EliteStore Photos & Videos on Instagram

@lazybag.murahh  πŸšš Pemborong dan Pembekal πŸ’Œ Postage 1 Malaysia πŸͺ Pre order (ship within 2 days) πŸ‘‡Malas save num? Click terus πŸ‘‡

http://www.wasap.my/601111440664/Lazybag

11 months ago

Happy je dpt bring atas lazybag sbb boleh bring kt mna mna je. Yg lgi penting sng dipasang dn tutup tk perlu pam ap pn. Kibas masuk angin trus boleh guna. Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo . 😍

129 6
11 months ago

. PROMOSI 50% PROMOSI 50% β€’ Promosi penghabisan stock. Jom rebutkan peluang ini untuk dpatakn lazybag dgn separuh harga.. waaa murahnyaaa 😱 ap tunggu lgi jom tekan link di bio untuk dptkan harga promosi 50% . β€’. . Untuk Fast Respond whatsapp⚑️0137363910 ⚑️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

96 0
1 year ago

Biar gambar berbicara, nak sofa angin mmg terus pm laju2, tggu2 takut habis

65 4
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

68 2
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

40 0
1 year ago

35 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

34 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

34 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

28 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

26 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

27 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

23 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

22 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

34 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

25 0
1 year ago

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

28 1
1 year ago

Santai betul dpt baring mcm ni

25 1