Discover. Share. Be Inspired.

×

Trending : love,travel,cute,selfie,food

Featured

2 days ago

Anak dan whiteboard marker. 🤯

2 days ago

pergh macam ni testimoni. patut la ramai serbu instagram @alva.profix ni

3 days ago

Berjoget duluan sebab kami BELI iPhone 1 , Percuma 1 lagi guys ! Keh keh keh !! Bibiy kemain lagi yerrr dapat iPhone baru dari @zempirex 🤪🤪 . . Korang nak tahu kat mana kami beli ke ? Beli 1 Percuma 1 !! Hampa pergi follow @zempirex sekarang !! . . dorang nak bagi iPhone Free tu kalau korang follow dorang !! Follow @zempirex sekarang !!

12 hours ago

Bila boleh jadi uncle ni 🤪😂

5 days ago

#UPDATE | Tahniah Haqiem Rusli tercalon 2 kategori utama Augerah Meletop Era #AME tahun ini menerusi Kategori Penyanyi Meletop & Kategori Lagu Meletop(Jatuh Bangun & Tergantung Sepi) | 📷; meletop | More; @haqiemrusliupdates

3 days ago

Celebrate and share love with us 33,000 ft up this Valentine’s Day #AirAsia #Valentine’s Day P/s : Jangan gelak 😂

3 days ago

SELEPAS HAMPIR 2KM berlari dalam hutan + halangan dan sebagainya... ni la HALANGAN TERAKHIR.. takde pakai stand in tau... TAK SANGKA DAPAT PELUANG UNTUK MERASA KEHIDUPAN ASKAR SEBENAR...SALUTE kepada semua PERAJURIT TANAH AIR @tunkuhanis teruk sangat tu penat dia😂 #LeftenanZana 9malam ni @tv3malaysia

4 days ago

#PHNews || KUALA LUMPUR: Anggota Jawatankuasa Pusat Pas Nik Abduh Nik Abdul Aziz mengakui beliau sebelum ini memilih untuk bercakap benar mengenai rakaman audio yang dikaitkan dengan dirinya. Bagaimanapun, beliau terpaksa menafikannya selepas merujuk beberapa pemimpin parti dan bagi mengelak Pas terus diserang parti lawan dalam keadaan negara menghadapi Pilihan Raya Umum ke-14 ketika itu. "Sebaik tular, saya ada dua pilihan di hadapan. Pertama, bercakap benar dan mengesahkannya. Kedua, menafikannya. Ia adalah ucapan dalam majlis tertutup dengan audien tertentu sahaja. Terlalu tertutup. Maka hak saya adalah menjaga kerahsiaan dan tidak sama sekali mengkhianatinya. "Kedua-dua pilihan adalah syar'ie. Saya memilih yang pertama. Ia mudah. Bercakap benar akan membebaskan kita. Bohong adalah penjara yang memerangkap diri sendiri. Saya memilih untuk berterus terang sahaja. Saya yakin isi ucapan saya akan mudah sahaja difahami jika difahami konteksnya," katanya dalam status di laman sosial Facebook pada Rabu. Bagaimanapun ketika itu, beliau sedar ia bukan sekadar soal nama baik peribadi, namun turut melibatkan parti diwakilinya iaitu Pas. "Saya mewakili parti Pas dalam masyarakat. Rakaman itu walaupun bertujuan menjatuhkan reputasi saya, ia segera sahaja disambar oleh musuh sebaik tular untuk menjatuhkan Pas. Belum sempat ahli Pas marahkan saya, musuh-musuh politik Pas telah merayakannya. Nyamuk belum mati, api sudah menyambar kelambu," tambahnya. Justeru katanya, penafian beliau mengenai rakaman audio berkenaan sebelum ini adalah keputusan parti Pas. "Dalam kesukaran, saya memohon jawaban daripada tuan guru Presiden Pas. Segera Presiden Pas merestukan keputusan agar saya segera menafikannya. Saya akur dan gembira menerima mandat. "Alhamdulillah, api fitnah gagal merebak. Pas memasuki pilihanraya umum ke14 dengan gagah dan berjaya menambah kekuatannya di Parlimen dan DUN-DUN. Pintu 2 adalah pemberitahuan bahawa jawaban pertama saya dulu adalah dengan keputusan oleh parti Pas," katanya lagi. . Sumber: Astro Awani

4 days ago

Doaa yang baik baik semua ya ♥️🤰🏻