KEMBARA SIS Photos & Videos on Instagram

@kembara_bouqet  FollowπŸ”™.. πŸ’― trusted seller.. COD Alor Star, Jitra, Polimas, City Plaza..πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦ #kembarameal #kembarajitra #kembarapolimas #deliverysuprise #suprise

https://www.facebook.com/Kembara-Sis-1062622133912972/

18 days ago

OPEN ORDER NOW!!! WHOOPIE PIEπŸͺπŸͺπŸͺ Tempahan 1 hari sebelum hari kejadian.. 🌸🌸🌸🌸🌸 RM5 = 10 biji πŸͺ RM10 = 20 biji πŸͺπŸͺ RM20 = 40 biji πŸͺπŸͺπŸͺ RM50 = 100 biji πŸͺπŸͺπŸͺπŸͺ 🌸🌸🌸🌸🌸 Area COD = Jitra, Polimas, Alor Star, City Plaza Cas COD akan dikenakan selain daripada Jitra, Polimas... πŸ“² http://www.wassap.my/60174003442/HiNakOrderWhoopiePie at Jitra

16 0
3 months ago

Customer order.. Tq Cik Long sebab order.. Jom pakat2 beli.. Kita bagi harga baik punya.. Open order now!!! 😎 Ada sapa2 nk order lasagna?? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ RM6 (πŸ—Ayam / πŸ–Daging) RM8 (πŸ—Ayam + πŸ– Daging) RM20 (πŸ—Ayam / πŸ– Daging) Add cheese RM1 πŸ§€ Saiz: RM20 Saiz (224Γ—118)Γ—(188Γ—85)Γ—60 mm RM8 Saiz (160Γ—110Γ—31.5) mm RM6 Saiz (115Γ—115) Γ— (100Γ—100) Γ—26 mm Cod area Ahad-Khamis: Polimas, Jitra Hari cuti Jumaat-Sabtu : Jitra, Polimas, Alor Star, City Plaza πŸ“² http://www.wassap.my/60174003442/HiNakOrderLasagna

7 0
3 months ago

Customer order.. Tq Eycha sebab order.. Jom pakat2 beli.. Kita bagi harga baik punya.. Open order now!!! 😎 Ada sapa2 nk order lasagna?? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ RM6 (πŸ—Ayam / πŸ–Daging) RM8 (πŸ—Ayam + πŸ– Daging) RM20 (πŸ—Ayam / πŸ– Daging) Add cheese RM1 πŸ§€ Saiz: RM20 Saiz (224Γ—118)Γ—(188Γ—85)Γ—60 mm RM8 Saiz (160Γ—110Γ—31.5) mm RM6 Saiz (115Γ—115) Γ— (100Γ—100) Γ—26 mm Cod area Ahad-Khamis: Polimas, Jitra Hari cuti Jumaat-Sabtu : Jitra, Polimas, Alor Star, City Plaza πŸ“² http://www.wassap.my/60174003442/HiNakOrderLasagna at Jitra

9 0
3 months ago

Done delivery for my fav lecture.. 😘😘😘 Sapa² nak order untuk org yang tersayang boleh order dekat sis laju².. Open order now!!! Harga kita ikut customer nak.. Hati tenang jiwa pun tenang.. Gelak sorang²..sebab dapat delivery surprise kan.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

32 0
3 months ago

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

20 0
3 months ago

Done delivery..sorry guys baru update.. SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

20 0
3 months ago

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

17 0
6 months ago

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

20 0
6 months ago

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet at Jitra

17 0
6 months ago

Mai2.. Kami ad dekat stadium Suka Menanti ni.. Sapa2 nak kembara meals boleh dpatkan dekat sini.. Org2 alor star mai cepat sebelum habis.. πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal at Stadium Sultan abdul halim

53 22 0
6 months ago

Tak yah guna api, guna air kosong je untuk panaskan makanan. Yang penting senang nak bawa gi oversea, or hiking. Dorang tengah bagi promo harga tu. Harga berbaloi dan yang penting sedap πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal at Jitra

83 21 3
6 months ago

Tq @kayrarzl_ bagi feedback pasal Kembara meals.. Nnti repeat order lgi ya... πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal at Jitra

29 0
6 months ago

Masuk hutan, nampak air terjun, guna air terjun jeeee untuk panaskan makanan ! Wowwww πŸ”₯😳😱 . . Nampak tak sebab kenapa anda WAJIB bawa KEMBARA setiap kali nak buat aktiviti outdoor or travelling? Sebab SANGAT MUDAH untuk anda menikmati hidangan panas2 bila2 masa di mana jua tauuu πŸ˜‰πŸ˜Ž . . Menarik takkk ? Kalau menarik, taglah member outdoor & travel anda dan bagitahu mereka, next trip wajib bawa KEMBARA 😜 . . πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal at Jitra

74 29 2
Next Β»