Comments

  • whatmyname02 months ago

    Suka hati dia lh nk ckp apa mulut dia bukan mulut kau so stfu

  • jooyoorin992 months ago

    Aku org selalu kurus kering. Pastu ckp aku tk mkn. Pastu lelaki ckp knp kurus sgt, nnt tkde laki nak. Lantak aku arr, aku hidup bkn nk dptkn perhantian dri kau wahai ciputtt!!!

  • salehudinhjarsad2 months ago

    Tk kisah pn kau gemok ke kurus ke tp mulut jgn telalu celupar.. jga pecakapan 2 sikit ye... jga adab bile berckap...

  • in.cirah2 months ago

    benda ni jngn dipandang rendah...silap sikit jer ade jugak member yg terasa..kau nak persoalan pun...bagi nasihat yg berguna bukannya nasihat haram kejadah yg x berfaedah tu...lagi satu tegur pun biar secara sopan..jngn depan kalangan umum..kau mcm menjatuhkan maruah org tu..kau sendiri ade maruah kan...fikir la x kan dia pun x de maruah kot!!!

  • nsyz_._2 months ago

    @_.put_ ni boleh mention sapa dok kata kita gemok ni 😌

  • aliffrhzd2 months ago

    Aku tunggu je bila dia nak gigit chicken wing tu

  • cornflekzz2 months ago

    Banyak org tau aku noob tapi kena ucap noob juga😭