedonale. Grazie per la vostra partecipazione e per il vostro impegno #KundërGjakmarrjes !!! Yesterday a lot of people joined us in the city centre. Thank you for joining us and your commitment #KundërGjakmarrjes !!! #KundërGjakmarrjes #albania #shqipëria #manifestimi #paqe #dialog #shoqëriacivile #pajtimi #OperazioneColomba #falja #pace #manifestazione #perdono #riconciliazione #societácivile at Shkodër, Albania

50
10 minutes ago

Krem zbardhues për fytyrën me mukus kërmilli! Sasia 100ml (Snail white facial cream) Kremi i fytyrës me mukus kermilli është një produkt që ndihmon përmiresimin e pamjes se lëkurës tuaj duke reduktuar linjat e imta dhe duke i dhënë lëkurës një aparence më të shëndoshë dhe me të fortë. Kremi përmban elastinë dhe kolagjen natyral, te cilët ndihmojne lëkurën të duket më e freskët dhe më e re. Mukusi i kermillit ka fuqi hidratuese dhe ndihmon balancimin e lageshtires se fytyres. Një tjetër perfitim që sjell ky produkt është rigjenerimi i shtresës sipërfaqesore të lëkurës (epidermës), falë pranisë së acidit natyral glycolic (rivitalizim i lekures dhe rigjenerim i qelizave te demtura). Përfitimet: *Ndihmon në reduktimin e shfaqjes se parakohshme te rrudhave (zvogëlon shenjat e plakjes) *Minimizon njollat e errëta në fytyrë dhe normalizon pigmentimin e melaninës *Zvogëlon ashpërsinë e fytyrës tuaj (zbut lëkurën dhe përmireson aparencën) *Mbron lekurën nga rrezet direkte të diellit. Përdorimi: Aplikojmë një sasi kremi dy herë në ditë për rezultate më të kenaqshmë (në mengjes pas larjes së fytyres dhë në mbrëmjë para së të shkojmë në shtrat). Përhapeni kremin në fytyrë duke masazhuar me lëvizje të rrumbullakëta deri sa kremi te absorbohet mire nga lëkura. Rekomandohet larja paraprake me sapun bimor (jo industrial kimik) me permbajtje te mukusit te kermillit. Vetem për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin me sytë. Në rast se ndodh, shpelajini me uje të pastër të bollshëm. Nderprisni përdorimin në rast se vereni irritime apo skuqje në lëkurë." E gjeni ketu https://ibuy.page.link/snailwhite Per me shume info -- DM #krem #kermilli #snailwhite #ibuy #albania

10
10 minutes ago

Krem zbardhues për fytyrën me mukus kërmilli! Sasia 100ml (Snail white facial cream) Kremi i fytyrës me mukus kermilli është një produkt që ndihmon përmiresimin e pamjes se lëkurës tuaj duke reduktuar linjat e imta dhe duke i dhënë lëkurës një aparence më të shëndoshë dhe me të fortë. Kremi përmban elastinë dhe kolagjen natyral, te cilët ndihmojne lëkurën të duket më e freskët dhe më e re. Mukusi i kermillit ka fuqi hidratuese dhe ndihmon balancimin e lageshtires se fytyres. Një tjetër perfitim që sjell ky produkt është rigjenerimi i shtresës sipërfaqesore të lëkurës (epidermës), falë pranisë së acidit natyral glycolic (rivitalizim i lekures dhe rigjenerim i qelizave te demtura). Përfitimet: *Ndihmon në reduktimin e shfaqjes se parakohshme te rrudhave (zvogëlon shenjat e plakjes) *Minimizon njollat e errëta në fytyrë dhe normalizon pigmentimin e melaninës *Zvogëlon ashpërsinë e fytyrës tuaj (zbut lëkurën dhe përmireson aparencën) *Mbron lekurën nga rrezet direkte të diellit. Përdorimi: Aplikojmë një sasi kremi dy herë në ditë për rezultate më të kenaqshmë (në mengjes pas larjes së fytyres dhë në mbrëmjë para së të shkojmë në shtrat). Përhapeni kremin në fytyrë duke masazhuar me lëvizje të rrumbullakëta deri sa kremi te absorbohet mire nga lëkura. Rekomandohet larja paraprake me sapun bimor (jo industrial kimik) me permbajtje te mukusit te kermillit. Vetem për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin me sytë. Në rast se ndodh, shpelajini me uje të pastër të bollshëm. Nderprisni përdorimin në rast se vereni irritime apo skuqje në lëkurë." E gjeni ketu https://ibuy.page.link/snailwhite Per me shume info -- DM #krem #kermilli #snailwhite #ibuy #albania

