Ajimaura Photos & Videos

2 minutes ago

BAHAN UTAMA & KHASIAT JELLYTA ♥️ . 1) Madu 🍯 - melembabkan kulit - menghilangkan jerawat & parut - kuatkan memori 2) Kurma 🌴 - baik untuk ibu mengandung/ pantang - merawat masalah usus - kuatkan memori 3) Delima 🍅 - mengeluarkan haba dalam badan - mencegah kanser - turunkan kadar kolestrol - kuatkan memori - memberikan wajah yang bersih 4) Saffron 🌸 - mengurangkan simptom PMS - melancarkan peredaran darah - menggalakkan rasa kenyang & penurunan berat badan 5) L-cysteine 👍🏻 - mencegah penuaan - bagus untuk badan sebagai supplement tambahan - pencerahan kulit berganda Jom dapatkan sekarang! Stock masih panas baru sampai ni. #jellyta #jellytahq #jellytabywanyhasrita #poslajumalaysia #melaka #malaysia #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #melakafood #melakaunited #melakau #melakatrip #ajimaura #terapiinstagram #jelly #wanyhasrita #jellytamelaka #jellytaagentmelaka #jellytajohor #jellytaagentjohor #codutem #codmelaka #yes #yearendsale #supplement #healthsupplement #beauty

10
3 minutes ago

Assalamualaikum... sekadar sedikit perkongsian buat semua yg kak zie sygi.... . Alhamdulillah. bbrp hari kebelakangan ni akak trime byk feedback yg baik2 hasil penggunaan v secret spray maupun qiara secret spray. . Inilah hasilnya bila kita berikhtiar, berusaha, tawakkal dan berdoa setelah kita berusaha. . Dengan niat yg betul demi sebuah kebahagian demi sebuah kehidupan yg lebih baik. . Tak kira sama ada yg baru nak bina kehidupan alam rumahtangga atau telah lama berumahtangga. . . Selamat berbahagia semua.. . biar ringkas tp padat. . Aminnn. . 011-278 66601 . .

41
4 minutes ago

Hayyfa glitter jubah ini kami menggunakan material lebih exclusive dengan taburan bling2 dan corak rose timbul 😍😘 . RM129 exclude postage ❤️ ___ for order whatsapp 0132170927 atau klik link di bio . . .

14
6 minutes ago

SET BERPANTANG SHAKLEE. . 🎀 ESP ✅ Kuatkan rahim ✅ milk booster ✅ cantikkan kulit ✅ tambah tenaga ✅ hilangkan parut stretch mark ✅ kenyang lama jadi mudah nak kurus semula. . 🎀 VITAMIN C ✅ Cepatkan proses sembuhkan luka. ✅ Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit atau demam ibu dan baby. ✅ Mencerahkan kulit. . . 🎀 OSTEMATRIX ✅ Support kekurangan kalsium utk ibu. ✅ elakkan sembelit & jika sembelit ia bantu lembutkan najis. Takdelah menangis bila kat tandas. ✅ elakkan sakit kaki, lutut, pinggang cramp. ✅ cepatkan proses pengecutan otot rahim. . 🎀 ALFALFA ✅ Jamu moden. ✅ Buang angin dlm badan. ✅ Pelawas ✅ milk booster ✅ mengetatkan kembali miss V ✅ atasi masalah keputihan. ✅ Mengatasi masalah sembelit. . 🎀 VITALEA ✅ Elakkan tekanan darah rendah & letih. ✅ memberi tenaga segera. ✅ pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan . 🎀 B-Complex ✅ Mengurangkan stress dan kemurungan. ✅ Elakkan penat. ✅ Lancarkan darah utk elak sakit urat . Nak order klik link kat bio @farah_vitamin ya. . #konsultanshaklee #shakleeuluyam #shakleebatangkali #shakleegenting #shakleeantaragapi #shakleerasa #shakleeserendah #shakleeCOD #teaminstamf #IGwaveprojek #terapiinstagram #supplemen #ajimaura #shakleeselangor #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleebrunei #shakleeeffect #setberpantang #setberpantangmurah #setberpantangshaklee #milkbooster #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak

20
7 minutes ago

Hayyfa glitter jubah ini kami menggunakan material lebih exclusive dengan taburan bling2 dan corak rose timbul 😍😘 . RM129 exclude postage ❤️ ___ for order whatsapp 0132170927 atau klik link di bio . . .

38
9 minutes ago

Dah bosan asyik pakai seluar sama? Byk dah cari kat shop lain tapi tak berkenan? JOM tengok dulu koleksi daripada @jeans.empire Insya Allah Puas Hati . . PREORDER - Jogger pants Unisex wearing Item code : JG-5001 Color : Blue Waist from 28-40inch . . Kualiti kain dijamin PUAS HATI. Sesuai Pakai Jalan2 atau Pun utk Aktiviti Lasak! . . Berminat? Nak taw harga? Whatsapp tros. . . P/S : PREORDER ITEM, 7-10 Hari Paling awal boleh dapat. Paling Lewat 14 Hari . . How to Order : 1. Klik Link Dekat Profile Utk Whatsapp 2. Screenshot this picture 3. Send this picture thru whatsapp 4. Wait one minute for our reply 5. Order Confirm > Bankin > Update Tracking Number > Post > Received . . #jeansempire #jeansjogger #jogger #joggers #joggerstyle #joggerjeans #joggerslimfit #joggercamo #joggerarmy #sportwear #sportstyle #ajimaura #pushdei #sportdress #ootd #ootdmy #joggerpant #joggerpants #joggerpantsmalaysia #seluar #seluarjeans #seluarjalan #seluarlasak #seluartahanlasak #sweatpants #sweatpantsmalaysia #sayajualseluar #sayajualjoggerpants #sayajualsweatpants #terapiinstagram at Menara Maybank

