٢٤ | 🇲🇾 | Selfie is ma thangg Photos & Videos on Instagram

@elfiraloy  ☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) 💌 : elfiethelabel@gmail.com

https://youtu.be/8fQD6GiVsDE

3 hours ago

El pun tak sure apa yang kakak ni masak & campur but they told me that kakak ni amalkan minum detox ni dekat @info.mudah_kurus terus laju turun berat badan. Korang try lah usha ig @info.mudah_kurus.sihat kot korang nak kurus jugak. Sekarang ada promosi pulak tu serendah RM15 dan dapat freegift.

32k 3k 14
1 day ago

Things are getting better , Allah is the greatest ✨

60k 285
5 days ago

Aha! malas nak cakap banyak banyak tengok youtube El at twinkl3tv malamni pukul 9 okayyy!

470k 35k 245
6 days ago

Hehe . Kalau lapar swipe left .

22k 155
9 days ago

Muka tak puas hati cantik ke tak tangkap gambar dekat sini tapi pose je 😂 .

58k 308
11 days ago

Cantik dia tuh tak terkata 🥰 . at Luxor, Egypt

91k 628
11 days ago

I still think im dreaming , Thanks Habibi , Hababy so happy to be in a hot air balloon in Egypt . This should be your bucketlist , Happy dia laim maciam kat atas tu dengan sunsetnya *sunrisenya* dengan viewnya , haih . 💕 at Luxor, Egypt

170k 836
11 days ago

Im grateful beyond words , Alhamdulillah . at Luxor, Egypt

50k 223
12 days ago

Lama el tunggu nak tengok payung tu tutup , Almost hari-hari setiap Subuh & before Maghrib tunggu solat kat Luar sejuk sejuk kena angin nak tengok sendiri tapi takde rezeki. But , i managed to take this photo using timer after Dhuha outside. So , its quite empty probably people are busy queuing for Raudah or makan. | wearing @v_hijrah & inner from @alhumairacontemporary |

98k 504
Next »