25 | 🇲🇾 | Married lol Photos & Videos on Instagram

@elfiraloy  ☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) 💌 : elfiethelabel@gmail.com

1 day ago

Look at that fabric of my shawl , cantikkan? lembut sangat kain dia selesa dan tak jarang . Kain Yoryu silky crepe ni sebenarnya dia ada effect twotone sebab guna benang yang berbeza , You gais can check the beautiful 23colors at @alhumairacontemporary from tomorrow 3pm.

23k 161
2 days ago

Packed something for my friends for this upcoming event , can’t wait to see them!

54k 212
3 days ago

Read my story with @bougasbeautyhq at my instastory ❤️ Love my Bougas beauty serum always .

33k 266
3 days ago

Enough with earrings, let’s wear something outstanding.HAHA. . Makeup by @jijiezainal Styled by @tymfatimah . Something special for raya for you guys , i will announce it soon! #25istheday

92k 611
6 days ago

Hi semua ! El baru buat #ChillTestChallenge dan baru je dapat tau ada sesetengah gigi el sensitive. gigi sensitive boleh juga menjadi agak serious bila tidak *dijaga*, so El nak bagitau semua utk pastikan gigi korang dalam situasi yang sihat! #SensodyneMalaysia #Sensodyne . Jom buat survey gigi dekat link di bawah . http://bit.ly/2LcGQV0

22k 94
7 days ago

For my character , Ayu for BungakuAyu i’ll be wearing @alhumairacontemporary shawls. El paling suka Mabel Premium Raya Shawl sebab dia ada simple touch of 30 stones of original swarovski dekat hujung . Ada 13warna yang korang boleh pilih and you guys can check www.alhumaira.com & Butik Alhumaira Bangi, Shah Alam , Alot setar. #ElfiraxAlhumaira

24k 125
10 days ago

Before shooting el akan apply double serum @bougasbeautyhq untuk nampakkn skin el & lebih glowing on screen. so takdelah kena letak highlighter lebih. Hehe

23k 215
14 days ago

So honored to be on their First biggest print issue , Thank you so much for counting me in to represent Malaysia. Yeay ✨ Check out @buro.singapore 💛

22k 137
14 days ago

This square scarf will be released at @alhumairacontemporary website at 3pm. Cari Envy premium square scarf akan jumpa yang el pakai ni . I like this one because walaupun harga dia Rm49 sahaja shimmery effects on the scarf nampakkan dia sangat exclusive . Ada 19 warna dari kain Valencia satin ni yang korang boleh pilih , pastel , bold , semua ada . Choose now at www.alhumaira.com ✨✨✨ #SempurnaRaya2019 . #ElfiraxAlhumaira

94k 501
Next »