1994 | MUA | MY Photos & Videos on Instagram

@cikpahxtouch_  πŸŒΉMakeup | Paid/Gift Review | Collaborations🌹 . . πŸ’Œ effah.hussein@gmail.com ☎️ +60 17 778 0940 πŸ“΅ Strictly No Call

9 hours ago

. ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS πŸ’„ . Salam gaisss. Cikpah dah open booking untuk small group makeup class di JB. Cikpah perlukan 5 orang students sahaja. Cepat cepatttt!!! Since this is a basic makeup class, sijil tak disediakan ye. Tapi apa yang best kalau join makeup class Cikpah, chuolls akan dapat goodie bag yang bernilai RM 100!! Dalam goodie bag tu nanti chuolls akan dapat cleansing water yang paling best kat Malaysia sekarang ni, Hermosa by Belinda 😍 Dan banyak lagi barang yang best best! . Any details or booking, boleh whatsapp Cikpah kat 017-7780940. No dm please, mesej atau whatsapp je kat no tu yerr. Thank you 🌹 . #mua #muajb #cikpahxtouch #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupservicemalaysia #makeupclassmurah #kelasmakeup #makeupclassjb

90 16
5 days ago

#notamakeuppost This is my first ever dance collaboration. Haha. Seriously, there are soooo many talented people in Malaysia. I'm shookkkkk. Must go and check out their dance cover videos guyss. They are amazing tbh!! μ§„μ§œ!! Oh btw, I love the fact that our outfits are perfectly match even this is all unplanned. Haha πŸ˜„ . μ—¬λŸ¬λΆ„ κ³ λ§ˆμ›Œμš”. Keep up the good werkkk πŸ’ƒπŸΌβœ¨ @yonxy.covers @kpopdanceu._ @yindancing . #kpop #kpopdance #kpopdancecover #kpopcover #dance #dancecover #kard #holahola #kardholahola #dancecollab

3k 301 34
13 days ago

#cikpahxreview OMG!! Hola Hola!! My background music seriously shows my feeling towards these liquid lipsticks from @boboncosmetics. It's very lightweight, super matte and long lasting. Just look at the packaging. All the black and gold thingy. Ahh it's sooo cutee!! My favourite shades are Queen B and Bae. Wanna know yours? Let's try @boboncosmetics and you will know what's your fav πŸ’•πŸ’• . FOLLOW @boboncosmetics and go to their website, USE MY CODE "cikpahss" TO GET 25% OFF!! πŸ’‹ . #mua #muajb #muamelaka #muajohor #muakl #cikpahxtouch #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #makeuptutorial #tutorialmakeup #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #boboncosmetics

788 120 0
14 days ago

#cikpahxreview Tulaaaa. Lain kali kalau tak tau, tanyaaaa. Ni haa cikpah tau kat mana nak cari original iPhone yang murah siap ada warranty + free gift lagi. Of course la our trusted seller @bro.empire. Malas la nak cakap banyak banyak. Cikpah pun dah bebel dah kat atas tu. Korang follow je diorang k? 😁 . Follow @bro.empire now now πŸ’‹ . #mua #muajb #muamelaka #muajohor #muakl #cikpahxtouch #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #makeuptutorial #tutorialmakeup #iphonemurah #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #originaliphonemalaysia

1k 194 4