SexyCurve HQ Photos & Videos on Instagram

@sexycurve_  👙Rahsia pinggang KERENGGA! 👙Turun 3kg - 10kg seawal 7HARI! 👙No KKM 140218/02/020 (Detea) 👙No KKM NOT180703965K (wondercurve) 👙 http://sexycurve.my

http://sexycurvemy.wasap.my/

4 hours ago

TAU KE TAK??? haha🔥 . . Special kita punye girdle pants ni ade bintik2 tourmalin bead . TOURMALINE BEADS ni fungsi dia: . . 1. Membantu membakar lemak lemak peha . 2. Meningkatkan metabolisme . . 3. Memecahkan selulit . . 4. Melancarkan peredaran darah . . 5. Memberi anda mood positif . . 6. Badan menjadi lebih sedap dan energetik . . 7. Cepatkan pemulihan sakit2 sendi . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

191 37
21 hours ago

SET BAKAR LEMAK KAW2🔥🔥🔥 . . Geram tak tgk lemak lembik2 bawah lengan dan kt perut tu! Sis geram betullll!!! . . Tapi sis punye lemak bawah lengan dah makin kurang! Mana taknya sis dok tonyoh lotion panas Wondercurve lepas tu malam je minum Detea⭐️⭐️ . . 14 hari sis buat tiap2 malam, ya allah berat sis turun 4kg lepas tu tgn sis makin kecik and fit !!! . . Sis nk teruskan lg 10 hari sebelum 2019 ni!! Cant wait!!!! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Petaling Jaya, Malaysia

107 16
2 days ago

ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐 . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda . . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan bontot! . . Jadi apa lagi sis!?? Cepat dptkan skrng. Amek je satu set ! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Simpang Renggam

139 90
5 days ago

KENAPA KENA PAKAI GIRDLE PANTS🔥 . . Sebab kita perempuan ni ramai yg kurus tapi body shape x de. badan semua jatuh ke bawah lembik2 dan x fit. Yelah bukan semua dari kita pergi gym utk dptkan body ketat mcm anak dara . . Jadi utk x nak body kita jatuh gelebeh mcm nenek, kita kena pakai girdle so punggung dan peha always terletak dan lemak pun x berkeliaran . . Girdle pants jugak tolong hilangkan selulit2 yg berketul2 kt punggung and peha tu. Bila bukak lampu tgk kt cermin bergerigi selulit kan😭😭😭 . . So kenalah pakai girdle pants, pakai konsistent seminggu pas tu tgk cermin bukak lampu terus licin je punggung barulah happy sis!! Suami apetah lagi kannn... . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Hartamas

260 120
6 days ago

TAK DE SAPE YG X SUKE GIRDLE PANTS BY SEXYCURVE❤️❤️❤️ . . best sgt girdle pants sexycurve!! Sedap, boleh buat jalan, tidur, makan, masak semua boleh2. Tau2 tgk peha dah kecikkkkk!!! . . Jom mlm ni pakai sama2. . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Ttdi, Kl

114 49
6 days ago

15 hari lagi to 2019⭐️⭐️⭐️ . . Tahun baru dgn berat badan baru!!Kalau tahun lepas berat 80kg. Tahun ni sis nk lebih ringan!!! . . Sis nk turun lagi 15kg cukuplah kan. Dengan satu kotak detea anda semua boleh turunkan berat badan sehingga 15kg! . . Mudah je, minum detea setiap hari selama 15 hari pada wktu malam dgn konsistent, dan tadaaaaaa 1 january 2019 jgn lupa timbang dan tgk berat anda yg akan membuatkan anda hidup lebih gembira dan bahagia! . . Mana taknya! Turun 15kg kut🌈🌈 . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

139 66
7 days ago

DENGAN DE-TEA BUKAN 3KG JE TURUN, TAPI BOLEH TURUN SMPI 15KG🌈🌈 . . tak sabarnye nak new year, sbb sis dah turun 5kg !!! x sabar nk tahun baru, body baru and life baru!!! . . Perempuan ni kalau body cntik mesti hidup rasa bahagia memanjang. Detea ni mmg penyelamat kepada semua wanita yg berbadan besar yg hampir putus asa . . Detea ni la bagi semangat baru kepada kita semua utk terus cntik dan kurus! . . jom teman sis turun lg 5kg!!! skli la cntik ok . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Damansara Utama, Petaling Jaya. Selangor.

