CertifiedLactationCounselor Photos & Videos

9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

30
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

10
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

10
9 hours ago

PERSEDIAAN PENYUSUAN SEMASA HAMIL . Mommies tengah pregnant? Mommies tau tak tentang kebaikan penyusuan susu ibu? Kalau mommies memang merancang untuk menyusukan anak dengan susu ibu, ia adalah pilihan bijak yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau tak, better mommies banyakkan membaca ilmu penyusuan. Mesti nanti mommies akan ubah fikiran.. hehehe..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah rancang nak bagi susu ibu, Sepatutnye mommies dah buat persediaan sejak mommies disahkan hamil lagi. Ia sebagai persiapan rapi supaya proses penyusuan berjalan lancar.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau apa persediaan yang mommies boleh buat?? Ha jom bace info kat bawah ni k Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kalau mommies dah pasang niat dan matlamat untuk jayakan penyusuan Cer komen " fight for it!" baru semangat sikit!! Hehehe P/s: Jangan lupa LIKE & SHARE info ni supaya dpt beri inspirasi dekat bakal2 ibu kat luar sane k... tq mommies... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
10 hours ago

Hace poco les compartรญ que obtuve mi credencial como Consejera Certificada en Lactancia (CLC por sus siglas en inglรฉs - Certified Lactation Counselor) y ahora con mucho entusiasmo les comparto esta pรกgina que lleva tiempo en modo de bosquejo, esperando a completar mi certificaciรณn para publicarla. En ella podrรกn encontrar los servicios ofrecidos relevantes a la lactancia y el amamantamiento. Sepan tambiรฉn que ofrezco certificados de regalo para todos los sevicios. El conocimiento es poder, dejen su lactancia en las manos de un profesional ๐Ÿ™Œ . . . โฉhttps://bit.ly/2TOe0S4 . . . . #certifiedlactationcounselor #lactationsupportperson #lactationmanagement #breastfeedingsupport #knowledgeispower #CLC #professionallactationsupport #profesionalenlactancia #consejeradelactanciacertificada

415
13 hours ago

P A C I F I E R S โ€ข Were you told not to give your breastfed baby a pacifier until 4 weeks of age? Baby Friendly initiatives, along with the WHO & AAP are still recommending waiting about a month before introducing an artificial nipple of any kind. However, newer studies are showing that pacifier use has no impact on an *effective nursing routine*, whether thatโ€™s after two days, two weeks, or two months. โ€ข We used to think โ€œnipple confusionโ€ was a thing. Where baby would be offered too many different shapes & textures of nipples, that the infant would get confused & have difficulty latching and/or sucking effectively. That has been found to be more *flow* related than *nipple* related. โ€ข Let me explain: colostrum is thick & produced in small quantities. Feeding can take 15-60 minutes for just a few teaspoons worth in the early days. When breastmilk production begins & continues, it takes the infant 2-3 minutes worth of sucking to elicit the โ€œletdown reflexโ€, so the first few minutes of a feed, theyโ€™re working really hard to get drops of milk out until finally, it cascades into their mouths after some work. In contrast, a bottle with formula or even breastmilk has a wide open nipple & essentially just pours into their mouth with little to no effort right from the time it touches their mouth. โ€ข Itโ€™s really a no-brainer that every infant, every time, if offered a bottle in the early days, will prefer the bottle over the breast because we are all lazy from the minute we are born! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ โ€ข However, a pacifier offers no โ€œflowโ€, so as long as you pick a breast-friendly shaped pacifier & stick to that one shape, & as long as breastfeeding is going off without a hitch, baby should be able to keep latching to your breast just fine! โ€ข Did your breastfed baby like a specific brand of pacifier? How long did you wait before introducing a paci? at Bentonville, Arkansas

