Syafiq Kyle Photos & Videos on Instagram

@syafiqkylez  KEEP MOVING FORWARD! Twitter : @isyafiqkyle

http://kylez.wassap.my/

3 days ago

Awesome kan night shot yang Capik ambik guna OPPO R17 ni? Sharp, clear dan terang. . Nak dapatkan OPPO R17 Pro ni secara percuma dan trip 6 hari 5 malam ke Hong Kong untuk 2 orang bernilai hampir RM15k? Jom join campaign ‘Thousand stories of the night’ dengan share gambar yang ditangkap waktu malam dengan caption best korang di Instagram beserta hasgtag #OPPOR17Pro dan #StoriesOfTheNight. Korang maybe terpilih sebagai pemenang! . Layari https://oppomalaysia.com.my/r17procampaign/terms/ untuk maklumat lebih lanjut. . #OPPOR17Pro #StoriesOfTheNight

58k 371
7 days ago

Bunga dah ada, nak COD di mana?

74k 1k
9 days ago

Unboxing time! Kalau nak tahu, kit planner 2019 yang baru je released ni cukup sesuai untuk digunakan sepanjang tahun sebab ada kalendar, notebook, pen dan sticky notes. . So, secara tak langsung kit serba lengkap ni dapat memudahkan proses perancangan sebarang aktiviti korang nanti. Link ada di bio untuk order. Kalau dah dapat kit planner masing2, jangan lupa tag Capik dan hashtag #ExternalMemoryDiskSyafiqKyle ok?

233k 42k 2k
10 days ago

Siapa yang setiap kali baca buku baru, dia selak page belakang dulu?

83k 907
11 days ago

Despite of my busy schedule, Capik akan cuba luangkan masa untuk attend events, especially yang melibatkan peminat. . Capik rasa, waktu macam ni yang paling sesuai untuk bagi apresiasi pada you guys. Capik suka dapat jumpa dengan @skyloversfansclub, borak2 sikit pasal updates terkini. Sebagai tulang belakang, you guys mean a lot to me. Thanks @skyloversfansclub for keep supporting my journey. Love you guys 💚💚💚 at KLCC

71k 20k 234
12 days ago

Dream big, plan ahead, stay focused and surround yourself with good people. Insyaallah, everything will flow smoothly. Anyway, jangan lupa dapatkan planner kit 2019 sempena tahun baru ni ok? Goodnite 😊 #ExternalMemoryDiskSyafiqKyle at Kuala Lumpur, Malaysia

76k 542
14 days ago

Dah jarang dapat main bola dengan @challofc sekarang sebab jadual kerja pack sangat. Itu yang tak dapat score tu. Tapikan, azam tahun baru ni Capik nak cuba luangkan lebih banyak masa dengan member @challofc and main bola setiap minggu. Takdalah semput sangat sebab lama tinggal padang 😂

153k 30k 368
16 days ago

3 hari planning surprise, tapi yang nak disurprisekan tak datang..

47k 520
18 days ago

Kalau bergambar waktu malam sekarang dah tak payah guna flash sebab dengan OPPO R17 Pro, sudah tersedia 3 kamera pada bahagian belakang dengan fungsi Ultra Night Mode. Confirm gambar korang cantik2 lepas ni macam photoshoot magazine! . And then, bila dah ambik gambar banyak, tak payah risau dengan bateri sebab telefon ni ada SuperVOOC Flash Charge yang dapat mengecas 40% bateri dalam masa 10 minit. Tak payah risau ok nak ambik selfie banyak2. . Anyway korang tangkap gambar sekitar KL dengan Capik tak? Haa, kalau nak, jangan lupa datang ke OPPO concept store KLCC (3F-Lot 317-318) pada 1 Disember ni pukul 6 petang. Sebab korang ada chance lepak dengan Capik atas bus double decker. . So korang hanta perlu pre-order OPPO R17 Pro kemudian jawab soalan dalam form ni: (https://goo.gl/forms/20sx90JjouyIHFrw1). 25 pemenang bertuah akan dipilih untuk join tangkap gambar atas bas dengan Capik. Exciting kan? Oh kalau pre-order sekarang, korang akan dapat Neo Smartband bernilai RM389 secara percuma. Jumpa nanti! . #OPPOR17PRO #SeizetheNight

55k 521
18 days ago

‘Office’ harian Capik bukan sekadar di lokasi penggambaran semata-mata, tapi termasuklah memenuhi undangan program hiburan atau sebarang acara rasmi. Macam today , Capik muncul di @melodiTV3 tengahari tadi. So guys, should I document and vlog about my daily activities and share them on social media?

105k 26k 475