79 29
8 days ago

Check out @anushiapalaniappan journey with Sexycurve!! . . Dulu Anushia mmg agak besar dan berisi. Maklumlah anak tiga kut. Skrng ni korang sendiri kena tgk perubahan badan anushia apabila mengamalkan Sexycurve!! . . Cantik gile!!!🔥🔥 . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

5k 114 26
8 days ago

Few more days to 2019⭐️⭐️⭐️ . . Are u ready to be Sexy! at Taman Tun Dr Ismail

80 25
9 days ago

DE-TEA UBAH HIDUP WANITA MENJADI LEBIH BAIK🌈🌈 . . Bagi yg mengalami masalah obesiti, anda kini masih ada harapan utk turun berat badan . . Ini telah terbukti, tgk je testimoni terkini dari Sexycurve ni yg membuatkan ramai gembira dan makin ramai lg yg dah cuba detea dan hasilnya yg memang hebat dan menakjubkan . . Mulakan utk turun 5kg bulan ini dan 2019 anda akan menjadi lebih bermakna . . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at KL Sentral

3k 97 25
9 days ago

#Repost @sashaabdulaziz with @get_repost ・・・ Tips to have a bikini body ; 1.wear girdle pants 8hours a day 2.Cut off white rice & sugar 3 cardio at least 30minutes 4 drink mineral water . . Get your girdle pants only at RM90! Jom kurus sebelum 2019! I dah kurus you girls bila lagi? New year new body! at Taman Tun Dr Ismail

305 37
9 days ago

TURUN 10KG OK TAK DLM SEBULAN?? . . Ok ni customer testimonial sis, dia turun 10kg minum 2 kotak detea hanya dlm sebulan . . Skrng @qiqibakri dah cntik gile tau! . . Tiap2 mlm min detea tu je tips dia . . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Taman Tun Dr Ismail

174 23
10 days ago

JOM PAKAI GIRDLE PANTS! . . Sapa ada masalah peha besar angkat tgn!!! X suke kan peha bsr, bila pakai seluar je rase stuck kt peha tu. Alahai stress sis😭 . . Girdle pants sexycurve dpt membantu anda semua utk kecikkan peha tu dgn lebih cepat dan lebih efektif sbb ade formula special iaitu tourmaline bead pada girdle pant . . Cube google kebaikan tourmaline beads ni skrng. Lepas tu korang mesti gila2 nak dptkan girdle pants dari sexycurve ni skrng jugak!! . . Google now now! Tourmalin beads! huhu . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Taman Tun Dr Ismail

303 130
12 days ago

SET BODY MODEL !🌈 . . RM149.90 . . Untuk dptkan berat badan model 50kg boleh minum De-tea setiap hari selama sebulan . . Girdle pants pulak bantu kecikkan peha dan dptkan shape body yg langsing dan kurus mcm model . . Jom body model utk 2019! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Mutiara Damansara, Petaling Jaya, Selangor

171 69
12 days ago

RAMAI SGT BELI BENGKUNG STRAP SC NI, SMPI X CUKUP STOK!!🌈🌈 . . Sis seram bila semua whatsapp sis bertubi tubi nk order bengkung strap Sexycurve ni! . . Nak nak ibu lepas bersalin czer kan. Macam mane nk pakai bengkung cangkuk or yg old fashion tu kan. Tapi dgn bengkung strap SC ni boleh!!! Sbb dia boleh adjust dgn mudah dan langsung x menyakitkan . . Zaman dah baru, bengkung pun biarlah baru kan kan kan . . RM100 je promosi skrng ni! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Padang Besar, Malaysia

137 46
13 days ago

LOSYEN PANAS BAKAR LEMAK LENGAN, PEHA DAN PERUT🔥 . . cuba tgk perut tu berlipat ke tak? lepas tu cuba tgk bawah lengan tu goyang2 and lembik2 tak?? last kali tgk peha depan cermin byk selulit dan lemak tak???😭 . . Stress kan! bila tgk lemak and selulit tebal2 ni . Kalau nk kurangkan lemak2 dan selulit tu sis semua boleh sapu lotion panas bakar lemak WONDER CURVE ni tiap kali lepas mandi dan sebelum tidur . . Buat je 7 hari berturut lepas anda tgk selulit mula hilang, lemak2 makin kurang . . Paling power skli Wondercurve ni x busyukkk tau bau dia. Bau dia wangi jeeee mcm pakai perfume . . Jomlah ! sama2 bakar lemak n selulit ni. Rimas tgk! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Ampang, Kuala Lumpur