355
1 day ago

"BOLEH KE MENYUSU KETIKA DEMAM?" Hai mommies... Ade x mommies yg tgh demam sekarang ni?? Cuace sekarang tak menentukan.... Agak ramai juga yg wassap bagitau tak berapa sihat sebab demam. Dan nak tau masih boleh ke menyusukan bayi... So.. Kalau nak tau.. Mommies baca info kat bawah ni... So lepas ni x yah nak blur2 dah okay... Kalau mommies dah tau tu... Cer komen "DEMAM BUKAN ALASAN".. Hehe... P/s: jgn lupe LIKE DAN SHARE info ini tau... Semoga bermanfaat utk mommies.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
1 day ago

"BOLEH KE MENYUSU KETIKA DEMAM?" Hai mommies... Ade x mommies yg tgh demam sekarang ni?? Cuace sekarang tak menentukan.... Agak ramai juga yg wassap bagitau tak berapa sihat sebab demam. Dan nak tau masih boleh ke menyusukan bayi... So.. Kalau nak tau.. Mommies baca info kat bawah ni... So lepas ni x yah nak blur2 dah okay... Kalau mommies dah tau tu... Cer komen "DEMAM BUKAN ALASAN".. Hehe... P/s: jgn lupe LIKE DAN SHARE info ini tau... Semoga bermanfaat utk mommies.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
1 day ago

"BOLEH KE MENYUSU KETIKA DEMAM?" Hai mommies... Ade x mommies yg tgh demam sekarang ni?? Cuace sekarang tak menentukan.... Agak ramai juga yg wassap bagitau tak berapa sihat sebab demam. Dan nak tau masih boleh ke menyusukan bayi... So.. Kalau nak tau.. Mommies baca info kat bawah ni... So lepas ni x yah nak blur2 dah okay... Kalau mommies dah tau tu... Cer komen "DEMAM BUKAN ALASAN".. Hehe... P/s: jgn lupe LIKE DAN SHARE info ini tau... Semoga bermanfaat utk mommies.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

30
1 day ago

"BOLEH KE MENYUSU KETIKA DEMAM?" Hai mommies... Ade x mommies yg tgh demam sekarang ni?? Cuace sekarang tak menentukan.... Agak ramai juga yg wassap bagitau tak berapa sihat sebab demam. Dan nak tau masih boleh ke menyusukan bayi... So.. Kalau nak tau.. Mommies baca info kat bawah ni... So lepas ni x yah nak blur2 dah okay... Kalau mommies dah tau tu... Cer komen "DEMAM BUKAN ALASAN".. Hehe... P/s: jgn lupe LIKE DAN SHARE info ini tau... Semoga bermanfaat utk mommies.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

10
1 day ago

"BOLEH KE MENYUSU KETIKA DEMAM?" Hai mommies... Ade x mommies yg tgh demam sekarang ni?? Cuace sekarang tak menentukan.... Agak ramai juga yg wassap bagitau tak berapa sihat sebab demam. Dan nak tau masih boleh ke menyusukan bayi... So.. Kalau nak tau.. Mommies baca info kat bawah ni... So lepas ni x yah nak blur2 dah okay... Kalau mommies dah tau tu... Cer komen "DEMAM BUKAN ALASAN".. Hehe... P/s: jgn lupe LIKE DAN SHARE info ini tau... Semoga bermanfaat utk mommies.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
2 days ago

My favorite breastfeeding poem ever!!! Dr. Seuss style... we can all relate.. breastfeeding our littles only lasts a short time in our life in the scheme of things really... we have to learn to embrace the beauty and love that comes because of itโค๏ธ #breastfeeding #breastmilk #lactating #lactationconsultant #lactationsupport #lactationconsultant #breastisbest #breastmilkbaby #breastfeedingmom #mom #mothersmilk #lactationsupport #certifiedlactationcounselor #breastfeedingsupport #supportbreastfeeding #poems #drsuess #baby #breastfeedingmama #newborn #lovequotes #newmom #newmomlife #lactating #consultant #ibclc

212
2 days ago

At home, an easy rule of thumb for safe storage of pumped breastmilk for full term, healthy babies is to remember the rule of the Safe 6๏ธโƒฃ. This is only for freshly expressed milk... milk thawed from the freezer has its own guidelines. Hospitals and NICUs may have their own guidelines as well. โ € โ € #ittakesavillage #findyours #westchesterlactation