51
10 minutes ago

Patching lace

51
12 minutes ago

. Kisah Berhenti Merokok di Saat Mendekati Kematian: . Seorang kaki tegar perokok berhenti merokok akibat menghadapi saat-saat kematian lemah jantung. Akibat perbuatan merokoknya itu, dia menghadapi masalah lemah injap jantung (congestive heart failure). Pakar Perunding Kardiologi, Pusat Perubatan Universiti Malaya (UM), Prof Haizal Haron Kamar, berkata lemah jantung merujuk pada kegagalan jantung untuk mengepam darah secukupnya mengikut keperluan tubuh. Apa saja masalah jantung boleh membawa kepada lemah jantung. Apabila jantung gagal mengepam darah mengikut keperluan, darah tidak diagihkan dengan baik dan bertindak menekan salur darah. Ini menyebabkan cecair terkeluar daripada salur darah dan masuk ke tisu badan. Antara puncanya ialah merokok. . . Sebelum dimasukkan ke hospital, dia merasakan badannya semakin lemah dan degupan jantung semakin laju daripada biasa. Nafas terasa sesak sewaktu baring dan dia langsung tidak dapat melelapkan mata. Sejak daripada itu badannya terasa amat lemah dan langsung tidak dapat melelapkan mata walaupun sesaat kerana dia sering batuk. . Semasa berada dalam keadaan yang tenat, dirinya merasakan langsung tidak berguna dan dia juga pernah melakukan perbuatan yang bodoh iaitu cuba untuk membunuh diri dengan menghantukkan kepala ke dinding. . Bulan demi bulan dilalui, dan setelah selesai perubatan tradisional barulah dia dibawa ke hospital pakar iaitu Kuching Specialist yang terletak di Jalan Tabuan Kuching. Selama 3 hari 2 malam di hospital berkenaan dan diperiksa dari hujung rambut sehingga hujung kaki akhirnya doktor pakar mengesahkan bahawa dia menghidap penyakit lemah injap jantung. . Akhirnya, kerana pengalaman perit yang dilalui yang hampir meragut nyawa, perokok tegar ini berjaya berhenti merokok. Semua orang boleh berubah, namun kenapa ramai tidak mampu kerana kita tidak dapat merasakan betapa dekatnya kematian dengan kita. Apabila kita merasainya, sudah semestinya kita mampu berubah! . Jangan tunggu lagi, Cepat dapatkan segera dengan kami koleksi BEST SELLER @hadi_fayyadh. . DAPATKAN SEGERA! : +60169475831 .

21
12 minutes ago

Syoknyee dah gajiii😍😍 . [ PERHATIAN ] Dengan secara rasminya promosi ERONICA dilanjutkan !!! . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 25HB . 🐤Normal Price RM79 Sale RM69 . 🐤Kombo 3pcs RM210 (RM70 per pcs) Sale RM177 (RM59 per pcs) Free postage sm . #jubahmuslimah #blousemuslimah #blousecantikmalaysia #blousemuslimahmalaysia #blousenursing #blousewudhufriendly #bazaarpaknil #ajimaura #blouselabuhcantik #kurungcantik #kurungmuslimah #kurungsyarie #longtop #blouselabuh #tuniclabuh #tuniclabuhplain #ervablouse #blousecomel #saleblouse #sale #jubahdress #blouseplainmurah #blousemurah #pujaanhatikanda #bellablouse

40
12 minutes ago

Natural Milkbooster helps boost a healthy milk supply.. . . 🤔Mommies risau susu drop?. 😂Baby meragam tengah malam tak cukup susu? 😥Mommies dah habis pantang tapi risau stock susu tak cukup? . . Jom cuba natural milkbooster Kak Bab ni. Susu bertambah meriah, makin pekat, plus kulit mommy and baby makin cantik👍 Natural Milkbooster by KEYRACARE (NMK) Kini diformulasikan dengan sukatan baru dan penambahan ramuan baru iaitu Rice Paper Pith yang membantu merangsang pengeluaran susu dengan lebih baik. NMK dihasilkan dari bahan-bahan semula jadi, bebas sulphur atau kimia bahaya sudah semestinya selamat dan berkhasiat untuk ibu menyusu dan seisi keluarga. . . Bahan utama penggalak susu badan adalah Kurma Merah, Kurma Hitam, Longan Kering, Rice Paper Pith, Chia Seed dan Barli. Selain dari tu ada bahan2 lain seperti Goji Berries, Rose Buds, Halwa Kundur yang memberikan pelbagai khasiat pada tubuh badan. Kelebihan Natural Milkbooster by KEYRACARE (NMK): . 🍼 Merangsang pengeluaran susu ibu 🍼 Susu badan bertambah banyak dan pekat 🍼 Cik 'B' cepat penuh 🍼 Memberi tenaga dan badan lebih cergas 🍼 Melancarkan peredaran darah 🍼 Boost immune system 🍼 Membantu sistem penghadaman 🍼 Sesuai untuk ibu berpantang 🍼 Mengecutkan rahim selepas bersalin 🍼 Sihat untuk dalaman wanita seperti senggugut, haid tidak teratur dan awet muda 🍼 Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 🍼 Mencantikkan kulit mommy & baby 🍼 Membantu menurunkan kadar kolesterol 🍼 Menurunkan berat badan 🍼 Membantu mengelakkan risiko darah tinggi, obesiti, diabetes, penyakit jantung, dan kanser. 🍼 Pelbagai kebaikan untuk kesihatan tubuh badan 1pack kegunaan untuk 10 hari Cara penyediaan yang sangat mudah! Cuma perlu REBUS & MINUM!! MUDAH, JIMAT & BERKESAN InsyaAllah... . . Price (postage excluded) : 1-2 pack = Rm25/pack 3 pack keatas = RM22/pack 10 set (wholesale) = RM18/pack Whatsapp Kak Bab kalau nak tambah susu 019-4405900 atau link ada dekat bio👆 . . #keyracare #ajimaura #terapiinstagram #kudapkudappantang #naturalmilkbooster #milkbooster #setpantangmalaysia #milkboostermalaysia #ipohawesome #tipsberpantang #eping #airmatakucing #tambahsusu #kakbabjualmilkbooster

