VIRAL | NO 1 MALAYSIAโบ Photos & Videos on Instagram

@ohviral_official  ๐Ÿ‘ Info-Video-Gambar ๐Ÿ˜Ž Page Paling Viral 2018 ๐Ÿ“ฉ DM for credit/remove contents Turn ON notification ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ฅ

5 hours ago

Hijau kegemaran admin, korang pula โ“ . @minyaklintah_tradisi @minyaklintah_tradisi @minyaklintah_tradisi . Macam pelik je kan, warna2 kehidupan ni boleh melambangkan perwatakan lelaki . Tak kisah la warna apa sekalipun, tapi bila bro ada masalah ๐Ÿ‘‰๐ŸผTak tahan lama ๐Ÿ‘‰๐ŸผZakar kecil ๐Ÿ‘‰๐ŸผZakar bengkok . Percayalah, kalau bukan sekarang, ia akan menyesakan bro dan bini bro nanti. . Perlukan rawatan? LGB Oil merawat semua masalah zakar bro diatas! Seawal 3 hari, zakar kembali power! . Berminat? Whatsapp kami segera ke ๐Ÿ“ฒ+6018 3699 123 ๐Ÿ“ฒ+6018 3699 123 . . #lgboil

833 30
2 days ago

Tag Hafiz, Patutlah selalu pi giant beli sabun basuh banyak2 ๐Ÿ˜ . @lintahgunungbelacak_hq @lintahgunungbelacak_hq @lintahgunungbelacak_hq . Saya pengamal onani tegar dan boleh dikatakan hampir setiap hari sejak umur 13 tahun hingga kini mencapai usia 21 tahun. Apabila melakukan onani, zakar cepat terangsang tidak sampai seminit pun dan air mani akan keluar. Malah, ketika tidur terutama pada waktu malam, air mani keluar dengan sendiri. Rahman, Petaling Jaya Selangor . Jawapan : Ini adalah petanda awal bahawa system syahwat anda mula bermasalah. Jika diteruskan dengan perbuatan onani, lambat laun tahap ereksi akan mula menurun dan boleh mengalami masalah cepat pancut. . Dan lebih menakutkan boleh mengundang penyakit mati pucuk . Kajian telah dilakukan di Korea, untuk amalan onani. Keputusan mendapati lelaki yang kerap melakukan onani, 90% terdedah untuk menghidap penyakit โ€œlemah zakarโ€, โ€œcepat pancutโ€ ataupun mati pucuk. . Ini adalah kerana, apabila lelaki beronani, urat saraf & tisu lembut zakar akan menerima tekanan pada tangan kasar lelaki, dan menyebabkan kcederaan di organ zakar. Apabila hal ini berlaku, darah gagal untuk mengalir lancar ke zakar. . . Bukan itu sahaja, apabila korang mula mengalami symptom di atas, korang akan berasa tertekan. Dan akan memburukkan lagi keadaan, kerana tekan boleh memberatkan lagi system kawalan syahwat korang. . Daripada korang stress, dan tak tahu nak cari produk mana yang sesuai untuk merawati masalah lelaki, korang boleh gunakan produk โ€˜LGB OILโ€™. . Kajian menunjukkan LGB OIL mampu untuk merawat masalah lelaki anda, dan juga untuk meningkatkan performance anda ketika bersama isteri. LGB OIL terbukti berkesan & 100% selamat untuk digunakna (kelulusan dari kementerian kesihatan Malaysia) . . Nak tahu cara rawati masalah ini? "Nak Rawat" ke +6018 3699 123 "Nak Rawat" ke +6018 3699 123 "Nak Rawat" ke +6018 3699 123 . Jangan marah dorg private ig sebab nak tapis follower 18+ ke atas ๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™‚

1k 142
3 days ago

Tag kawan anda yang suka makan cheese ๐Ÿง€ . Sedap giler sos cheese ni, rasa cheese 100%. Nak makan dengan apa-apa jenis makanan boleh. Paling best, cheese ni tak pedas tau. Anak kecil pun suka makan. Boleh adjust nak bagi cheese pekat atau cair ikut suka. Senang ja, cuma tambah air panas dan gaul je.โ˜บ Jimat,Senang, Cepat. Ada yang nak tambah pendapatan? Sambil makan cheese sambil boleh tambah pendapatan๐Ÿ˜ƒ Agent dan dropship diperlukan di setiap negeri. Follow sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ @cheezy_powder_dlicious @cheezy_powder_dlicious @cheezy_powder_dlicious

89k 6k 268
3 days ago

Tak semua benda yg kita minta akan DAPAT ๐Ÿ˜ญ . Tag member korg yg mcm ni . Macam @meteora_casing ๐Ÿ“ฑ. SUSAH nak dpt casing yg rare sama mcm @meteora_casing โ€ผ๏ธ

56k 5k 129
3 days ago

Sampai ke tua pun ko belari jer la ye..... Asal muka macam kena pecat jer oastu keter kena tarik... Sodihhh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia punya menganjing budak spm tu x bleh blah... . . Nak lagi best follow @ohviral_official . . . Support @lawaksavage @madlipz_malaysia_ @lawak.teroks

163k 9k 267
4 days ago

perghhhh PADUUU!!! ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค Meleleh tengok Siti Sarah makan madu sarang lebah buatkan semua orang teringin nak rasa MADU FRESH dalam SARANG ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค .. . kalau teringin nak rasa madu dalam sarang macam tu jom jenguk instgram๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . @madushuib_honeybeefactory @madushuib_honeybeefactory @madushuib_honeybeefactory

50k 3k 39
4 days ago

#shuibsepahtu dah bertukar?๐Ÿ™€ dari BEEMAN skang dah jadi LIPASMAN๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ tak caye tengok video ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Ni semua gara-gara produk RARE @ikillzz_anticrawling_insect

17k 2k 17