25 | ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ | Photos & Videos on Instagram

@elfiraloy  โ˜Ž๏ธ : +6019-286-000-4 (Manager) ๐Ÿ’Œ : elfiethelabel@gmail.com

1 hour ago

favorite thing lol.

6k 51
21 hours ago

Letโ€™s talk about it here , ask ME anything about @bougasbeautyhq okayyy ? I WILL ANSWER . i okay i . ๐Ÿ˜‚ . So that boleh baca terus je kalau terleps 24hrs.

9k 297
2 days ago

Kalau hari-hari pakai barulah berkesan , kan @bougasbeautyhq team? Help our sisters out , to stockist & agent diluar sana. Tak payah message panjang-panjang , make it clear . which area yang korang selalu cod or buat delivery tuliskan kat bawah. Nanti diorang nampak yang paling dekat they will contact you directly kan kan kan? . ( soalan yang banyak ditanya pada el )

26k 569
6 days ago

My new handbag that fits everything , like my makeup bag , long purse , documents & many things. This one is from @rebeccaminkoff , its the Megan shoulder bag. #Rebeccaminkoffmy

19k 104
8 days ago

Congratulations @ekin_rahman_ & @wanabdulmuiz , we are so happy for both of you! So , bolehlah anniversary sama-sama dekat Bali next year ? HAHA.

58k 62
10 days ago

El dah masuk 7 months of my pregnancy. For healthy pregnancy I must have iron and folic acid. I came across Sangobion and I feel it really suits my needs! #sangobion #winyourday @SangobionMY This is a medicine product advertisement. Ini iklan produk ubat. MAL19911002X KKLIU 1750/2019

30k 175
10 days ago

throwback je mampu because the third trimester laziness sudeeeh dateeeeng. Jadi berat to do everything walaupun dalam kepla nak buat ini nak buat itu. Makan pun dah takde selera ๐Ÿ˜ญ . Yang manis je okay tapi kena control pulak. haiyaaaa

38k 192
13 days ago

Note Cosmetics Malaysia Official Launch. Catch me live at Setia City Mall on 17th Aug (Sat) from 4 pm. Stand a chance to take a picture with me and win exciting prizes. See you there! @notemalaysia

13k 58
16 days ago

At @yayazahir โ€˜s wedding , thanks for having us sis ! beautiful wedding , love love love everything ! Sorry tak ambik gambar dengan awak , perut nak meletop lepas makan banyak banyak. Thank you @_aniskiss ambikkan gambar i cantik-cantik . โœจ

204k 629
17 days ago

Introducing you new brand that i discovered when i was in Instanbul , now dah ada kat Malaysia dah @notecosmetics . Thereโ€™s more videos i want to show you but be sure you follow @notemalaysia okay , semua video akan ada kat sana. what i love about this brand is that it is paraben free , cruelty free , vegan& halal. You Can visit note.com.my or @notemalaysia for more info and fyi they Have 4 outlets in department stores, Parkson Setia City Mall, Parkson IOI Putrajaya, Isetan One Utama and Isetan Gardens.

239k 24k 175
18 days ago

Dah purchase @bougasbeautyhq serum ke belum tu? rugilah kalau tak start dari sekarang. ๐Ÿ˜‡

58k 596
20 days ago

Pemilihan supplements sangat penting lagi-lagi buat pregnant mommies out there. Kalau el , el akan pilih supplement bukan sahaja baik utk kandungan tapi untuk kesihatan badan jugak. i love this one from @beaumamahq . Masa el baca dia ada macam-macam ingredient bagus especially folic acid & omega 3 el pun terus cuba. I like it because it is chewable with oeach flavor so takdelah payah nak consistent makan ubat . They said @beaumamahq juga dpt kurangkan morning sickness & naikkan HB, so mommies yg ada masalah tu boleh cuba beaumama ni ๐Ÿ˜‡ . Doakan semoga kandungan El sihat dan selamat serta dipermudahkan masa bersalin nanti๐Ÿคฑ๐Ÿป

16k 152
Next ยป