40
13 minutes ago

BERITA BAIK untuk yang nak tambah pendapatan dengan MEERACLE ! . APA YANG ANDA DAPAT ? . Semakin lama anda menyertai famili MEERACLE ini yang akan anda dapat ⬇ . ✅ Kulit semakin sihat, licin, cerah dan berseri-seri ! ✅ Pendapatan semakin bertambah - keuntungan meningkat dari 30% sehingga 60% ✅ Ilmu marketing anda semakin power ! ✅ Support group yang hebat sesama famili MEERACLE . . . Anda berminat utk menjadi sebahagian dari bisnes partner kami ? Jommm sertai #TeamMeeracleZZ hari ini. Kami guide anda dari Zero to Hero. . Alhamdulillah telah ramai dpt berkongsi rezeki bersama MEERACLE. Dulu hanya seorang surirumah biasa-biasa kini mampu menjana income sehingga empat angka. Yg bekerja juga mampu buat income sambilan dan peroleh ribuan ringgit setiap bulan. . Jom bertindak sekarang! Siapa anda di masa akan datang adalah kerana tindakan anda pada hari ini. . Klik terus link wasap dekat bio @meeracle.stokis.jb . Kak zila akan guide awak sehingga #MenjadiDenganMeeracle 💕 . . at Johor Bahru

32
14 minutes ago

ORIGINAL REJECT PERFUME 💯 AUTHENTIC DKNY - BE DELICIOUS . ✔️ 100% original tulen seperti di kaunter / butik ❌ TIADA KOTAK ❌ REJECT kerana ada sedikit kecacatan pada botol sahaja. Bau tidak terjejas. (contohnya botol calar, tulisan pudar, penutup kemek, tiada penutup dll.) ✔️Ketahanan bau 6-14 jam bergantung kepada jenis perfume ✔️ Sesuai untuk penggemar perfume original yang inginkan harga lebih murah daripada pasaran & tidak kisah mengenai kecacatan kecil pada botol. ❌ TIDAK SESUAI dijadikan hadiah ❌ TIDAK SESUAI untuk mereka yang CEREWET. Sila beli di kaunter / butik 😉 Harga (termasuk pos) : RM180 (SM) / RM190 (SS) (Pos sahaja. TIADA COD/SELF PICK UP) **Untuk senarai penuh boleh whatsapp. Instagram @aisynarina Whatsapp 📲 011 1297 4976 (Arina) #originalreject #rejectunitperfume #originalrejectperfume #originalauthenticperfume #authenticperfume #internationalperfume #brandedperfume #internationalbrandedperfume #dkny #bedelicious #dknybedelicious #bedeliciousdkny #dknyperfume #bedeliciousperfume #menperfume #womenperfume #originalperfume #perfumeoriginal #authenticperfume #authenticoriginalperfume #bisnesperfume #perfumebusiness #hadiahperkahwinan #hadiahuntuksuami #hadiahuntukisteri #hadiahuntuklelaki #hadiahuntukperempuan #hadiahwangian #terapiinstagram #ajimaura

21
15 minutes ago

Jom kita manjakan dan belai diri kita semasa mandi.. Baunya SEGAR.. . Buihnya MEWAH.. 🥀MARY KAY NEW SATIN BODY COLLECTION 🌷Satin Body Revitalizing Shea Scrub - .. .. Membantu menyental kulit mati dan menghasilkan kulit yang berasa segar serta berseri. .. 🌷Satin Body Indulgent Shea Wash - .. Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, menjadikan kulit berasa terpelihara dan lembap. .. 🌷Satin Body Silkening Shea Lotion - .. Dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari shea butter dan diperkayakan dengan vitamin E. Kulit akan berasa sihat dan selembut sutera! .. 🧐Fakta tentang Shea: .. .. Diekstrak dari kacang pokok shea Afrika, shea butter telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan yang semulajadi yang memberi hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan. .. .. ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #marykayproduk #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

40
15 minutes ago

PUFFY SMOOCH LIPSTICK💋 Warna : NUDE, DEARLY & SEDUCTIVE Lipstick berwarna yang merawat masalah bibir hitam, bibir kering, bibir sensitif dan bila pakai hari2 warna bibir kita akan jadi merah dan menawan secara semulajadi. Harga : RM39.90 SM/RM42.90 SS Whatsapp 0132680889📱 #aslegacyhidayahly #aslegacyfeedback #aslegacygurun #aslegacykedah #aslegacymachang #aslegacykelantan #bizzyboddy #gelmandianbidaraaura7herba #gentelharumnita #eczematherapycream #ajimaura #terapiinstagram