5710
2 days ago

TAKDA MASA NAK PAM??? . . selamat ptg mommies Ni coach nak share sikit waktu2 yg mommies boleh selit masa utk pam susu Info ni sgt penting Sebab kekerapan pam merupakan salah satu usaha paling utama untuk banyakkan susu Kalau kita amalkan banyak makanan tambah susu sekalipun, tapi tak kerap pam, susu tetap takkan mencurah-curah. Namun jika ibu-ibu tersangat sibuk, nak lari pergi toilet pun tak sempat, apatah lagi nak pam, cuba tips yang kami berikan kat bawah ni ok Kalau mommies belajar sesuatu cer komen " selit masa" Oh ye. Dh bace tu LIKE & SHARE lah ye.. Baru info ni dpt disebarkan utk mommies lain.. Tq uols.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #SAM #menyusudengansistem #menyusuriangria #familysmts #tipspenyusuan

40
2 days ago

TAKDA MASA NAK PAM??? . . selamat ptg mommies Ni coach nak share sikit waktu2 yg mommies boleh selit masa utk pam susu Info ni sgt penting Sebab kekerapan pam merupakan salah satu usaha paling utama untuk banyakkan susu Kalau kita amalkan banyak makanan tambah susu sekalipun, tapi tak kerap pam, susu tetap takkan mencurah-curah. Namun jika ibu-ibu tersangat sibuk, nak lari pergi toilet pun tak sempat, apatah lagi nak pam, cuba tips yang kami berikan kat bawah ni ok Kalau mommies belajar sesuatu cer komen " selit masa" Oh ye. Dh bace tu LIKE & SHARE lah ye.. Baru info ni dpt disebarkan utk mommies lain.. Tq uols.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #SAM #menyusudengansistem #menyusuriangria #familysmts #tipspenyusuan

30
2 days ago

TAKDA MASA NAK PAM??? . . selamat ptg mommies Ni coach nak share sikit waktu2 yg mommies boleh selit masa utk pam susu Info ni sgt penting Sebab kekerapan pam merupakan salah satu usaha paling utama untuk banyakkan susu Kalau kita amalkan banyak makanan tambah susu sekalipun, tapi tak kerap pam, susu tetap takkan mencurah-curah. Namun jika ibu-ibu tersangat sibuk, nak lari pergi toilet pun tak sempat, apatah lagi nak pam, cuba tips yang kami berikan kat bawah ni ok Kalau mommies belajar sesuatu cer komen " selit masa" Oh ye. Dh bace tu LIKE & SHARE lah ye.. Baru info ni dpt disebarkan utk mommies lain.. Tq uols.. . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #SAM #menyusudengansistem #menyusuriangria #familysmts #tipspenyusuan

40
3 days ago

Itโ€™s a lovely day for #doula consultations at my favorite coffee shop! Todayโ€™s all about contract signings, birth planning, laughing with friends and maybe a #lactation visit or two. Itโ€™s glorious outside today and Iโ€™m in my element serving families across #southernkentucky, how are you enjoying the sunshine? โ˜€๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿคฑ๐Ÿป๐Ÿคฐ๐Ÿป #gratefulmomsdoula #certifiedlactationcounselor #doulalife #itslove at Spencer's Coffee

140
3 days ago

"KENAPA PERLU KUMPUL STOK SUSU BANYAK2?" "Apesal lah minah ni sebok sgt kumpul stok susu banyak2??" "Buat apelah nak menyeksa diri mase berpantang. Rehat je dah lah... " Mungkin ada antara mommies yg pernah terpikir soalan mcm ni kan?? Hehehe.. xpe.. dont worry... Hari ni coach share reasons kenapa coach kumpul stok bebanyak tu.. So mommies bace lah kay... Sape belajar sesuatu lepas baca komen "info penting!".. Jgn lupe LIKE & SHARE info ni kat mommies2 di luar sane k.. #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