10
10 minutes ago

Krem zbardhues për fytyrën me mukus kërmilli! Sasia 100ml (Snail white facial cream) Kremi i fytyrës me mukus kermilli është një produkt që ndihmon përmiresimin e pamjes se lëkurës tuaj duke reduktuar linjat e imta dhe duke i dhënë lëkurës një aparence më të shëndoshë dhe me të fortë. Kremi përmban elastinë dhe kolagjen natyral, te cilët ndihmojne lëkurën të duket më e freskët dhe më e re. Mukusi i kermillit ka fuqi hidratuese dhe ndihmon balancimin e lageshtires se fytyres. Një tjetër perfitim që sjell ky produkt është rigjenerimi i shtresës sipërfaqesore të lëkurës (epidermës), falë pranisë së acidit natyral glycolic (rivitalizim i lekures dhe rigjenerim i qelizave te demtura). Përfitimet: *Ndihmon në reduktimin e shfaqjes se parakohshme te rrudhave (zvogëlon shenjat e plakjes) *Minimizon njollat e errëta në fytyrë dhe normalizon pigmentimin e melaninës *Zvogëlon ashpërsinë e fytyrës tuaj (zbut lëkurën dhe përmireson aparencën) *Mbron lekurën nga rrezet direkte të diellit. Përdorimi: Aplikojmë një sasi kremi dy herë në ditë për rezultate më të kenaqshmë (në mengjes pas larjes së fytyres dhë në mbrëmjë para së të shkojmë në shtrat). Përhapeni kremin në fytyrë duke masazhuar me lëvizje të rrumbullakëta deri sa kremi te absorbohet mire nga lëkura. Rekomandohet larja paraprake me sapun bimor (jo industrial kimik) me permbajtje te mukusit te kermillit. Vetem për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin me sytë. Në rast se ndodh, shpelajini me uje të pastër të bollshëm. Nderprisni përdorimin në rast se vereni irritime apo skuqje në lëkurë." E gjeni ketu https://ibuy.page.link/snailwhite Per me shume info -- DM #krem #kermilli #snailwhite #ibuy #albania

20
11 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : m-4xl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

91
11 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : m-4xl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

130
11 minutes ago

Fier, shitet shtepi "Ne Fier, ne rrugen 16 Prilli shitet nje shtepi private me dy hyrje te ndryshme,njera hyrje eshte 2 + 1 (dy dhoma gjumi, nje guzhine, nje tualet, nje ballkon nga perpara me oborr te madh dhe garazh i hapur i cili mban deri ne 3 makina) Shtepia tjeter eshte 1+1(nje dhome gjumi, nje guzhine dhe nje tualet dhe nje oborr) me nje siperfaqe totale trualli 342 m2. shtepia dhe trualli jane te pajisura me certifikate pronesie, e pershtateshme edhe per biznes. Cmimi i diskutueshem! Per te gjithe te interesuarit jeni te lutur te kontaktoni ne nr: 0695558528 #shit #bli #kerko #fillo #super #thjesht #albania #pune #prona #makina

60
12 minutes ago

@artur_kaziu Gjeni modelin dhe fuqine e motorrit 🚀🔥

353
13 minutes ago

🔝Quality ☠ Sizes : m-4xl ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/ 🌍 Delivery All over the World 📣There is a door to door option. 🗨Watsapp/ Viber /Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina at Istanbul, Turkey

83