80
15 minutes ago

'Eh, kenapa aku tengok tepi mata aku ni dah mula berkedut, ish risaunya,' . Orang perempuan ni kan cukup bimbang bab kulit wajah, bentuk badan. Ha satu lagi, kulit berkedut. Bila umur dah masuk 25 tahun mulalah kolagen berkurangan. 😥 . Penuaan makin cepat, lagi-lagi kalau kerap stress di tempat kerja dan rumah kan. Sebab tu, Yana nak bagi satu petua untuk rawat kulit yang mula berkedut nehhh. . ⚀Bahan-bahannya: . - Sebatang lobak merah - Kuning telur - Sesudu tepung jagung . ⚀Cara-cara: . 1. Parutkan sebatang lobak merah yang telah dibersihkan. . 2. Lepas tu campurkan sesudu tepung dan sebiji kuning telur. . 3. Sebatikan bancuhan tadi. Kemudian, oleskan pada kulit sekali sehari. Amalkan sehingga berkesan. . Sekali baca macam resepi nak buat carrot cake. Ahaha. Tapi serius, ni petua untuk rawat kulit yang dah mula berkedut. 😍 . Tapi itulah kan, kita ni kadang takde masa nak parut lobak. Nak bancuh itu ini. Malas pun ye😂. Nak mudah rawat kulit yang mula berkedut, boleh calit WD je, awak. . Calit-calit manja jee. Tak perlu pakai tetebal macam krim malam atau pondesen. Sebab tu guna WD ni tersangatlah jimattt. . WD ni ada PUERARIA MIRIFICA, sejenis tumbuhan herba. Dekat Thailand, orang sana makan begitu sahaja tumbuhan ni. Untuk cantikkan kulit dan badan. Nak anjalkan balik yang mana dah start kedut. . Jadi WD ni memudahkan kita la awakkk, tak perlu nak masuk jelajah hutan cari tumbuhan ni. Calit je. Konsisten dan cukupkan air, kulit akan anjal, tegang, cerah berseri dan awet muda. . Yang kedut-kedut pun dah takde. Tegang je macam kena iron gitewww. Hehe. . #LuckyDrawEmasRM10K #AuthorisedDealerWDTA #wdnadikecantikanku #makincalitmakincantik #rawatjeragat #rawatjerawat #nakawetmuda #nakcantik #ajimaura #terapiinstagram #skincaremalaysia #adleesyabeauty #vshape #adleesyabeautyhq #luluskkm #halaljakim at Johor Bahru

20
18 minutes ago

LAMA DAH TAKDE GIVEAWAY KAN? 🤔 ... Ok jugak kalau buat sempena 2019 ni kan. Korang nak hadiah apa? ... QUICKSILVER SNAPBACK 🔥RM 45 sahaja 🔥Free Postage sm ... Tekan link kat bio utk order 📲 at Kuala Lumpur, Malaysia

181
20 minutes ago

Setiap mask di Mary Kay ada fungsi nya yang tersendiri 😍 . 🍃Utk menambah kelembapan.. .. 🍃Utk merawat pores.. .. 🍃Utk merawat black head white head.. .. 🍃Utk anjal.. .. 🍃Utk absorb minyak. .. Best kan? Smua yg skin kita perlu 😘 .. .. ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #marykayproduk #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

40
21 minutes ago

. PICISAN DARI KISAH BENAR! . . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera KOLEKSI KARYA BEST SELLER di kedai-kedai buku MPH, Popular atau Agent Sah sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60169475831 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bukunovel #bukusejarah #bukukomik #bukutarbiah #sejarahmelayu #kualaperlis #kualakedah #kualakangsar #kualaselangor #kualapilah #kualalipis #kualalumpur #pujaanhatikanda #selafazcinta at Kuala Kedah

11
24 minutes ago

Walaooo korang dah boleh practice kat rumah & try kat kawa kawan esok 😍 . Tag member supaya dorang pun tahu! 🙋 at Cheras, Selangor

82
27 minutes ago

. Doa tak diterima Allah. Jadi hati-hati ya! . . ADAKAH AKU LAYAK UNTUK MENJADI PENGHUNI SYURGA? . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, “Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Tentu sahaja, tidak mampu kamu menafikan betapa Allah S.W.T sangat penyanyang terutama kepada para Hamba-NYA yang melakukan dosa, dan menyegerakan meminta ampunan kepada Allah swt ketika dia terlupa dan lalai menghasilkan benih dosa dan noda. … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih tangisi tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku “Syurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidayah daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! +60169475831 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bukunovel #bukusejarah #bukukomik #bukutarbiah #sejarahmelayu #tronoh #bazaarpaknil #muhasabahdiri #gongbadak #bukuviral #bukuagama #bukucerita #jitra #pasirmas #felda #pekebunkecil at Uitm Arau Perlis

20
28 minutes ago

❤TESTIMONI BAWAL AIRAA❤ Bidang 50' 🌹1 pcs- RM39 🌹3 pcs - RM110 . Bidang 60' 🌹1 pcs- RM49 🌹3 pcs - RM140 ( TIDAK TERMASUK POSTAGE) . Material: High Quality Chiffon Crepe . Speciality: - bawal bucu petak (4 segi) - kemasan jahitan yang tiptop & jahitan innovasi baru, jahit tindih. - ada 2 bidang, bidang 50 & 60 *(Cutting besar)* - dilengkapi dengan metal tag yang exclusive. - senang bentuk & tanpa starch. Memudahkan seharian anda. - material yang berat & jatuh terletak bila di pakai. - pilihan warna yang sedap & manis . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcornskin #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungruffle #bawalchiffon #bawalcrepe #bawalchiffoncrepe #bawalovers #tudungborong #bawalborong #bawaltravel #bawalcornskin #purdahmurah #purdah #bawalmurah #bawal #AS243 #bawalas #ASvengers #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil #ootd #muslimahootd

00
28 minutes ago

❤TESTIMONI BAWAL AIRAA❤ Bidang 50' 🌹1 pcs- RM39 🌹3 pcs - RM110 . Bidang 60' 🌹1 pcs- RM49 🌹3 pcs - RM140 ( TIDAK TERMASUK POSTAGE) . Material: High Quality Chiffon Crepe . Speciality: - bawal bucu petak (4 segi) - kemasan jahitan yang tiptop & jahitan innovasi baru, jahit tindih. - ada 2 bidang, bidang 50 & 60 *(Cutting besar)* - dilengkapi dengan metal tag yang exclusive. - senang bentuk & tanpa starch. Memudahkan seharian anda. - material yang berat & jatuh terletak bila di pakai. - pilihan warna yang sedap & manis . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcornskin #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungruffle #bawalchiffon #bawalcrepe #bawalchiffoncrepe #bawalovers #tudungborong #bawalborong #bawaltravel #bawalcornskin #purdahmurah #purdah #bawalmurah #bawal #AS243 #bawalas #ASvengers #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil #ootd #muslimahootd at Ampang, Kuala Lumpur