40
3 days ago

"KENAPA PERLU KUMPUL STOK SUSU BANYAK2?" "Apesal lah minah ni sebok sgt kumpul stok susu banyak2??" "Buat apelah nak menyeksa diri mase berpantang. Rehat je dah lah... " Mungkin ada antara mommies yg pernah terpikir soalan mcm ni kan?? Hehehe.. xpe.. dont worry... Hari ni coach share reasons kenapa coach kumpul stok bebanyak tu.. So mommies bace lah kay... Sape belajar sesuatu lepas baca komen "info penting!".. Jgn lupe LIKE & SHARE info ni kat mommies2 di luar sane k.. #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

10
3 days ago

"KENAPA PERLU KUMPUL STOK SUSU BANYAK2?" "Apesal lah minah ni sebok sgt kumpul stok susu banyak2??" "Buat apelah nak menyeksa diri mase berpantang. Rehat je dah lah... " Mungkin ada antara mommies yg pernah terpikir soalan mcm ni kan?? Hehehe.. xpe.. dont worry... Hari ni coach share reasons kenapa coach kumpul stok bebanyak tu.. So mommies bace lah kay... Sape belajar sesuatu lepas baca komen "info penting!".. Jgn lupe LIKE & SHARE info ni kat mommies2 di luar sane k.. #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

30
3 days ago

"KENAPA PERLU KUMPUL STOK SUSU BANYAK2?" "Apesal lah minah ni sebok sgt kumpul stok susu banyak2??" "Buat apelah nak menyeksa diri mase berpantang. Rehat je dah lah... " Mungkin ada antara mommies yg pernah terpikir soalan mcm ni kan?? Hehehe.. xpe.. dont worry... Hari ni coach share reasons kenapa coach kumpul stok bebanyak tu.. So mommies bace lah kay... Sape belajar sesuatu lepas baca komen "info penting!".. Jgn lupe LIKE & SHARE info ni kat mommies2 di luar sane k.. #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

40
3 days ago

"KENAPA PERLU KUMPUL STOK SUSU BANYAK2?" "Apesal lah minah ni sebok sgt kumpul stok susu banyak2??" "Buat apelah nak menyeksa diri mase berpantang. Rehat je dah lah... " Mungkin ada antara mommies yg pernah terpikir soalan mcm ni kan?? Hehehe.. xpe.. dont worry... Hari ni coach share reasons kenapa coach kumpul stok bebanyak tu.. So mommies bace lah kay... Sape belajar sesuatu lepas baca komen "info penting!".. Jgn lupe LIKE & SHARE info ni kat mommies2 di luar sane k.. #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipspenyusuan

20
4 days ago

Super late for #Fridayintroductions but #momlife ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ โ€ข Before I introduce myself I want to tell you about this #saavyminerals lipstick that Young Living threw in as a freebie last month๐Ÿ’„ Itโ€™s a neutral, shimmery, pinkish color, and it pairs well with everything I wear. I have been wearing almost everyday and I just LOVE it! โ€ข Anyway, back to my introduction. My name is Ana and I am happily married to my husband Leif, and together we have two beautiful girls. We are originally from Southern California and moved here to Minnesota in June 2017. I started using Young Living about 5 years ago, but recently started getting into it. Iโ€™ve been doing some research and as a wife and mom I want to give my family the best. That means NO toxic chemicals and MORE plant based products. I love that Young Living offers all of that and more. โ€ข I thought Iโ€™d tell you FIVE FUN things about me so that you can get to know me better: 1. Iโ€™m a coffee snob โ˜•๏ธMy husband has been getting me to admit to this, but I just didnโ€™t want to accept it. I recently realized how much of a snob I realIy am. If I donโ€™t drink my coffee in a specific way in the morning I feel like my whole day is off. 2. My parents named me after the song โ€œAnnaโ€ by the Beatles. (They spelled it Ana though because they thought thatโ€™s how it was spelled ๐Ÿ˜‚) 3. I LOVE cooking ๐Ÿฅ˜I just really, really enjoy it. It relaxes me, and I love trying new recipes. 4. My favorite place in the whole world is by the ocean ๐ŸŒŠ I feel safe there for some reason. Itโ€™s what I miss the most from back home, and every time I go there I feel like Iโ€™m seeing it for the first time. 5. Iโ€™m a Certified Lactation Counselor as well. I love my job and supporting other moms achieve their breastfeeding goals ๐Ÿคฑ If you have any breastfeeding questions I am happy to assist! (I know I said five, but this is important to me) 6. Last but definitely not least. Iโ€™m a sinner saved by the grace of God. My goal is to not just KNOW the Gospel, I want to LIVE out the Gospel. โ€ข Thank you for reading and following. As always send me a DM if you want to get started or have any questions about YL. Have a fun & safe weekend!๐ŸŒฟ

