Comments

  • yaapghty12 days ago

    aku rasa ni part penalti thailand tapi tak masuk

  • maryamashoura11 days ago

    And please don’t go to mamak this tuesday if u bawak ur family.Or if ur family bola sepak fans baru boleh makan dekat mamak this Tuesday 😂

  • mhdrhd_9 days ago

    @bangla.kacak standard bola lah , aky rasa orang lain okay jee . kau sorang je over dalam ni , baru nak semangat bola tu ada , mamak tu okay jee . janji dia masyuk sebab ramai orang tengok bola kat kedai diaa . kau tu bengap jugakk

  • xnis.x3 days ago

    @niall00000 kalau kita setiap kali gol ke tk gol kita tutup telinga hahaha sampai ade org sound haha . Padahal kita bukan mrh diaorg jerit pun just tutup telinga je hmmm hahaha

  • niall000003 days ago

    @xnis.x haha tau xpa apa salah kita.Benda betul. Pakai earphone ngn tutup telinga sama ja functionnya haha

  • xnis.x3 days ago

    @niall00000 haha tau tkpe kita bkn dak dak pubg nk bwk eyerfone g kedai so tkde eyerfone tutup telinga pakai tgn jela hahaha