10
34 minutes ago

SKIRT A CUT MURAH MURAH🎉 RM25 RM25 RM25 ( Tidak termasuk pos) . Skirt ni boleh buat uolsss nampak lebih kurus 😱 . 👉 Tidak jarang 💜 👉 Sangat selesa dipakai 👉 Ada lebih 20 pilihan warna yg menarik ! Warna semua comel² 💞 . Ukuran Arisha Skirt ▪ Free size fit from S to L ▪ Pingang 28' , getah dan memeri hingga 36' ▪ Labuh 40', pungung 35 ' . Jom whatsapp Mydah 0172964909 utk tengok pilihan warna 💜 . #skirtkembang #palazzomurah #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtkulitlaici #skirtacut #blousemurah #bajuperempuan #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtchiffonmurah #skirtplussize #skirtcantik #palazomurah #palazo #skirtbungajamal #skirtbunga #bajubridesmaid #skirtmuslimahmurah #skirtplainmurah #ajimaura #pujaanhatikanda #bajuraya2019

00
35 minutes ago

SKIRT A CUT MURAH MURAH🎉 RM25 RM25 RM25 ( Tidak termasuk pos) . Skirt ni boleh buat uolsss nampak lebih kurus 😱 . 👉 Tidak jarang 💜 👉 Sangat selesa dipakai 👉 Ada lebih 20 pilihan warna yg menarik ! Warna semua comel² 💞 . Ukuran Arisha Skirt ▪ Free size fit from S to L ▪ Pingang 28' , getah dan memeri hingga 36' ▪ Labuh 40', pungung 35 ' . Jom whatsapp Mydah 0172964909 utk tengok pilihan warna 💜 . #skirtkembang #palazzomurah #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtkulitlaici #skirtacut #blousemurah #bajuperempuan #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtchiffonmurah #skirtplussize #skirtcantik #palazomurah #palazo #skirtbungajamal #skirtbunga #bajubridesmaid #skirtmuslimahmurah #skirtplainmurah #ajimaura #pujaanhatikanda #bajuraya2019 at Ampang, Kuala Lumpur

10
35 minutes ago

#doraset . . 💖 : RM 115 POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG RM 11 SABAH SARAWAK . . material Lace + crepe Elastic waist for palazo . . UKURAN FREE SIZE fit SM only . . Baju DADA : 38 inch PANJANG LENGAN 22 inch LABUH 24 inch BAHU : 14.5 inch . . Palazo Punggung : 40 inch Panjang : 37 inch Pinggang : 26 stretch till 36 inch . . . #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #dresscantik #kurungsongketmurah #terapiinstagram #ajimaura #bridesmaids #kurunglace #minikurung #kebayamurah #brocadelace #kurungsongket #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #2019 #bajukurung #kebarungmurah #bridesmaids #ggagent #kebayapario #skirtpario #kebayalace #ctdk #ggagent

81
35 minutes ago

SKIRT A CUT MURAH MURAH🎉 RM25 RM25 RM25 ( Tidak termasuk pos) . Skirt ni boleh buat uolsss nampak lebih kurus 😱 . 👉 Tidak jarang 💜 👉 Sangat selesa dipakai 👉 Ada lebih 20 pilihan warna yg menarik ! Warna semua comel² 💞 . Ukuran Arisha Skirt ▪ Free size fit from S to L ▪ Pingang 28' , getah dan memeri hingga 36' ▪ Labuh 40', pungung 35 ' . Jom whatsapp Mydah 0172964909 utk tengok pilihan warna 💜 . #skirtkembang #palazzomurah #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtkulitlaici #skirtacut #blousemurah #bajuperempuan #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtchiffonmurah #skirtplussize #skirtcantik #palazomurah #palazo #skirtbungajamal #skirtbunga #bajubridesmaid #skirtmuslimahmurah #skirtplainmurah #ajimaura #pujaanhatikanda #bajuraya2019

00
37 minutes ago

#doraset . . 💖 : RM 115 POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG RM 11 SABAH SARAWAK . . material Lace + crepe Elastic waist for palazo . . UKURAN FREE SIZE fit SM only . . Baju DADA : 38 inch PANJANG LENGAN 22 inch LABUH 24 inch BAHU : 14.5 inch . . Palazo Punggung : 40 inch Panjang : 37 inch Pinggang : 26 stretch till 36 inch . . . #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #dresscantik #kurungsongketmurah #terapiinstagram #ajimaura #bridesmaids #kurunglace #minikurung #kebayamurah #brocadelace #kurungsongket #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #2019 #bajukurung #kebarungmurah #bridesmaids #ggagent #kebayapario #skirtpario #kebayalace #ctdk #ggagent

51
43 minutes ago

SAPA NAK KURUS..???? SET KURUS BAJET SHAKLEE 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Dah Try macam2 Produk Kurus..Tapi x berhasil ??? . Mungkin Produk tersebut tidak sesuai dengan anda..??? . Mungkin cara pengambilan yg salah..??? . Banyaknya soalan yaaa..😅😅😅 . Apa kata anda Try "SET BAJET KURUS" ni..Sebab apa saya suruh Try SET BAJET ni kerana ia mampu membuang lemak2 yg tidak diperlukan dalam badan anda, boleh mengempiskan Perut lg..Dah la murah, Selamat, Tiada Kesan Sampingan & yg penting Lulus KKM & Terlajak Laku lg.. Tunggu Apa lg Jom la Order Lekass..Nk Kurus kan..😅😅 Sebarang pertanyaan klik je.⬇️ http://www.wasap.my/60192345470 Azwa Rani @ dapatkn terus di Kedai Wawa Rezeki Ent Dataran Setia Kasih Kg Setia Kuang (Berdekatan Kedai Tabina Baru) @ Kampung Setia Kuang (READY STOCK) #ShakleeSetkurus #Shakleebuanglemak #Shakleekempisperut #Shakleebajetmurah #shakleebbk #Shakleedesakundang #Shakleekuang #Shakleekgsetia #shakleetasikbiru #codkundang #teaminstamf #ajimaura #terapiinstagram