352
5 days ago

Research tells us that breastfeeding parents have less depression than their bottle-feeding counterparts, with a longer breastfeeding duration leading to a lower risk and severity of PPD. ๐Ÿ’œโ € โ € #ittakesavillage #findyours #westchesterlactation

451
5 days ago

A good Certified Lactation Counselor (CLC) listens to concerns and provides critical support and encouragement for breastfeeding families. โ€œBreastfeeding is a vital component of realizing every childโ€™s right to the highest attainable standard of health, while respecting every motherโ€™s right to make an informed decision about how to feed her baby, based on complete, evidence-based information, free from commercial interests, and the necessary support to enable her to carry out her decision.โ€ . . Breastfeeding is the biological norm for all mammals, including humans, and is critical for achieving global goals on nutrition, health and survival, economic growth and environmental sustainability. WHO and the United Nations Childrenโ€™s Fund (UNICEF) recommend that breastfeeding be initiated within the first hour after birth, continued exclusively for the first 6 months of life and continued, with safe and adequate complementary foods, up to 2 years or beyond. Immediate and uninterrupted skin-to-skin contact and initiation of breastfeeding within the first hour after birth are important for the establishment of breastfeeding, and for neonatal and child survival and development. #breastfeedingrocks #babyfriendlyusa #certifiedlactationcounselor #skintoskin #doula #doulaxdesign #healthychildrenproject at New York, New York

240
6 days ago

Breastfed babies have a reduced risk of type 1 and type 2 diabetes ๐ŸŒŸ AND ๐ŸŒŸ parents who breastfeed their children have a reduced long-term risk of diabetes! Itโ€™s like a 2 for 1 special!! โ € โ € #ittakesavillage #findyours #westchesterlactation

753
6 days ago

Tools 4 BAE (Breastfeeding Awareness & Empowerment) course being held this Sunday. Are you a doula or birth worker and interested in learning more about breastfeeding? Do you need the 3hour breastfeeding course for your doula certification? Then this course of for you. Women and parents have successful breastfeeding journeys when they have adequate peer and social support. . . Registration link in bio. . . #breastfeedingawareness #breastfeedingempowerment #doulas #birthworkers #midwives #lactation #ibclc #blackibclc #breastfeeding #peercounselors #certifiedlactationcounselor #reproductivehealth #reproductivejustice #traumainformed #traumainformedcare #culturalhumility #tools4bae #baecafe #bbq4bae at Philadelphia, Pennsylvania

398
7 days ago

I am extremely excited to announce that in addition to my Certified Clinical Lactationist credential, I can now add Certified Lactation Counselor to my list of lactation qualifications! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผโ € โ € The more I learn about the magic ๐ŸŒŸ(well, science ๐Ÿงช) of lactation, the more amazed I am and motivated I am to continue to provide evidence-based lactation support to the parents of Westchester. โ € โ € Now, on to the IBCLC exam! Stay tuned! ๐Ÿ’ช๐Ÿพ โ € โ € #ittakesavillage #findyours #westchesterlactation