89 88
13 days ago

1 KOTAK TURUN 5KG . . Tau tak dah ramai sgt turun 10kg dlm masa sebulan! Sebulan 2 kotak, RM119.80 dan turun 10kg . . Berbaloi ke tak?? turun 10kg dgn harga Rm119.80??🔥🔥 . . Jawapan di tgn anda! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Taman Tun Dr Ismail

82 32
14 days ago

SPECIAL UTK IBU LEPAS BERSALIN⭐️ . . Skrng ibu modern dah x nak dah susah2 bengkung2 and lalui proses yg agak melecehkan lepas bersalin! Tapi kalau x buat nnt badan x cntik kan. mesti badan jadi mcm jelly lembik dan badan dah x de bentuk . . So set post natal dari sexycurve ni ada! Khas utk mummy hot lepas beranak, pakai set ni still nmpk cntik and fashionable walaupun berbengkung . . Bengkung strap Sexycurve dan girdle pants pasti sexy!! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Sungai Buloh

178 127
15 days ago

TURUN 5KG SEBELUM 2019 . . Nah amek ni set bengkung dan detea dgn hanya rm159.90 harga promosi yg boleh bantu anda turun 5kg . . Tak nak ckp byk, mlm ni pakai je bengkung n minum detea ok. Settle! . . buat 15 hari straight, terus tinggal 50kg! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

154 49
15 days ago

#Repost @intannajuwa with @get_repost ・・・ My second week using @sexycurve_ girdle! Yes! Memang sangat membantu to reshape your waist. Hi @sexycurve_ please janji dengan I, next month I boleh dapat curve yang I nak kan? 😜 I will make sure, I pakai hari-hari. Ni baru dua minggu! Hehe. Sebab girdle ni la I semangat lagi nak workout hari-hari, sebab result dia nampak day by day 😜 Jangan malas-malas okay! Workout to stay fit & healthy! @sexycurve_ at Melaka

19k 276 85
15 days ago

DE-TEA BAKAR LEMAK MASA TIDO🔥 . . Jgn lupa sebelum tidur minum De-tea campur air sejuk sis . . Time sis tidur tak buat pape tu, detea akan tolong cuci perut sis , usus yg penuh dgn toksin dan najis longgok yg susah nk keluar tu lepas tu akan pecahkan lemak2 dan cairkan lemak degil dan tepu yg mmg lama terkumpul sejak berabad dari lahir . . Esok pagi bangun sis akan pergi toilet dan buang segala lemak dan toksin yg kita duk bangga bawak kehulur kehilir tu . . Lepas tu sis gi timbang berat dan jgn buat muke terkejut ok. Sis dah pesan awal2 detea x kan menghampakan. Buat je 15 hari sis tgk la sendiri sis turun bape kg . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

164 52
16 days ago

#Repost @fatinafeefa with @get_repost ・・・ Woke up this morning feeling surreal! I finally hit 24 inch waist today! Baby pooch is still there but Im working on it 👀 Fa punya routine everyday is lots of oblique and abs workout. Planking too! And of course, pakai #sexycurve 8 jam sehari. Mostly time tidur. Nak lagi best, sapu hot lotion 🥰 @sexycurve_ at Taman Tun Dr Ismail

816 111
16 days ago

TAU TAK PAKAI BENGKUNG STRAP SEXY CURVE BOLEH DPT PINGGANG MCM KIM KARDASHIAN💃💃 . . Bengkung strap SC harus dipakai 8jam setiap malam dan anda boleh tgk hasilnya dlm masa 7 hari. Dlm 7 hari pinggang akan jadi kecik dan turun 2inchi, selain tu berat akan mula turun kerana bengkung strap SC buatkan anda x nak mkn byk🔥 . . Paling penting sis yakin anda akan pakai bengkung strap SC ni tiap hari dan jatuh cinta dan akan pakai setiap masa kerana pemakaiannya yg sgt mudah kurang dari 10saat . . Dapatkan sekarang RM100 sahaja promosi!! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Kuala Lumpur, Malaysia

204 134
20 days ago

🌈🌈🌈

66 52
20 days ago

❤️❤️❤️

67 18
20 days ago

Sexy Madness Sale!

50 67