20
46 minutes ago

KURUNG YUMNA =================== SEPASANG RM100 SHJ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA. ===================== 14 SEBAB KURUNG YUMNA MESTI DIMILIKI ===================== [+] Tak payah susah2 nak iron (ambik serlum ja, serius jimat masa) [+] Potongan baju kembang bawah (dijamin 100% aurat muslimah terpelihara) [+] Mesra wuduk (Butang tangan clip) [+] Mesra penyusuan (Ada zip tersembunyi kiri kanan dada) [+] Semua boleh pakai, kurus ke? Gemuk ke? Berisi ke? Semua pasti selesa pakai sbb cutting kurung ni mmg sesuai ke badan & potongan nmpk kurus. [+] Dijamin 100% tak melekap (Ustazah2 ramai menjadi pelanggan utama) [+] Material Sejuk (sesuai pakai dalam cuaca panas) [+] Dijamin 100% patuhi syariat [+] Mesra poket (Murah kalau kongsi ramai) [+] Menggunakan material lycra korea yg dijamin terbaik qualitynya P/s Warna mungkin sedikit berbeza atas dasar faktor pencahayaan Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 #bajumurahmeriah #bajucantikmurah #bajusareemurah #bajuplussizemurah #bajuraya2019murah #peplumcantikmurah #minikurungmodenmurah #songketcantikmurahmalaysia #jubahmurah #kurungmodenmurah #kebayamurahcantik #ootdmalaysia #bajubriedmaidsmurah #bajumelayumurah #bajuexclusivemurah #bazarmalaysia #bazarpaknil #terapimata #terapiinstagram #bajurayasedondon #bajukonvomurah #motifviral #saleclearstock #bajulacerayamurah #bajumurahterkini #bajubatikmurah #kakishopingonline #ajimaura #maluaperbossku #pujaanhatikanda

100
56 minutes ago

[VIRAL] 🔥[VIRAL] 🔥[VIRAL] 🔥 . KASUT PALING TRENDING PADA ABAD INI!! . Abang bawa masuk kasut baru ❗❗ . NI BARU🍑 BALENCIAGA TRIPLE S BLUE RED . RM110 SM 💲 RM115 SS💲 . KALI NI KITA BAWA SIZE PEREMPUAN SEKALI ❗ . Size 36-45 STOCK TERHAD NI KITA TAK BAWA MASUK BANYAK❗ . KLIK LINK KAT BIO UNTUK ORDER ‼️‼️ . #bazaronline #bazaarpaknil #bazarpaknil #ajimaura #joggerpantsmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #kasutsukanmurah #kasutsneakers #kasutsneakersmurah #kasutsneakermurah #sneakersmurah #sneakermurah #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #kasutsukanadidasmurah #kasutadidasmurah #sneakersadidasmurah #sneakersadidasmalaysia #sneakeradidasmurah #sneakeradidasmalaysia #adidasterrex #1errex #adidascloudfoamoriginal #adidascloudfoamspeed #adidascloudfoammurah #adidascloudfoamlileracer #adidascloudfoam

50
58 minutes ago

. ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ Purdah Airaa ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ ◆ Material: High Quality Chiffon Crepe. ◆ Material dan warna sama seperti Bawal Airaa. ◆ Mempunyai tali kiri dan kanan. ◆ Boleh dipadankan dengan Bawal Airaa @ tudung pilihan anda. ◆ Tidak jarang tapi tidak panas, dan selesa mengikut syariat pemakaian. . ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ Harga Purdah Airaa ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ 1 helai RM15 3 helai RM40 Harga tak termasuk postage . Berminat? WhatsApp 019-995 5510. . * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings. . #ASvengers #ASgent #purdahairaa #purdah #purdahhitam #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhalf #purdahdiamond #purdahcantik #purdahchiffon #purdahnikah #niqab #niqabstyle #niqabmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #niqabmurah #niqabcantik #niqabborong #purdahborong #niqab2layer #niqabninja #niqablace #niqabhitam #niqabvshape #bawalpurdah #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers

41
59 minutes ago

Pernah tak lepas cuci muka, tapi tetap rasa tak bersih? Dan masih ada whitehead dan blackhead, malah makin banyak? Siapa ada masalah mcm ni? 🙋 . Itu bermakna PENCUCI MUKA anda tidak sesuai dan KOTORAN TIDAK DIBERSIHKAN SEPENUHNYA.❤❤ . Nk hilangkan segala kotoran, dan mencuci jauh ke dalam liang pori, anda perlu menggunakan SKINVIGORATE BRUSH DARI MARYKAY... . 💋 Mary Kay® Skinvigorate Cleansing Brush 💋 . Brush untuk pembersihan wajah yg optimum! . ✔ Bulu yg sgt halus (tidak meninggalkn sbrg kesan di wajah. Contoh ; calar & etc) ✔ 85% Membersih dgn lebih mendalam. ✔ Menanggalkan sisa-sisa mekap dgn lebih efektif. ✔ Menanggalkan 'whitehead & blackhead' dgn mudah. ✔ Menganjalkan wajah serta melancarkan peredaran darah di muka (sama seperti urutan di wajah) . Hasil yg sgt ohsem bila setia dgn Skinvi brush ni 😘 . 🎁 FREE gift 🎁 FREE try .. .. ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

31
1 hour ago

KEKAL CANTIK DENGANNN 🍒 PALAZO LYCRA 🍒 Harga Termasuk Pos SM Sehelai RM32 2 helai RM58 3 helai RM84 🍃 Material THICK LYCRA ▶ Tak panas, Tak Jarang, Tak Perlu Iron Berminat whatsapp bushra 0195527901 www.wasap.my/60195527901 #palazzomurah #palazzo #palazzopants #palazolycra #palazolaici #palazomalaysia #palazzoviral #palazo #palazzoplussize #palazzobigsize #palazoplussize #palazobigsize #palazzoXXL #palazzoXXXL #ajimaura #seriburindu #bazaarpaknil #bazarpaknil #aurainsta #ctdk #assalamualaikum #pujaanhatikanda