5017
8 days ago

Got our first @wondercratekids box today! The kids were excited and both boys sat through the entire book about Marie Curie in one sitting! It was a long but interesting read. 100+ pages read aloud. Theyโ€™re excited to do the activities, too. Thanks Wonder Crate and @ileadexploration! #womenscientists #mariecurie ๐Ÿ”ฌ #sfvdoula #birth #pregnancy #postpartum #breastfeeding #hypnodoula #lactationcounselor #CertifiedLactationCounselor #wife #wildwoman #naturegirl #homeschool #homeschooling #unschooling #peacefulparenting #motherrevolution #boymom #gardener #dreamer #selfcare #mamalove #goodvibes #woodlandhillsca #sanfernandovalley #conejovalleydoula at Woodland Hills, California

412
9 days ago

Super proud and excited to offer Certified Lactation Counseling Services after passing The Academy of Lactation Policy and Practice's national certification exam. What is a Certified Lactation Counselor (CLC)? How can one help you or someone you know? The Certified Lactation Counselor (CLC) certification is the premier national certification in lactation management for the United States. The CLC certification means that a person has received training and competency verification in breastfeeding and human lactation support including: Helping a baby latch on. Counseling mothers. Knowledge of milk production. Practical feeding. Special circumstances. Feeding difficulties Prevention & management of sore nipples. Breastfeeding & returning to work or school. And more! Qualifications The credentialed Certified Lactation Counselor has demonstrated the knowledge and skill to: Help mothers and babies have an uncomplicated breastfeeding experience through counseling, education, and support. Assess for, monitor, and evaluate physical conditions that predispose mothers and babies to a complex breastfeeding experience. Identify and advocate for aspects of breastfeeding management programs that facilitate optimal health outcomes. Assess breastfeeding using a multi-faceted approach. Use counseling skills and techniques that are supportive to breastfeeding mothers and babies. Identify and advocate for public health strategies that serve to protect breastfeeding. Coordinate care consistent with standards of professional ethics and behavior. Look forward to adding this service and helping mothers and babyโ€™s in their breastfeeding journey ๐Ÿคฑ #certifiedlactationcounselor #breastfeeding #support #clc #alpp #askmeaboutbreastfeeding

212
9 days ago

Itโ€™s my absolute favorite time of the year! More sunshine! More time to play outside! If only we could just keep it that way! Now to adjust all the clocks that donโ€™t update themselves. โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ๐Ÿ•ฐโฐโ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ #springforward #sunshinegirl #sfvdoula #birth #pregnancy #postpartum #breastfeeding #hypnodoula #lactationcounselor #CertifiedLactationCounselor #wife #wildwoman #naturegirl #homeschool #homeschooling #unschooling #peacefulparenting #motherrevolution #boymom #gardener #dreamer #selfcare #mamalove #goodvibes #woodlandhillsca #sanfernandovalley #conejovalleydoula at Woodland Hills, California

280
11 days ago

"Women belong in all places where decisions are being made... It shouldn't be that women are the exception." โ€”Ruth Bader Ginsburg #internationalwomensday #proudandstrong ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ #sfvdoula #birth #pregnancy #postpartum #breastfeeding #hypnodoula #lactationcounselor #CertifiedLactationCounselor #wife #wildwoman #naturegirl #homeschool #homeschooling #unschooling #peacefulparenting #motherrevolution #boymom #gardener #dreamer #selfcare #mamalove #goodvibes #woodlandhillsca #sanfernandovalley #conejovalleydoula at Heather Mayer Birth and Postpartum Services

331
12 days ago

๐Ÿคฑexciting things ahead๐Ÿคฑ This week has been full of lectures, practice, reading and then culminates tomorrow with an exam. Grow Well is becoming Certified Lactation Counselor trained, and Iโ€™m excited to begin to more fully equip families with support for the journey of breastfeeding. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป What does that mean for you, my clients? Well, stay tuned for exciting offerings for mamas in South Orange County! . . . . . #normalizebreastfeeding #breastfeeding #lactation #lactationeducation #birth #childbirth #childbirtheducation #growwellholistic #postpartum #breastfeedingsupport #certifiedlactationcounselor at Carlsbad, California

