Astro Gempak Photos & Videos on Instagram

@astrogempak  Gempak, Dalang Dunia Hiburan Di Nusantara! Layan Video Best, Baca Gosip & Berita Hiburan terkini! โฌ‡๏ธ Klik link di bawah โฌ‡๏ธ

https://linkin.bio/astrogempak

26 minutes ago

#GempakNews : Pelakon Korea Sulli, yang juga merupakan bekas anggota kumpulan Kpop f(x) ditemui meninggal dunia di kediamannya hari ini. . . Korea Herald melaporkan bahawa pengurusnya menjumpai mayat pelakon berusia 25 tahun ini di tingkat dua, dan pihak polis telah mengesahkan kematiannya. Tiada butiran serta punca kematian dikeluarkan buat masa ini. . Sumber @officialhlive

1k 31
2 hours ago

#GempakViral: HAHAHA..bulu mata sejengkal pastu naik speedboat. Haa cubalah girls ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . ๐Ÿ“ธ FB

5k 585 69
3 hours ago

#GempakKongsi: Wah advance betul dak form 5 sekarang ye.. Korang dulu macam mana? Share sikit! ๐Ÿค”๐Ÿค” . . Twitter ๐Ÿ“ธ @sitintasha

1k 8
3 hours ago

Antara peserta lelaki solo ni, mana paling korang suka persembahan dia? . Korang boleh undi Bintang Cuckoo Paling Gempak sekarang di www.gempak.com/gegarvaganza .Undian akan ditutup hari Ahad ini jam 6 Petang. #GegarVaganza #Cuckoo

2k 135
4 hours ago

Hekhek, korang rasa apa @naimdanielx pegang tu? Yang tahu share jawapan kat min jom! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

1k 34
6 hours ago

Bermulalah suda perjuangan rakan-rakan kitew yang ambil SPM start hari ini, certeka apa contoh subjek yang diorang ambil? Mimin tertarik dengan subjek Gerontologi Asas, certeka ape tu..hehe. Sekali lagi, all the best gaiss, buat yang terbaik okey!

495 5
6 hours ago

#GempakSeleb : Siapa tak kenal 3 orang ni admin rasa korang bawah umur lagi. . @iamsrk

5k 56
7 hours ago

#GempakViral: Hahaha awak lagi comel dik. Cemana nihhh ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ“ธ Twitter @alyaaddini

58k 8k 183
12 hours ago

#GempakNews : Pengarah terkemuka tanah air, Mohamad Mohamad Khalid atau lebih mesra dipanggil Mamat Khalid dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi di sebuah hospital swasta di Ipoh, Perak. Bagaimanapun, anak kedua beliau, Sara Khalid, 28, berkata bapanya telah menunjukkan reaksi positif selepas di masukkan ke hospital semalam. Semoga cepat sembuh @khalidmamat Sumber : @501awani

1k 7
Next ยป