12
1 hour ago

KEKAL CANTIK DENGANNN 🍒 PALAZO LYCRA 🍒 Harga Termasuk Pos SM Sehelai RM32 2 helai RM58 3 helai RM84 🍃 Material THICK LYCRA ▶ Tak panas, Tak Jarang, Tak Perlu Iron Berminat whatsapp bushra 0195527901 www.wasap.my/60195527901 #palazzomurah #palazzo #palazzopants #palazolycra #palazolaici #palazomalaysia #palazzoviral #palazo #palazzoplussize #palazzobigsize #palazoplussize #palazobigsize #palazzoXXL #palazzoXXXL #ajimaura #seriburindu #bazaarpaknil #bazarpaknil #aurainsta #ctdk #assalamualaikum #pujaanhatikanda

10
1 hour ago

KEKAL CANTIK DENGANNN 🍒 PALAZO LYCRA 🍒 Harga Termasuk Pos SM Sehelai RM32 2 helai RM58 3 helai RM84 🍃 Material THICK LYCRA ▶ Tak panas, Tak Jarang, Tak Perlu Iron Berminat whatsapp bushra 0195527901 www.wasap.my/60195527901 #palazzomurah #palazzo #palazzopants #palazolycra #palazolaici #palazomalaysia #palazzoviral #palazo #palazzoplussize #palazzobigsize #palazoplussize #palazobigsize #palazzoXXL #palazzoXXXL #ajimaura #seriburindu #bazaarpaknil #bazarpaknil #aurainsta #ctdk #assalamualaikum #pujaanhatikanda

24
1 hour ago

Kami geng nak kecikkan badan..hihihi #azam2019.

141
1 hour ago

SANDY EXCLUSIVE ================== NAK TAU APA YG BEST 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹8 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy Available saiz xs s m l xl 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA 📌MODEL PAKAI SAIZ S 📌MODEL PAKAI PENYEPIT DIBLKG BAJU HARGA RM 105SM/110 SS free pos Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 #bajumurahmeriah #bajucantikmurah #bajusareemurah #bajuplussizemurah #bajuraya2019murah #peplumcantikmurah #minikurungmodenmurah #songketcantikmurahmalaysia #jubahmurah #kurungmodenmurah #kebayamurahcantik #ootdmalaysia #bajubriedmaidsmurah #bajumelayumurah #bajuexclusivemurah #bazarmalaysia #bazarpaknil #terapimata #terapiinstagram #bajurayasedondon #bajukonvomurah #motifviral #saleclearstock #bajulacerayamurah #bajumurahterkini #bajubatikmurah #kakishopingonline #ajimaura #maluaperbossku #pujaanhatikanda

70
1 hour ago

Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapii moist. .😍😍 .. .. Sebut saja "LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK.. .. .. 💋ringan macam tidak pakai lipstick .. 💋warna yang cantik .. 💋tidak mengeringkan bibir .. 💋sesuai bagi bibir yang sensitif .. 💋tahan lama .. .. Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK. .. Yang belum dapatkan, lekaaiiih wasap Nak teraaiii dulu pun boleh, jom join skincare class. Free ajew, uuoollss boleh cuba produk MARY KAY secara PERCUMA. . BEST TAK BEST?.. .. .. ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

30
1 hour ago

👗NEW ARRIVAL KEBAYA MASTURAH #MN7419 . . PRICE: RM110 SM / RM115 SS . . ✔LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole:17" Sleeve length : 23" Length: 23"front 31"back . SKIRT: Waist:26-36" Hip:36" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length: 24"front 31"back . SKIRT: Waist:28-40" Hip:40" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 42" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length: 25"front 32"back . SKIRT: Waist:34-46" Hip:46" Length:41" . AVAILABLE IN SIZES S,M&XL measurement guide_ - Material top lace with lining&skirt crepe - Top with hidden zip at front & sleeve - skirt mermaid-cut with full elastic waistband . . . #trustedseller #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #bridesmaids #bazaarpaknil #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #neelofa #hijabstyle #hijabfashion

10
1 hour ago

. Somebymi AHA BHA PHA 30 days Miracle Toner . . Mengandungi ekstrak daun tea tree, yang memastikan kulit anda bebas dari jerawat dan masalah kulit. Juga mampu mencerah tona kulit anda. . . Jika anda mempunyai masalah jerawat batu, bintik-bintik merah dan kesan parut, bolehla cuba toner ini. Pakai secara konsisten selama 30 hari dan lihat perubahan pada kulit anda. Kesan dapat dilihat seawal 1minggu! . . #somebymimiracleset #somebymi #koreaskincare #skincarekorea #originalkoreaskincare #ajimaura #terapiinstagram #kulitcantik #kulitsihat

20
1 hour ago

👗NEW ARRIVAL KEBAYA MASTURAH #MN7419 . . PRICE: RM110 SM / RM115 SS . . ✔LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole:17" Sleeve length : 23" Length: 23"front 31"back . SKIRT: Waist:26-36" Hip:36" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length: 24"front 31"back . SKIRT: Waist:28-40" Hip:40" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 42" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length: 25"front 32"back . SKIRT: Waist:34-46" Hip:46" Length:41" . AVAILABLE IN SIZES S,M&XL measurement guide_ - Material top lace with lining&skirt crepe - Top with hidden zip at front & sleeve - skirt mermaid-cut with full elastic waistband . . . #trustedseller #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #bridesmaids #bazaarpaknil #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #neelofa #hijabstyle #hijabfashion