282
13 days ago

They spent a week and a half as sworn enemies. Alpha dog Rocket (the white one), voted NO on Jack. He snarled, lunged, growled, barked and made his displeasure at our newest family member very clear. Patience, persistence, determination, love, praise, lots and lots of treats and some long walks together finally won out. Youโ€™d never know just a couple of months ago there was no joy in dog town. ๐Ÿ’™๐Ÿ•๐Ÿ’š #rescuedog #adoptdontshop #sfvdoula #birth #pregnancy #postpartum #breastfeeding #hypnodoula #lactationcounselor #CertifiedLactationCounselor #wife #wildwoman #naturegirl #homeschool #homeschooling #unschooling #peacefulparenting #motherrevolution #boymom #gardener #dreamer #selfcare #mamalove #goodvibes #woodlandhillsca #sanfernandovalley #conejovalleydoula at Woodland Hills, California

312
15 days ago

Sore nipples from breastfeeding driving you mad??? Iโ€™m here to help! Iโ€™m a certified lactation counselor, birth doula and mom in NYC with 20+ years breastfeeding experience. You do not need to suffer to breastfeed! * * * * * #nycdoula #naturalchildbirth #nycpregnancy #doula #doulas #newmomfitness #newmom #postpartum #childbirth #postpartumbody #pregnant #pregnancy #breastfeeding #sorenipples #lactating #lactationconsultant #lactationcookies #certifiedlactationcounselor #badlatches #metropolitanmuseumofart #guidocagnacci at The Metropolitan Museum of Art, New York

425
17 days ago

A huge thanks to the Southeast Community Center for inviting Sweet Peace Infant & Family to present at the Community Baby Shower. It was such a blessing to offer free Lactation consultations to our local Napoli, Spanish, Indian, and French communities. Although, I was presented with a few medical challenges I wasnโ€™t familiar with, I canโ€™t wait to do research to better help my clients. Sweet Peace was beyond prepared, I am so very happy to have had a translator for our Spanish speaking families. They were quite impressed. - - - - - - - #communityservice #lactationsupport #lactationconsultant #lactationcounselor #lactationeducator #nashville #nashvillelactation #nashville_tn #nashvilletennessee #doula #idoula #birthdoula #lossdoula #newborncarespecialist #ncs #nightnurse #nightnanny #infantadoption #adoptiondoula #postpartumsupport #postpartumdepression #postpartumhealth #postpartumcare #musiccitymilk #certifiedlactationcounselor #nashvilledoula

5613
19 days ago

Baru habis sesi menjerung dalam group MENTOR MENTEE Huuuu terbakaq lagi la depa dok panah pungkuq Tak sempat main biola kat bawah pokok ketapang meratap nasib diri..hahahhhh๐Ÿ˜† Ada pulak yg puji coach makin comel malam ni Ahaks nak rasa kembang setaman sat boleh na๐Ÿ˜œ . Haaaa Coach nak habaq ni Sempena awal bulan MAC coach bukak kuota PERSONAL COACHING bernilai RM100 secara PERCUMA bila uols join mentor mentee Terhad untuk 50 orang je taw Cepat2 tag kawan uols yg tengah struggle menyusu lagi tuh Sapo cepat dia dapek na๐Ÿ˜˜ . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #mentormentee #SAM #menyusudengansistem #menyusuriangria #bfjourney #milkbooster #breastfeeding #supportbreastfeeding

