Eva Photos & Videos on Instagram

@evalysa_  ๐Ÿ’ to ุงู„ู„ู‡ | Influencer | ๐Ÿ“ฉ DM for review

https://goo.gl/JLXGuv

2 days ago

Hello girls! I dengar cerita ada #3gadisraya bersama @happy2umy ๐Ÿ˜ฑ Dia orang dah grab kasut raya lawa lawa pulak tu! . Tak percaya tengok video ni sekarang!! I pun dah grab taw, gegirls takkan nak tengok je ๐Ÿ˜ Cepat order online or walk in flagship @happy2umy

62 0
5 days ago

Saturday vibes with some of my favourite nudes ๐Ÿ‚

73 1
8 days ago

Today i dkt Bazaar Ramadhan Kg baru and baru tau dkt bazaar ni specialnya korang boleh bayar guna Touch 'n Go eWallet dan inilah first bazaar yg jadi cashless! Mcm mana nak pakai? Senang je! First download Touch 'n Go eWallet app then reload your account and apa lagi, jom shopping kat sini! Nasib baik, untung badan ni boleh dpt ketupat runtuh cashback up to RM1000! As simple as that. You guys tak payah nak fikir cukup cash ke tak bawak ke bazaar dah lepas ni. Jom ramai2 beli makanan berbuka dekat Bazaar Ramadan kg baru! Don't forget to download the app ya #RayaSempoiTNG #TNGeWallet @mytouchngo

1k 29
1 month ago

You like my style? Gee, thanks, just got it.

773 16
2 months ago

What can i do for you?๐Ÿฐ

700 9
2 months ago

Done for today's ๐Ÿ“ธ Can't wait to launch!

456 3
2 months ago

Waa today I've got to try South Korea's No 1 Sausage Snack. Thanks @chunmalaysia. I've been served with these 3 delicious flavours which is The OG, Cheddar & Mozza. Cheese dia korang boleh tarik panjang gilaaa ok ๐Ÿง€๐Ÿง€. Do drop at their store NOW in Paradigm and Pavillion. Makan makan uols! #chunmalaysia at Paradigm Mall Petaling Jaya

661 6
Next ยป