Luqman Hakimi Yahya Photos & Videos on Instagram

@kimmiyahyaofficial  TK5 Busker 馃帳馃幑馃帣馃幖 Smule Id : 24K_LukeYahya #The24KMagic Kimmi Yahya First Single Berlalu Pergi

https://youtu.be/lNjPRHJs8Zc

7 days ago

Sampai Ke Hari Tua - @aizatamdan di @caffe.abnomal tadi, terima kasih ! So korang mana nak cari tmpat lepak sambil layan liveband or buskers boleh la dtg sini okay ??? at Caffe Abnomal

284 82 3
7 days ago

Selow - Wahyu @wahyuselow14 Xpernah aku buat video nyanyi cmni hahaha maaf muka pecah 馃槀馃槀馃槀 So guys mana nk request lagu boleh komen atau dm je kay??? Ad satu lagu lagi request dari @yunadiamohamad ampun lambat soon kimi post ya ! at Gombak Batu 6, Jln Kerdas

492 136 25
8 days ago

Okay guys nak bagitau yang Lirik Video Berlalu Pergi dah ada dkt dailymotion jugak ! Jadi mana2 yg nk dgr tu boleh la search channel @badrulhishamstudio dkt dailymotion, dkt situ ad video lirik berlalu pergi dan banyak lagi, so korang jgn lupa like share dan subscribe okay???

52 0
9 days ago

Minta Maaf Sangat sbb saya ni tinggi hahaha ampun ... Niat sebenar nak jumpa Encik Safwan ni je sbb lama plan nak jumpa x jumpa2 haha, aku doakan kau berjaya dunia akhirat Man @razman_mahayuddin , semoga terus berjaya dan maju dalam industri ini, aku percaya kau boleh pergi lagi jauh, sama2 kita capai cita2 kita man... padahal dulu masya...rakat manusia ni muka x pnah kemas haha, tahniah man n pelakon serta crew production #isteriuntukdisewa #isteribukanuntukdisewa .... at Mph Nu Sentral

120 2
9 days ago

Alhamdulillah, terima kasih dpt jgak lagu #BerlaluPergi ni didengari oleh semua, kepada Iyaz @zakiazeman_ , jangan bersedih brader 馃槀 ... Jom Guys layan malam ni Isteri Bukan Untuk Disewa di astro ria ! #Repost @zakiazeman_ Made by @Image.Downloader 路 路 路 路 馃槩 Berlalu Pergi by Kimmi Yahya (@kimmiyahyaofficial) Tq @bardmuffins EPISOD 18 Setiap Isnin - Khamis 10.00 malam Astro Ria104 & RiaHD123 #IsteriUntukDisewa #IsteriBukanUntukDisewa #Isterimewa #NuansaSdnBhd #AstroRia #MegaDrama at Kuala Lumpur

2k 230 47
14 days ago

Okay guys mlm ni kami tk5 buskers akan berada di @caffe.abnomal platinum walk, so sape2 nk lepak santai2 meh ler dtg sini okay??? at Caffe Abnomal

70 7
20 days ago

Lama x jumpa korang, tq girls singgah lepaking td , dpt gak jmpa korang rasanya last zaman skolah kot jumpa haha thanks masih ingat kat aku 馃槶, amiera, haliza, nik, syera ! 馃憦馃徎馃憤馃徎馃挄馃尫 at Lepaking

108 4
1 month ago

Ha jom guys cepat2 dengar mana yg x dgr lagi tu korang bole usha dkt semua platform digital atau korang boleh usha di youtube @badrulhishamstudio dan jugak usha dkt dailymotion .... Kalau dh dgr jgn lupa tau join #berlalupergicoverchallenge mana tahu anda org bertuah yg akan memenangi hadiah drpd kami?? Jom !!! #Repost @bardmuffins Made by @Image.Downloader 路 路 路 路 . Jap jap .. ni korang dh dengar belom ni ?! .. Berlalu Pergi @kimmiyahyaofficial .. boleh cari ket semua digital platform .. dan jjuga jangan lupa boleh tengok ket #dailymotion dan #youtube !! Please subcribe , follow , like and share it geng !! #berlalupergi #kimmiyahyaberlalupergi #kimmiyahya @badrulhishamstudio

269 67 6
1 month ago

Tq abg kicap @rasmaroszaidi ! So korg mana yg blom cover lagi atau dgr lagu Berlalu Pergi korg bole usha link di Bio @kimmiyahyaofficial dan jgn lupa subscribe like dan komen do youtube channel badrulhishamstudio okay ??? Kalau yg nk buat cover tu jgn lupa hashtagkan kepada #berlalupergicoverchallenge okay ? Tq semua ! #Repost @rasmaroszaidi Made by @Image.Downloader 路 路 路 路 Support my 24K family @kimmiyahyaofficial. Dengarkan single pertama beliau di youtube berjudul BERLALU PERGI. lagu ni telahpun jadi OST Isteri Dalam Sangkar yg disiarkan di hypptv. Good luck bro. 鉂わ笍 @kimmiyahyaofficial @badrulhishamstudio #berlalupergi #isteridalamsangkar #24kmagic #berlalupergicoverchallenge at Selangor

222 56 1