170
19 days ago

BAYI MENYUSU SEBELAH SAHAJA Punca: Bayi cenderung mengiring ke arah yang sama semasa menyusu. Berkemungkinan payudara tersebut mengeluarkan susu lebih lancar berbanding yang satu lagi. Susu berkurang juga boleh menjadi punca. Selain itu, masalah kecederaan atau sikap ibu sendiri yang hanya menggemari salah satu payudara sahaja. Penyelesaian: * Usah alih posisi penyusuan bayi. Sebaliknya ibu hanya perlu mengubah kedudukan bayi. Sekiranya bayi mengiring ke kanan, tetap mengiringkan bayi ke kanan apabila mengubah payudara. Gunakan posisi football hold semasa menyusukan bayi. * Susukan bayi ketika dia baru bangun dari tidur. Dalam keadaan mengantuk bayi akan mudah memberi kerjasama. * Mulakan penyusuan dari sebelah payudara yang kurang digemari bayi. Ubah posisi kepala bayi ketika menyusu. Setelah payudara kosong barulah beralih ke payudara yang digemarinya. * Menyusukan bayi di bilik gelap dan dalam keadaan sunyi dan tenang. * Susukan sambil menghayun lembut bayi dalam dakapan. * Buat urutan pada payudara yang tidak digemari. Mungkin aliran pengeluaran susu akan lebih lancar. . Jika mommies belajar sesuatu say "tukar posisi baby" . HARAP MEMBANTU! P/S: Klik LIKE & SHARE jika ianya bermanfaat . . . Nak lagi banyak TIPS2 penyusuan? Jom join group ni.. Klik link kat bwk ni k๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://m.facebook.com/groups/172010926885870?ref=bookmarks Group ni FREE je uols!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kalau mommies nak FREE EBOOK MAINTAIN SUSU KETIKA RAYA cepat2 install APPS ASIAH MAHARAM di link ini๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โคANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_asiahmaharam.layout โคIPHONE: https://login.raxbit.com/m/ASIAHMAHARAM . . #AsiahMaharam #certifiednlpcoach #certifiedlactationcounselor #1bfcoachmalaysia #tipapenyusuan #SAM #menyusudengansistem #menyusuriangria

182
19 days ago

Itโ€™s been incredibly quiet over here and the reason for it is because Iโ€™ve been doing a whole lot of this! Supporting, protecting, nurturing, inspiring, and empowering. Iโ€™ve been given the opportunity to take on more work at my job so Iโ€™ve been very busy in doing what I love. But I decided to post today in celebration of a year as a breastfeeding peer counselor for the wic! An incredible year it has been with so much growth and experience gained. Iโ€™ve had the honor of helping so many amazing mamas and babies. And Iโ€™m so excited to continue in this journey. Growing and making an impact in breastfeeding womenโ€™s journeys especially in the Spanish community. I canโ€™t say it enough how much I love this work! Feeling incredibly blessed to do what I do! โค๏ธ

423
20 days ago

Congratulations to our Speech Therapist Rebecca Kleinpeter who is now a Certified Lactation Counselor ยฎ! CLCs are dedicated to the promotion, protection, and support of breastfeeding and human lactation in their work to prevent and solve breastfeeding problems. Weโ€™re so proud to have Rebecca as a part of our team and know she worked hard throughout the CLC certification process! . #cranerehab #cranerehabforkids #cranetill #nolakids #neworleanskids #neworleansmoms #nolamoms #neworleansdads #noladads #autism #autismspectrumdisorder #physicaltherapy #occupationaltherapy #motordevelopment #socialskills #languageskills #adaptiveskills #pediatriccare #certifiedlactationcounselor #clc #breastfeeding at Crane Rehab Center - Pediatrics

240
21 days ago

Yes... VIDEO CONSULTS are a thing.. yes they can help both mother & baby, and without ever leaving the comfort of your home. Bring the expertise to you.. ask questions, prepare for babyโ€™s arrival, consult over basic feeding issues, pumping and back to work questions, infant sleep issues, emotional support & breastfeeding counseling.. Message me for more info... #lactationspecialist #breastfeedingmagazine #lactationlink #breastfeeding #breastfeedingproblems #breastfeedingsupport #lactationconsultant #lactationsupport #lactationcounselor #lactationcounseling #breastfeedingcounselor #breastisbest #breastfeedingmama #breastfeedingjourney #breastfeedingconsultant #certifiedlactationcounselor #ibclc #lactationconsultant #homevisit #mobileconsultant #mothertomother #feedingbaby #failuretothrive #breastfeedingawareness #videoconsultation #videocounseling #videoconsult

281