DETOX TEA VIRAL Photos & Videos on Instagram

@incikdetox.ampang  🍵SLIMMING DETOX TEA RM15 🍵KAKICHANTIQ TEA RM25 🍵SET KOMBO SERENDAH RM40 COD AREA AMPANG DS01-282MED 📲 WHATSAPPS : 018-2327685

2 months ago

LOST 7KG DENGAN SEKELIP MATA JEW LEMAK!!! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakichantiq at B3 Pangsapuri Desa Lembah Permai

11 0
3 months ago

PERBEZAAN SEBELUM DAN SELEPAS PENGAMBILAN TEH VIRAL ! . . Tea kurus No.1 Malaysia... Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week. Jom Order...!!! WhatsApp 0182327685 Harga? Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem. Sangat berbaloi-baloi... ========================================= SET KURUS COMBO SLIM TEA [RM40.00 Sahaja] Apa yg ada dlm COMBO SET ni? Ada 2 pack. 1. SlimmingDetox Tea 2. LegsTea *[Setiap Pack ada 17 Uncang] Function : SlimmingDetox Tea: Mengempiskan perut buncit dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya. LegsTea: Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda. ========================================= WhatsApp 0182327685 at McDonald's & McCafè

3 0
3 months ago

Anda yang masih menyusu pun tak de masalah untuk consume medina desire detox ni.bahan dari medina desire detox ni adalah selamat digunakan dan semula jadi😊 . Rm40 sahaja untuk set combo😚 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp incik wafi di 0182327685 / dm . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at Keramat Au3

9 3
3 months ago

Percaya tak sebenarnya ramai di antara kita yang perutnya buncit adalah disebabkan kerak usus... 😳😳😳 . Dan... Percaya tak kerak usus boleh mencecah 10-14kg...😳😳😳 . Percayalah... Bila kita amalkan detox... Kerak2 usus akan tersingkir secara perlahan . Dan percayalah, badan rasa ringan selepas itu... Rasa best lepas membuang... Lebih bertenaga, kulit kurang kusam, dan mood lebih ceria . Dan percayalah, dengan hanya rm40, anda mampu membuang kerak usus . Badan rasa ringan dan aras nombor pada penimbang semakin menurun apabila anda berdiri diatasnya...😆😆😆 . . 📲 Whatsapp 0182327685 📲 Whatsapp 0182327685 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at Kuala Ampang

10 3
3 months ago

LOST 6KG DENGAN DIET ATKIN . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamnurulsyaz #klubnalaleh #medinadesire #kakichantiq at Ulu Kelang, Kuala Lumpur, Malaysia

10 2
3 months ago

TU DIA MINUM 1 SET SLIM DETOX TEA N KAKI CHANTIQ DAPAT LOSS 3 KG . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamnurulsyaz at The Garage KL

10 2
3 months ago

BETUL BETUL MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamnurulsyaz at Kuala Lumpur

12 0
4 months ago

Percaya tak sebenarnya ramai di antara kita yang perutnya buncit adalah disebabkan kerak usus... 😳😳😳 . Dan... Percaya tak kerak usus boleh mencecah 10-14kg...😳😳😳 . Percayalah... Bila kita amalkan detox... Kerak2 usus akan tersingkir secara perlahan . Dan percayalah, badan rasa ringan selepas itu... Rasa best lepas membuang... Lebih bertenaga, kulit kurang kusam, dan mood lebih ceria . Dan percayalah, dengan hanya rm40, anda mampu membuang kerak usus . Badan rasa ringan dan aras nombor pada penimbang semakin menurun apabila anda berdiri diatasnya...😆😆😆 . . 📲 Whatsapp 0182327685 📲 Whatsapp 0182327685 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at Ulu Kelang, Kuala Lumpur, Malaysia