20
1 hour ago

Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca ⬇️⬇️⬇️ ➡️ Nak putih badan?? ➡️ Hilang jerawat badan,muka,jeragat,parut? ➡️ nak kurus ?? ➡️ breast dan aset² wanita nak cantik ?? ➡️ senggugut teruk ?? ➡️ keputihan ?? ➡️ Masalah rambut gugur ?? ➡️ Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 🌻PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT ! Belum berkahwin atau dah kahwin digalakkan guna 😊 🌻bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik 😉 Nak cuba penangan PINKLADY mehh wasap sis untuk order👇👇 http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady . #noradanish #produkkesihatan #hannanmedispa #pinkladysingapore #kuantan #muslimgirl #cepatkurus #murah #rawatkeputihan #kulitputih #aurainsta #produkmalaysia #ajimaura #fattzura #cikgucikgu #mamadil #cikgu #sayajualawakbeli #ubatkuruscepat #damansara #kakitangankerajaan #demicaubatkurus #damansara #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #mirafilzah l #kurusselamat #ubatparut #kuruscepat #pinkladyjohor #cikgumalaysia at Bandar Seri Putra Bangi

30
1 hour ago

👗NEW ARRIVAL KEBAYA MASTURAH #MN7419 . . PRICE: RM110 SM / RM115 SS . . ✔LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole:17" Sleeve length : 23" Length: 23"front 31"back . SKIRT: Waist:26-36" Hip:36" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length: 24"front 31"back . SKIRT: Waist:28-40" Hip:40" Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . ✔LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 42" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length: 25"front 32"back . SKIRT: Waist:34-46" Hip:46" Length:41" . AVAILABLE IN SIZES S,M&XL measurement guide_ - Material top lace with lining&skirt crepe - Top with hidden zip at front & sleeve - skirt mermaid-cut with full elastic waistband . . . #trustedseller #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #bridesmaids #bazaarpaknil #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #neelofa #hijabstyle #hijabfashion

21
1 day ago

READY STOCK NOW.. Lawa sgttt gaun ni.. New Design In Town😍😍 🌻PRINCESS LONGGOWN🐞 Kali ni kami bwk masuk stock tak byk ya.. jika berminat cpt2 grab😊 *Size: 4Y.5Y.6Y.7Y.8Y.9Y.10Y.11Y.12Y. 🌹🌹*SUPER VALUE SUPER QUALITY*🌹🌹 👍👍Good Material👍👍 Inner Lining 100% Soft Cotton.. Soft Handfeel. **Combine Layers(Chiffon, Silk, Tulle, Sayin, Lace) Berminat?? Direct Click Whatsapp👉/http://www.wasap.my/60194700381 MORE DESIGN GOWN DRESS HEADBAND CLICK PAGE👉https://www.facebook.com/Gaun-Dress-BabyKids-Malaysia-1381505238842037/ #gaunbayi #babygown #dressbaby #princessgown #babycloset #longgown

153
2 days ago

READY STOCK NOW.. 🌻PRINCESS BABYGOWN🐞 Kali ni kami bwk masuk stock tak byk ya.. jika berminat cpt2 grab😊 *Size: 0-3M; 3-6M; 6-9M. (No Headband) 🌹🌹*SUPER VALUE SUPER QUALITY*🌹🌹 👍👍Good Material👍👍 Inner Lining 100% Soft Cotton.. Soft Handfeel. **Combine Layers(Chiffon, Silk, Tulle, Sayin, Lace) Berminat?? Direct Click Whatsapp👉/http://www.wasap.my/60194700381 MORE DESIGN GOWN DRESS HEADBAND CLICK PAGE👉https://www.facebook.com/Gaun-Dress-BabyKids-Malaysia-1381505238842037/ #gaunbayi #babygown #dressbaby #princessgown #babycloset.

202
2 days ago

🌻PRINCESS GOWN🐞 😍NEW ARRIVAL.. Kali ni kami bwk masuk stock tak byk ya.. jika berminat cpt2 grab😊 Ready Stock....Ready Stock.. **Free 1pc Headband random design. *Size / Length / Chest / Shoulder. 👉0-6m - 40cm / 24*2cm / 19cm. 👉6-12m - 44cm / 25*2cm / 19.5cm. 👉12-18m - 48cm / 26*2cm / 20cm. 👉18-30M- 52cm / 27.5*2cm / 21cm. 🌹🌹*SUPER VALUE SUPER QUALITY*🌹🌹 👍👍Good Material👍👍 Inner Lining 100% Soft Cotton.. Soft Handfeel. **Combine Layers(Chiffon, Silk, Tulle, Sayin, Lace) Click👉/http://www.wasap.my/60194700381 MORE DESIGN GOWN DRESS HEADBAND CLICK PAGE👉https://www.facebook.com/Gaun-Dress-BabyKids-Malaysia-1381505238842037/ #gaunbayi #babygown #dressbaby #princessgown.

182
4 days ago

😍😍 Available Colors: Navyblue. Royalblue. Dustypink. White. Red. 🌻PRINCESS GOWN🐞 😍NEW ARRIVAL.. Kali ni kami bwk masuk stock tak byk ya.. jika berminat cpt2 grab😊 Ready Stock....Ready Stock.. **Free 1pc Headband random design. *Size / Length / Chest / Shoulder. 👉0-6m - 40cm / 24*2cm / 19cm. 👉6-12m - 44cm / 25*2cm / 19.5cm. 👉12-18m - 48cm / 26*2cm / 20cm. 👉18-30M- 52cm / 27.5*2cm / 21cm. Rm56. set 🌹🌹*SUPER VALUE SUPER QUALITY*🌹🌹 👍👍Good Material👍👍 Inner Lining 100% Soft Cotton.. Soft Handfeel. **Combine Layers(Chiffon, Silk, Tulle, Sayin, Lace) Click👉/http://www.wasap.my/60194700381 MORE DESIGN GOWN DRESS HEADBAND CLICK PAGE👉https://www.facebook.com/Gaun-Dress-BabyKids-Malaysia-1381505238842037/ #gaunbayi #babygown #dressbaby #princessgown.

131