22 1
4 months ago

Makan macam-macam tapi sistem percernaan tidak berfungsi dengan baik, hasilnya toksin berkumpul dalam tubuh. Bayangkan jika berada lama dalam tubuh, toksin atau racun inilah yang merosakkan fungsi sel dalam badan. _ Antara tanda-tandanya adalah : 1. Sering rasa letih Walau pun cukup tidur tapi uols tetap rasa mengantuk dan kurang bertenaga. _ 2. Berat badan sukar turun Sudah bersenam sudah, makan pun dikawal tapi berat badan tak juga kurang. _ 3. Mulut berbau Walau pun sudah memberus gigi, berkumur dan makan gula-gula getah tapi mulut masih berbau. Bau mulut memang ada kaitan dengan masalah pencernaan yang mengganggu proses penyingkiran toksin dari tubuh. _ 4. Sembelit Usus menyingkirkan banyak racun setiap hari dari tubuh kita. Tapi ketika sembelit, tubuh menyimpan semua racun tersebut, yang akan memberi kesan negatif pada kesihatan. Sembelit ini akan menyebabkan sakit kepala, lenguh badan dan keletihan. _ 5. Daya ingatan dan tumpuan yang lemah Selain itu uols juga kerap rasa cemas. _ 6. Alahan dan masalah sinus Ini kerana sistem imun yang lemah. Boleh jadi juga uols jadi sensitif kepada bau terutama wangian. _ 7. Masalah kulit Jerawat, ruam, dan masalah kulit lainnya mungkin menandakan tubuh uols banyak toksin. Awas juga jika mata bengkak atau mengalami psoriasis. Ia boleh jadi tanda bahawa kandungan racun dalam tubuh sudah terlalu banyak. .. Solusi daripada masalah di atas ialah teh detox daripada medina desire.. Teh detox ini bukan sahaja nak menghilangkan masalah berat badan tapi membantu badan kita untuk membuang toksin2 supaya badan kite sihat. Banyak feedback dari customer menyatakan apabila minum teh detox daripada Medina Desire, badan akan terasa ringan. so apa lagi jom order set combo 😘😘 .. BUKAN UNTUK KURUS JE TAPI UNTUK SIHAT JUGA😊 . 📮 Postage RM 8 SM, RM 12 SS . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp incik wafi di 0182327685 / dm . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah at Ampang, Kuala Lumpur

12 2
4 months ago

LOST INCI ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018 2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamsyazwina #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart at Taman Dagang

15 0
4 months ago

BUKAN NAK CAKAP APA LA TEH KITE NI MMG MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN TAW SO LEPAS NI PADA YANG SUSAH MEMBUANG TU JGN RISAU MMG MUDAH ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018 2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamnurul #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq at Kuala Ampang

7 0
4 months ago

MELAWASKAN PEMBUANGAN DAN MENURUNKAN BERAT BADAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018 2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teanurul at Sri Nilam,Ampang

10 1
4 months ago

Tak susah nak sediakan SDT ni. Same je macam uols buat teh biasa atau green tea tu. cuma tak perlu letak gula. Kenapa tak boleh buh gula?? Alaaa awaaaa dah cukup manis dah. 🙈 . . PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX TEA . 1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas 2-setelah suam bole terus minum. 3-minum pada waktu malam sebelum tidur 4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali. . . 💃untuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang 💃mimum air kosong 2-3L sehari. 💃kurangkan pengambilan minuman berais 💃kurangkan pengambilan gula berlebihan . NOTED: TAK PERLU TAMBAH GULA BOLEH LETAK MADU /LEMON . . Rasa tea:- 🍃 Slimming detox tea- rasa mcm teh biase tapi xkelat atau pahit. . . Kami juga ada sediakan service COD area ampang sesiapan yang ingin COD berdekatan area ampang boleh terus whatsppp kami . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp wafie di 0182327685 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at Malaysia Kuala Lumpur

12 2
4 months ago

Tak susah nak sediakan KCT ni. Same je macam uols buat teh biasa atau green tea tu. cuma tak perlu letak gula. Kenapa tak boleh buh gula?? Alaaa awaaaa dah cukup manis dah. 🙈 . PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA MORNING. . . 1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas. 2-setelah suam bole terus minum. 3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi 4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali . kesan selepas minum KC tea ----------------------------------- 1-akan merasa dahaga disarankan minum air lebih 2-kerap membuang air kecil 3-akan merasa kurang selera makan 4-cepat kenyang 5-di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat. . . 💃untuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang 💃mimum air kosong 2-3L sehari. 💃kurangkan pengambilan minuman berais 💃kurangkan pengambilan gula berlebihan . NOTED: TAK PERLU TAMBAH GULA BOLEH LETAK MADU /LEMON . . Rasa tea:- 🍂 Kakicantiq tea- rasa lite rebina dengan serai. . . Kami juga ada sediakan service COD area ampang sesiapan yang ingin COD berdekatan area ampang boleh terus whatsppp kami . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp wafie di 0182327685 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at ST Rosyam Mart

11 1
4 months ago

RAMAI YANG DAH TEGUR NAMPAK PERUBAHAN PADA BADAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamnurul at Wangsa Maju

9 9
Next »